-
να ειχε και καλυτερα φρενα....
-
e ντάξει οι σκληρές αναρτήσεις δεν είναι πρόβλημα για όλους(ανάλογα την ηλικία ). Πάντως έχει πολύ καλή κατανάλωση και καλους χώρους. Από αυτά που διαβάζω γιατί δεν το έχω οδηγήσει λέγεται ότι έχει πολύ καλή ποιότητα κύλισης και είναι αρκετά fun το drive (τηρουμενων τον αναλογιών πάντα)και ο 1.5 έχει αρκετά καλές επιδόσεις (μιας και
είναι πολύ ελαφρύ) -
Οι σκληρές αναρτήσεις (είπαμε,δεν είναι και Type R) + ελληνικοί καρόδρομοι=τριγμοί ad portas
@popolare,
τα φρένα του μου φάνηκαν αξιοπρεπή.Για την 1.5 μιλάς?
-
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Χμ το Yaris παραμένει σοβαρή πρόταση, αν και εδώ και 10 χρόνια είναι σχεδόν το ίδιο αυτοκίνητο εμφανισιακά. Δεν περίμενα ότι το Polo (έστω το προηγούμενο) θα είχε τόσο θέματα ως προς την αξιοπιστία
το mazda 2 το έχεις κοιτάξει καθόλου?
+1 από μένα με μόνο μια μικρή ένσταση όσον αφορά το κόστος για τα ανταλλακτικά (αν είναι στα ίδια πλαίσια με το 3 που έχω μια κάποια εμπειρία)
Το Mazda 2,θέλει λίγο προσοχή με τα λάστιχα του.Τα 1ης τοποθέτησης είναι επιεικώς άθλια.
Κατ' τα άλλα,αν εξαιρέσεις την λίγο πιο σκληρή ανάρτηση του σε σχέση με τα υπόλοιπα
της κατηγορίας όπως και το αυξημένο κόστος των ανταλλακτικών, είναι καλό αμαξάκι
και αρκετά ευχάριστο οδηγικά.Αυτό με τα λάστιχα πρώτης τοποθετησης ισχύει για πολλά μοντέλα. Τώρα για τις αναρτήσεις δεν μπορώ να πω πως το ότι είναι σκληρές είναι απαραίτητα κακό ... Και οι τριγμοί εμφανίζονται ακόμη και σε μοντέλα με πολύ πιο μαλακές ρυθμίσεις άρα είναι λιγο πιο πολύπλοκο από τη σκληρότητα της ανάρτησης.
-
παντως το yaris δεν ειναι το πιο αξιόπιστο μικρό
γνωμη μου ειναι πως στην κατηγορία αυτή υπάρχουν 2 αυτοκίνητα που αξίζουν και ενα που αν θελεις μικρότερο από τα σημερινά super mini πας σε αυτόστην πρώτη κατηγορία
clio 1,2 TCe/ 1,6 128 gt
fiesta 1,6και από τα πιο μικρά mazda 2 1,5
τα παραπάνω αυτοκίνητα ειναι κορυφαία της κατηγορίας σε όλους τους τομείς συν το οτι το clio ειναι το πιο αξιόπιστο από όλα..(ναι ακόμα και απο το yaris )
-
Αδερφε μην το σκεφτεσαι και πολυ....για μικρο αμαξι που το θες οικονομικο και αξιοπιστο ο ιαπωνας ειναι μονοδρομος...εγω ιαπωνικο αμαξι δεν εχω πλεον,ειχα παλιοτερα,και φυσικα με εβγαλε ασπροπροσωπο μεχρι που το πουλησα...τωρα για αξιοπιστια του yaris ρωτα και κανενα ιδιοκτητη σχολης οδηγων,που σχεδον μονο τετοια κυκλοφορουν,να σου πουν αν αντεχουν τον καθε ατζαμη που μαθαινει πανω τους να οδηγα...
