-
Εδω βλέπω ένα φάουλ!
Πσες λέξεις ρε γμτ ειναι απαραιτητες για να εχει Ελληνικο μενου? Δλδ νταξ, ας ζητουσαν απο τον Ελληνα ντιλερ να τους τις γράψει
-
Και μόνο στα Ιταλικά να τα είχε δεν θα με έννοιαζε... θα μάθαινα και την γλώσσα για χάρη της!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Εδω βλέπω ένα φάουλ!Πσες λέξεις ρε γμτ ειναι απαραιτητες για να εχει Ελληνικο μενου? Δλδ νταξ, ας ζητουσαν απο τον Ελληνα ντιλερ να τους τις γράψει
Το πρόβλημα ΙΜΗΟ είναι η γραμματοσειρά και όχι η μετάφραση. Πολύ φοβάμαι ότι ακόμα στην αυτοκινητοβιομηχανία το ASCII κυριαρχεί.
-
lexus+toyota baby ..εκει που στα μενου υπαρχουν πλεον κ ελληνικα..
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
lexus+toyota baby ..εκει που στα μενου υπαρχουν πλεον κ ελληνικα..Και τα γκάζια είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτά!
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Και τα γκάζια είναι ΠΑΝΤΑ ανοιχτά!
Ναι και να ακους τον 1.3 του YARIS να δινει ρευμα μεχρι να φορτωσει η τριτη εχεις αναψει ενα τσιγαρο το καπνιζεις το σβηνεις και πας για δευτερο μετα!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΟΝΙΑ!!!! Οχι τιποτα αλλο....Ειναι σημα κατατεθεν επειδη εχει Ελληνικα στο trip computer!
-
Ο χρήστης GiwrgosFocus έγραψε:
Ναι και να ακους τον 1.3 του YARIS να δινει ρευμα μεχρι να φορτωσει η τριτη εχεις αναψει ενα τσιγαρο το καπνιζεις το σβηνεις και πας για δευτερο μετα!ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΙΟΝΙΑ!!!! Οχι τιποτα αλλο....Ειναι σημα κατατεθεν επειδη εχει Ελληνικα στο trip computer!
Δεν είναι όλα τα αμάξια σαν το Focus με το κοντό αγωνιστικό κιβώτιο...
Αλυσοπρίονο... -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Αλυσοπρίονο...Τουλαχιστον ειναι χιλιοεξακοσαρια και με καμποσα αλογα παραπανω...
-
Αλυσοπρίονο...Τουλαχιστον ειναι χιλιοεξακοσαρια και με καμποσα αλογα παραπανω...
Και περίπου το ίδιο γρήγορο με το Yaris.
-
Άμα είσαι συπιστος φέρε ένα yaris να τα βάλουμε..Πρόσεξε μην μείνει κανά Γκάζι στο πάτωμα ομως και δε σε δω καθόλου στο φανάρι....
-
11 months 1 week 5 days until 18...
-
458 TOPIC!!!
-
Ο χρήστης jntaras έγραψε:
11 months 1 week 5 days until 18...Don't worry cause if anybody has problem with me these months will come quicker....
-
Άμα είσαι συπιστος φέρε ένα yaris να τα βάλουμε..Πρόσεξε μην μείνει κανά Γκάζι στο πάτωμα ομως και δε σε δω καθόλου στο φανάρι....Πρόσεξε και εσύ από τη σκουριά μη σου πέσει κανάς κινητήρα κάτω...
Τι κάθομαι και μιλάω με παιδάκια...
-
Αμ τι τη σκουριά δε τη βλέπω εγώ πίσω από τους θολους;;Και που να δεις και μια τρουπα που έχει ανοίξει κάτω απο το πάτωμα του συνοδηγου εκεί να δεις γλέντια να παίρνουν αέρα τα @@ σου το καλοκαίρι.Ξέρουν τι κάνουν στη ford γιαυτό τα κάνουν...Καινοτόμες ιδέες κάνουν τη ζωή μας ποιο εύκολη!
-
-
Πικουλίνο, εμένα προσωπικά μου αρέσει το καινούριο περισσότερο...
-
Ποιο ωραία το πρώτο στροφομετρο.Μου αρέσει η βελόνα που έχει κάτω εκεί στο redline.Και το background λέει ποιο πολύ είναι ποιο κλασσικό ρε παιδί μου.
-
11 months 1 week 5 days until 18...
Don't worry cause if anybody has problem with me these months will come quicker....
Σεμναααα
-
Ποιο ωραία το πρώτο στροφομετρο.Μου αρέσει η βελόνα που έχει κάτω εκεί στο redline.Και το background λέει ποιο πολύ είναι ποιο κλασσικό ρε παιδί μου.Ξεκολλάτε ρε! 17 χρονών παιδάκι να θέλει κλασικούρες! Οι Ferrari ήταν πάντα avant guarde, όχι retro! Πρωτοτυπία λέμε!
Ferrari F458 Italia