-
Σημερα παντως (τωρα που γραφω)εχουν κανει καταληψη στην πρυτανεια του ΕΜΠ και εδιωξαν τον κοσμο.... η γυναικα μου ειναι κλειδωμενη στι κτηριο της εκει... και δεν ανοιγουν σε κανενα μηπως και μπουν και το καταστρεψουν.. δεν ξερει ακριβως ποιοι εχουν κανει την καταληψη.....
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Eιστε και οι δυο προδοτες, ρεφορμιστες, λακεδες του ντοπιου και ξενου κατεστημενου. Τα κονσερβοκουτια ειναι για το ανταρτικο. Οταν θα παρουμε την εξουσια θα κρεμαμε σαν ανθρωποι...Και με τουφεκισμο αλλα θα πληρωνουν την σφαιρα προκαταβολικα οι προδοτες!!
-
22/02/2010
του Τάσου Τέλλογλου
Φαίνεται οτι η Ελληνική κυβέρνηση είναι παντελώς ανάξια να κάνει οικονομία ανάλογα με τα εισοδήματα και τις ανάγκες του καθενός. Τελευταίο παράδειγμα: οι πρυτάνεις των πανεπιστημίων ειδοποιήθηκαν απο το υπουργείο Παιδείας της κυρίας Αννας Διαμαντοπούλου ότι εφέτος δεν υπάρχουν χρήματα για μεταπτυχιακά. Έτσι γενικά. Αντί να πουν ότι θα κάνουν μεταπτυχιακά πχ. όσοι έχουν βαθμό 9 και πάνω η όσοι εχουν 9 και πάνω και οι γονείς τους εισόδημα κάτω απο 15000 ευρώ αποφάσισαν απλώς ότι δεν έχουν χρήματα για μεταπτυχιακά. Χρήματα όμως για να βάλουν στα πανεπιστήμια όσους παίρνουν τη βάση του 8 έχουν!
Ένας καθηγητής της Μαιευτικής στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών με έκπληξη διάβασε την επιστολή του υπουργείου Παιδείας με την οποία εκαλείτο να κόψει σελίδες από το σύγγραμμά του, λες και επρόκειτο για τυρί στον μπακάλη. Υποπτεύομαι ότι και άλλοι θα εχουν λάβει τέτοιες επιστολές από το υπουργείο Παιδείας. Ο καθηγητής έστειλε επιστολή στην οποία καλεί το υπουργείο να αποφασίσει εκείνο ποιές σελίδες πρέπει να κοπούν και να μην διδαχτούν. Είναι, βλέπετε, πιο εύκολο να τα βάζεις με το χαρτί και την τιμή του αντί να καθιερώνεις συμμετοχή των φοιτητών στην τιμή των συγγραμμάτων, αν για παραδειγμα, οι γονείς τους βγάζουν πάνω απο 40-50000 ευρώ το χρόνο. Γιατί το τελευταίο μπορεί να σου στοιχίσει και σε ψήφους.
'Ο,τι και να κάνουν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα οι πρωτοκλασσάτοι, πρέπει να γνωρίζουν οτι μετά τις επόμενες εκλογές το πιθανότερο είναι ότι θα ξανακαθίσουν στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Τουλάχιστον ας μάθουν το μάθημα απο το πάθημα του Καραμανλή, πέφτοντας με αξιοπρέπεια. Γιατί ότι θα πέσουν διαχειριζόμενοι την κρίση, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν υπάρχει παράδειγμα κόμματος που να κέρδισε εκλογές κάνοντας εναν λαό κατ' αρχήν φτωχότερο. Ας το κάνουν με τρόπο ωστε να μείνει και κάτι πίσω τους.
-
'Ο,τι και να κάνουν οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ και μάλιστα οι πρωτοκλασσάτοι, πρέπει να γνωρίζουν οτι μετά τις επόμενες εκλογές το πιθανότερο είναι ότι θα ξανακαθίσουν στα έδρανα της αντιπολίτευσης. Τουλάχιστον ας μάθουν το μάθημα απο το πάθημα του Καραμανλή, πέφτοντας με αξιοπρέπεια. Γιατί ότι θα πέσουν διαχειριζόμενοι την κρίση, δεν υπάρχει αμφιβολία. Δεν υπάρχει παράδειγμα κόμματος που να κέρδισε εκλογές κάνοντας εναν λαό κατ' αρχήν φτωχότερο. Ας το κάνουν με τρόπο ωστε να μείνει και κάτι πίσω τους.
Εκτος εαν εχουν βαλει 500.000 νεους ψηφοφορους στο κολπο
Επισης ειναι γνωστο σε ολους οτι και να μην ξαναβγουν θεστηκαν..μια φορα υπουργος,για παντα πλουσιος! -
Ειδικά για τα συγγράμματα οι άνθρωποι έχουν χάσει τον μπούσουλα. Εν πάσει περιπτώσει ας είναι καλά το internet και τα pdf....
-
για τις εξελίξεις στην Ολλανδία
http://www.tanea.gr/default.asp?pid=2&a ... 61646&ct=2
'Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ σχηματισμός που επωφελείται από αυτή την κατάσταση είναι το ξενοφοβικό Κόμμα Ελευθερίας. Στις ευρωεκλογές που πραγματοποιήθηκαν τον Ιούνιο του 2009, το Κόμμα Ελευθερίας κατέκτησε τις περισσότερες έδρες μετά τους Χριστιανοδημοκράτες. Στις δημοσκοπήσεις εμφανίζεται πλέον μέσα στις δυο πρώτες θέσεις, αλιεύοντας ψήφους από τους Εργατικούς. Ο Χερτ Βίλντερς, ηγέτης του κόμματος και πολιτικός κληρονόμος του Πιμ Φόρτουιν, ο οποίος δολοφονήθηκε το 2002, ζητάει να μειωθούν η φορολογία και η επιρροή των Βρυξελλών, καθώς και να απαγορευθεί η είσοδος μεταναστών στην Ολλανδία από μουσουλμανικές χώρες. «Ο λαός θέλει ένα νέο κόμμα με νέες ιδέες για την εγκληματικότητα, τη μαζική μετανάστευση», δηλώνει. Ελάχιστοι πιστεύουν ότι ο Βίλντερς θα συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνασπισμού. Μια μεγάλη νίκη, ωστόσο, θα του δώσει τη δυνατότητα να προσφέρει τη στήριξή του σε μια κυβέρνηση μειοψηφίας- πιθανότατα των Χριστιανοδημοκρατών- και να ελέγχει την ατζέντα της. «Ο Βίλντερς θα είναι αουτσάιντερ. Είναι πολύ έξυπνος και ξέρει ότι θα χάσει πολλές ψήφους εάν συμμετάσχει σε μια κυβέρνηση συνασπισμού», επισημαίνει ο Φαν Πράαγκ. «Εάν μείνει απέξω, θα έχει πολύ περισσότερη ελευθερία», προσθέτει. '
σύμφωνα με τα τελευταία, πιθανόν η κυβέρνηση μείνει στην εξουσία έστω και διαλυμένη, για να αποφευχθούν οι εκλογές, που θα οδηγήσουν σίγουρα στην άνοδο του Βίλντερς
-
Eίναι τόσο καλός;
-
ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑ, ΦΑΝΤΑΣΜΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ..........

