-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σταματήστε να πειράζετε τον Τάσο...Nα ξεκινήσουμε συντονισμένα να πειράζουμε εσένα;
-
Ναι, ΝΑΙ!
(να χωνέψω όμως πρώτα, οι λουκουμάδες μου έπεσαν λίγο βαριοί )
-
Η συζητηση για φυγοστρατα δεν συμφερει κανενα κομμα πιστευω....... προσωπικα εκανα 31 μηνες......(+6 και +1 φυλακη...) σειρα 106!!!!
-
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Ο συνδικαλισμος ετσι οπως λειτουργει στην Ελλαδα δεν ειναι δημοκρατικος... με την εννοια οτι εκβιαζει καταστασεις..... μια μειοψηφεια... που παρισταται.... σε μια διαδικασια αποφασεων.... εχεις δικιο να πεις γιατι η υπολοιπη πλειοψηφεια ας πουμε δεν μετεχει??? ωστε να αλλαξει τα αποτελεσματα.... μαλλον εχει σιχαθει αυτο που γινεται και ειναι σιγουρο οτι οι οργανομενοι οπαδοι με τους αρχισυνδικαλιστες μετεχουν (υποχρεωτικα ισως και με τον φοβο της διαγραφης η διαπομπευσης στο κομμα, το οποιο κομμα!!!) ανελλειπως και θυσιαζουν ωρες και δουλεια πολλες φορες... αυτην την οργανωση τους δεν την παλευει ευκολα ενας απλος ανθρωπος οσο και να διαφωνει....
Θα προτιμουσα να μου πει καποιος ΒΑΡΙΕΜΑΙ ολες αυτες τις πιπες, προτιμω να αραξω στην tv απ'το να χασω την ωρα μου με τους συνδικαλιστες παρα αυτες τις φθηνες δικαιολογιες...
μου λενε μερικοι φοιτητες δε θελω να γινει καταληψη αλλα ουτε λογος να πανε στη συνελευση να ψηφισουν καποιο πλαισιο κατα της καταληψης. ετσι λειτουργει η δημοκρατια, οταν απεχεις αποφασιζουν αλλοι για σενα. τοσο απλο ειναι.Εαν θελεις να αποκτησει ο συνδικαλισμος που εσυ μετεχεις αξιοπιστια και νομιζεις οτι ειναι υγειης αυτη σου η συμμετοχη (για ολους εννοω) τοτε προσπαθησε να τηρουνται οι 'δημοκρατικες διαδικασιες' και οοχι με κολπα να βγαινουν αποφασεις απο τις κατευθυνομενες μειοψηφειες... κατι που παραδεχεσαι και εσυ κατα καποιο τροπο με τα λεγομενα σου στο τελος....
αμ το προβλημα ειναι οτι ολοι θελουν να παλεψει καποιος αλλος για να γινει ο συνδικαλισμος/το πανεπιστημιο/η χωρα/οτιδηποτε αυτο που θελουν... αμα δε συμμετεχεις δε θα γινει τιποτα. η δυναμη καθε δημοκρατικης διαδικασιας ειναι στη συμμετοχη, οσο μεγαλυτερη η συμμετοχη τοσο πιο δημοκρατικη η διαδικασια
καποια στιγμη πρεπει να σταματησουμε να περιμενουμε απ'τους αλλους να κανουν αυτα που θελουμε εμεις να γινουν και να τα κανουμε εμεις -οι αλλοι θα κανουν αυτα που θελουν αυτοι-Ο μεσος ανθρωπος δεν εχει τον χρονο να παλευει με οργανομενο συνδικατο προς μια κατευθυνση ...... καθεται τελικα σπιτι του και προσπαθει να αποφυγει τις κακοτοπιες.... ετσι λοιπον αλωνιζουν οι μειοψηφειες....
