-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Τωρα οσον αφορα το tuning ειμαι τελειως αντιθετος μ αυτο καθως εχω μαθει να αρκουμε με οτι εχω.Εχω αυτοκινητο με 80 αλογα?? δεν θα μπω στο τρυπακι να το βελτιωσω,θα προσπαθησω να παρω κατι καλυτερο εφοσον το συγκεκριμενο δεν με καλυπτει,το ιδιο ισχυει και για αυτοκινητο 150,180,200 αλογων.Απο τα 300 και πανω νομιζω οτι ειναι περιττο να ζητησεις κατι περισσοτερο.Σαφως και ενα EVO μπορει να παρει ευκολα αλογα αλλα ειναι αχρειαστα οποτε δεν υπαρχει λογος να ασχολουμε με μετατροπες,δυναμομετρησεις και αλλα τετοια.Προσωπικη αποψη παντα.
Αν δε θες ή -το σημαντικότερο- ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ να πάρεις κάτι καλύτερο?
Δεν ειναι έγκλημα να θέλω το Σαξάκι μου να φρενάρει και να στρίβει λίγο καλύτερα και δε θέλω (και δεν μπορώ αυτή τη στιγμη) να πάρω κάτι άλλο, επειδή για να μου δώσει κατι αντίστοιχες συγκινήσεις, πρέπει να πάω στα 30+ χιλιάρικα.Aυτο λεμε και εμεις..να στριβει το Φεραρακι λιγο καλυτερα..
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Ιερό ένα κομμάτι λαμαρίνας και πλαστικού...;
Πάτε καλά ωρε;!Την επόμενη φορά που θα δείτε σε περιοδικό μια ferrari ΜΗΝ το πετάξετε ποτέ στα σκουπίδια! Θα πάτε στην κόλαση!
Άντε μην πω τίποτα άλλο... απογευματιάτικα.
Πάρε ένα υπογλώσσιο και κάθησε στον καναπέ για 10 λεπτά Θάνο...
-
Θύμισε μου αυριο (γιατί σε λίγο πάω για νάνι) να σου στείλω ενα βιντεο με ενα αρμα που παθαίνει misfire (σωστά το λέω;) να πάρεις και εσύ υπογλώσσιο...
-
Missfire, ελληνιστί αφλογηστία. Θα έπαιρνα υπογλώσσιο αν ήμουν ΑΠΜΑ στο εν λόγω πλήρωμα γιατί είναι πολύ επικίνδυνη κατάσταση... μπορεί να σκοτωθεί το πλήρωμα!
-
Μάλλον κάτι άλλο εννοει ο Θάνος και μου φαίνεται οτι τον έπιασα!
-
Ο χρήστης Rosso Passione έγραψε:
Τωρα οσον αφορα το tuning ειμαι τελειως αντιθετος μ αυτο καθως εχω μαθει να αρκουμε με οτι εχω.Εχω αυτοκινητο με 80 αλογα?? δεν θα μπω στο τρυπακι να το βελτιωσω,θα προσπαθησω να παρω κατι καλυτερο εφοσον το συγκεκριμενο δεν με καλυπτει,το ιδιο ισχυει και για αυτοκινητο 150,180,200 αλογων.Απο τα 300 και πανω νομιζω οτι ειναι περιττο να ζητησεις κατι περισσοτερο.Σαφως και ενα EVO μπορει να παρει ευκολα αλογα αλλα ειναι αχρειαστα οποτε δεν υπαρχει λογος να ασχολουμε με μετατροπες,δυναμομετρησεις και αλλα τετοια.Προσωπικη αποψη παντα.
Δεν ειναι έγκλημα να θέλω το Σαξάκι μου να φρενάρει και να στρίβει λίγο καλύτερα και δε θέλω (και δεν μπορώ αυτή τη στιγμη) να πάρω κάτι άλλο, επειδή για να μου δώσει κατι αντίστοιχες συγκινήσεις, πρέπει να πάω στα 30+ χιλιάρικα.Aυτο λεμε και εμεις..να στριβει το Φεραρακι λιγο καλυτερα..
Mίλησα εγώ για Φερράρι? Στο κάτω-κάτω, για να βγάζει η ίδια η εταιρεια τις ελαφρωμένες και πιο καθαρόαιμες εκδόσεις, σημαίνει οτι οι 'απλές' μπορούν όντως να γίνουν καλύτερες (και στο στρίψιμο βεβαίως).