-
Ο χρήστης portole έγραψε:
\εγω ιαπωνικο αμαξι δεν εχω πλεον,ειχα παλιοτερα,και φυσικα με εβγαλε ασπροπροσωπο μεχρι που το πουλησα.....και γιατι το πουλησες τοτε?
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
\εγω ιαπωνικο αμαξι δεν εχω πλεον,ειχα παλιοτερα,και φυσικα με εβγαλε ασπροπροσωπο μεχρι που το πουλησα.....
και γιατι το πουλησες τοτε?
πηρα μεγαλυτερο,τι να το κανω να το κρατησω?μαντρα θα ανοιξω?
-
\εγω ιαπωνικο αμαξι δεν εχω πλεον,ειχα παλιοτερα,και φυσικα με εβγαλε ασπροπροσωπο μεχρι που το πουλησα.....
και γιατι το πουλησες τοτε?
πηρα μεγαλυτερο,τι να το κανω να το κρατησω?μαντρα θα ανοιξω?
Το μεγαλυτερο που πηρες ειναι ιαπωνικο ?
-
Οχι δεν ειναι,αλλα εχει σημασια?εκτος αν ο φιλος δεν ενδιαφερεται για yaris,αλλα για avensis........
-
Οχι δεν ειναι,αλλα εχει σημασια?εκτος αν ο φιλος δεν ενδιαφερεται για yaris,αλλα για avensis........πλακα κανω
-
Ο χρήστης jean29 έγραψε:
Αυτό με τα λάστιχα πρώτης τοποθετησης ισχύει για πολλά μοντέλα. Τώρα για τις αναρτήσεις δεν μπορώ να πω πως το ότι είναι σκληρές είναι απαραίτητα κακό ... Και οι τριγμοί εμφανίζονται ακόμη και σε μοντέλα με πολύ πιο μαλακές ρυθμίσεις άρα είναι λιγο πιο πολύπλοκο από τη σκληρότητα της ανάρτησης.
Απο τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχω,ένα μοντέλο με σκληρότερες αναρτήσεις συγκεντρώνει
περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσει τριγμούς,με δεδομένη ποιότητα κατασκευής/συναρμογής
.Άρα,θα πρόσεχα σε αυτό το τομέα πολύ + το τι μπορώ να κάνω για τα λάστιχα του,που στην περίπτωση
του 2 είναι ,ξανατονίζω, πολύ μέτρια. -
Ο χρήστης georgetz έγραψε:
Απο τα μέχρι τώρα δεδομένα που έχω,ένα μοντέλο με σκληρότερες αναρτήσεις συγκεντρώνει
περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσει τριγμούς,με δεδομένη ποιότητα κατασκευής/συναρμογής
.Άρα,θα πρόσεχα σε αυτό το τομέα πολύ + το τι μπορώ να κάνω για τα λάστιχα του,που στην περίπτωση
του 2 είναι ,ξανατονίζω, πολύ μέτρια.κοίτα αυτό που βλέπεις στο εσωτερικό του 2 είναι μέτριο(απth ποιότητα) αυτό που δεν βλέπεις όμως αν είναι κλασσικό mazda μάλλον είναι κορυφαίο(ποιότητα συναρμολόγησης, αντοχή στο χρόνο),ξέρεις τώρα πως είναι τα πράματα στα ιαπωνικά αυτοκίνητα (από μέσα κούκλα απ έξω πανούκλα )
-
vs Kia pro cee'd?
-
Ο χρήστης provocatoras έγραψε:
Ρώτα και κανά ιδιοκτήτη προηγούμενου Polo να σου πει πώς πήγε με το αμάξι από αξιοπιστία...
Για να γελάσεις τώρα και να μην κλαις μετά.
Σ' αυτό δίνω απόλυτο δίκιο, χωρίς υπερβολή.
