-
Αυτά πες τα στον Dennis που δημιούργησε τις προσδοκίες που δημιούργησε. Για αυτό άλλωστε τώρα πεφτει καζούρα σε όλο το interner. Και υποκειμενικά πάντως, και τα δύο περιοδικά προτιμούν την οδηγική εμπειρία της Ferrari.
Όσο για το άλλο θέμα, κι εγώ αν μου χάριζαν ένα R8 και ένα GTR, το πρώτο θα διάλεγα. Το σχήμα, το πολυκύλινδρο, ατμοσφαιρικό μοτέρ, ο ήχος και η κεντρομήχανη διάταξη θα με έκαναν να το προτιμήσω. Εξάλλου μια εξημερωμένη Lambo είναι...
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Μια ενδιαφέρουσα σύγκριση των γύρων. Προσωπικά εστιάζω τις διαφορές στα 3 μίλια (5 χιλιόμετρα) υψηλότερης ταχύτητας της 458 στο τέλος της ευθείας, στο πόσο πιο σταθερή είναι στα φρένα από τα 140 μίλια, στο πόσο πιο εύκολα βάζει μούρη μέσα στη στροφή. Και φυσικά στον πολύ ανώτερο ήχο της αλλά αυτό είναι άσχετο με την σύγκριση δυναμικών χαρακτηριστικών. Όποιος θέλει ας με πάρει τηλέφωνο για να το σχολιάσουμε καρέ-καρέ.Αν παρατηρήσεις στις στροφές, το McLaren δείχνει καλύτερο σε συμμετοχικότητα πίσω μέρους. Σε παίρνω τηλ
-
Όσο για το άλλο θέμα, κι εγώ αν μου χάριζαν ένα R8 και ένα GTR, το πρώτο θα διάλεγα. Το σχήμα, το πολυκύλινδρο, ατμοσφαιρικό μοτέρ, ο ήχος και η κεντρομήχανη διάταξη θα με έκαναν να το προτιμήσω. Εξάλλου μια εξημερωμένη Lambo είναι...
A δεν θα έπαιρνες το πιο γρήγορο;
-
Εγκάθετε mod!
Το R8 V10 είναι στα ίδια με το GTR.
-
Πες μου χρώμα για το GT-R
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... pec-v.html
R8 ημιαυτόματο σε κόκκινο παρακαλώ.
-
Γιατί να απεργεί ο IKE
-
Ο χρήστης mika_hakkinen έγραψε:
Και βγαίνει το αποτέλεσμα χειρότερο του ανταγωνισμού που κυκλοφορεί στην αγορά εδώ και καιρό.
Ειλικρινά πιστεύω ότι το 1,8' σε μία συγκεκριμένη πίστα (γιατί σε άλλη η διαφορά μπορεί να είναι από λιγότερη έως ανύπαρκτη) δεν είναι κριτήριο για το ποιο από τα δύο είναι καλύτερο αυτοκίνητο.
Και το θεωρώ εξωφρενικό να φανατιζόμαστε έτσι για δύο αυτοκίνητα που η συντριπτική πλειοψηφία όλων εμάς θα δει μόνο σε φωτογραφίες, άντε και σε καμία έκθεση.Αυτοκίνητα σαν αυτά (είτε μιλάμε για την 458, είτε για το 'χάρχαλο' - δηλαδή έλεος ρε συ stefan) είναι άξια σεβασμού by default, όπως και οι άνθρωποι που τα εμπνεύστηκαν, τα σχεδίασαν και τα κατασκεύασαν. Έχουν συγκεκριμένο concept από πίσω τους, απευθύνονται το καθένα σε τόσο ίδιο αλλά και σε τόσο διαφορετικό ταυτόχρονα κοινό και έχει το καθένα την προσωπικότητά του και τις ιδιαιτερότητές του.
και ολα αυτα τα σχολια, απο ανθρωπους που η χωρα τους δε παραγει ουτε σπιρτα
-
Βγάζουμε αστειάτορες όμως...
