-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λέει ο μπλόγκερ ότι η επιλογή έγινε από επισκέπτες. Οι επισκέπτες μπορεί να έβαζαν τον Έλληνα Χίτλερ, μπορεί και τον Έλληνα Γκάντι. Όπως και να έχει, η επιλογή ήταν αυτή.
Τώρα τι ζητάτε; Να βάλει το χεράκι του ο μπλόγκερ και να διαγράψει επιλεκτικά τους όρους του 'διαγωνισμού' χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Ή να πει 'ακούστε εδώ, είπαμε να διαλέξετε ό,τι γουστάρετε, αλλά μόνο αν γουστάρω κι εγώ'.
Ωραία, ωραία...Έτσι. Μή μας θίξουν τον κατσαπλιά
-
Ο χρήστης dog80 έγραψε:
Λέει ο μπλόγκερ ότι η επιλογή έγινε από επισκέπτες. Οι επισκέπτες μπορεί να έβαζαν τον Έλληνα Χίτλερ, μπορεί και τον Έλληνα Γκάντι. Όπως και να έχει, η επιλογή ήταν αυτή.
Τώρα τι ζητάτε; Να βάλει το χεράκι του ο μπλόγκερ και να διαγράψει επιλεκτικά τους όρους του 'διαγωνισμού' χωρίς να δώσει λογαριασμό σε κανέναν. Ή να πει 'ακούστε εδώ, είπαμε να διαλέξετε ό,τι γουστάρετε, αλλά μόνο αν γουστάρω κι εγώ'.
Εντονα επηρεαζει το ζωδιο σας η γωνια Αρη-Ουρανου (που κορυφωνετα 15/4 δλδ σημερα) και φερνει στην επιφανεια εμμονες, καχυποψια, ανασφαλεια.
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Εντονα επηρεαζει το ζωδιο σας η γωνια Αρη-Ουρανου (που κορυφωνετα 15/4 δλδ σημερα) και φερνει στην επιφανεια εμμονες, καχυποψια, ανασφαλεια.
Στους ζυγούς να δείς τί κάνει
Τόσο που λέω να το κλείσω το μαγαζί για σήμερα
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Στην αρχή γέλασα αλλά όταν έφτασα στο ARIS VELOUXIOTIS έκλεισα απλά τη σελίδα. Όταν ο μπλόγκερ (μαι ας) βάλει και τον εαυτό του στη λίστα τον υποψηφίων, πείτε το να μπούμε να τον ψηφίσουμεΈλεος, λίγο σοβαρότητα επιτέλους δεν έβλαψε ποτέ κανένα
Α εγω στράβωσα πιο νωρίς....Στον Αλέφαντο συγκεκριμμένα..... Αρχιμαλάκας ο blogger κι απο μένα....!!!
Βέβαια μπορούμε να κάνουμε ολοι μια δική μας λίστα και μάλιστα χωρίς να ζητήσουμε τις προτάσεις των αλλων ωστε να καταλήξουμε στα ονοματα, κατα πως φαίνεται οτι έγινε στο παραπάνω blog....Eτσι είναι αυτά, αλλού βρίζουν το Χριστό κι αλλού τον Αρη Βελουχιώτη....!! Life is a bitch...!!
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Στην αρχή γέλασα αλλά όταν έφτασα στο ARIS VELOUXIOTIS έκλεισα απλά τη σελίδα. Όταν ο μπλόγκερ (μαι ας) βάλει και τον εαυτό του στη λίστα τον υποψηφίων, πείτε το να μπούμε να τον ψηφίσουμε
Έλεος, λίγο σοβαρότητα επιτέλους δεν έβλαψε ποτέ κανένα
Α εγω στράβωσα πιο νωρίς....Στον Αλέφαντο συγκεκριμμένα..... Αρχιμ@λ@κ@ς ο blogger κι απο μένα....!!!
Βέβαια μπορούμε να κάνουμε ολοι μια δική μας λίστα και μάλιστα χωρίς να ζητήσουμε τις προτάσεις των αλλων ωστε να καταλήξουμε στα ονοματα, κατα πως φαίνεται οτι έγινε στο παραπάνω blog....Eτσι είναι αυτά, αλλού βρίζουν το Χριστό κι αλλού τον Αρη Βελουχιώτη....!! Life is a bitch...!!
Πως ξερεις (βεβαια γραφεις φαινεται) οτι οι υποψηφιοι ηταν προτασεις αλλων ?
