-
γιατι δεν πας στο απλο των 120 ιππων
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια χαρά κάνει. Το θέαμα θα είναι απόλαυση. Α, και το αυτοκίνητο ομορφούλικο είναι.Με σκλαβώνεις!
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
γιατι δεν πας στο απλο των 120 ιππων+1
το abarth
ποσο διαφορα τιμης εχει απο την μιτο????? το ιδιο αμαξι με πολυ πιο κομψη γραμμη -
Λακκούβες στις πόλεις έχει όλη η Ελλάδα. Δεν τις γλιτώνεις. Πάνω κάτω όλα κοπανάνε αν σε ενοχλεί τόσο πάρε ένα terios να μην καταλαβαίνει τπτ. Αν το έχεις για καθημερινή χρήση πάνω κάτω όλα της κατηγορίας καίνε. Αν σε απασχολεί και αυτό τόσο πάρε ένα cuore να έχεις και ρέστα. Χρήση? Τί χρήση? Το λιώνεις? Ε λιώστο και γεροί να είμαστε να πάρουμε άλλο μετά
Με λίγα λόγια πάρε αυτό που σε γεμίζει και σε ευχαριστεί μιας που αν δεν κάνω λάθος είσαι και μικρή. Πάρτο να βγάλεις γούστα με αυτό και μετά έχει ο Θεός.
-
Ήθελα το καινούργιο αμάξι που θα πάρω να μην είναι του σορού!Ήθελα κατι το ιδιαίτερο και δεν δεύτερο δεν θέλω τα swiftakia(τα κουβαδακια) να μου την λένε στο δρόμο!Όσο για την χρήση μην φανταστείς ότι είμαι σιδεροφάγος απλά καθημερινά κάνω πολλαααααά χιλιόμετρα και δεύτερον δεν έχω ιδέα από τουρμπίνες!
-
Ο χρήστης euaki84 έγραψε:
Ήθελα το καινούργιο αμάξι που θα πάρω να μην είναι του σορού!Ήθελα κατι το ιδιαίτερο και δεν δεύτερο δεν θέλω τα swiftakia(τα κουβαδακια) να μου την λένε στο δρόμο!Όσο για την χρήση μην φανταστείς ότι είμαι σιδεροφάγος απλά καθημερινά κάνω πολλαααααά χιλιόμετρα και δεύτερον δεν έχω ιδέα από τουρμπίνες!Μια χαρά είναι τα σουϊφτάκια καθόλου κουβαδάκι δεν είναι. Επίσης κατ'εμέ είναι λάθος να το βλέπεις το θέμα: 'μου την λένε τους την λέω' το αμάξι το παίρνεις να το χαίρεσαι εσύ και όχι για να την λες κλπ.
Τόσα σαλιγκάρια που κυκλοφορούν αν νομίζεις ότι όλοι οι κάτοχοί τους ξέρουν από δαύτα -
Ήθελα το καινούργιο αμάξι που θα πάρω να μην είναι του σορού!Ήθελα κατι το ιδιαίτερο και δεν δεύτερο δεν θέλω τα swiftakia(τα κουβαδακια) να μου την λένε στο δρόμο!Όσο για την χρήση μην φανταστείς ότι είμαι σιδεροφάγος απλά καθημερινά κάνω πολλαααααά χιλιόμετρα και δεύτερον δεν έχω ιδέα από τουρμπίνες! -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
+1
το abarth
ποσο διαφορα τιμης εχει απο την μιτο????? το ιδιο αμαξι με πολυ πιο κομψη γραμμητο μιτο όμως είναι alfa romeo και δεν του έχω καμία απολύτος εμπιστοσύνη!
-
+1
το abarth
ποσο διαφορα τιμης εχει απο την μιτο????? το ιδιο αμαξι με πολυ πιο κομψη γραμμητο μιτο όμως είναι alfa romeo και δεν του έχω καμία απολύτος εμπιστοσύνη!
ειναι ακριβως το ιδιο αυτοκινητο και μην σου πω σε πολλες λεπτομερειες πολυ πιο προσεγμενο
-
Όσες φορές έχω διαβάσει Γερμανικά και Αγγλικά forums, ποτέ δεν έχει τύχει να δω αναφορά σε τριγμούς. Αναφέρονται όλο σε ποιότητα υλικών της καμπίνας και σε συναρμογή στο τράβηγμα με το χέρι, ποτέ δεν έχω δει να γράφουν για φόβο τριξίματος. Προφανώς δεν τους απασχολεί το θέμα γιατί τα αμάξια τους δεν κάνουν τραμπολίνο στις λακούβες όπως στην μπανανία μας
Στην Ελλάδα και Maybach να πάρεις θα τρίξει Τώρα με τις βροχές ανοίξανε και κάτι κρατήρες μούρλια, αφού φίλος μου με Jimny με πήρε έντρομος τηλέφωνο να μου πει ότι ΒΡΗΚΕ ΚΑΤΩ ο προφυλακτήρας του σε λακούβα! Με το τζιπάκι! Τι στο καλό, άνοιξε ο Καιάδας πάλι να μας καταπιεί;
Για το topic πάντως, Abarth λέω κι εγώ αλλά προσοχή γιατί είναι πολύ σκληρό στην ανάρτηση
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
140 και δυστυχώς όχι DSG, τώρα το Rallye πόσα άλογα και τι rallye ήταν δεν ξέρω. Είναι μεγάλη καφρίλα πάντως αυτό το πράγμα και με Abarth που η ροπή του σκοτώνει θα έχει πολύ γέλιο
To rallye 16v δεν το εχεις ουτε σε ρεπριζ. Αν ειχες το golf gt με τα 170 αλογα θα ησουν γρηγοροτερος, αλλα απο σταση και παλι το rallye θα ηταν πιο γρηγορο. (μιλαω φυσικα απο προσωπικη εμπειρια)
Για την ιστορια,
rallye 1.6 16v: 0-100 σε 8,1sec , 0-1000μετρα σε 29,4sec , τελικη 207km/h
Golf GT : 0-100 σε 8,2sec, 0-1000μετρα σε 29,3sec , τελικη 220km/h
(πηγη: 4τροχοι Μαρτιος 07 , Ιουνιος 1998)
σιγα μην ριχνει τωρα το ραλακι των 120 ιππων στο γκολφ τον 170 μην τρελαθουμε κιολας
εδω απο το πουντοντζιτο ετρωγε καροτσες των 136 ιππων.Εσυ καταλαβες οτι το Rallye ειναι πιο γρηγορο? Τα νουμερα τα ειδες?
