-
Ε μη το λες αυτό Ευάκι. Απλά το σπίτι μέσα θα είναι με το δικό μας γούστο (κρεβάτι σε σχήμα αγωνιστικού), αντί για πολυθρόνες θα έχουμε bucket, αντί για πίνακες αφίσες με αυτοκίνητα και αγώνες... Μια χαρά σπίτι!
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ για δες το ραλλυ 207 .....εξαιρετικο αυτοκινητο!!!! και μαλιστα κινητηρας bmw και σασι peugeot !!! τρελος συνδιασμος~!!!!!πολυ καλος κινητηρας και πλαισιο
ΑΛΛΑ: κιβωτιο 5ταχυτο και psa δλδ αισχος
και esp που πραγματικα φιμωνει οσο δεν παει το αυτοκινητοκαι η mito ειναι playstation αλλα σε αφηνει να παιξεις πολυ περισσοτερο, το 207 πραγματικα αδικειται απο τρισκαταρατο esp των γαλλων
-
Το peugeot 207 μου το πρότεινε εχθές ένας φίλος αλλά δεν ξέρω τπτ για αυτό!Θα είμαι σε θέση να κρίνω μόλις το δώ από κοντά!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΤΩΡΑ για δες το ραλλυ 207 .....εξαιρετικο αυτοκινητο!!!! και μαλιστα κινητηρας bmw και σασι peugeot !!! τρελος συνδιασμος~!!!!!
πολυ καλος κινητηρας και πλαισιο
ΑΛΛΑ: κιβωτιο 5ταχυτο και psa δλδ αισχος
και esp που πραγματικα φιμωνει οσο δεν παει το αυτοκινητοκαι η mito ειναι playstation αλλα σε αφηνει να παιξεις πολυ περισσοτερο, το 207 πραγματικα αδικειται απο τρισκαταρατο esp των γαλλων
ναι εχεις δικιο ΑΛΛΑ ,με 800 κατι ευρω το παει στα 180 αλογατα και μαλιστα επεμβαινουν στο esp και το αλλαζουν μεχρι και επιλεκτικη απενεργοποιηση και ολα αυτα απο την επισημη peugeot και με την εγγυηση της ...και παλι πιο φθηνο απο mito θα ειναι ....και ολοι μας ξερουμε την αισθηση στο τιμονι του 207
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Ε μη το λες αυτό Ευάκι. Απλά το σπίτι μέσα θα είναι με το δικό μας γούστο (κρεβάτι σε σχήμα αγωνιστικού), αντί για πολυθρόνες θα έχουμε bucket, αντί για πίνακες αφίσες με αυτοκίνητα και αγώνες... Μια χαρά σπίτι!Ναί μια χαρά σαν το σπίτι του Schumacher !!!!!!
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Ε μη το λες αυτό Ευάκι. Απλά το σπίτι μέσα θα είναι με το δικό μας γούστο (κρεβάτι σε σχήμα αγωνιστικού), αντί για πολυθρόνες θα έχουμε bucket, αντί για πίνακες αφίσες με αυτοκίνητα και αγώνες... Μια χαρά σπίτι!
Ναί μια χαρά σαν το σπίτι του Schumacher !!!!!!
Πλάκα πλάκα ο Schumi δεν έχει σπίτι.. πύργο έχει! Δεν θα με χαλούσε ένα τέτοιο.
Πάντως για το 207 που λενε τα παιδιά. Καλο και άγιο αλλά το ΕSP του είναι θάνατος. Το Abarth σαφώς και είναι πιο οδηγοκεντρικό.
-
ναι εχεις δικιο ΑΛΛΑ ,με 800 κατι ευρω το παει στα 180 αλογατα και μαλιστα επεμβαινουν στο esp και το αλλαζουν μεχρι και επιλεκτικη απενεργοποιηση και ολα αυτα απο την επισημη peugeot και με την εγγυηση της ...και παλι πιο φθηνο απο mito θα ειναι ....και ολοι μας ξερουμε την αισθηση στο τιμονι του 207
ναι μπορει να αλλαξοπιστησα αλλα τα γαλλικα τιμονια συνεχιζω να τα θεωρω θεικα
και παλι ομως 5ταχυτο κοντο κιβωτιο??