-
με αυτα που βλεπουμε γυρω μας αν δεν ειχαμε αστειατορες θα ειχαμε φαγωθει μεταξυ μας
-
http://www.fastestlaps.com/comparisons/ ... pec-v.html
R8 ημιαυτόματο σε κόκκινο παρακαλώ.
Αποφάσισε αν και κάτι μου λέει πως πάλι χάνεις γιατί το GT-R spec V βγαίνει πλέον σε facelift με περισσότερα αλογάκια
http://www.fastestlaps.com/comparisons/audi_r8_gt-vs-nissan_gt-r_specv_facelift.html -
Δε φοβάμαι, έχω υπερ-ατού!
-
Καλό αυτό είναι σαφές
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Σοβαρά τώρα...πόσα φράγκα μπορεί να έσκασε η Audi για να μπει το χάρχαλο το R8 στη σύγκριση??? Δεν τα λυπούνται τα λεφτά τους? Ας τα δώσουν σε κάνα σχεδιαστή μπας και φτιάξει κάνα ενδιαφέρον σΚέδιο.Χαρχαλο το R8? Eνταξει δεν εχει την εξωτικοτητα της Ferrari ή της Lambo, ακομα και της SLS, αλλα οχι και χαρχαλο...Το πιο φιλικο, ευκολο, ανετο sportscar με κινητηρα και αισθηση supercar, ειναι σημερα.
Οσο για τον 'σκαραβαιο' που αναφερεις σαν αλλος Clarkson, συμφωνα με την τοποθετηση του Collins, ειναι ισως το μονο της παρεας, που θα μπορουσε να γυρναει ολη μερα την πιστα, και η αποδοση των φρενων της , και γενικοτερα οι χρονοι της
να εχουν πιο αργη φθινουσα πορεια, σε σχεση με τα αλλα.
Η 2η θεση στο συγκριτικο, ειναι μια πολυ καλη επιδοση, με βαση το Group της 'παρεας'. -
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Το ξύλο της αρκούδας το έφαγε η Mclaren.όλα τα υπόλοιπα τα πήγαν όπως αναμενόταν.Έχω μια απορία όμως,πώς γίνεται η 458 με λάστιχα δρόμου να έκανε ίδιο χρόνο με την Mclaren όταν τη δοκίμασαν με τα ημισλίκ?Μήπως και η 458 φορούσε ημισλίκ?ΟΚ,και εγω την 458 γουστάρω αλλά δε νομίζω να είναι τόσο χειρότερη η Mclaren..
Στο βίντεο πάντως, ο Collins λέει πως η McLaren έχει esp που δεν απενεργοποιείται ποτέ και έχανε χρόνο συνέχεια από αυτό, αφού δούλευε αισθητά σε όλη τη διάρκεια του γύρου. Λογικό το 1,8'. Αυτό που δεν είναι λογικό, είναι το γιατί δεν απενεργοποιείται. Πολλή βιασύνη βρωμάει το πράμα.
+1000
Ας περιμενουμε να δουμε και συγκριτικο απο κανενα αλλο περιοδικο, πριν βγαλουμε γρηγορα-γρηγορα την Ferrari νικητρια. (Quattroruote, evo, Road&Track, AMS, sport-auto, L' Automobile κτλ)...
P.S Πολυ θελω να δω και το ΜΥ2012 GT-R με τα 530 ατια, πως στεκεται απεναντι στα πανακριβα Premium τερατακια...
-
Γρηγόρη και το Evo έβγαλε ταχύτερη την 458 στο Bedford Autodrome, παρόλο που η McLaren φορούσε semi-slicks!!! Δύο στα δύο ως τώρα.
viewtopic.php?f=15&t=35262&start=1755
Το ίδιο λέει και το Autocar (αλλά δεν έχω τα στοιχεία, μόνο το εξώφυλλο):
-
Γρηγόρη και το Evo έβγαλε ταχύτερη την 458 στο Bedford Autodrome, παρόλο που η McLaren φορούσε semi-slicks!!! Δύο στα δύο ως τώρα.viewtopic.php?f=15&t=35262&start=1755
Στο τελευταιο τευχος του Αγγλικου evo που εχω, για την αγορα της Ελλαδας (158, Ιουλιου) δεν εχει μεσα χρονομετρηση της McLaren...
