-
Epic... Ελπιζω καποιος να το ανεβασει στο youtube!
-
μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι ice(cream)-man για εμένα!
δεν περιγράφω άλλο....
-
Ο χρήστης vengas πριν αρχισει ο αγωνας έγραψε:
ΒΡΕΞΕ ΡΕΕΕ -
Ο χρήστης scotsezos έγραψε:
μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι ice(cream)-man για εμένα!δεν περιγράφω άλλο....
Εγώ σου λέω παίζει και να τα παρατήσει...παίζει και να κουράστηκε, βαρέθηκε...ποιος ξέρει.
Άλλωστε, οικονομικό πρόβλημα, δε νομίζω να έχει...
Περιμένοντας τον Vettel λοιπόν?
(έκανα δικό μου σενάριο εντελώς )
-
και ο Θεος να οδηγησει στην Φερραρι Νικο κανουν λαθη οικτρα φετος.....
-
Ο χρήστης pik. έγραψε:
και ο Θεος να οδηγησει στην Φερραρι Νικο κανουν λαθη οικτρα φετος.....Αν δεν αλλάξει κάτι ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, ξέχασε τη Ferrari φέτος.
Επιτυχία θεωρώ θα είναι για αυτή αν πάρει τη δεύτερη θέση στο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ και 3ος ο Μάσσα στους βαθμούς.
Δε ξέρω αν είδατε σε κάποια φάση που τα Brawn γύριζαν 7 ΟΛΟΚΛΗΡΑ δέκατα στο γύρο πιο γρήγορα από τον Κίμι.
Εν τω μεταξύ δεν έχει και δοκιμές εξέλιξης στα μέσα της σεζόν (σωστά?)...καλά...δεν υπάρχει η χρονιά φέτος για τη Φερράρι.
Τουλάχιστον, βλέπουμε θέαμα...πραγματικό θέαμα με προσπεράσεις κλπ!
-
Αν ήμουν LdM απλά θα ζητούσε από τον Domenicalli να μην έρθει με το αεροπλάνο της ομάδας ο άνθρωπος που αποφάσισε να βάλει κάποιον με extreme wets (ούτε καν intermediates) τον KR όντας παλεύοντας για πόντους.
Τρικυμία εν κρανίω....
Για την ώρα διεξαγωγής του αγώνα. Η FIA είναι για τον @@@τσο. Γνωρίζει καλά ότι την εποχή αυτή βρέχει στη μαλαισία. Ο καιρός δε από εχθές ήταν ο ίδιος. Θα μπορούσε να πάει την ώρα διεξαγωγής μία ώρα νωρίτερα και να τελειώνει το πανηγύρι χωρίς όλη αυτή την ιστορία. Εν πάσει περιπτώσει πολύ μα πολύ αμφιβάλλω αν στις 14 του μήνα δεν ληφθεί μία απόφαση που να ξεκαθαρίζει σαφώς τι θα κάνουμε με τα μονόπατα ή διπάτα στους διαχύτες (αν την ιδέα την είχε παρουσιάσει η Ferrari ή η McLaren πόσο στοίχημα πάμε ότι θα είχαν ήδη αποφασίσει να την βγάλουν παράνομη για το 'καλό του σπόρ').
Ο αγώνας είχε ενδιαφέρον πάντως με τις τρελές στρατηγικές από τη μία και το γεγονός ότι οι καλύτεροι κατ' γενική ομολογία πιλότοι (μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας) είναι σε μονοθέσια ΓΤΠ και μιλώ για FA, LH, NH, KR, RK γιατί πιστεύω ότι όλοι αυτοί θα είχαν φάει τον JB για breakfast.
Δράπτομαι της ευκαιρίας να θυμίσω στον κλαψιάρη ότι καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς.
για την BMW που κατάφερε μέσω του Ναυαγού (Ναυαγός είναι ξέρει από θάλασσα) να φέρει το πρώτο KERS στο podium.
