-
'BladeRunner82 έγραψε:
facebook εχεις? 'Αυτό τι σχέση έχει με αυτό που είπα BladeRunner82?????
Όσο αναφορά το τι αμάξι έχω τώρα φίλε REALZEUS ,έχω ένα RENAULT CLIO 1.4 100ps αλλά είναι το πιο ζημιάρικο αμάξι του κόσμου!
-
μαλιστα.
-
Τον αποκαλέις παντέλο και το παίζεις άσχετη ?
Ούστ ρε παλιοtroll.
-
Ρε μην κράζετε!!!!Τον είπα παντέλο γιατί έτσι τον ανέφερε ο EDDIE_147 !Εγώ δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο!οκ??
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Ρε μην κράζετε!!!!Τον είπα παντέλο γιατί έτσι τον ανέφερε ο EDDIE_147 !Εγώ δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο!οκ??κατω τα χερια απτο ευακι
-
ευακι ασε οι μισοι εδω μεσα ετσι κανουν εσυ πες τα δικα σου και μην κολλας!!!!
-
Ευχαριστώ παιδιά είστε πολύ καλοί!
-
λοιπον ευακι το κλεισαμε με κλειστα τα ματια το φιατ!!!! τωρα αν ρωτησεις τι παιρνεις με τα ιδια λεφτα ετος απο το swift θα γινει πολεμος στο forum ακου που σ λεω!!!
-
ευακι πουλαω το δικο μου αν ενδιαφερεσαι,λαντσια.
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
ευακι πουλαω το δικο μου αν ενδιαφερεσαι,λαντσια.+10 μπαμ κανει το ιταλικο καμακι
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ευακι πουλαω το δικο μου αν ενδιαφερεσαι,λαντσια.
+10 μπαμ κανει το ιταλικο καμακι
θα βρεθει το κοροιδο .
ειχε πει καποτε ο ιταλακιας
ασε τη κοπελα ησυχη -
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Τον είπα παντέλο γιατί έτσι τον ανέφερε ο EDDIE_147 !Εγώ δεν τον ξέρω καν τον άνθρωπο!οκ??Παντέλο τον αποκάλεσες εσύ , ο eddie τον είπε Πατέλο.
Με τον Πατέλο;
-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
140 και δυστυχώς όχι DSG, τώρα το Rallye πόσα άλογα και τι rallye ήταν δεν ξέρω. Είναι μεγάλη καφρίλα πάντως αυτό το πράγμα και με Abarth που η ροπή του σκοτώνει θα έχει πολύ γέλιο
To rallye 16v δεν το εχεις ουτε σε ρεπριζ. Αν ειχες το golf gt με τα 170 αλογα θα ησουν γρηγοροτερος, αλλα απο σταση και παλι το rallye θα ηταν πιο γρηγορο. (μιλαω φυσικα απο προσωπικη εμπειρια)
Για την ιστορια,
rallye 1.6 16v: 0-100 σε 8,1sec , 0-1000μετρα σε 29,4sec , τελικη 207km/h
Golf GT : 0-100 σε 8,2sec, 0-1000μετρα σε 29,3sec , τελικη 220km/h
(πηγη: 4τροχοι Μαρτιος 07 , Ιουνιος 1998)
-
Το μαμα Rallye δεν εχει καμια ελπιδα με το GT.Oυτε σε ρεμπριζ ουτε σε σταση.
Δεν ξερω γιατι αλλα οι δοκιμες των 4τροχων για το GΤ ειναι υπερβολικα αργες.
Για παραδειγμα , τιμες απο το περιοδικο Power:
VW Golf GT 1.4TC 193Hp/ 25.6Kgm / 0-100=7.5 / 0-160=18.6 / 0-200=37.9 / 0-400m=15.5 / 0-1000m=28.3 / 220 / 1326kgTo Power επισης ειχε μετρησει το μαμα Rallye και οι τιμες του ηταν παρομοιες με των 4τροχων.
Δηλαδη 0-160 γυρω στα 22sec και 0-1000m γυρω στα 29.5sec.