Aπο την αλλη, οριακα μπροστα, ειναι η 997GT2RS με 1:19.9 , εναντι 1:20.3 της 458, 4δεκατα δηλαδη πιο γρηγορη στο Bedford...
Τωρα με slick χωρις slick, δεν ξερω, αλλα απο την αλλη, τα δεκαδες παραπανω mιlisecond που κερδιζει η Italia εναντι του συμβατικου χειροκινητου της porsche, δεν ειναι διολου ευκαταφρονητα... -
Τα ημισλικ δίνουν πάνω από 1 δεύτερο στο γύρο... Και μιλάμε για την GT2 RS, καθαρά πισταδόρικη έκδοση με 600+ άλογα!!! Φαντάσου τι θα γίνει όταν βγει η 458 Scuderia... νομίζω δεν θα έχει νόημα το thread.
ΥΓ: Στο καινούριο Evo, που κυκλοφόρησε στην Αγγλία (και που είναι μετρημένη και η MP4), η Italia έριξε 1 δέυτερο τον χρόνο της και τώρα πλέον είναι στο 1.19.3. Πρέπει να έγινε ο χρόνος με Pilot Supersport αντί για τα PS2 που έγινε την προηγούμενη φορά και εκεί οφείλεται η διαφορά. Πάλι όμως είναι πολιτικά λάστιχα.
Επίσης έμαθα ότι και το AutoExpress κατέληξε σε νίκη της Italia έναντι της MP4. Και μιλάμε για τους Άγγλους. Φαντάσου τι πάρτυ θα κάνουν οι Ιταλοί...
-
Τα ημισλικ δίνουν πάνω από 1 δεύτερο στο γύρο... Και μιλάμε για την GT2 RS, καθαρά πισταδόρικη έκδοση με 600+ άλογα!!! Φαντάσου τι θα γίνει όταν βγει η 458 Scuderia... νομίζω δεν θα έχει νόημα το thread.ΥΓ: Στο καινούριο Evo, που κυκλοφόρησε στην Αγγλία (και που είναι μετρημένη και η MP4), η Italia έριξε 1 δέυτερο τον χρόνο της και τώρα πλέον είναι στο 1.19.3. Πρέπει να έγινε ο χρόνος με Pilot Supersport αντί για τα PS2 που έγινε την προηγούμενη φορά και εκεί οφείλεται η διαφορά. Πάλι όμως είναι πολιτικά λάστιχα.
Επίσης έμαθα ότι και το AutoExpress κατέληξε σε νίκη της Italia έναντι της MP4. Και μιλάμε για τους Άγγλους. Φαντάσου τι πάρτυ θα κάνουν οι Ιταλοί...
Συμφωνοι, μεχρι στιγμης, και ισως τελικα η Italia να ειναι παντου, δηλαδη σχεδον σε ολες τις σοβαρες πιστες πρωτη.
Θα ελεγα καλυτερα 2 στα 2, για το συγκριτικο του CAR, ετσι οπως εξελιχθηκαν τα πραγματα, δεν ειναι και ιδιαιτερα
εγκυρα και ασφαλη τα συμπερασματα...
Παντως, (edit) bear in mind, -που λεν και στο χουριο μ' - αυτο που σου ανεφερα και πριν.
Οσο μπορει να φαινεται οτι 'κλεβει εκκλησιες' μια επιλογη με ημισλικ, αλλο τοσο μπορει να 'τις κλεβει' ενα (κορυφαιο μαλιστα) διπλοσυμπλεκτο, σε σχεση με συμβατικο (κορυφαιο επισης σε αισθηση, με μικρες διαδρομες, αλλα..) χειροκινητο κιβωτιο. (αυτο για την GTRS2)
Aσχετο, αλλα αυτο παντως με το μη απενεργοποιουμενο ESP στην McLaren, δεν μου καθεται καλα με τιποτα...
Τι μ@λ@κια εχουν κανει εκει οι Αγγλοι? -
Bear.
Ferrari F458 Italia