Τα μικρά VAG τα τελευταία χρόνια είναι ΑΘΛΙΑ από πλευράς αξιοπιστίας, συμφωνώ με τον όρο που είχε αναφέρει κάποιος παλιότερα και ενδεχομένως έχει να κάνει με πολλά αμάξια της κατηγορίας δηλαδή και εκτός VAG:
Α Ρ Π Α Χ Τ Ε Σ των εταιρειών δυστυχώς!Δεν έχω άποψη για να προτείνω κάποιο μικρό που να 'ναι αξιόπιστο, αν ξέρει κάποιος ας μας διαφωτίσει...
ίσως έχεις δίκιο, έχω δει πολλά αμάξια vag με χαλασμένα παράθυρα και το πρώην δικό μου S3 1800cc έκαψε πολλαπλασιαστές (κατά τ'αλλα όλα οκ- δεν το είχα και πολύ καιρό βέβαια). Ωστόσο το Ibiza που έχουμε από καινούριο του 2001 έχει 140.000 χλμ, έχει πάει μέχρι Αγγλία, Γαλλία, Ιταλία, Σερβια, Θεσσαλονίκη-Αθήνα, Θεσσαλονίκη Πατρα, κλπ και στις καλοκαιρινές διακοπές έκανα 3000 χλμ σε 10 μέρες και δεν μας έχει προδώσει ΠΟΤΕ!
-
Εμείς τελικά (εγώ και ο αδερφός μου) επιλέξαμε το Mito 1.4 135PS, λευκό με sport pack, μια και είχαμε και επιδότηση της απόσυρσης, οπότε και διαθέσαμε € 2.000 λιγότερα, άρα η τελική τιμή μας βγήκε γύρω στα 18Κ. Ελαφρώς off-topic, αλλά μια και ρώτησα, είπα να δώσω feedback σχετικά με την επιλογή μου Ευχαριστώ για το support
-
Ο χρήστης butters έγραψε:
Εμείς τελικά (εγώ και ο αδερφός μου) επιλέξαμε το Mito 1.4 135PS, μια και είχαμε και επιδότηση της απόσυρσης, οπότε και διαθέσαμε € 2.000 λιγότερα. Ελαφρώς off-topic, αλλά μια και ρώτησα, είπα να δώσω feedback σχετικά με την επιλογή μου Ευχαριστώ για το supportεπικρατησε η λογικη βλεπω.... Την καλυτερη επιλογη κανατε
Πες μας εκδοση, τιμες, χρωματα κλπ...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Εμείς τελικά (εγώ και ο αδερφός μου) επιλέξαμε το Mito 1.4 135PS, μια και είχαμε και επιδότηση της απόσυρσης, οπότε και διαθέσαμε € 2.000 λιγότερα. Ελαφρώς off-topic, αλλά μια και ρώτησα, είπα να δώσω feedback σχετικά με την επιλογή μου Ευχαριστώ για το support
επικρατησε **η λογικη **και το Συναίσθημα βλεπω.... Την καλυτερη επιλογη κανατε
Πες μας εκδοση, τιμες, χρωματα κλπ...
-
Ο χρήστης butters έγραψε:
Εμείς τελικά (εγώ και ο αδερφός μου) επιλέξαμε το Mito 1.4 135PS, μια και είχαμε και επιδότηση της απόσυρσης, οπότε και διαθέσαμε € 2.000 λιγότερα. Ελαφρώς off-topic, αλλά μια και ρώτησα, είπα να δώσω feedback σχετικά με την επιλογή μου Ευχαριστώ για το supportθα περασουν τα χρονια και κανεις δεν θα τη θυμαται την μιτο.... ετσι απαρατήρητη θα περασει στην ιστορια...
καλοταξιδο να ειναι...
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
θα περασουν τα χρονια και κανεις δεν θα τη θυμαται την μιτο.... ετσι απαρατήρητη θα περασει στην ιστορια...καλοταξιδο να ειναι...
Καλά , δεν είπε κανείς ότι είναι και ορόσημο στην αυτοκίνηση ...πχ..Model T..
Fiesta vs (new) Polo vs Corsa vs Yaris vs ...?