Απο σταση μεχρι 1χλμ οπως εδειξαν τα οργανα μετρησης των 4τροχων πανε μαζι...
Τωρα βεβαια εσυ μπορει να εχεις πιο αξιοπιστες πηγες, οπως την βουτα τα λιμανακια κλπ...
Καροτσες ΝΟΡΜΑΛ Rallye 16v απο Punto GT ΝΟΡΜΑΛ επισης δεν ετρωγε ΠΟΤΕ,
και εχει τυχει να οδηγησω και τις 3 γενιες GT, με καλυτερη και πιο αξιοπιστη την 2η. -
Ήθελα το καινούργιο αμάξι που θα πάρω να μην είναι του σορού!Ήθελα κατι το ιδιαίτερο και δεν δεύτερο δεν θέλω τα swiftakia(τα κουβαδακια) να μου την λένε στο δρόμο!Όσο για την χρήση μην φανταστείς ότι είμαι σιδεροφάγος απλά καθημερινά κάνω πολλαααααά χιλιόμετρα και δεύτερον δεν έχω ιδέα από τουρμπίνες!
κατσε γιατι και το 106 μου κουβαδακι ειναι τοτε.....και προσβαλεται οταν το λενε ετσι
Μην το παίρνεις έτσι με ένα συγκεκριμένο swift τα έχω!Με έσας δεν έχω τπτ απλά νομίζει ότι έχει ferrari και τα έχω πάρει!
-
+1
το abarth
ειναι ακριβως το ιδιο αυτοκινητο και μην σου πω σε πολλες λεπτομερειες πολυ πιο προσεγμενο
Να κάνω καινούριο topic να τα συγκρίνουμε????
-
για μενα μιας και εισαι ωραιο θυληκο (πςςςς οχι παιζουμε -τα βλεπεις ιταλακια!!! ) μονο μια αλφα με τις σεξι καμπυλες της θα ερχοταν σε αμεση αρμονια με την σεξι ιταλικη σου σιλιουετα!!
-
-
για μενα μιας και εισαι ωραιο θυληκο (πςςςς οχι παιζουμε -τα βλεπεις ιταλακια!!! ) μονο μια αλφα με τις σεξι καμπυλες της θα ερχοταν σε αμεση αρμονια με την σεξι ιταλικη σου σιλιουετα!!Μου αρέσει που τα λές με τόση σιγουρία χωρίς ούτε καν να με ξέρεις!
-
Κοίτα Εύα, η Mito και το Abarth μοιράζονται την βασική αρχιτεκτονική. Πλαίσιο και αρχιτεκτονική αναρτήσεων είναι ίδια. Ο κινητήρας διαφέρει ελαφρώς στην χαρτογράφιση και κάτι ακόυγεται ότι έχει διαφορετική τουρμπίνα αλλά δεν είναι επιβεβαιωμένο (Ο Busso ή η Alba θα μπορύσαν να μας διαφωτίσουν επ' αυτού). Πέραν τούτου, η Alfa είναι πιο πολύπλοκη με πολλά ηλεκτρονικά. Το σύστημα DNA πχ είναι κάτι που δεν υπάρχει στο Abarth. Έτσι έχει περισσότερα πράγματα που μπορεί να χαλάσουν (αν κάτι δεν υπάρχει, δεν μπορεί και να χαλάσει). Όμως γενικά δεν έχει ακουστεί κάτι ασχημο για την Alfa αν και είναι πολύ νωρίς στον κύκλο ζωής του μοντέλου για βλάβες.
ΥΓ: Τα αισθήματα είναι αμοιβαία ( ) και άσε τον ιταλάκια και τον 106 να παραμυθιάζονται ότι έχουν ελπίδες.
-
για μενα μιας και εισαι ωραιο θυληκο (πςςςς οχι παιζουμε -τα βλεπεις ιταλακια!!! ) μονο μια αλφα με τις σεξι καμπυλες της θα ερχοταν σε αμεση αρμονια με την σεξι ιταλικη σου σιλιουετα!!και γιατι να μην παρει την λαντσια μου να κανει αντιθεση με τις γωνιες της.
-
Πέθανε το topic μου πάει!
-
Πέθανε το topic μου πάει!ευακι απτο ενα τοπικ στο αλλο πας ,εισαι για μια διπλοπενια;
Abarth Grande Punto 1.4 155ps VS Suzuki Swift 1.6 127ps