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Θύμισε μου αυριο (γιατί σε λίγο πάω για νάνι) να σου στείλω ενα βιντεο με ενα αρμα που παθαίνει misfire (σωστά το λέω;) να πάρεις και εσύ υπογλώσσιο...Missfire, ελληνιστί αφλογηστία. Θα έπαιρνα υπογλώσσιο αν ήμουν ΑΠΜΑ στο εν λόγω πλήρωμα γιατί είναι πολύ επικίνδυνη κατάσταση... μπορεί να σκοτωθεί το πλήρωμα!
Misfire, καλά το έγραψε ο Thάnos
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Χωρις παραξηγηση η ειρωνια για μενα ειναι λιγο υπερβολικο κατι τετοιο.Σαφως αυτα τα αυτοκινητα τα λατρευω και μια Ferrari ειναι ονειρο ζωης αλλα μεχρι εκει.Ειναι μια εταιρια οπως πολλες αλλες που παραγουν αψυχα υλικα,τωρα αν κανει καποιες καινοτομιες/εξελιξεις αυτα δεν μπορουν να την κανουν ιερη η σεβαστη.Δεχομαι οτι εχει μια ιστορια πισω απο το ονομα της η οποια ομως την κανει αναγνωρισιμη και της δινει μια αξια στο κοινο.
Τωρα οσον αφορα το tuning ειμαι τελειως αντιθετος μ αυτο καθως εχω μαθει να αρκουμε με οτι εχω.Εχω αυτοκινητο με 80 αλογα?? δεν θα μπω στο τρυπακι να το βελτιωσω,θα προσπαθησω να παρω κατι καλυτερο εφοσον το συγκεκριμενο δεν με καλυπτει,το ιδιο ισχυει και για αυτοκινητο 150,180,200 αλογων.Απο τα 300 και πανω νομιζω οτι ειναι περιττο να ζητησεις κατι περισσοτερο.Σαφως και ενα EVO μπορει να παρει ευκολα αλογα αλλα ειναι αχρειαστα οποτε δεν υπαρχει λογος να ασχολουμε με μετατροπες,δυναμομετρησεις και αλλα τετοια.Προσωπικη αποψη παντα.does not compute
-
Για τους συμφορουμιτες που θεωρησαν ακρεο αυτο που εγραψα οτι τροπον τεινα ( κατα καποιο τροπο δηλαδη ) η Ferrari ειναι για μενα κατι ''ιερο' εχω να τους απαντησω πολυ φιλικα μπας και γινω λιγο περισσοτερο κατανοητο:
Για μενα οι αψυχες ομολογουμενος λαμαρινες μιας Ferrari εχουν μια ιδιατερη σημασια και τις σεβομαι και τισ φροντισω και τις αντιμετοπιζω σαν τα ματια μου... Δεν θα την πηγενα ποτε στα μπουζουκια, δεν θα το πηγενα ποτε στην Αραχοβα, δεν θα εβαζα πισω κοτσαδορο να τραβηξω το jetski, δεν θα το παρκαριζα κατω απο ενα δεντρο να το καταχεσουν τα πουλια κτλ...
Αυτο?
Πριν μερικα χρονια καποιος εδωσε κοντα στα 30 εκατομυρια δολαρια για να το κρεμασει σε ενα τοιχο και να το κοιταει...
Εγω αν το εβλεπα καπου δεν θα εδινα ουτε 1 ευρω, δεν θα το κρεμαγα καν ουτε στον κηπο εξω απο το σπιτακι του σκυλου, και αν μου εκαναν δωρο μπορει να το εκανα και ... τραπεζομαντηλο!
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Δεν ειναι έγκλημα να θέλω το Σαξάκι μου να φρενάρει και να στρίβει λίγο καλύτερα και δε θέλω (και δεν μπορώ αυτή τη στιγμη) να πάρω κάτι άλλο, επειδή για να μου δώσει κατι αντίστοιχες συγκινήσεις, πρέπει να πάω στα 30+ χιλιάρικα.Δεν οτι ειπα εγω οτι γενικα το tnning ειναι λαθος!
Εγω ειπα οτι ειμαι αντιθετος σε αμαξια επιπεδου ferrari.
-
Εντάξει... απλά διαφέρουμε.
Εγώ σαν Θάνος, δεν μπορώ να ¨λατρέψω¨ τίποτα υλικό...
