-
καταλαβα,ε τοτε θα το δωσω για σιδερα που μου το ζητησανε 200-250 ευρω.ειναι φορτηγακι L300.
απλα θελει να παω να κανω οριστικη διαγραφη. -
Ο χρήστης aristidis540 έγραψε:
καταλαβα,ε τοτε θα το δωσω για σιδερα που μου το ζητησανε 200-250 ευρω.ειναι φορτηγακι L300.
απλα θελει να παω να κανω οριστικη διαγραφη.αν θέλεις να κάνεις οριστική διαγραφή,πας στην εφορία που έχεις τις πινακίδες και σου δίνουν αντίγραφο της άδειας,το δείνεις στον οδηγό της ανακύκλωσης που θα έρθει να πάρει το l 300 απο το σπίτι σου.Το χαρτί της οριστικής διαγραφής-απόσυρσης,θα σου σταλεί με συστημένο στο σπίτι σου.Το χαρτί το κρατάς ή το πουλάς σε άλλον.ΠΡΟΣΟΧΗ!!χωρίς αυτό που σου έγραψα,οριστική διαγραφή απο το ονομά σου ΔΕΝ ΕΧΕΙ
-
ενοεις την εφορια?? δηλαδη εαν παω στην εφορια και τους πω οτι το αυτοκινητο δεν υπαρχει δεν θα γινει οριστικη διαγραφη?
-
ενοεις την εφορια?? δηλαδη εαν παω στην εφορια και τους πω οτι το αυτοκινητο δεν υπαρχει δεν θα γινει οριστικη διαγραφη?νομίζω ήμουν σαφής.Χωρίς την διαδηκασία που έγραψα,το αυτοκίνητο δεν πρόκειται να φύγει απο το ονομά σου ούτε σε 10 χρόνια,προσωπική εμπειρία
-
εγινε φιλε μου καταλαβα,θα παρω σε εταιρια ανακυκλωσης να ερθουν να το παρουν.
ευχαριστω για τις πληροφοριες.
-
εγινε φιλε μου καταλαβα,θα παρω σε εταιρια ανακυκλωσης να ερθουν να το παρουν.ευχαριστω για τις πληροφοριες.
Σε ίδια φάση με τη δική σου, εμείς πήραμε 250 ευρώ. Ούτε πήγαμε στην εφορία, του κάναμε εξουσιοδότηση κ πήγε αυτός. Μετά ήρθε γερανός της εταιρίας του (μέχρι τότε ούτε είχε δει το αμαξι) πηρε το αμαξι (από το οποιο είχαμε βγαλει διαφορα, αφού συγγενής μας έχει το ίδιο κ χρειάστηκε ανταλλακτικά) κ μας έδωσε τα 250. Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει το τηλέφωνο της εταιρίας να στο δώσω
-
εγω ειμαι απο θεσσαλονικη,εαν ξερει καποιος εταιρια ας πει.
-
Το μέτρο της απόσυρσης θα συνεχιστεί και το 2014;
-
Υποθέτω θα το μάθουμε τελευταία στιγμή, μέσα-τέλη Δεκέμβρη, όπως συμβαίνει συνήθως...
-
καλησπερα,
ψαχνω να αποσυρω το παλιο μου fiat cinquecento (επιτελους.. μετα κ το 2ο καψιμο φλατζας),
αλλα αυτο που βρηκα ηταν εταιρειες, η μια δινει 300, η αλλη 400 (αλλα με δικη σου μεταφορα σ αυτους) κ
απ οτι καταλαβα με βαση τα χαρτια που μου στειλαν να υπογραψω,
αυτοι το παιρνουν κ το χρησιμοποιουν σε επομενη αγορα αυτοκινητου,
ωστε να εκμεταλευτει την δικη μου αποσυρση ο επομενος αγοραστηςνα ρωτησω, μονος δεν μπορω να κανω την διαδικασια; μεσω υπουργειου π.χ.;
και τελος, εχει χρησιμοποιησει καποιος καποια τετοια εταιρεια,
εχετε καποια να μου προτεινετε;και γενικοτερα, οποιαδηποτε συμβουλη, θα σας ημουν ευγνωμων
ευχαριστω προκαταβολικα
-
Ο χρήστης patrickdrd έγραψε:
καλησπερα,ψαχνω να αποσυρω το παλιο μου fiat cinquecento (επιτελους.. μετα κ το 2ο καψιμο φλατζας),
αλλα αυτο που βρηκα ηταν εταιρειες, η μια δινει 300, η αλλη 400 (αλλα με δικη σου μεταφορα σ αυτους) κ
απ οτι καταλαβα με βαση τα χαρτια που μου στειλαν να υπογραψω,
αυτοι το παιρνουν κ το χρησιμοποιουν σε επομενη αγορα αυτοκινητου,
ωστε να εκμεταλευτει την δικη μου αποσυρση ο επομενος αγοραστηςνα ρωτησω, μονος δεν μπορω να κανω την διαδικασια; μεσω υπουργειου π.χ.;
και τελος, εχει χρησιμοποιησει καποιος καποια τετοια εταιρεια,
εχετε καποια να μου προτεινετε;και γενικοτερα, οποιαδηποτε συμβουλη, θα σας ημουν ευγνωμων
ευχαριστω προκαταβολικα
απεσυρα τελος καλοκαιριου δυο αυτοκινητα σε τετοια εταιρια
Ηρθαν, τα πηραν και μου εδωσαν απο 350€ εκαστο (400 αν το πηγαινα εγω)Αυτοι εκμεταλευονται το δικαιωμα αποσυρσης και το 'πουλανε' μεσω των αντιπροσωπιων σε καποιον που θελει να αγορασει αυτοκινητο.