To Golf Tsi σιγουρα χανει απο σταση(0-160=25sec) ,απο ρεμπριζ δεν ξερω.Επισης δειτε και αυτο το Video:
Golf GT μαμα vs Saxo VTS βελτιωμενο στα 160 περιπου αλογα.Και παλι το Golf GT ειναι πολυ κοντα.
http://www.youtube.com/watch?v=9Jk_AsHB ... re=related -
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
140 και δυστυχώς όχι DSG, τώρα το Rallye πόσα άλογα και τι rallye ήταν δεν ξέρω. Είναι μεγάλη καφρίλα πάντως αυτό το πράγμα και με Abarth που η ροπή του σκοτώνει θα έχει πολύ γέλιο
To rallye 16v δεν το εχεις ουτε σε ρεπριζ. Αν ειχες το golf gt με τα 170 αλογα θα ησουν γρηγοροτερος, αλλα απο σταση και παλι το rallye θα ηταν πιο γρηγορο. (μιλαω φυσικα απο προσωπικη εμπειρια)
Για την ιστορια,
rallye 1.6 16v: 0-100 σε 8,1sec , 0-1000μετρα σε 29,4sec , τελικη 207km/h
Golf GT : 0-100 σε 8,2sec, 0-1000μετρα σε 29,3sec , τελικη 220km/h
(πηγη: 4τροχοι Μαρτιος 07 , Ιουνιος 1998)
σιγα μην ριχνει τωρα το ραλακι των 120 ιππων στο γκολφ τον 170 μην τρελαθουμε κιολας
εδω απο το πουντοντζιτο ετρωγε καροτσες των 136 ιππων. -
Είχαμε δεν είχαμε το κάναμε δραγστερ πάλι.Και το πιο εντυπωσιακό?
Με παντελώς άσχετα αυτοκίνητα, από αυτά που προστάζει ο τίτλος του τόπικ!
-
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=9Jk_AsHB ... re=related
Guess what...το Golf ειναι το 140.Ειναι το Gt sport 140 οχι το Gt,αυτο γραφει πισω GT και οχι tsi.
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ρε παιδιά είχα μια συζήτηση πρίν λίγο και μου είπαν ότι το swift κάνει 0/100 σε 8.6 δευτ. και το abarth σε 9.2!Είναι αλήθεια?
για κανενα απολυτως λογο δεν ειναι τοσο γρηγορο το suzuki
το 0-100 παντως των fiat και λοιπων δε ξερω κατα ποσο επηρεαζεται απο το μη απενεργοποιουμενο anti spin.σε κανονικες συνθηκες ομως(ρεπριζ) δηλαδη επιταχυνση εν κινησει δεν υπαρχει συγκριση.
το punto ειναι κολωνες μπροστα
τα φαναρια αλλωστε ειναι γτπ γ@μανε το αυτοκινητο σου και δεν ειναι να τα κανεις πολλες φορες..συγκρινε ρεπριζ και ασε το 0-100 ειναι απο τις πιο μεγαλες απατες
Το Suzuki, 8.6 δεν κάνει,όντως. Το 8.9 όμως το κάνει,εξακριβωμένο. Δεν ξέρω πόσο καλό είναι το Fiat για στροφές κλπα,αλλά το Swift Sport είναι πολύ καλό σε αυτό το τομέα,με τιμόνι,κιβώτιο,φρένα στήσιμο up to the job. Άσε που ο ήχος απο τις 5000-7000 σχεδόν είναι απλά φοβερός για τέτοιο αμαξάκι.
Καλές αγορές.
-
Για την ιστορια κανενα .......106 .ραλλακι δεν βγαζει 120 αλογατα ολα βγαζουν 130 και κατι και μερικα κοντα 140 ...η χαρτογραφηση στον εγκεφαλο διαφερει απο ραλλυ σε ραλλυ γιατι κατασκευαζονταν ο εγκεφαλος στα βαλκανια (αυτο ακούγεται)και κανενα δεν εχει ακριβως τα ιδια αλογα με καποιο αλλο...ελεγμενο αυτο απο δυναμομετρηση...τωρα υπολογίστε και βαρος στην εξίσωση και εχετε το αποτέλεσμά
εκτος του οτι κανενα ραλλυ πια δεν ειναι μαμα!!!!
καλα το ευακι θα λεει πω με ποιους εμπλεξααπο περιοδικο car and driver 106 16v : 0-100 7.8
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
http://www.youtube.com/watch?v=9Jk_AsHB ... re=related
Guess what...το Golf ειναι το 140.Ειναι το Gt sport 140 οχι το Gt,αυτο γραφει πισω GT και οχι tsi.
Oχι ειναι το GT των 170 ιππων , αλλα τα αρχικα μοντελα(2005,2006) εγραφαν πισω TSi και οχι GT οπως σημερα.Αλλωστε αμα κοιταξεις καλυτερα το video θα δεις οτι εχει και τις ζαντες του GT και εχει το λογοτυπο GT στη μασκα μπροστα.
Επιπλεον το λεει και ο ιδιος που ανεβασε το video στα comments.
Και λεει οτι το VTS εχει εκκεντροφορους ,εξατμιση , προγραμμα , short shift και εισαγωγη γυρω στα 160 αλογα λεει ο ιδιος.
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps