-
μόνο που ο Mick Jagger δεν πετάει commercial
o θεός δεν φοράει γυαλιά ηλίου, σβήνει τον ήλιο άμα λάχει να'ουμ
και ο Τσαλίκης πήρε το μπ@υλο
τώρα όταν θα ζητάνε επίδειξη διαβατηρίου θα λέτε οτι σας φέρονται σαν σταρ -
Αν μου επιτρέψετε να επαναφέρω το θέμα περί Ελληνικής Αστυνομίας,θα ήθελα να πω το εξής...
Είμαι φίλαθλος της ΑΕΚ.Βρέθηκα χθες στο ΟΑΚΑ όπου τελικά η ομάδα μου έχασε.Καθώς φεύγαμε στεναχωρημένοι για την ήττα της ΑΕΚ,οι ΜΑΤατζήδες που βρίσκονταν εκεί αλλά και στη Λ.Αλεξάνδρας μας τραγούδαγαν συνθήματα του Ολυμπιακού... Επίτηδες...
Ύστερα,είδαν κάποιον που είχε εμφανές τραύμα από γκλομπιά στο μάτι... Μόλις τον βλέπουν,του λένε 'ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΤΣΙ ΡΕ;;' ...
Αυτή είναι η Ελληνική αστυνομία,αυτή είναι η Ελληνική κοινωνία...
Ακόμα και τα πιο συντηρητικά κομμάτια της,θα μισούν τους αστυνομικούς. -
Mια ζωή ζώα...
Αυτά που γίναν στην Ολλανδία αυτές τις μέρες με τη βασιλική οικογένεια τα μάθατε στην ελλάδα??
8 νεκροί μέχρις ώρας και αρκετοί σοβαρά τραυματίες
-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
:whatever: Mια ζωή ζώα...Αυτά που γίναν στην Ολλανδία αυτές τις μέρες με τη βασιλική οικογένεια τα μάθατε στην ελλάδα??
Τι έγινε ντατσμαν? Δεν πηρα χαμπάρι τίποτα.
-
-
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
:whatever: Mια ζωή ζώα...
Αυτά που γίναν στην Ολλανδία αυτές τις μέρες με τη βασιλική οικογένεια τα μάθατε στην ελλάδα??
Τι έγινε ντατσμαν? Δεν πηρα χαμπάρι τίποτα.
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
-
Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς:
- Οι Ολλανδοί έχουν 'ημέρα της Βασίλισσας'.
- Κάνουν ακόμα παρελάσεις.
- Οι kamikaze επιμένουν ιαπωνικά.
Μαααστα...
(σοβαρά τώρα, κρίμα για τους ανθρώπους που χάθηκαν).
-
Και τελικά την πλήρωσαν οι άσχετοι που απλώς παρακολουθούσαν...
Πολύ κρίμα να πεθάνεις ενώ χάνεις τον χρόνο σου παρακολουθώντας κάτι εντελώς άχρηστο , ενός ακόμη πιο άχρηστου θεσμού... -
Πολύ επιγραμματικά, γιατί δεν έχω διαβάσει τπτ, ούτε έχω εικόνα ακόμα. Το μάθαμε απ την κοπελιά οτυ φίλου μου που την πήραν τηλ οι δικοί της οταν ήμασταν πράγα
1)Γιορτάζαν την Πέμπτη τη μέρα της βασίλισσας.
