-
Η 458 φαίνεται στο ρεύμα της (τώρα γιατί είναι πάνω στην διαχωριστική ή έκανε ελιγμό αποφυγής ή την παρέσυρε το 2τόνο τέρας) μάλλον την μλκ την έκανε αυτός με το Ford βγαίνοντας από το πάρκινγκ στα δεξιά της
-
Ο χρήστης D1FF έγραψε:
Η 458 φαίνεται στο ρεύμα της (τώρα γιατί είναι πάνω στην διαχωριστική ή έκανε ελιγμό αποφυγής ή την παρέσυρε το 2τόνο τέρας) μάλλον την μλκ την έκανε αυτός με το Ford βγαίνοντας από το πάρκινγκ στα δεξιά τηςΕίσαι πραγματικός gentleman... έτσι κάνεις και στις κοπέλες υποθέτω... ζυγίζουν 70 κιλά και λες ότι μοιάζουν για 50!
-
Θα αποποιηθώ τον χαρακτηρισμό του genlteman και θα χαρακτηρίσω το Ford ως 3τονο μάτσο από σίδερα που τσαλάκωσε την Ιταλίδα καλλονή
Υ.Γ Η δικιά μου είναι όντως 50 κιλά
-
Τελικα καταραμένες αυτες οι 458
-
να ρωτησω ακουσε κανεις για τη μαυρη 458 που κυκλοφορουσε στα νοτια προαστια? (ειχα αναφερει οτι την ειχα δει παλιοτερα στη γλυφαδα)
μου ειπαν στο βενζιναδικο μου οτι τρακαρε στα λιμανακια και εγινε για πεταμα, ξερει κανεις κατι?
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να ρωτησω ακουσε κανεις για τη μαυρη 458 που κυκλοφορουσε στα νοτια προαστια? (ειχα αναφερει οτι την ειχα δει παλιοτερα στη γλυφαδα)μου ειπαν στο βενζιναδικο μου οτι τρακαρε στα λιμανακια και εγινε για πεταμα, ξερει κανεις κατι?
πρεπει να βγαλεις τα πισω καθισματα σου για να βαλεις το μοτερ
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να ρωτησω ακουσε κανεις για τη μαυρη 458 που κυκλοφορουσε στα νοτια προαστια? (ειχα αναφερει οτι την ειχα δει παλιοτερα στη γλυφαδα)μου ειπαν στο βενζιναδικο μου οτι τρακαρε στα λιμανακια και εγινε για πεταμα, ξερει κανεις κατι?
Αν πράγματι συνέβη αυτό, θέλω να ακούσω την άποψη των υπέρμαχων των πολλών ίππων σε νέο (δηλαδή άκρως ενθουσιώδη) και ειδικά άπειρο (καταστροφική συνταγή) οδηγό. Σίγουρα μπορείς να καρφωθείς και με πατίνι, αλλά όταν 200αρίζεις πριν προλάβεις καν να πεις κύμινο και οι στροφές φθάνουν με ρυθμό MG3, είναι πολύ ευκολότερο να γίνει το κακό αν δεν υπάρχει εμπειρία...
-
Εσυ το έβγαλες το συμπέρασμα δηλαδή. Ήταν άπειρος, ενθουσιώδης και άσχετος. Οτιδήποτε άλλο αποκλείεται. ΟΚ...
-
αν ηταν αυτη που ειχα δει , την οδηγουσε ενας αρκετα νεος (τουλαχιστον στη οψη ) οδηγος
κριμα παντως να καταστρεφεται τετοιο αυτοκινητο
-
Κανένα συμπέρασμα δεν έβγαλα ελαφρά τη καρδία. Απλά ο Γιώργος (Κιούσης) είχε πει ότι το οδηγούσε ένα 20χρονο (το πολύ 20...). Μπορεί να το τράκαρε ο πατέρας του, μπορεί να μην τράκαρε καν. ΑΝ όμως το τράκαρε ο πιτσιρίκος, δεν μου κάνει απολύτως καμία εντύπωση... άλλωστε όπως έχει πει κατ' επανάληψη ο SV2, αν είχε την 430 πριν τα 40 του, δεν θα ήταν κοντά μας τώρα!!!
