-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Άρχοντας ο Σανιδάςhttp://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=37322
Πόσο γελοία είναι αυτά τα ανθρωπάκια
Εγώ πάντως προτείνω ανεπιφύλακτα την ανάγνωση νομικών περιοδικών και βιβλίων
Το έχω βρει για χόμπυ. Έχω ένα κολλητό δικηγόρο με εκτενή και ανανεούμενη βιβλιοθήκη και πηγαίνω για αναγνώσειςΑς πούμε από τα τελευταία που πέτυχα έχω να προτείνω κα. Τροβά [a.k.a. Troba ] περί του συσχετισμού του ολυμπιακού κινήματος και των ιδεωδών του με το συνταγματικό δίκαιο της κάθε διοργανώτριας χώρας Φοβερό πόνημα ! [Στο ίδιο βιβλίο ακολουθούσε και ανάλυση περί του ζητήματος της κουκούλας ]
Εντάξει και Σανιδάς μετράει. Γράφει κατά καιρούς κάτι καλά... [Αυτός δεν ήταν με την υπόθεση του Jumbo, τους ομοφυλοφιλικούς γάμους κλπ; ]
-
Να σου προτείνω το βιβλιαράκι του κυρίου Σαλάτα!!, δικηγόρου το οποίο μοιράζαν δωρεάν στο ΔΣΑ πριν κάνα χρόνο 'Το μινωικό πολυφυλετικό κράτος πρόπλασμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης'
Έχει κεφαλαιάκι και για τον Πλάτωνα (8 σελιδούλες) στο 'Μαρτυρίες των αρχαίων ελλήνων συγγραφέων περί της μινωικής πολιτείας'Προσοχή : δεν έχω άποψη επί της ουσίας του βιβλίου (δε μου πολυγεμίζει το μάτι ομολογώ με μια ματιά που έριξα) γιατί δεν το έχω διαβάσει, αλλά από τίτλο-θεματολογία σκίζουμε
-
Ασε τα νομικα και διαβασε αυτα που σου προτεινω εγω
-
Μου είπε ότι είχε εξαντληθεί η ελληνική δωρεάν διανομή και έχει αντίτυπο στη γαλλική
Πρέπει να ξεσκονίσω τα γαλλικά μου Τι να κάνεις... μπρος στο κάλλος τι είν' ο πόνοςΝομικά βιβλία rule λέμε
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ασε τα νομικα και διαβασε αυτα που σου προτεινω εγωΔεν μπορώ τώρα, γράφω για το εξαιρετικά συναρπαστικό θέμα των anti-suit injuctions
Αποκλείεται οι προτάσεις σου να είναι καλύτερες
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Μου είπε ότι είχε εξαντληθεί η ελληνική δωρεάν διανομή και έχει αντίτυπο στη γαλλικήΠες μου ΑΜΕΣΩΣ ότι κάνεις πλάκα
-
Τί έγινε, καταπιαμε τη γλώσσα μας
Πόσα αντιτυπα θα πουλήσεις εσύ με το πόνημα σου? -
Ο χρήστης koutsan έγραψε:
Μου είπε ότι είχε εξαντληθεί η ελληνική δωρεάν διανομή και έχει αντίτυπο στη γαλλική
Πες μου ΑΜΕΣΩΣ ότι κάνεις πλάκα
Ποιο κομμάτι σε τρομάζει περισσότερο, ότι εξαντλήθηκε ή ότι υπάρχει τέτοιο κείμενο στα γαλλικά
Έτσι μου είπε πάντως. Το βραδάκι θα επιβεβαιώσω.
-
Δεν μπορώ τώρα, γράφω για το εξαιρετικά συναρπαστικό θέμα των anti-suit injuctionsΠολυ ενδιαφερον ακουγεται Λεω να το διαβασω μαλιστα για να μη λεει ο drifter
Οχι μωρε τα δικα μου εχουν να κανουν με απλα καθημερινα πραγματα: πλανητες που υλοποιουν αναμνησεις, μηχανες που γραφουν ποιηση και αλλα τετοια ανιαρα -
Βοήθα τον μπας κι ανέβει λίγο το τιράζ του, γιατί τον έχει πάρει φαλάγγι ο Σαλάτας
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
Πες μου ΑΜΕΣΩΣ ότι κάνεις πλάκα
Ποιο κομμάτι σε τρομάζει περισσότερο, ότι εξαντλήθηκε ή ότι υπάρχει τέτοιο κείμενο στα γαλλικά
Έτσι μου είπε πάντως. Το βραδάκι θα επιβεβαιώσω.
@drifter, όσα πουλήσει το περιοδικό
@Asimov, πρόσεχε γιατί θα σε εξετάσω. Η Στέλλα πάντως δεν έχει διαβάσει απολύτως τίποτα απ'όσα γράφω EVER
Καθηγήτρια νομικής που παλιότερα με ψιλοξεσκόνιζε (άγνωστο γιατί ) μου είπε πόσο καταπληκτική ήταν η εργασία μου στη Γαλλία για το τάδε θέμα...Με πολύ ειρωνικό ύφος τη ρώτησα αν την έχει διαβάσει (της είχα δώσει αντίγραφο) για να συζητήσουμε κάτι Κατακοκκίνησε και μου είπε ότι δεν την έχει διαβάσει αλλά 'Έλα μωρέ είσαι καλός εσύ, σε ξέρω'!!
