-
Εγώ παρότι η ομάδα μου είναι στην απ΄εξω, όντας συνηθισμένος, κάθομαι στον καναπέ μου και απολαμβάνω ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα ever
+KERS
-
μα ακριβως ο σατανικος Αγγλαρας αυτο πετυχε!
εχει δωσει ενδιαφερον σε κατι που μεχρι τωρα πηγαινε 1 2 και επισης καταφερε να κανει τις ομαδες να εχουν δεμενα χερια και να μαλωνουν.
διαιρει και βασιλευε...
το οτι ειναι συναρπαστικο ειναι και ισχυει γιατι πχ μεχρι πριν λιγο καιρο δεν ξεραμε καν αν ηταν νομιμα τα Brawn
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
@ Alba Parietti και christos.dimou (και MondezemoloΤέτοιες αποφάσεις που ευνοούν την μία ή την άλλη ομάδα, η FIA έπαιρνε πάντα και θα παίρνει πάντα με γνώμονα την αύξηση του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος.
Όσο αυτές ευνοούσαν την Ferrari, λίγες φωνούλες ακούγονταν. Τώρα που η Ferrari είναι από την άλλη μεριά, έχουμε συνεχείς κλάψες.Κάποιος θα μπορούσε να πει και ότι η Ferrari -κατά κάποιο τρόπο- οδηγούσε τις εξελίξεις και άφηνε τους άλλους να τρώγονται.
Η διαφορά είναι ότι τώρα η Ferrari είναι από αυτούς που τρώγονται! -
Ο χρήστης ripper έγραψε:
@ Alba Parietti και christos.dimou (και MondezemoloΤέτοιες αποφάσεις που ευνοούν την μία ή την άλλη ομάδα, η FIA έπαιρνε πάντα και θα παίρνει πάντα με γνώμονα την αύξηση του τηλεοπτικού ενδιαφέροντος.
Όσο αυτές ευνοούσαν την Ferrari, λίγες φωνούλες ακούγονταν. Τώρα που η Ferrari είναι από την άλλη μεριά, έχουμε συνεχείς κλάψες.
Σταματήστε να Μπαρικελίζετε και απολαύστε το.Αν οι 'μεγάλοι' είναι δυσαρεστημένοι, ας φτιάξουν ένα δικό τους πρωτάθλημα με κανονισμούς της FOTA. Εύκολο είναι, όπως το κάνανε κάποια λαμόγια στο μπάσκετ.
Όσο είναι στο πρωτάθλημα της FIA, ας στρώσουν τον κώλο τους κάτω, να διορθώσουν τα μονοθέσιά τους με βάση τους κανονισμούς της FIA.Εγώ παρότι η ομάδα μου είναι στην απ΄εξω, όντας συνηθισμένος, κάθομαι στον καναπέ μου και απολαμβάνω ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα ever.
Welcome to the club!
Οι μεγάλοι είναι δυσαρεστημένοι. Αυτό ισχύει τόσο για την Mercedes (έστω και αν το όνομα της ακούγεται με τα brawn) και για την BMW και για την Renault και για την Ferrari. Θεωρείς ότι είναι δύσκολο αυτοί οι 4 να φύγουν και να φτιάξουν δικό τους μαγαζί. Και πόσο πιθανό είναι να δει κάποιος το προϊόν του Bernie χωρίς τις Ferrari, BMW, McLaren, Renault γιατί όπως και να το κάνουμε καλό το κατσικάκι αλλά χωρίς πατάτες, τζατζίκι, χωριάτικη και μαγειρίτσα δεν μπορείς να το φας το Πάσχα.
Και εγώ απολαμβάνω το πρωτάθλημα και το απολάμβανα και το 2004 και το 1994 και το 1984. Κάποιοι άλλοι το έχουν γυρίσει σε Ιστορίες κλαψ κλαψ αλά ΠΑΟ (δες μας δίνουν κυπελλάκι) και ζητούσαν και ζητούν ακόμα να αλλάζουν οι κανονισμοί κάθε όποτε δεν τους βόλευε.
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Αφήστε τις μυθοπλασίες, δε διάβασαν τους κανόνες και αυτό είναι όλο. Αυτά είναι ελληνικές δικαιολογίες.Τους κανόνες τους γνωρίζουν πολύ μα πολύ καλά. Απλά κάποιοι άλλοι είχαν το ok να τους παραβούν και την ανοχή να το κάνουν. Ας κατέβαζε η Ferrari διπλό διαχύτη και θα είχαν ξεκινήσει Σταυροφόροι από τις Βρετανικές Νήσους να κάψουν το Maranello.
ΥΓ. Ακόμα περιμένω να απαντήσεις Κωστή....