Πόσο δε μάλλον ένα αυτοκίνητο... -
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Για τους συμφορουμιτες που θεωρησαν ακρεο αυτο που εγραψα οτι τροπον τεινα ( κατα καποιο τροπο δηλαδη ) η Ferrari ειναι για μενα κατι ''ιερο' εχω να τους απαντησω πολυ φιλικα μπας και γινω λιγο περισσοτερο κατανοητο:Για μενα οι αψυχες ομολογουμενος λαμαρινες μιας Ferrari εχουν μια ιδιατερη σημασια και τις σεβομαι και τισ φροντισω και τις αντιμετοπιζω σαν τα ματια μου... Δεν θα την πηγενα ποτε στα μπουζουκια, δεν θα το πηγενα ποτε στην Αραχοβα, δεν θα εβαζα πισω κοτσαδορο να τραβηξω το jetski, δεν θα το παρκαριζα κατω απο ενα δεντρο να το καταχεσουν τα πουλια κτλ...
Αυτο?
Πριν μερικα χρονια καποιος εδωσε κοντα στα 30 εκατομυρια δολαρια για να το κρεμασει σε ενα τοιχο και να το κοιταει...
Εγω αν το εβλεπα καπου δεν θα εδινα ουτε 1 ευρω, δεν θα το κρεμαγα καν ουτε στον κηπο εξω απο το σπιτακι του σκυλου, και αν μου εκαναν δωρο μπορει να το εκανα και ... τραπεζομαντηλο!
+++9999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999999
-
Ο χρήστης Thodwris έγραψε:
Για τους συμφορουμιτες που θεωρησαν ακρεο αυτο που εγραψα οτι τροπον τεινα ( κατα καποιο τροπο δηλαδη ) η Ferrari ειναι για μενα κατι ''ιερο' εχω να τους απαντησω πολυ φιλικα μπας και γινω λιγο περισσοτερο κατανοητο:Για μενα οι αψυχες ομολογουμενος λαμαρινες μιας Ferrari εχουν μια ιδιατερη σημασια και τις σεβομαι και τισ φροντισω και τις αντιμετοπιζω σαν τα ματια μου... Δεν θα την πηγενα ποτε στα μπουζουκια, δεν θα το πηγενα ποτε στην Αραχοβα, δεν θα εβαζα πισω κοτσαδορο να τραβηξω το jetski, δεν θα το παρκαριζα κατω απο ενα δεντρο να το καταχεσουν τα πουλια κτλ...
Αυτο?
Jeremy Clarksson copyrighted
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εντάξει... απλά διαφέρουμε.Εγώ σαν Θάνος, δεν μπορώ να ¨λατρέψω¨ τίποτα υλικό...
Πόσο δε μάλλον ένα αυτοκίνητο...Και γιατι γραφτηκες στο φορουμ ; Για το τοπικ με τις φωτογραφιες ; (Σε πειραζω ... )
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Εντάξει... απλά διαφέρουμε.Εγώ σαν Θάνος, δεν μπορώ να ¨λατρέψω¨ τίποτα υλικό...
Πόσο δε μάλλον ένα αυτοκίνητο...Δεν νομιζω να ειναι θεμα λατρειας,ποιο πολυ αρεσκεια ειναι παρα λατρεια.
-
Πόσο δε μάλλον ένα αυτοκίνητο...Δεν νομιζω να ειναι θεμα λατρειας,ποιο πολυ αρεσκεια ειναι παρα λατρεια.
Είναι θέμα αντίληψης της τέχνης ...
Τα αυτοκίνητα της Ferrari είναι state of art Απο πολλές απόψεις ...
Άλλος το θεωρεί τέχνη Αυτο , και Άλλος όχι...Και στην τελική μιλάμε για σχετικά περιορισμένο αριθμό τεμαχίων ... Δεν μιλάμε δα και για το πουντο ...
-
Ναι αλλα μιλαμε για αψυχο πραγμα οποτε ναι σαν τεχνη οχι ομως λατρεια-οπαδισμος.
-
Ναι αλλα μιλαμε για αψυχο πραγμα οποτε ναι σαν τεχνη οχι ομως λατρεια-οπαδισμος.Να καρφιτσωθεί παρακαλώ το παραπάνω σε κάθε ενότητα, ιδιαίτερα σ' αυτή της F1.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ναι αλλα μιλαμε για αψυχο πραγμα οποτε ναι σαν τεχνη οχι ομως λατρεια-οπαδισμος.
Να καρφιτσωθεί παρακαλώ το παραπάνω σε κάθε ενότητα, ιδιαίτερα σ' αυτή της F1.
Ειπα κατι κακο?
-
+1000
Θανο εγω δεν χρησιμοποιησα τον ορο λατρεια!
Ferrari F458 Italia