-
Εψαξα για αναλογο θεμα αλλα δεν βρηκα τιποτα
Οποτε ανοιγω το παρον , ψαχνω για πλυντηρια αυτοεξυπηρετησης (με μαρκες η με 50λεπτα η ευρω )καθοτι δεν εμπιστευομαι τα πλυντηρια με τις βουρτσες και με τα πανιαΘελω να πλενω το αυτοκινητο μου με τον παραδοσιακο τροπο (πιεστικο/σαμπουαν δικο μου με ειδικο σφουγγαρι και παλι πιεστικο για ξεβγαλμα και μετα στεγνωμα με δερματα)
Οσοι γνωριζουν που μπορω να βρω τετοιου ειδους πλυντηρια στην περιοχη της Αθηνας γενικοτερα (καλλιτερα προς τα βορεια) παρακαλουνται να απαντησουν.
Μεχρι στιγμης εχω ανακαλυψει ενα στη μεταμορφωση (Γ παπανδρεου κοντα στην εκκλησια του αγ κων/νου) αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος (δεν επιτρεπεται η χρηση κουβα , οτι κανεις με το πιεστικο )
-
Οποτε ανοιγω το παρον , ψαχνω για πλυντηρια αυτοεξυπηρετησης (με μαρκες η με 50λεπτα η ευρω )καθοτι δεν εμπιστευομαι τα πλυντηρια με τις βουρτσες και με τα πανιαΘελω να πλενω το αυτοκινητο μου με τον παραδοσιακο τροπο (πιεστικο/σαμπουαν δικο μου με ειδικο σφουγγαρι και παλι πιεστικο για ξεβγαλμα και μετα στεγνωμα με δερματα)
Οσοι γνωριζουν που μπορω να βρω τετοιου ειδους πλυντηρια στην περιοχη της Αθηνας γενικοτερα (καλλιτερα προς τα βορεια) παρακαλουνται να απαντησουν.
Μεχρι στιγμης εχω ανακαλυψει ενα στη μεταμορφωση (Γ παπανδρεου κοντα στην εκκλησια του αγ κων/νου) αλλα δεν εμεινα ικανοποιημενος (δεν επιτρεπεται η χρηση κουβα , οτι κανεις με το πιεστικο )
-
-
Να υποθεσω λοιπον οτι ολοι σας στο φορουμ πλενετε τα αυτοκινητα σας στα πλυντηρια της γειτονιας σας με τις αμφιβολου ποιοτητας βουρτσες η πανια που εχει στο τουνελ του βενζιναδικου , και στεγνωμα απο τους πακιστανους με φανελα τιγκα στη βρωμα ?
-
Ή ότι το πλένουμε σπίτι μας.
Ή ότι δεν θέλουμε να σου απαντήσουμε.
Ή ότι έχουμε την ίδια απορία.
Ή ότι δεν είμαστε Αθήνα. -
Εχω δει δυο, και τα δυο νοτια και δε νομιζω να σε βολευουν αλλα ας τα γραψω:
Στην Αλιμου, στο carrefour
Στη Θησεως στην Καλλιθεα, οπως ερχεσαι ΑΠΟ παραλια στο δεξι σου χερι.Να εχεις υπ οψιν πως δεν ειμαι σιγουρος οτι πληρουν τις.. προδιαγραφες που θελεις.
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ή ότι δεν είμαστε Αθήνα.Aυτο στη Θησεως εκλεισε Skye κ εχει μεινει μονο ο μπουρμπουληθρας που υπαρχει στην γωνια Ποσειδωνος κ Θησεως,λιγο πριν την Ετεκα..
Κατω απο το σπιτι μου το πλενω εγω παντως και τις ελαχιστες φορες που θα βαρεθω,θα το παω σε βενζιναδικο που εμπιστευομαι.
-
Αυτό που είναι δίπλα στο Carrefour, δίπλα στην Αλίμου δεν είναι self-service. Υπήρχε επί της Αλίμου ένα τέτοιο, αλλά έκλεισε.
Αλλο ένα, λέγεται clean fun ή κάπως έτσι, είναι κάπου στη Λιοσίων, μετά το σταθμό 'Αττική'.Edit: βρήκα το τελευταίο: http://www.cleanfun.gr/shops.htm -έχει και άλλα.
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Αυτό που είναι δίπλα στο Carrefour, δίπλα στην Αλίμου δεν είναι self-service. Υπήρχε επί της Αλίμου ένα τέτοιο, αλλά έκλεισε.
Αλλο ένα, λέγεται clean fun ή κάπως έτσι, είναι στη Λιοσίων, μετά το σταθμό 'Αττική'.Εκλεισε αυτο στην Αλιμου;
Αυτο που ειναι διπλα στο Carrefour ειναι απαραδεκτο! -
καλα ρε (μ)πουστη 2/2; και τα δυο λαθος;
i fail -
Έχει ένα ακόμα στην Λ.Αγ Παρασκευής όπου μπορείς με μάρκα να κάνεις το αμάξι . Προσοχή έχει 2 αλλά μόνο το ένα στο ρεύμα προς την Αγ, Παρασκευή είναι με μάρκες. Το άλλο είναι πολυτελείας. Πάντως εχει και καλό κερι στο σπεσιαλ πλύσιμο μεσα στην μηχανή..