-
Ο χρήστης Lord_Rutherford έγραψε:
Αφήστε τις μυθοπλασίες, δε διάβασαν τους κανόνες και αυτό είναι όλο. Αυτά είναι ελληνικές δικαιολογίες.+++
αν ειναι δυνατον ρε τι π@π@ριλικια ειναι αυτα που γραφονται εδω μεσα , νταξ ξεραμε , bad losers μεχρι αηδιας ειναι και μπριατορε και ο ferrariboss και ερχονται να το αποδειξουν για αλλη μια φορα με κατι ατυχεις το λιγοτερο δηλωσεις.η συγκεκριμενη λυση για το διαχυτη υπηρχε απο παλια και η fia ηξερε και εδωσε το 'ΟΚ' πολλους μηνες πριν αρχισει το πρωταθλημα .το οτι καποιοι δεν ειδαν την τρυπα στους κανονισμους μπορει να οδηγησει τον καθε εμπαθη σε θεωριες συνομοσιας . ακομα, αντι να σκασουν και να στρωσουν κεφαλι αρχισαν τα δικηγοριλικια και τις εφεσεις ,λες και δεν ηταν ξεκαθαρο οτι επιτρεπεται μια τετοια λυση, και φυσικα εχασαν.
η καθε ομαδα κανει τις επιλογες της και η επιλογη να επενδυσουν καποιοι στο KERS θα αποδωσει μακροπροθεσμα (ηδη στο GP bahrain το KERS και μονο εδωσε ωθηση σε ferrari ,mclaren , renault).
υπενθυμιζω, αλλο loopholes και αλλο βαζω μηχανισμους στα πατωματα κλπ ωστε να ξεγελω τις μεθοδους μετρησης των κριτων.
edit .. μα να βγαινουν τωρα αυτοι και να λενε για spirit of the rules
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Οι μεγάλοι είναι δυσαρεστημένοι. Αυτό ισχύει τόσο για την Mercedes (έστω και αν το όνομα της ακούγεται με τα brawn) και για την BMW και για την Renault και για την Ferrari. Θεωρείς ότι είναι δύσκολο αυτοί οι 4 να φύγουν και να φτιάξουν δικό τους μαγαζί. Και πόσο πιθανό είναι να δει κάποιος το προϊόν του Bernie χωρίς τις Ferrari, BMW, McLaren, Renault γιατί όπως και να το κάνουμε καλό το κατσικάκι αλλά χωρίς πατάτες, τζατζίκι, χωριάτικη και μαγειρίτσα δεν μπορείς να το φας το Πάσχα.Και εγώ απολαμβάνω το πρωτάθλημα και το απολάμβανα και το 2004 και το 1994 και το 1984. Κάποιοι άλλοι το έχουν γυρίσει σε Ιστορίες κλαψ κλαψ αλά ΠΑΟ (δες μας δίνουν κυπελλάκι) και ζητούσαν και ζητούν ακόμα να αλλάζουν οι κανονισμοί κάθε όποτε δεν τους βόλευε.
Η δεν διάβασες το ποστ μου ή δεν το κατάλαβες.
Το ξέρω ότι είναι δυσαρεστημένοι οι μεγάλοι (χαίρω πολύ), και δεν είπα δύσκολο, εύκολο είπα ότι είναι να κάνουν το δικό τους πρωτάθλημα και μακάρι να το κάνουν. Τώρα που είναι και η Ferrari από την άλλη μεριά.Και συμφωνώ με τον patro. Look who 's taking.
-
Εγώ σου έγραψα κάτι. Από ότι φαίνεται δεν το διάβασες. Το επαναλαμβάνω λοιπόν ώστε να γίνω πιο κατανοητός. 'Αντίστοιχη λύση είχε παρουσιάσει στη FIA η RB το 2007 για το μονοθέσιο του 2008 και τότε η FIA δεν το είχε κάνει αποδεκτό.'
Τι θα έπρεπε να κάνουν οι άλλοι? Να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα για κάτι που λίγους μήνες πριν το είχε θεωρήσει παράνομο η FIA?. Τώρα αν αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητό ok για μένα το ζήτημα κλείνει εδώ.
-
Ποιός απ'όλους τους Κωστήδες? Αν είμαι εγώ, pls πες σε τί να απαντήσω γιατί αυτές τις μέρες γράφω Thesis και χάνω εύκολα τη μπάλλα.
-
Ο χρήστης Phaethon έγραψε:
Ποιός απ'όλους τους Κωστήδες? Αν είμαι εγώ, pls πες σε τί να απαντήσω γιατί αυτές τις μέρες γράφω Thesis και χάνω εύκολα τη μπάλλα.
εσένα εννοώ βρε αχαΐρευτε.....
-
εσένα εννοώ βρε αχαΐρευτε.....
E, πες μου πάλι σε τί να απαντήσω όμως, χάθηκα.
-
http://en.f1-live.com/f1/en/headlines/n ... 5543.shtml
'Hamilton admits he considered quitting F1'
Να γιατί ενώ είναι κορυφαίος οδηγός δεν τον πάω και τον θεωρώ σαχλαπίτουρα.
Και τι θα κάνεις αγόρι μου; Θα δώσεις ΑΣΕΠ ή θα ασχοληθείς με το εμπόριο;'There was so much going on. Do I want to be in the limelight with people slating me? Do I want be in the spotlight where I can't even go... to go to the fish and chip shop or the cinema and have fun without people taking pictures of me?'