Πάρτυ σε όλη την Ολλανδία, γκομενάκια χαμός έξω. (βγήκα για μια μπύρα την τετάρτη το βράδυ πριν φύγω για πράγα
ΕΕΠ, όποιος βάζει την Ολλανδία για πρόγραμμα, πρέπει να το δεί αυτό, μιλάμε γίνεται της τρελής. Μάλιστα στο Αιντχόβεν γίνεται την παραμονή (τετάρτη που την επόμενη έφευγα ) ενα απ τα μεγαλύτερα υπαίθρια πάρτυ. Γενικώς τριαλαλα τριαλαλό
2)Ο τυπάς δούλευε σεκιουριτάς και απολύθηκε. Προφανώς έπαθε παράνοια, γιατί μες στην τρέλα του πήρε το αμάξι και πήγε να στουκάρει το λεωφορείο που μέσα του βρίσκονταν η βασιλική οικογένεια και παρέλαυνε. Προφανώς δεν υπήρχε περίπτωση να καταφέρει τπτ, απλά έκανε γιουρούσι και σακάταψε τον κόσμο που ήταν στην παρέλαση και χάζευε τους ηγέτες του.
3) πριν πεθάνει έιπε ότι σκοπός του ήταν να σκοτώσει τη βασιλική οικογένεια, γιατί κατασπαταλούν τους φόρους των πολιτών (τέτοιο πράγμα )
4)Η βασίλισσα είναι συγκλονισμένη, έβγαλε διάγγελμα, πολύ κλάμα.
5)παίξαν και τον εθνικό ύμνο τις κηδείες σήμερα
6)Κρίμα στον κόσμο... άμα είναι να κάνεις κάτι τουλάχιστον σκέψου πρώτα ρε γμτ. Αυτοκίνητο να στουκάρεις λεωφορείο, μέσα σε παρέλαση...
7)Στεναχωρήθηκα για τη βασίλισσα -
Στεναχωρήθηκα για τη βασίλισσαΤο πήρε πολύ βαριά ε; Της στοίχισε;
Είναι καλά τώρα, δεν πιστεύω να έπαθε τίποτε ψυχολογικά; -
Βασικά στεναχωρήθηκα για την αποτυχία
Άσε ρε ΗF... να ψάξω να βρώ κανα βίντεο να το δείτε, δε θα αντέξετε
-
Βασικά στεναχωρήθηκα για την αποτυχίαΈτσι πες...
-
Μη με αναγκάζεις να τα κάνω λιανά και αποκαλύπτω τις politicaly incorrect πεποιθήσεις μου
Θεώρησε πως δεν ειπώθηκε -
Ο χρήστης dirtoulios έγραψε:
Τι έγινε ντατσμαν? Δεν πηρα χαμπάρι τίποτα.http://www.youtube.com/watch?v=qeYRP7CJP3w
http://www.youtube.com/watch?v=DH1mgEDf_cc
Πως γίνεται να την πληρώνουν πάντα οι άσχετοι...
_
-
Έσπασαν τους καθρέφτες από 25 αυτοκίνητα… μετά από πάρτι
3 Μαΐου 2009, 13:45Ούτε ένα, ούτε δύο, ούτε τρία, αλλά 25 αυτοκίνητα έβαλαν στο στόχαστρό τους χθες βράδυ δύο φοιτητές, μετά από πάρτι στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου.
Πρόκειται για έναν 24χρονο και έναν 27χρονο, που έχοντας πιει… ένα ποτηράκι παραπάνω, έπεφταν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από το πανεπιστήμιο, σπάζοντας τους καθρέφτες από 25 οχήματα.
-
Σε κρίσιμη κατάσταση ο καθηγητής που πυροβολήθηκε ενώ έκανε τζόκινγκ.
http://www.zougla.gr/news.php?id=37866 -
Πόσα κιλά μπούρδας είναι αυτός ο Παυλίδης; Ο Μητσικώστας που έκανε τον Παυλίδη λιγότερο τραγικά πράγματα είπε από τον original...
-
Εγώ γελάω με το πόσο ηλίθιοι είμαστε που τους ανεχόμαστε (εκτός των άλλων) να ψηφίζουν αργά το βράδυ για να ΜΑΣ πάρουν περισσότερα λεφτά.
-
-
Ντάξει, ούτε αυτήν την φορά παραπέμφθηκε πολιτικός σε δίκη ( ένοχος)
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]