Αυτό είναι επιστημονική άποψη! -
Ο χρήστης TRAVELLER έγραψε:
Θυμαμαι πρωτοσέλιδο Εστίας, επι Σημίτη:
Κάπως έτσι
Κομμουνιστικαί εξαγγελίαι ο προϋπολογισμός του 1996
πλάκα κάνεις
...αφού γράφει ο ...Κόκκινος εκεί ρε
Χρωστάω μιά διόρθωση, γιατί τελικά ήταν καλύτερο απ ότι έγραψα
Το πρωτοσέλιδο ήταν**
Μαρξιστική Διακύρηξις Σημίτη**@κουτσαν: Δεν κάνετε κανα recruitment στο περιοδικό, μπας και δείτε άσπρη μέρα
-
@Asimov, πρόσεχε γιατί θα σε εξετάσω. Η Στέλλα πάντως δεν έχει διαβάσει απολύτως τίποτα απ'όσα γράφω EVERΟταν τελειωσεις, στειλτο να του ριξω μια ματια
Αυτό είναι επιστημονική άποψη!
Φυσικα! Αυτον ξερετε, αυτον εμπιστευεστε!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Νεκρός στην κατοικία του στη Βιρτζίνια βρέθηκε ο οικονομικός διευθυντής του κρατικοποιημένου οργανισμού ενυπόθηκου δανεισμού Freddie Mac, Ντέιβιντ Κέλερμαν. Αν και δεν έχει υπάρξει επίσημη επιβεβαίωση από την αστυνομία, ο Ντέιβιντ Κέλερμαν κατά τα φαινόμενα αφαίρεσε τη ζωή του...
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
δεν υπάρχει!
Ψέματα ζω και βασιλεύω
-
@drifter ψάχνουμε ΟΡΘΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ κείμενα με θεματολογία σχετική με καυλιάρες ανεμογεννήτριες, ενδιαφέρεσαι ?
Μιας και σκυλοβαριέμαι να γράψω
1997 Διάλογος με Παυλόπουλοkoutsan : Τι προτείνετε για θέμα στο memoire μου ? (στη Γαλλία)...Εγώ θεωρώ μπλα μπλα...
Παυλόπουλος : Πάρτε το βιβλιαράκι μου 'Εγγυήσεις του δικαιώματος δικαστικής προστασίας στο ευρωπαϊκό κοινοτικό δίκαιο' κάντε το μια μετάφραση-προσαρμογή και δώστε το
Το ίδιο ακριβώς πρότεινε και στην άλλη ελληνίδα φοιτήτρια του ίδιου DEA η οποία μάλιστα και το έκανε, αφού μάλιστα με ενημέρωσε ότι το κατοχύρωσε αμέσως μη τυχόν και της πάρω την ιδέα , όταν της είπα ξεκαρδισμένος τι μου πρότεινε ο Παυλόπουλος...
Οφείλω πάντως να πω ότι ο Παυλόπουλος είναι εξαιρετικός νομικός και καλός καθηγητής (ελάχιστες φορές το έχω πει αυτό για άνθρωπο )
Τώρα ως πολιτικός, για ΠΟΛΛΕΣ φάπες -
ΕΕΠ QUIZ :Γιατί ο Παυλόπουλος έχει εξαφανιστεί τελευταία από τις δημόσιες τηλεοπτικές εμφανίσεις ;
-
Ο χρήστης mjacob έγραψε:
ΕΕΠ QUIZ :Γιατί ο Παυλόπουλος έχει εξαφανιστεί τελευταία από τις δημόσιες τηλεοπτικές εμφανίσεις ;Είμαστε όλο αυτιά
-
Οφείλω πάντως να πω ότι ο Παυλόπουλος είναι εξαιρετικός νομικός και καλός καθηγητής (ελάχιστες φορές το έχω πει αυτό για άνθρωπο )Το ιδιο λεει και η αδερφη μου που τον ξερει καλα και με τις 2 ιδιοτητες.
Τώρα ως πολιτικός, για ΠΟΛΛΕΣ φάπες
Αυτο θα ελεγα αμεσως μετα.
Δε θα ξεχασω ποτε, που μαζι με το αλλο το μομολο τον Σπηλιωτοπουλο, παρισταναν τα ορνια πανω απο το σαρκιο της κακομοιρας της Γκινακη κατα τη διακομιδη της στον Ευαγγελισμο (;), τοτε με τον Ματέι... ΣίχαμαΥΓ. Επειδη ειμαι γνωστος κουτσομπολης θα ηθελα κι εγω να μαθω τους λογους της εξαφανισης του ει δυνατον Δεν ειναι τα γνωστα οτι πηδαει απ' το καραβι που βουλιαζει;
-
άυτος ήταν τελικά ο υπουργός που τον σάπισε (σπασμένα δόντια κλπ) ο άνδρας αυτης που μαμούσε ???
-
ναι
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]