Κάτι για τα απόβαρα. Είναι ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει ομάδα που να έχει απόβαρο 605 κιλά ή παίζουν με τουλάχιστον 7 κιλά καύσιμο ως περιθώριο ασφαλείας στο ρεζερβουάρ εξαιτίας αυτής της @@@@κίας κανονισμού που λέγεται κλειστά πιτς.
Μπράβο στον Jenson..... Έτσι όπως πάει το πράγμα (και με τους περιορισμούς σε δοκιμές και άλλα) μέχρι τον Αύγουστο θα το έχει πάρει το πρωτάθλημα.
ΥΓ. Όπως πάμε πάντως προβλέπω του χρόνου η Ferrari, BMW & McLaren να απολύουν το 50% του προσωπικού τους. Τι να κάνεις μία στρατιά μηχανικών αν δεν έχεις χρόνο σε CFD & γυρολόγιο
ΥΓ (2). Για μία ακόμα φορά φάνηκαν και οι οδηγοί με @@ (λέγεμε MW) και οι οδηγοί @@@νιά που περίμεναν υπομονετικά στο μονοθέσιο για να σκοτωθούν κάτα από το ημίφως.... Αίσχος!
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Πάλι μας έκανε να γελάσουμε η Ferrari... ΧαχαχαχαΚαι σήμερα δεν πήγε πίσω...
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Πάλι μας έκανε να γελάσουμε η Ferrari... Χαχαχαχα
Και σήμερα δεν πήγε πίσω...
Τα ίδια χάλια νομίζω είχε και η McLaren πάντως.
-
Ο χρήστης Scuderia rosso έγραψε:
Στον Coulthard ειχε καρφωθει νομιζω....Σωστά, στο χαμό του '98. Και μετά πήγε να τον βρει στα πιτ για να του εξηγήσει το όνειρο...
Raikkonen με παγωτο κ βερμουδα στα πιτ....
Θεός! Θέλω να δω τομογραφία του εγκεφάλου του, το κομμάτι που ελέγχει συναισθήματα, εμπάθεια κλπ. πρέπει να λείπει εντελώς!
H Ferrari έχει καταντήσει τσίρκο Medrano Ούτε πέρσι άξιζαν το πρωτάθλημα αλλά είχαν δυνατό μονοθέσιο. Φέτος η τύχη τους τελείωσε! Στο πάτο και ακόμα παρακάτω...
Αντίθετα, σούπερ στρατηγική -και τύχη- για Toyota και Heidfeld (που έκανε το ίδιο πέρσι στο Spa). Κρίμα για τον Kubica, σπάνιο φαινόμενο να καίγεται κινητήρας BMW!
Τέλος, συμφωνώ ότι είναι πολύ κακή απόφαση η ώρα του αγώνα. Το έλεγαν οι οδηγοί μέσα στη βδομάδα.
-
dONT Feed the troll ...
αφηστε να κάνει quote τον ...εαυτό του
-
Ο χρήστης fn1m έγραψε:
Εφυγε ο μπρον,εφυγε ο τοντ και φαινεται ποσο λιγος ειναι ο Σουμι...
Λίγος δεν είναι, απλά τώρα φαίνεται ότι δεν ήταν και τόσο πολύς όσο νομίζαμε.
Έχω ακούσει πολλές γελοιότητες στη ζωή μου, αλλά αυτή ξεπερνά σε μέγεθος ακόμη και δηλώσεις κυβερνητικού εκπροσώπου.
Γελοιότητα είναι το να νομίζεις πως ό,τι πέτυχε ο Σουμάχερ οφείλεται στις ικανότητές του και μόνο.
http://www.youtube.com/watch?v=pi0iW2lL ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=DfxUwMui ... re=relatedΑν αρχίσατε να ασχολείστε με το άθλημα όταν το ψιλικατζίδικο της γειτονιάς έφερε καραμέλες με το λογότυπο της Ferrari και τη μουτσούνα του Σουμάχερ, καλό είναι να δείτε κανά dvd, να διαβάσετε κανά βιβλίο γιατί όλα αυτά τα χρόνια που βλέπατε μπάλα, ο άνθρωπος αυτός μετά από 2 τίτλους στη Benneton τόλμησε να ρισκάρει με τη Ferrari (με το αζημίωτο εννοείται) και κατάφερε με ένα μονοθέσιο Χ Ρ Ε Π Ι να πάρει 3 νίκες σε μια χρονιά που δεν υπήρχε κανένας Brawn και από την επόμενη να τους βάλει στο παιχνίδι των τίτλων.