φυσικα και δεν εχει... για το dvd της τζουλιας ομως εχει χρονο
και πολυ καλα κανει δηλαδη, οπως τη βρισκει κανεις, αλλα οχι να θυμαται μετα ποσο χαλια ειναι ο συνδικαλισμος τον οποιο εχει γραμμενο στα αρΚιδια του. -
Ο Έλληνας ντεμέκ αριστερός ή 'αυτόνομος' κοροϊδεύει όσους Έλληνες έχουν Ελληνική σημαία σπίτι τους, τους κατηγορεί σαν εθνικιστές κ πάει για σπουδές κ δουλειά σε άλλες χώρες, όπου ... ο μέσος πολίτης έχει καμιά 10αριά (μερικές από τις οποίες μόνιμα πάνω του) κ οι χώρες είναι γεμάτες σημαίες που ανεμίζουν νυχθημερόν.
Πέφτοντας - μόνοι μας - στον γκρεμό, τρελά πράγματα ακούμε ακόμα από τους ψωριάρηδες ιθαγενείς της ψωροκώσταινας...
Τάσο μην παρεξηγηθώ, κανένα προσωπικό τόνο δεν έχουν τα παραπάνω. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Ο Έλληνας ντεμέκ αριστερός ή 'αυτόνομος' κοροϊδεύει όσους Έλληνες έχουν Ελληνική σημαία σπίτι τους, τους κατηγορεί σαν εθνικιστέςκανεις δεν ασχολειται ιδιαιτερα με τη σημαια, υπαρχουν πολυ σοβαρα ζητηματα να ασχοληθει ο αυτονομος ή ο αριστερος.. εξαιρουνται μερικα 15χρονα που θα καψουν καμια σημαια for the lulz..
protip: στις συγκεντρωσεις του ΚΚΕ εχει και ελληνικες σημαιες -
Ο χρήστης 224.v έγραψε:
Α
Ο συνδικαλισμος ετσι οπως λειτουργει στην Ελλαδα δεν ειναι δημοκρατικος... με την εννοια οτι εκβιαζει καταστασεις..... μια μειοψηφεια... που παρισταται.... σε μια διαδικασια αποφασεων....
.Κάντον δημοκρατικό αν δεν είναι.
Και τι διαφορετικό γίνεται στο κοινοβούλιο δλδ για πε μου να μάθω; Εξουσιοδοτείς τον ΓΑΠ για να εξουσιοδοτήσει την Ευρώπη και το ΔΝΤ να ρυθμίσει την ..πολιτική που θα ασκηθεί στο κεφάλι σου; Ουτε καν την τιμή να μας σκίσει ο ίδιος δεν μας κάνει. -
...Σε διαβεβαιώ πως είμαι φαν της δημοκρατίας και σίγουρα συμμετέχω σε περισσότερες δημοκρατικές διαδικασίες απ ότι οι πιο πολλοί δημοκράτες εδω μέσα, δεν περιορίζομαι στο matrix test της τετραετίας. Επίσης σε διαβεβαιώ πως ακόμα και ένας ενεργός κκε-ς συμμετέχει σε περισσότερες δημοκρατικές διαδικασίες απ ότι οι περισσότεροι (@@)δημοκράτες εδω μέσα.
Επίσης πολλές διαδικασίες όπως ο συνδικαλισμός σε ενημερώνω πως είναι δημοκρατικές διαδικασίες άσχετα αν κι αυτές γίνονται έρμαιο των εκμεταλλευτών όπως ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται και στην δημοκρατία που νομίζεις πως απολαμβάνειςΠόσες Ελληνικές σημαίες έχεις σπίτι;
Ευτυχώς που δεν είναι προσωπική η ερώτηση ρε Ηλία, αμα ήταν προσωπική θα έλεγες 'πόσες σημαίες έχει ο αριστερός στο σπίτι'.
-
Ο χρήστης BEAMS έγραψε:
...Σε διαβεβαιώ πως είμαι φαν της δημοκρατίας και σίγουρα συμμετέχω σε περισσότερες δημοκρατικές διαδικασίες απ ότι οι πιο πολλοί δημοκράτες εδω μέσα, δεν περιορίζομαι στο matrix test της τετραετίας. Επίσης σε διαβεβαιώ πως ακόμα και ένας ενεργός κκε-ς συμμετέχει σε περισσότερες δημοκρατικές διαδικασίες απ ότι οι περισσότεροι (@@)δημοκράτες εδω μέσα.
Επίσης πολλές διαδικασίες όπως ο συνδικαλισμός σε ενημερώνω πως είναι δημοκρατικές διαδικασίες άσχετα αν κι αυτές γίνονται έρμαιο των εκμεταλλευτών όπως ΑΚΡΙΒΩΣ γίνεται και στην δημοκρατία που νομίζεις πως απολαμβάνειςΠόσες Ελληνικές σημαίες έχεις σπίτι;
Εχω μια μεγάλη για να κρεμάω 25 μαρτίου μη με γράψουνε, δυο πλαστικές για να κουνάω στις παρελάσεις και μια τρίγωνη για τον καθρέπτη του αυτοκινήτου μαζί με το κομπολόι και το μαμπά πρόσεχε.
Ililia θα σου πω εγώ που τον ξέρω. Έχει, όσες έχει στο σπίτι του ο Αιβαλιώτης, το γνωστό φυγόστρατο κομμάντο του ΛΑΟΣ.
Εντάξει τωρα κι εσύ μη με δίνεις, ηθελα να κρατήσω μυστική την κομματική μας ταυτότητα
-
Ο χρήστης tasosdev έγραψε:
Εντάξει τωρα κι εσύ μη με δίνεις, ηθελα να κρατήσω μυστική την κομματική μας ταυτότητα
Ωπ, παρασύρθηκα ρε συ. Δεν θα ματαγίνει
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ililia θα σου πω εγώ που τον ξέρω. Έχει, όσες έχει στο σπίτι του ο Αιβαλιώτης, το γνωστό φυγόστρατο κομμάντο του ΛΑΟΣ.
Δεν είναι φυγόστρατος ο Αϊβαλιώτης. Είναι καραγκιόζης.
Αν είχα να επιλέξω μεταξύ Αϊβαλιώτη και Ψινάκη, θα διάλεγα τον Τάσο.Διάλεξε τον ψινάκη, θα σε γ@μήσει λιγότερο
-
Α
Ο συνδικαλισμος ετσι οπως λειτουργει στην Ελλαδα δεν ειναι δημοκρατικος... με την εννοια οτι εκβιαζει καταστασεις..... μια μειοψηφεια... που παρισταται.... σε μια διαδικασια αποφασεων....
.Κάντον δημοκρατικό αν δεν είναι.
Και τι διαφορετικό γίνεται στο κοινοβούλιο δλδ για πε μου να μάθω; Εξουσιοδοτείς τον ΓΑΠ για να εξουσιοδοτήσει την Ευρώπη και το ΔΝΤ να ρυθμίσει την ..πολιτική που θα ασκηθεί στο κεφάλι σου; Ουτε καν την τιμή να μας σκίσει ο ίδιος δεν μας κάνει.Για αυτο λοιπον ας αρχισουμε απο το κοινοβουλιο μας να ειμαστε ειλικρινεις οσοι συμμετεχουν και να λενε αυτο που σκοπευουν να κανουν...... Π.Χ. το ΚΕΕ....που το παιζει κομμα αρχων!!! γιατι οι αλλοι ενταξει ειναι ομαδες που εκπροσωπουν διαφορετικα συμφεροντα.... ολα οικονομικα βεβαια, αλλα διαφορετικες ομαδες ας πουμε, ασε που ολοι δινουν σε ολους το κατι τις τους..... Στο μονο που ειναι σωστο το ΚΚΕ ειναι στον υποτιτλο του Ριζοσπαστη..... ομολογει οτι ειναι ΟΡΓΑΝΟ του ΚΚΕ και οχι Εφημεριδα.... αρα δεν το κρινεις με τα ιδια μετρα και τα ιδια σταθμα με τα αλλα εντυπα του....κ....ου
Σας αφηνω για σημερα.... εχω να παω για το MotoGP !!!
-
Αν είχα να επιλέξω μεταξύ Αϊβαλιώτη και Ψινάκη, θα διάλεγα τον Τάσο.Διάλεξε τον ψινάκη, θα σε γ@μήσει λιγότερο
Δεν περίμενα τόση αισιοδοξία από κάποιον τόσο απαισιόδοξο!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Δεν περίμενα τόση αισιοδοξία από κάποιον τόσο απαισιόδοξο!
Οχι απο μένα ρε, απ τον Αιβαλιώτη
Εγώ έχω γούστο -
Ο Έλληνας ντεμέκ αριστερός ή 'αυτόνομος' κοροϊδεύει όσους Έλληνες έχουν Ελληνική σημαία σπίτι τους, τους κατηγορεί σαν εθνικιστές κ πάει για σπουδές κ δουλειά σε άλλες χώρες, όπου ... ο **μέσος πολίτης έχει καμιά 10αριά **(μερικές από τις οποίες μόνιμα πάνω του) κ οι χώρες είναι γεμάτες σημαίες που ανεμίζουν νυχθημερόν.
Πέφτοντας - μόνοι μας - στον γκρεμό, τρελά πράγματα ακούμε ακόμα από τους ψωριάρηδες ιθαγενείς της ψωροκώσταινας...
Τάσο μην παρεξηγηθώ, κανένα προσωπικό τόνο δεν έχουν τα παραπάνω.μου αρέσει η σιγουριά σου
-
«Εφυγε» ο Αλέκος Τζανετάκος.
R.I.P.
-
Ευτυχώς που δεν είναι προσωπική η ερώτηση ρε Ηλία, αμα ήταν προσωπική θα έλεγες 'πόσες σημαίες έχει ο αριστερός στο σπίτι'.
Θα μπορούσες να τον ρωτήσεις πόσα προφυλακτικά έχει στο σπίτι, για να κρίνουμε αν είναι πραγματικός άντρας πχ...
Αν ήταν γυναίκα θα μπορούσαμε να ρωτήσουμε για στριγκάκια, ή σερβίτσια (πουτ@να στο κρεβάτι, αλλά νοικοκυρά, έτσι φαίνεται η σωστή γυναίκα...).Γενικώς, υπάρχουν διάφορα τέτοια πετυχημένα τεστάκια για να κρίνουμε πόσο πατριώτης, άντρας, γυναίκα, έξυπνος είναι κάποιος, καιρός είναι να αρχίσουμε να τα χρησιμοποιούμε σ' αυτή τη χώρα γιατί έχουμε γεμίσει φλώρους...
Προτείνω να φτιάξουμε μια επιτροπή, με τον Μάνο εννοείται πρόεδρο, του το χρωστάω, μετά από τόσα χρήματα που του έχουμε φάει οικογενειακώς...
-
Πόσες Ελληνικές σημαίες έχεις σπίτι;
Δεν ήταν, ευκαιρία βρήκα κ ήταν εύκολο να μαντέψω πως θα απαντούσες.
μου αρέσει η σιγουριά σου
Κι εμένα η δική σου!
Θα μπορούσες να τον ρωτήσεις πόσα προφυλακτικά έχει στο σπίτι, για να κρίνουμε αν είναι πραγματικός άντρας πχ.......
Δεν είχα υπ' όψιν μου να κρίνω τπτ. Απλά να επιβεβαιώσω, για μια ακόμα φορά, την τρικυμία στο κρανίο μερικών...
-
Ηλία,
Η ερώτησή σου ανεξαρτήτως απάντησης, δεν σου προσφέρει καμία γνώση για τον άλλο.
Εγώ δεν έχω καμία σημαία στο σπίτι, όπως δεν έχω και κουρτίνες. Πες μου λοιπόν, τι συμπέρασμα βγάζεις; -
κοίτα ητα φι, με τους άντρες ίσως να έχουμε λίγο πρόβλημα
τίγκα το χωριό στις ολλανδικές σημαίες σου λέω, με την καλύτερη έξω απ την εκκλησία
ε ηλία ?
να πώ ότι δεν είχες ζήσει κι έξω, πάει στο διάολο
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]