-
40 είναι ο παλιόγερος και κάνει κόντρες;
edit: Άκυρο, νόμιζα λέγαμε για τον qsis.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
... άλλωστε όπως έχει πει κατ' επανάληψη ο SV2, αν είχε την 430 πριν τα 40 του, δεν θα ήταν κοντά μας τώρα!!!Ναι αλλα μια τετοια φραση πρεπει να επαναδιατυπωθει γιατι υποδηλωνει οτι η ηλικια (το νουμερο) ειναι που δινει την απαραιτητη ψυχραιμια και συνεση για να μην κανεις μαλακιες στον δρομο. Σιγουρα το αιμα του νεου βραζει περισσοτερο, αλλα πιστευω οτι ενας σοβαρος νεος στα 27-32 μια χαρα μπορει να ειναι προσεκτικος χωρις να στερειται ευχαριστηση. (Οι συντακτες πολλων περιοδικων που δοκιμαζουν συχνα τετοια αυτοκινητα, δεν ειναι ιδιαιτερα μεγαλυτεροι και αυτοι αναγκαστικα πιεζουν αρκετα λογω επαγγελματος)
-
Ναι ΟΚ Καμπά. Υπάρχουν και 20χρονοι με εμπειρία από καρτ, αγώνες κλπ που μπορούν να πάνε μια Ferrari καλύτερα από πολλούς 30άρηδες, 40άρηδες και 50άρηδες... Μιλάμε όμως για το μέσο άπειρο 20χρονο παιδί. Σίγουρα στα 30-35 με 15 χρόνια εμπειρία, οι περισσότεροι οδηγοί είναι πολύ καλύτεροι από ότι ήταν στα 18-20... Φυσικά δε μιλάμε για οδηγούς αγώνων... εκεί είναι άλλη ιστορία.
-
Δια μου, δεν μιλαω για εμπειρια στην γρηγορη οδηγηση, μιλαω απλα για τη συνεση και την προσοχη που απαιτει ενα τετοιο οχημα για να το οδηγησεις και να το φχαριστηθεις, χωρις να το τροπετιασεις. Αυτη τη συνεση και την ικανοτητα να καταλαβαινεις ποτε σταματα η απολαυση και αρχιζει η προσπαθεια, μπορεις να την αποκτησεις και απο πιο νεος. Αυτο ηθελα να περασω ! Η εμπειρια και η ικανοτητα στην γρηγορη οδηγηση ερχεται μετα, οπου ο ενας θα στριβει στο 75% του οχηματος και θα φχαριστιεται ενω ο αλλος στο 90% του οχηματος.
-
αρχίζεις να είσαι συνετος και προσεκτικός όταν δε σου σηκώνεται πια όλα τ αλλά εγω τ ακουω βερεσέ !
-
o συγκεκριμενος οδηγος της μαυρης 458 ειναι 33 στα 34 ...
-
Τελικα το αυτοκινητο οντως καταστραφηκε ?
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
o συγκεκριμενος οδηγος της μαυρης 458 ειναι 33 στα 34 ...Μερικές φορές καλύτερα να μασάμε...
Δεν αναφέρομαι σε εσένα, μην αρπαχτεις.
-
Η οψη καμια φορα σε παραπλανει
εγω τον εκανα πιο μικρο παντως (οχι μολις 20 αλλα οχι πανω απο 25) , αλλα εδω που τα λεμε κι εγω δε μοιαζω για 27 χρονων ανθρωποςη ηλικια παντως δεν εχει να κανει, πιο πολυ ειναι θεμα ταλεντου , αλλα και ενασχολησης
μαλιστα ο πιο καλος οδηγος που εχω πετυχει ποτε στο δρομο ηταν μολις 23-24
και το παιδι δεν ηταν τρελο ή εκανε βλακειες (γιατι εχω πετυχει και γληγορους που ειναι ουσιαστικα χαροι), ηξερε απλα να οδηγει φανταστικα με τις γραμμες του κτλ.. -
--
Ferrari F458 Italia