Φυσικα μπορει και να ειναι αληθεια , αλλα μερος της αληθειας. Στο συγκεκριμενο μπλογκ φιλοι/φιλες κι' εγω προτειναμε τον μπλογκερ για τον τιτλο. Ειδες καπου το ονομα του ? -
Μάλλον δεν περάσατε το εκλογικό μέτρο.
-
Τα ίδια με χθές δέν άλλαξε και τίποτα σταθερά πρώτος ο Κούγιας ακολουθεί σε μικρή απόσταση ο Αυτιάς.
Ο Βελουχιώτης απο πού και ως πού?
Είναι πεθαμένος εδώ και δεκαετίες οι υπόλοιποι είναι όλοι ζωντανοί. -
Ο χρήστης fantomas3004 έγραψε:
Τα ίδια με χθές δέν άλλαξε και τίποτα σταθερά πρώτος ο Κούγιας ακολουθεί σε μικρή απόσταση ο Αυτιάς.
Ο Βελουχιώτης απο πού και ως πού?
Είναι πεθαμένος εδώ και δεκαετίες οι υπόλοιποι είναι όλοι ζωντανοί.Αυτη τη διαφορα μονο , βλεπεις εσυ μεταξυ Βελουχιωτη και Θωδη (πχ) ?
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Μάλλον δεν περάσατε το εκλογικό μέτρο.Ειμαστε μειοψηφια. Μαλλον ο koutsan εχει δικιο.[edit Αναφερομαι σε αυτους που ψηφισαν στο συγκεκριμενο μπλογκ]
-
Ξεκολάτε ρε, το χριστό μου, ο καθένας βαφτίζει μαλάκες όποιους γουστάρει.
Δε κατάλαβα, λογαριασμό θα μας δώσουν? -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Ξεκολάτε ρε, το χριστό μου, ο καθένας βαφτίζει μαλάκες όποιους γουστάρει.
Δε κατάλαβα, λογαριασμό θα μας δώσουν?Οχι, δεν θα μου δωσουν λογαριασμο, αλλα κι' εγω θα βγαλω τα συμπερασματα μου.
-
Προφανώς
πες μου ότι δε διασκεδάζεις -
Γαμώτο, οι μαλάκες του μπλογκ έβγαλαν μαλάκες τον Παττακό Στυλιανό και τον Παπαδόπουλο Γεώργιο. Αλλά και τον Καρατζαφέρη Γεώργιο και τους Πλεύρηδες.
Χώστα τους κ. Φασουλή, χώστα τους. -
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Προφανώς
πες μου ότι δε διασκεδάζειςθα ειμαι εκτος Αθηνων για μερικες μερες και θα χασω αυτη τη διασκεδαση.
Ντριφτερ , να περασεις καλα . Το αυτο και για τους υπολοιπους συμφορουμιτες -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γαμώτο, οι μαλάκες του μπλογκ έβγαλαν μαλάκες τον Παττακό Στυλιανό και τον Παπαδόπουλο Γεώργιο. Αλλά και τον Καρατζαφέρη Γεώργιο και τους Πλεύρηδες.
Χώστα τους κ. Φασουλή, χώστα τους.Ο τονος ειναι στο ου.
Το χιουμορ σου ειναι τοσο κακο , που σχεδον το εκτιμω. -
Ό,τι μπορούμε κάνουμε. Το ζήτημα που δημιούργήσατε εκ του μηδενός δείχνει όμως ότι εσείς στερείστε έστω και κακού χιούμορ. Ίσως θα έπρεπε να τεθεί φραγμός σε όλους αυτούς τους ασυνείδητους μπλόγκερ που ρυπαίνουν τον ιδεολογικό κυβερνοχώρο σας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ό,τι μπορούμε κάνουμε. Το ζήτημα που δημιούργήσατε εκ του μηδενός δείχνει όμως ότι εσείς στερείστε έστω και κακού χιούμορ. Ίσως θα έπρεπε να τεθεί φραγμός σε όλους αυτούς τους ασυνείδητους μπλόγκερ που ρυπαίνουν τον ιδεολογικό κυβερνοχώρο σας.Τί ωραία συμπεράσματα που συνάγεις
Εδώ ακριβως εγκειται και η διαφορά μας. Οι μέν λένε κάποιος πρέπει να βάλει φραγμό σε αυτά τα μιάσματα τύπου αλαβάνου κλπ κλπ, οι δε λεμε ότι είναι μαλάκες. Δικαιούμαστε να το λέμε, όπως δικαιούνται να γράφουν ό,τι γουστάρουνΚομψό n est ce pas?