Να το κανεις μονος σου (κατα τη γνωμη μου) δεν γινεται, εκτος κι αν βρεις καποιον που θελει να αγορασει καινουριο αυτοκινητο και του πουλησεις την αποσυρση.
Παλι ομως η τιμη θα ειναι αυτη πανω κατω αφου τοσο το δινουν και οι αντιπροσωπιες.
Δεν ξερω αν μπορεις αποσυροντας το να το πουλησεις και για παλιοσιδερα.
Παλια μας ειχε παρει ο 'γυφτος' ενα σαραβαλακι και μας εδωσε κατι (150-180€ δεν θυμαμαι ακριβως...) -
εγώ πήγα σε αυτούς
http://www.autogreenrecycling.gr/index.php/company/
350 ευρώ δίνουν αν το πας εσύ, 280 αν έρθουν να το παρουν αυτοί
η μόνη μαλακία είναι ότι δεν με αφήσαν να βγάλω την σχετικά καινουργια μπαταρία που είχε πανω. Θα μου κόβαν 25 ευρώ -
μπααα
σε μενα δεν ειδαν τιποτα, στο ενα μαλιστα δεν ειχα καν το κλειδι και δεν μπορουσαμε να στριψουμε το τιμονι...
-
παιδιά έχετε κάποιο link ή αν ξέρετε αναλυτικά τι χαρτιά χρειάζονται για κατάθεση πινακίδων , για να πάω μια και καλή με τις πινακίδες - μην με έχουν στο πηγαιν-ελα.
-
εξαρταται απο την εταιρεια, π.χ.:
http://aposirsi.gr/el/car-scrapγενικα υπογραφεις ενα σωρο εξουσιοδοτησεις (υπογεγραμμενες στο κεπ για το γνησιο της υπογραφης),
με τις οποιες εξουσιοδοτεις την εταιρεια στην οποια το παραχωρεις να το διαγραψει απ το υπουργειο,
αλλα κ να το παρεχει στον επομενο κατοχο ουσιαστικα για να το χρησιμοποιησει ως αποσυρση για
αγορα νεου αυτοκινητου, για να γινει αυτο λοιπον πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους
για να σου στειλουν τα δικα τους χαρτιαεντωμεταξυ τι γινεται ρε παιδια με τις τιμες; πως πεφτουν ετσι;
την προηγουμενη βδομαδα 300, σημερα που πηρα κ ρωτησα 250,
αυτοι ειναι ικανοι να ρθουν να το παρουν κ να μου πουνε
ξερετε επεσε η τιμη, 200 θα σας δωσουμε,
τι γινεται ρε;edit: τωρα ειδα οτι ρωτας για πινακιδες μονο,
sorry, αλλα δεν απαντησα κατευθειαν για αποσυρση γιατι το θεμα ειναι για απορυρση,
εχω αποσυρει κ πινακιδες, αλλα οχι εγω, θα ρωτησω κ θα σου πω -
ΤΑ ΜΕΤΑΠΩΛΟΥΝ ΣΑΝ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ ΄Η ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ
Χρυσα κόλπα από... ανακυκλωτές Ι.Χ.Nέα κόλπα από τους ανακυκλωτές αυτοκινήτων, οι οποίοι αντί να κάνουν... παλιοσίδερα τα παλαιά I.X. τα κρατούν και τα... πουλάνε. H απόσυρση παλαιών οχημάτων έχει θεσπιστεί για να τονωθούν οι πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων και να τεθούν εκτός κυκλοφορίας τα παλιά, ρυπογόνα και επικίνδυνα οχήματα.