Είπε η παρθένα στα μπουζούκια... Μίλησε το άτομο που αποφεύγει τη δημοσιότητα και δεν ασχολείται με τα media...
-
Κοίτα, το συζητούσα και με τον αδερφό μου τις προάλλες το θέμα του Λούη. Πιστεύω ότι του φορτώσανε (και παρασύρθηκε κι αυτός στο παιχνίδι) απίστευτα πολλά στους ώμους του ('ναι, είσαι γαμάτος', 'πρέπει να αποδίδεις 100%', 'σε συγκρίνουμε με το Σέννα' κτλ) και τελικά δεν του άρεσε και δεν μπορούσε να το διαχειριστεί όπως αρχικά νόμιζε. Έχει να κάνει με την ψυχολογία του ανθρώπου σε πολύ βαθύ, λεπτό, προσωπικό επίπεδο (όχι στα γενικά 'champ stuff' και 'σκληρό καρύδι' κτλ), που δε μπορούμε ούτε να γνωρίζουμε ούτε να σχολιάσουμε. Πιστεύω ότι φέτος που είναι κάπως εκτός αυτής της ντε και καλά πίεσης θα βρει περισσότερο τον εαυτό του.
-
Εγώ σου έγραψα κάτι. Από ότι φαίνεται δεν το διάβασες. Το επαναλαμβάνω λοιπόν ώστε να γίνω πιο κατανοητός. 'Αντίστοιχη λύση είχε παρουσιάσει στη FIA η RB το 2007 για το μονοθέσιο του 2008 και τότε η FIA δεν το είχε κάνει αποδεκτό.'Τι θα έπρεπε να κάνουν οι άλλοι? Να ξοδέψουν χρόνο και χρήμα για κάτι που λίγους μήνες πριν το είχε θεωρήσει παράνομο η FIA?. Τώρα αν αυτό δεν μπορεί να γίνει κατανοητό ok για μένα το ζήτημα κλείνει εδώ.
Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια, μου πετάς έναν κεφτέ, ευχαριστώ δεν καπνίζω.
Συμφωνώ με αυτό άνθρωπε μου τι το γράφεις και το ξαναγράφεις;
-
Από την πόρτα σου περνώ και τηγανίζεις ψάρια, ...σέρβιρε να τελειώνουμε, να παίξουμε και ζάρια.
Αφού καλά το ξεκίνησες...
-
Φτηνά τη γλίτωσε ο ΓΟΥΪΤΜΑΡΣ (ΜΓ)
3 αγώνες εκτός η Μακλάρεν με αναστολή ενός χρόνουMcLaren have been given a suspended three-race ban for deliberately misleading stewards at the Australian Grand Prix in March, the FIA said.
'Having regard to the open and honest way in which McLaren team principal Martin Whitmarsh addressed the World Motor Sport Council ΕΛΕΟΣ!!!! (μήπως κατέβασε και τα βρακιά του στον Max mosley να του ρίξει καμία ανάποδη? - Martin bad boy λολ)
and the change in culture he made clear is taking place in his organisation, the WMSC decided to suspend the application of the penalty it deemed appropriate,' the FIA said.
'That penalty is a suspension of the team from three races (in the world championship).
'This will only be applied if further facts emerge regarding the case or if in the next 12 months there is further breach by the team.'
Reuters -
Του στυλ... ξανακάντο και θα φας με τι μία 3 αγώνες εκτός και μετά θα δούμε για την επόμενη ποινή....
και η κόντρα καλά κρατεί....
-
'...and the change in culture he made clear is taking place in his organisation'
Πωπω, αυτή η φράση είναι όλα τα λεφτά... σαν επίσημη McLaren δεν ξέρεις αν πρέπει να πεις ευχαριστώ ή να τους μουτζώσεις !!!
-
δεν μου τα λεει καλα ο Μοσλεης....
τωρα που εκοψαν τις μεγαλες ομαδες τους χαιδευουν...;
καλα κανουν βεβαια,..
ας ειχαν το μυαλο τους ολοι...
πλακα εχει ομως...
πολυ κωλοτουμπα βλεπω.... -
Η FIA εμμένει τελικά στις προτάσεις της περί περιορισμού του κόστους,θέτοντας το όριο στα 44,4 εκ. ευρώ το χρόνο...προς δυσαρέσκεια των κατασκευαστών (όχι των μικρών ομάδων).
Είναι τυχαίο ότι ο Montezemolo, στις 13 Ιουνίου θα δώσει την εκκίνηση στον αγώνα των 24 ωρών του Le Mans,ενώ δίπλα του θα έχει τον Domenicali για να βοηθήσει στην διοργάνωση του γαλλικού αγώνα;Ο ίδιος ο LCM δήλωσε σιβυλλικά ότι η Ferrari αποτελεί κομμάτι της ιστορίας των αγώνων,έχοντας συμμετοχή και επιτυχίες σε όλες τις μορφές τους, πλην του kart.
Διάφορα ΝΕΑ - Απρίλιος 2009