Ο Brawn αγαπητοί άσχετοι απλά ήξερε να του πει (καλύτερα από κάθε άλλον manager) το πότε να μπει για λάστιχα, τι λάστιχα να βάλει, πόση βενζίνη και τί σώβρακο να φορέσει.
Από εκεί και πέρα αυτός ΜΠΟΡΟΥΣΕ και έκανε τους παπάδες που του ζητούσε ο Brawn.Στα του αγώνα
- Τι έγινε; Σούπερ μαντολίνη ΚΑΙ η Williams ΚΑΙ η Toyota ΚΑΙ η Red Bull; Τελικά το KERS τρισμέγιστη πατάτα (μα πώς να μην είναι αφού σημαίνει ότι η σταθερότητα του μονοθεσίου πάει για βρούβρες) και πραγματικά απορώ για το τι θα γίνει στους επόμενους αγώνες.
- Χαίρομαι που ο Button έκανε το 2/2 και που ο κλάψας έδειξει ότι ήταν, είναι και θα είναι μια δευτεράτζα που απλά κλαίγεται.
- Ferrari δημόσιο φορέβα... Από τη μια ρίσκο ήταν και δεν τους έκατσε η ιστορία με τον Raikonnen αλλά από την άλλη ενήργησαν ολίγον ΤΙ σαν Minardi που έκανε ότι αρκουδιά σκεφτόντουσαν μπας και πάρει κανά βαθμό. Εδώ αναγνωρίζω την αξία του Brawn που τους έβαλε slicks βλέποντας ότι δεν ήταν ακόμα ο καιρός για βρόχινα.
Ο KR καλώς ή κακώς φέτος δείχνει πιο γρήγορος από τον Massa και σήμερα το ρίσκο αυτό ήταν που τον χαντάκωσε αλλά από την άλλη η εικόνα του Massa να μουλιάζει με τη φόρμα στη μπόρα και αυτός με τη σαγιονάρα και το παγωτό ήταν τραγικά αντιεπαγγελματική και απαράδεκτη. Εντάξει ήταν 14ος και τσαντισμένος αλλά από την άλλη μπορούσε απλά να εξαφανιστεί, όχι να βάλει το μαγιό του για μακροβούτι... - Φέτος που ο ήρωας των media στην Αγγλία είναι ο Button, ο Hamilton νομίζω ότι θα εξελιχθεί σε μαύρο πρόβατο της όλης φάσης. Καλά να πάθει το παιδάκι. Όποιος παίζει το παιχνίδι των δημοσιογράφων θα πρέπει να είναι έτοιμος για τα χειρότερα...
- Θα ξενερώσω πολλούς αλλά αν λύσει το θέμα με το KERS η Ferrari (είτε το βγάλει, είτε βρει πως να το δουλεύει ή δεν ξέρω γω τι) ο KR φαίνεται να είναι πιο γρήγορος από την KERS clan. Αν πάρει τελικά τον τίτλο να δω που θα βάλουμε όλοι τις σαγιονάρες μας...
- Ως τώρα γ@μ@το πρωτάθλημα και χαίρομαι που στις πρώτες θέσεις βλέπουμε νέα πρόσωπα και ομάδες και ιδιαίτερα χαίρομαι για τον Button που αν δεν είχε σταθεί άτυχος με την Honda σε κάποιες χρονιές θα ήταν χαλαρά ο αντικαταστάτης του Schumacher στην Ferrari.
-
Ο χρήστης Nikos120i έγραψε:
Πάλι μας έκανε να γελάσουμε η Ferrari... Χαχαχαχα
Και σήμερα δεν πήγε πίσω...
Τα ίδια χάλια νομίζω είχε και η McLaren πάντως.