ταξιδι με πολλες στροφες και μεγαλη καταναλωση -
Ρε παιδιά η βασική έκδοση της mito 1.4 155ps χωρίς κανένα extra ξεκινάει από 19.800 πολύ δεν πάει?
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Ρε παιδιά η βασική έκδοση της mito 1.4 155ps χωρίς κανένα extra ξεκινάει από 19.800 πολύ δεν πάει?πες 20-21 τελικη τιμη, καλα ειναι, δεν υπαρχει κατι καλυτερο στη κατηγορια, αν και οταν υπαρχει και το abarth φαινεται λιγο τριμπημενη
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Ρε παιδιά η βασική έκδοση της mito 1.4 155ps χωρίς κανένα extra ξεκινάει από 19.800 πολύ δεν πάει?
πες 20-21 τελικη τιμη
Ναί αλλά εντελώς γυμνό......
-
ναι αλλα για να παρει 180 αλογατα πρεπει να παει στο essese !!! (ηρθε καθολου αυτο ελλαδα????) ενω με το προγραμμα της peugoet sport παει ευκολα και σχετικα φθηνα ....συν αλλαγη νομιζω ελατηρια.... ε αν θελει ταξιδι τοτε ...........golf ( αφιερωμενο ηταν αυτο!!!)
-
οχι με τοσα δεν ειναι καθολου γυμνο το πηρε φιλος μου προσφατα 21κατι με 17αρες(που ναι και οι πιο ωραιες)
τους ωραιους φωτισμους μεσα ,bluetooth και το εσωτερικο που μοιαζει με ανθρακονημαειχε βεβαια και εκπτωση 800 ευρω επειδη τους εδωσε για αποσυρση ενα πολυ παλιο αυτοκινητο που ειχε
-
ναι αλλα για να παρει 180 αλογατα πρεπει να παει στο essese !!! (ηρθε καθολου αυτο ελλαδα????) ενω με το προγραμμα της peugoet sport παει ευκολα και σχετικα φθηνα ....συν αλλαγη νομιζω ελατηρια.... ε αν θελει ταξιδι τοτε ...........golf ( αφιερωμενο ηταν αυτο!!!)καλα και για το punto θα υπαρξουν προγραμματα βελτιωτων χωρις να χρειαστεις να αλλαξεις οσα σου αλλαζει η abarth με το SS
βεβαια με την αναλογη αξιοπιστια
-
-
Το mito είναι Ατμοσφαιρικό και όχι turbo????
-
Turbo είναι. Κατά βάση είναι ο κινητήρας που έχει και το Abarth με μικροαλλαγές.
-
ατμοσφαιρα 95 hp ακι ολα τα αλλα turbo ιδιοι κινητηρες σχεδον με το fiat
-
Ρε γ@@@@το μπερδεύτικα πάλι! Δεν το γλυτώνω το format του εγκεφάλου μου!!!!
-
οι φιατ ,αλφα, λαντσια που ειναι στην ουσια μια εταιρεια εχουν εναν κινητηρα απο την εποχη του Νωε
ειναι ενας 1.4 με 95 αλογα στην ατμοσφαιρικη μορφη του
μετα αποφασισαν να τον τουρμπισουν και ετσι βγηκαν διαφορες εκδοσεις οπως 120,130,150,155,180
σε καθε εκδοση υπαρχουν και οι αναλογες τροποποιησεις αλλα στην ουσια ολοι προερχονται απο τον ιδιο κινητηρα
(και μετα οι fan τους κατηγορουν καποιους αλλους οτι βαζουν παντου το πατωμα του golf ) -
Μήπως να σκεφτείς και το grande punto sport με τους 120 ίππους?
Νομίζω πως είναι αρκούντως σβέλτο και ξεχωριστό (ιδιαίτερα σε πορτοκαλί με 17άρες ) http://img102.imageshack.us/img102/262/ ... 600hk6.jpg
Άσε που μπορείς να το πάρεις τίγκα στα εξτρα
Προσωπικά δε θα μπορούσα να ζητήσω τίποτε παραπάνω για καθημερινές μετακινήσεις...
Αν δε βγαίνεις συχνά εκτός πόλης νομίζω πως οι 155 ίπποι για τέτοιο αμάξι είναι
μεγάλη υπερβολή
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps