-
Έχει ο κολλητός μου σμάρτ
Sv2 το Blu Abu Dhabi το έχεις δει από κοντά σαν χρώμα;
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Μα γι αυτό πήρα το iQνα με συγχωρείτε αλλά εγώ είμαι πιο προικισμένος από όλους τους forumistes!!!δείτε το αυτοκίνητό μου.... http://i273.photobucket.com/albums/jj22 ... 50sale.jpg
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Για μεγάλους πο@τσ@ρ@δες http://www.car.gr/classifieds/cars/view/106745/Λίγο αισιόδοξη η ιπποδύναμη
-
Ο χρήστης teox έγραψε:
Μα γι αυτό πήρα το iQ
να με συγχωρείτε αλλά εγώ είμαι πιο προικισμένος από όλους τους forumistes!!!δείτε το αυτοκίνητό μου.... http://i273.photobucket.com/albums/jj22 ... 50sale.jpg
Έχετε δει τον Jeremy Clarkson να το δοκιμάζει;;;;
-
Έχω και μηχανάκι ! Να μην θυμηθώ το 'σκουτεράκι' που είχα πάρει από κουπόνια εφημερίδας ...
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Φυσικα και τα πιστευω ,γιατι μου τα λενε κατι κοπελιτσες που τα ειχαν με τυπαδες με cayenneΔεν λεω για αυτους που εχουν μεγαλα αμαξια(το land cruizer που αναφερω ειναι μικρο? ) ,αλλα συγκεκριμενα για cayenne,ferrari και lambo.
Αντιθετως το gtr ειναι γρηγορο σε πιστα και δρομο και δεν πουλας μουρη με αυτο. Με την ferrari 430 ή οποια αλλη θελετε δεν μπορεις να τρεξεις πουθενα σε δρομο. Πολυ θα ηθελα να δω πως αντιδραει σε σαμαρακι με 200+ χμ . Αν και αυτο ειναι αδυνατον γιατι ολες ειναι παρκαρισμενες σε καφετερειες
Έχεις μπει σε κανένα από αυτά ? ΄Η μόνο Gran Turismo ? Να ξέρουμε και που μιλάμε
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Ο Peter North λογικά οδηγεί τρίκυκλο.και καποιος mandingo πατινι
-
Πολυ καλα σας κανει ο ελεος
Καντε αλλα 60 ποστ με εξυπνα αστειακια.... -
Φίλε eleos o thanix κυκλοφορεί με CLK
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Εγω παλι αν ειχα φραγκα θα αγοραζα ενα nissan GTR που κοστιζει τα μισα λεφτα, ειναι το ιδιο γρηγορο σε πιστα ,αλλα στον δρομο ξεκ@λιαζει οποια ferrari και porsche βρεθει στο δρομο τουΤα εχουμε πει 100 φορες αυτα. Οποιος αγοραζει porsche cayene, ferrari και lambo το κανει οχι γιατι θελει να παει γρηγορα ,αλλα για να κανει επιδειξη με το αμαξι του ,αφου εχει μικρο πουλακι και δεν μπορει να κανει με αυτο.
M@l@κίες!
Όποιος έχει αμάξι είναι Που@@αράς (πρώτα το Σ και μετά το Τ)
Αφού με 2.000 παίρνεις ένα GSX-R του 92 και γ@μείς και δέρνεις!!!!
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Πολυ θα ηθελα να δω πως αντιδραει σε σαμαρακι με 200+ χμ . Αν και αυτο ειναι αδυνατον γιατι ολες ειναι παρκαρισμενες σε καφετερειεςτι θα γινει δηλαδη σε σαμαρακι με 200?
μπορει και τιποτα...
-
Έλα τώρα στο τέλος θα μας πεις οτι το S3 πιανει 200 !
Εleos εδώ σου δίνω στο πιάτο όλους με τα premium !
-
Πωωωωωωω το ξέρω αυτό το δολοφονικό σαμαράκι στην ένωση μια γέφυρας ήταν!
eleos μην τρως τον παπά ο sv2 έχει τόσο καλό wireless που πιάνει από το υπερπέραν!
-
Ο χρήστης eleos έγραψε:
Αντιθετως το gtr ειναι γρηγορο σε πιστα και δρομο και δεν πουλας μουρη με αυτο. Με την ferrari 430 ή οποια αλλη θελετε δεν μπορεις να τρεξεις πουθενα σε δρομο.Tι το κανει το gtr να μπορει να πηγαινει πιο γρηγορα απο μια f430 σε εναν ελληνικο δρομο?? Ολα ειναι θεμα προσφυσης...Οκ, εχει 4κινηση το gtr αλλα στην Ελλαδα δεν μπορει να αξιοποιησει ολες του τις δυνατοτητες, θα πηγαινει οπως και ενα πισωκινητο... Αντιστοιχα, σε ενα καλο οδοστρωμα η f430 θα πηγαινεi το ιδιο καλα (ισως και καλυτερα λογω μικροτερου βαρους) με το gtr...
Πολυ θα ηθελα να δω πως αντιδραει σε σαμαρακι με 200+ χμ . Αν και αυτο ειναι αδυνατον γιατι ολες ειναι παρκαρισμενες σε καφετερειες
Πρεπει καποιος να ειναι λιγο γενναιος για να περασει με 200 km/h πανω απο σαμαρακι...