Ωστόσο, οι εταιρείες ανακύκλωσης έχουν επεκτείνει τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν δημιουργήσει τις μεγαλύτερες εμπορίες μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτων και φορτηγών, πουλάνε στη «μαύρη» αγορά τα χαρτιά της απόσυρσης, ενώ τον τελευταίο καιρό τείνουν κάποιοι να εξελιχθούν ακόμη και σε... εμπορίες μεταχειρισμένων αυτοκινήτων.
ΜΕ ΧΑΛΗΛΗ ΤΙΜΗ
Eιδικότερα, όταν μεταβαίνουν οι ιδιώτες καταναλωτές με τα παλιά τους αυτοκίνητα υπάρχουν υπάλληλοι σε ορισμένες εταιρείες ανακύκλωσης που αξιολογούν την κατάσταση του αυτοκινήτου και αν εκτιμήσουν πως το συγκεκριμένο όχημα μπορεί να πωληθεί τότε δίνοντας μια χαμηλή αμοιβή στον κάτοχό του, που προσδιορίζεται μεταξύ 50 έως 200 ευρώ, αντί να το καταστρέψουν απλά το διαθέτουν προς πώληση και μάλιστα μέσω γνωστών διαδικτυακών ιστοσελίδων με αγγελίες.Eπειδή όμως το θέμα φαίνεται να έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο πληθαίνουν συνεχώς οι εταιρείες ανακύκλωσης που πωλούν οχήματα ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχουν διαλυθεί.Yπάρχει, όμως, και μεγάλο «κόλπο» με τα μεταχειρισμένα ανταλλακτικά καθώς οι γνωστοί έμποροι που έχουν καταστήματα στην οδό Λιοσίων, την οδό Φραντζή και άλλες περιοχές, κάνουν λόγο για αθέμιτο ανταγωνισμό από τις εταιρείες ανακύκλωσης, καθώς για τις τελευταίες η απόκτηση των ανταλλακτικών δεν τους στοιχίζει τίποτα, ενώ όταν τα πωλούν σε ιδιώτες ή επαγγελματίες μηχανικούς δεν κόβουν αποδείξεις.
...
ΘΡΙΛΕΡ
Eν τω μεταξύ, όπως κάθε τέλος του έτους έτσι και φέτος το μέτρο της απόσυρσης θα «μετατραπεί» σε θρίλερ, καθώς ούτε η «Eναλλακτική Διαχείρισης Oχημάτων Eλλάδος», ούτε οι εισαγωγείς, ούτε τα κυβερνητικά στελέχη γνωρίζουν αν θα συνεχιστεί το μέτρο και το 2014.
...http://www.imerisia.gr/article.asp?cati ... =113158939
-
τι λες τώρα!! Μας δουλευουν ή μου φαίνεται?? Τώρα το πήραν χαμπάρι?? Οταν κάνανε των κάθε παλιατζή,'ανακυκλωτή' και οτι για να διαγραφεί ενα αυτοκίνητο,έπρεπε να παει σε αυτούς,ήταν καλά??
-
η απόκτηση των ανταλλακτικών δεν τους στοιχίζει τίποτα, ενώ όταν τα πωλούν σε ιδιώτες ή επαγγελματίες μηχανικούς δεν κόβουν αποδείξεις.
Ενώ οι 'παλιατζήδες' τα αγοράζουν πανάκριβα και κόβουν πάντα αποδείξεις!!! Βρε, δεν συμμαζευόμαστε λιγάκι λέω εγώ...
-
Ο χρήστης kavy έγραψε:
η απόκτηση των ανταλλακτικών δεν τους στοιχίζει τίποτα, ενώ όταν τα πωλούν σε ιδιώτες ή επαγγελματίες μηχανικούς δεν κόβουν αποδείξεις.
Ενώ οι 'παλιατζήδες' τα αγοράζουν πανάκριβα και κόβουν πάντα αποδείξεις!!! Βρε, δεν συμμαζευόμαστε λιγάκι λέω εγώ...
Εγω πάντως που αγόρασα ενα ημαξόνιο απο ανακύκλωτήριο πήρα απόδειξη χωρις να την ζητήσω.
-
στο ανακυκλωτηριο τι τιμες παιζουν;;
σε σχεση με μαντραδες και ανταλλακτικαδες;;οταν πχ με 400 βρισκεις ολοκληρο καντετ και στη φραντζη ηθελαν 80 για ενα φαναρι...
Απόσυρση 2011/2012/2013/2014/2015