Ευτυχισμένες οι άγιες μέρες Δημήτρη
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ό,τι μπορούμε κάνουμε. Το ζήτημα που δημιούργήσατε εκ του μηδενός δείχνει όμως ότι εσείς στερείστε έστω και κακού χιούμορ. Ίσως θα έπρεπε να τεθεί φραγμός σε όλους αυτούς τους ασυνείδητους μπλόγκερ που ρυπαίνουν τον ιδεολογικό κυβερνοχώρο σας.Ποιο ζητημα δημιουργησαμε και ποιοι ειμαστε οι 'εμεις' ?
Εγραψα (μαλλον αφησα να εννοηθει) οτι ειναι ηλιθιοτητα (και οχι χιουμορ) να υπαρχει στην λιστα για τους 100 μαλακες Ελληνες ο Βελουχιωτης (οπως και αρκετοι αλλοι) και να συγκρινονται με Θωδη, Μπεζεντακου κλπ. Αν αυτο εσυ το θεωρεις χιουμορ ... ???
Αν εχεις διαβασει εστω και ελαχιστα απο τα ποστ μου , υποθετω οτι εισαι σε θεση να καταλαβεις οτι ειμαι εναντιον οποιασδηποτε λογοκρισιας.
Τελος, οταν λεω την αποψη μου για το χιουμορ σου , ειναι μλακια (το ελαχιστο ελλειψη πρωτοτυπιας) να απαντας για το δικο μου χιουμορ. -
-
Ο χρήστης dimitris fasoulis έγραψε:
Ό,τι μπορούμε κάνουμε. Το ζήτημα που δημιούργήσατε εκ του μηδενός δείχνει όμως ότι εσείς στερείστε έστω και κακού χιούμορ. Ίσως θα έπρεπε να τεθεί φραγμός σε όλους αυτούς τους ασυνείδητους μπλόγκερ που ρυπαίνουν τον ιδεολογικό κυβερνοχώρο σας.
Ποιο ζητημα δημιουργησαμε και ποιοι ειμαστε οι 'εμεις' ?
Εγραψα (μαλλον αφησα να εννοηθει) οτι ειναι ηλιθιοτητα (και οχι χιουμορ) να υπαρχει στην λιστα για τους 100 μαλακες Ελληνες ο Βελουχιωτης (οπως και αρκετοι αλλοι) και να συγκρινονται με Θωδη, Μπεζεντακου κλπ. Αν αυτο εσυ το θεωρεις χιουμορ ... ???
Αν εχεις διαβασει εστω και ελαχιστα απο τα ποστ μου , υποθετω οτι εισαι σε θεση να καταλαβεις οτι ειμαι εναντιον οποιασδηποτε λογοκρισιας.
Τελος, οταν λεω την αποψη μου για το χιουμορ σου , ειναι μλακια (ελλειψη πρωτοτυπιας) να απαντας για το δικο μου χιουμορ.Ωραία, ας πούμε λοιπόν ότι ο τάδε μπλόγκερ (που 'γνώρισα' από το παρόν θέμα) είχε την ιδέα να ζητήσει από τον κόσμο να προτείνει τους 100 πιο μαλάκες. Κι ότι κάποιοι πρότειναν τον τάδε, που εσύ θεωρείς καραγκιόζη, πλην όμως άλλοι θεωρούν σοβαρό άνθρωπο.
Φταίει ο μπλόγκερ ή οι τρίτοι; Γιατί είναι αυτός μαλάκας; Επειδή άλλοι πρότειναν βλακείες, επειδή ο ίδιος τους έδωσε αυτή τη δυνατότητα ή επειδή δεν διέγραψε τις βλακείες (όπως εσύ ή άλλος τις θεωρεί); Το πρώτο δεν ισχύει γιατί δεν φταις για όσα λένε τρίτοι. Το δεύτερο δεν ισχύει γιατί δεν μπορεί να είναι βλακεία το να δίνεις βήμα στον κόσμο να εκφραστεί ανεμπόδιστα...το τρίτο...χμμμ... Τέλος πάντων, ποιο είναι το ζόρι σου ώστε να χαρακτηρίσεις μαλάκες τους μπλόγκερ;
Εμένα πάντως μου φάνηκε αστεία η όλη φάση. Αν καθόμουν να διαβάσω τους προτεινόμενους μπας και βρω κάποιον ήρωα του γένους ή της ιδεολογίας μου για να στενοχωρηθώ, σίγουρα θα είχε πρόβλημα η αίσθηση του χιούμορ μου.
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]