-
Μπουρμπουληθρας στο δρομο που συνδεει Χαλανδρι - Αγ. Παρασκευη (Αγ Παρασκευης νομιζω λεγεται ο δρομος). Λιγο μετα την πλατεια Κενεντυ (προς Αγ. Παρασκευη)
-
Εγώ το πλένω μόνος μου στο σπίτι των γωνιών μου (που έχει χώρο). Τώρα ένα τέτοιο πλυντήριο θα με βόλευε, αλλά δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Θα τα κοιτάξω. Βέβαια μόνο για πλύσιμο, γιατί 2 φορές τον χρόνο κάνω full pansion πλύσιμο με πυλό, κερί κλπ. οπότε θέλω γύρω στις 3-4 ώρες!!
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Εγώ το πλένω μόνος μου στο σπίτι των γωνιών μου (που έχει χώρο). Τώρα ένα τέτοιο πλυντήριο θα με βόλευε, αλλά δεν ήξερα ότι υπήρχαν. Θα τα κοιτάξω. Βέβαια μόνο για πλύσιμο, γιατί 2 φορές τον χρόνο κάνω full pansion πλύσιμο με πυλό, κερί κλπ. οπότε θέλω γύρω στις 3-4 ώρες!!**των γονιων ** , εκτος αν αναφερεσαι σε γωνιες
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Μπουρμπουληθρας στο δρομο που συνδεει Χαλανδρι - Αγ. Παρασκευη (Αγ Παρασκευης νομιζω λεγεται ο δρομος). Λιγο μετα την πλατεια Κενεντυ (προς Αγ. Παρασκευη)το εχω πλυνει εκει αρχιδιες πλυσιμο εκανα ,δεν προλαβα.
-
Μπουρμπουληθρας στο δρομο που συνδεει Χαλανδρι - Αγ. Παρασκευη (Αγ Παρασκευης νομιζω λεγεται ο δρομος). Λιγο μετα την πλατεια Κενεντυ (προς Αγ. Παρασκευη)Εκεί απαγορεύεται η χρήση κουβά, σφουγγαριών και σαμπουάν του πελάτη. Μόνο με το πιεστικό δεν κάνεις τίποτα, και η βούρτσα που έχει το πιεστικό είναι πολύ σκληρή, ότι πρέπει για γρατσουνιές και 'αράχνες'.
-
**των γονιων ** , εκτος αν αναφερεσαι σε γωνιεςΈχεις δίκιο...λάθος μου από κεκτημένη πληκτρολόγηση.
-
Να προτεινω μια διαφορετικη λυση.
Υπαρχει ενα δυο προιοντα που δεν χρειαζεται να χρησιποποιησει κανεις λαστιχο.
το μονο που χρειαζεται ειναι ενα η δυο κουβαδες και μερικες πετσετες μικρο-ινων(microfiber).Μερικα youtube βιντεο που εξηγουν την χρηση
http://video.google.com/videoplay?docid ... 6428313622
Και συχναζω σε ενα αλλο φορουμ που ειναι σχετικο με τον καθαρισμο/περιποιηση αυτοκινητων:
http://www.autopia.org/forum/car-detail ... stion.html
http://www.autopia.org/forum/car-detail ... -32oz.html
Να πω την αληθεια δεν παω ποτε σε αυτοματο πλυντηριο.
Καθε φορα που συγγενεις μου τα πανε παιρνει ωρες για να βγαλω τις μικρογρατζουνιες και γραμμες απο τις βουρτσες. Αν βεβαια δεν σας πειραζει τοτε παω πασο. Ειμαι λιγακι μανιακος με τον καθαρισμο και την περιποιηση του αυτοκινητου.Νικος
-
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Ή ότι δεν είμαστε Αθήνα.Φανταζομαι και τα υπολοιπα 2500 σου μυνηματα ειχαν την ιδια χρησιμοτητα με αυτο στο φορουμ, ευγε
Ευχαριστω τους υπολοιπους για τις πληροφοριες , αλλα απ οτι καταλαβα αυτα που προτειναν μερικοι εχουν κλεισει ?
Επεισης απ οτι καταλαβα μπουρπουληθρας (clean and fun) παλι αλλοι στο πλενουν , δεν ειναι αυτο που ζηταω
Καποιο που να λειτουργει ακομα διασταυρωμενα ?Θα μου τη δωσει μου φαινεται και θα ριξω λαστιχο απο το μπαλκονι και θα το πλυνω στην πυλωτη
Προς titsataki
Ωραια το παρουσιαζει αυτος το πραγμα φιλε μου , αλλα το αυτοκινητο πανω στο οποιο κανει ντεμο ειναι πεντακαθαρο
Δεν νομιζω οτι αυτο το προιον θα μπορουσε να χρησιμοποιηθει με τον τροπο που διαφημιζει αν το αυτοκινητο εχει επανω σκονη η λασπες 10-15 ημερων, με το πρωτο περασμα θα εκανε μερικες χιλιαδες μικρογρατσουνιες,..... -
αυτο το Optimum No Rinse φαίνεται αρκετα καλό.. μπορούμε κάπου να το αγοράσουμε αθήνα?
εδω πλένει μια cayene αρκετά πιο βρώμικη
Youtube Videoνα και ενα faq
ONR: The Definitive Thread
http://www.autopia.org/forum/car-detailing/113318-onr-definitive-thread.html
Πλυντηρια αυτοεξυπηρετησης