Οπως και να΄ χει, εχω συνοδηγησει τοσο σε F430 οσο και σε F599 και εχω εντυπωσιαστει απο τον τροπο που τα 2 αυτα αμαξια φιλτραρουν τις ανωμαλιες του οδοστρωματος ακομη και σε υψηλες ταχυτητες... Aλλα αμαξια που εχω οδηγησει και που εχουν πιο χαλαρο στησιμο απο τις ferrari κοπανανε πολυ περισσοτερο...Προσωπικη αποψη μου ειναι, πως αυτος που εχει στην κατοχη του Εvo ή Sti και θελει κατι περισσοτερο θα κοιταξει το gtr που ειναι ενα παρα πολυ ικανο και γρηγορο αμαξι... Αλλα αυτος που εχει καποια m6, maserati ή και μια μεγαλη brera/spider και θελει κατι καλυτερο θα στραφει στην f430 και την καινουρια f458...
-
Το επομενο βημα απο μπρερα ειναι 430...σαφως
-
Mετά από Brera πας σε λεωφορείο ή επικαθήμενο Παιδιά μιλάμε για άλλη κατηγορία βάρους και διαφορετικό δίπλωμα
-
-
Tα αστειακια παντως δεν τα καταλαβαινω. Δεν μιλησα για μικρο και μεγαλο αμαξι , αλλα για την χρησιμοτητα που μπορει να εχει μια ferrari 430 ή μια cayenne με 20αρες ζαντες(συνηθες θεαμα) σε Ελληνικους δρομους.
Για παραδειγμα ειναι απολυτως φυσιολογικο καποιος λεφτας που θελει ενα αμαξι ανετο και πολυτελες να αγορασει μια mercedes E class ή αν θελει κατι γρηγορο και πολυτελες μια bmw Μ5. Πραγματι και η mercedes προσφερει ανεση και πολυτελεια και η M5 πολυτελεια και ταχυτητα.
Οι ferrari και οι lambo τι προσφερουν? Διαφημιζουν οτι ειναι πανισχυρα υπεραυτοκινητα ,αλλα στους Ελληνικους δρομους(και στους περισσοτερους δρομους του κοσμου) ειναι αχρηστα και ας λενε οτι θελουν τα παπαγαλακια. Οι cayenne με τις 30αρες ζαντες τι προσφερουν? ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ. Προσφερουν την premium-συνη και την απαραιτητη επιδειξιομανια. Δεν κανουν τιποτα απο αυτα που διαφημιζουν και οποιος δοκιμασει να τα κανει θα βρεθει νεκρος.
-
Μήπως είναι πιο sport από την Ε και την Μ5 (για lambo, ferrari λέω..). Μήπως έχουν απίστευτο design; Μήπως αρκετοί τα ξεσκίζουν αλλά δεν μπορούν να είναι και σύνέχεια με 300; Ναι υπάρχουν και άτομα που τα έχουν αυτά τα αμάξια μόνο για επίδηξη. Αλλά δεν είναι όλοι έτσι. Οκ το hummer δεν έχει λόγο ύπαρξης!
Και αν είναι άχρηστα αυτά τα αμάξια η veyron τι είναι; Και που το ξέρεις ότι μερικοί δεν τα πάνε Ιταλία, Γερμανία...;
Χτες στην παρέα μου υπαρσπιζόμουν το GT-R γιατί λέγανε ότι είναι ανώτερη μία φεράρι και δεν μπορεί να συγκριθεί. Είναι απίστευτο μηχανολογικά όμως. Μέχρι εκεί μπορεί να συγκριθεί άνετα με μία Ferrari. Τέλος. Λες και έχει σημασία σε αυτά τα αμάξια αν το ένα είναι 0.000001 πιο γρήγορο από το άλλο... Αγώνες κάνουμε ή είμαστε ο ken block;
Απλά αν θες κάτι που να ξεχωρίζει πάρε κάτι ακριβότερο. Ναι θα ήθελα να ξεχωρίζω από τα golf, astra, yaris που κυκλοφορούν άπειρα. Και προσωπικά θα ήθελα ένα R8.
Δεν μπορείς να πεις σε κάποιον γιατί το παίρνεις; Μου αρέσει! Τέλος. Απλά είναι κρίμα μερικοί (είπαμε όχι όλοι) να μην τα ανοίγουν αυτό έχω σαν παράπονο.
Αυτά από μένα. Τέλος
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Πολυ θα ηθελα να δω πως αντιδραει σε σαμαρακι με 200+ χμ . Αν και αυτο ειναι αδυνατον γιατι ολες ειναι παρκαρισμενες σε καφετερειες
τι θα γινει δηλαδη σε σαμαρακι με 200?
μπορει και τιποτα...
Πέρασα σαμαράκι (σαμαράρα μάλλον) στην Εγνατία μετά το Δερβένι προς Καβάλα με 280χλμ αλλά όλα ΟΚ.Ελπίζω να το διορθώσανε από τότε.(καλοκαίρι του 2007)
εδω εγω περναω σαμαρακια με το σουπερ-γκολφ μου κοντα στα 200 και δεν τρεχει τιποτα (συγκριτικα με αλλα αυτοκινητα) , φανταζομαι η ferrari που ειναι αυτοκινητο των 300+ χλμ δε θα χει κανενα προβλημα
με ενα πιο γηινο αυτοκινητο τα πραγματα ειναι τρομακτικα ομως οταν ενα αυτοκινητο ειναι φτιαγμενο για μεγαλες τελικες πρεπει να μπορει να αντιμετωπιζει και τις συνθηκες που θα προκυψουν
δεν δινουν ετσι αλογα και οποιον παρει ο χαρος...μαλιστα πολλα αυτοκινητα εκατονταδων αλογων εχουν τη τελικη τους περιορισμενη στα 250 ακριβως για αυτο το λογο, γιατι μεχρι τοσο υποτιθεται οτι ελεγχεται το πραγμα. αρα ενα αυτοκινητο των 300 χλμ (οχι με βγαλμενο κοφτη) στα 200 τουλαχιστον θα ειναι ανιωθο εκτος κι αν πεσει σε κρατηρα
Ferrari F458 Italia