Tέτοια γκάφα, να βάλεις δηλαδή full rain ελαστικά χωρίς να υπάρχει σταγόνα στην πίστα δεν έχει ξαναγίνει.
-
Κριμα που εγινε ο μισος αγωνας γιατι ειχε καλες μαχες και προσπερασματα. Webber-Hamilton ποσες φορες αλλαξαν θεσεις μεταξυ τους? Η δυναμικοτητα ομαδων δεν αλλαξε και πολυ απο την Αυστραλια. Βασικα ισχυροποιηθηκε και η διαφορα των ηδη γρηγορων απο τους υπολοιπους.
Νταξει στην Ferrari με τον KR νομιζω αξιζε το ρισκο καθως αν εβαζαν στεγνα θα χρειαζοταν να κανει και 2η σταση για ελαστικα και ουσιαστικα θα εχανε απο πολλους της 1 στασης. Βασικα (εκ των υστερων παντα) το λαθος ηταν που του εβαλαν τα extreme wets αντι τα intermediates γιατι ο Glock που ηταν 2 θεσεις πισω του ο μονος που εβαλε απο την αρχη inters παρολο εξτρα σταση βρεθηκε μεχρι 2ος. Anyway στο τελος της ημερας ειχε προβλημα το μονοθεσιο (νομιζω KERS) απ'οτι λέγανε στην ιταλικη τηλεοραση και εγκατελειψε
-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Anyway στο τελος της ημερας ειχε προβλημα το μονοθεσιο (νομιζω KERS) απ'οτι λέγανε στην ιταλικη τηλεοραση και εγκατελειψεκαλά και η γιαγιά μου είχε @@
Δικαιολογίες του κώλου.... Στο team radio ο τόνος της φωνής του KR τα έλεγε όλα. Τα κάνατε @@@νι...
-
-
.... μα τόσο κακός ηταν ο Μασσα με τα βρόχινα ( ή τόσο πίσω ηταν ? ).
-
-
Ο χρήστης St.Devote έγραψε:
.... αν και συμφωνώ στην πλειοψηφία όσων γράφεις , εκτιμώ ότι μια ζωή είχαμε πρωταθλημα δύο ταχυτήτων. Η ουσιαστική διαφορά θα είναι εάν η αλλαγή των πρωταγωνιστών συνοδευτεί και με μια 'εναλλακτική παράσταση' ...δηλαδή προσπεράσματα .
Σχεδόν από καταβολής θεσμού το πρωτάθλημα ήταν 2 και 3 ταχυτήτων.Αυτό που θα έκανε την ουσιαστική διαφορά,ανεξαρτήτως του πόσο έντιμα ή όχι μοιράστηκε η τράπουλα φέτος από τη FIA,δεν είναι η ύπαρξη προσπερασμάτων για τις θέσεις της απελπισίας (που πάντα υπήρχαν λίγο ή πολύ),αλλά για τις θέσεις της εξάδας.Πράγμα που αυτομάτως θα σήμαινε ότι αν και πάλι δύο ταχυτήτων ο θεσμός....τουλάχιστον στην πρώτη θα είχες 5 ομάδες και όχι μιάμιση όπως τώρα (και όπως την τελευταία εικοσαετία).
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Για να καταλαβω: τη Brawn τη σχεδιασε η FIA? οι δυο μεγαλοι χανουν μονο απο τις τρεις ομαδες με τους εξυπνους διαχυτες; αν οχι, τα μονοθεσια της Red Bull, της Renault και της BMW επισης τα σχεδιασε η FIA?
Το πρόβλημα δεν είναι ποιός σχεδίασε τη Brawn ή η αδυναμία των δύο ή δυόμιση μεγάλων.Το πρόβλημα είναι ότι οι διάφορες Red Bull,Renault και BMW δείχνουν ότι δεν έχουν μεγαλύτερες δυνατότητες από το να ελπίζουν περιστασιακά σε κάποιο βάθρο και να βουλώνουν συχνά θέσεις στην οκτάδα.
FORMULA 1 PETRONAS Malaysian Grand Prix 2009 (2nd round))