-
Ο χρήστης ililias έγραψε:

-
o wilders?
είχαν ένα ντοκυμαντέρ τις προάλες στην τιβι που τον συνέκριναν με τον χίτλερ
Βγήκε στην τηλεόραση το σάββατο και έλεγε, λαέ κοίτα γύρω σου, ωραία μέρα, η κυβέρνηση έπεσε κλπ κλπεμένα μου φαίνεται τραγικός κλάμπανος, ωραιοπαθής, εγωπαθής, θα έλεγα ότι καρατζαφερίζει, αλλά δεν κάνει τις πατάτες που κάνει ο φυρερ και συσπειρώνει πάρα πολύ κόσμο στις μεγάλες πόλεις και δει στην Holland. Sto Rotterdam έσπασε τα κοντερ,
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:

-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
Τα χωραφια σου ζηλευω, αυτα θελω. Θα τα παρω οταν κανουμε επανασταση, αλλα αν μου δωσεις 2-3 απο νωριτερα ισως γλιτωσεις την κρεμαλα
Κονσερβοκούτι ...... όχι κρεμάλα
Δεν εχω χωραφια ειπαμε greo (μακαρι να ειχα αλλα δεν ), μονο μονοκατοικια με κηπο. Τωρα αμα βολευεσαι να κανεις δουλεια σε κηπο ... ελα να φυτεψεις καμια ντοματα κανα κολοκυθακι κανα ζαρζαβατικο τελος παντων να φαμε και μεις κανα βιολογικο προιον απο επαναστατικα χερια που δουλευουν το σφυροδρεπανο απο κουνια
jtblaster ... ασε τα κονσερβοκουτια τα τενεκεδακια και τις κρεμαλες γιατι θα μαζεψετε κλωτσια που θα πάει συννεφο
Eιστε και οι δυο προδοτες, ρεφορμιστες, λακεδες του ντοπιου και ξενου κατεστημενου. Τα κονσερβοκουτια ειναι για το ανταρτικο. Οταν θα παρουμε την εξουσια θα κρεμαμε σαν ανθρωποι...
Και με τουφεκισμο αλλα θα πληρωνουν την σφαιρα προκαταβολικα οι προδοτες!!
Αντι για εξουσια θα παρετε οτι πηρατε και την προηγουμενη φορα ... το τριτο το μακρυτερο
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
Τα χωραφια σου ζηλευω, αυτα θελω. Θα τα παρω οταν κανουμε επανασταση, αλλα αν μου δωσεις 2-3 απο νωριτερα ισως γλιτωσεις την κρεμαλα
Κονσερβοκούτι ...... όχι κρεμάλα
Δεν εχω χωραφια ειπαμε greo (μακαρι να ειχα αλλα δεν ), μονο μονοκατοικιες με κηπο. Τωρα αμα βολευεσαι να κανεις δουλεια σε κηπο ... ελα να φυτεψεις καμια ντοματα κανα κολοκυθακι κανα ζαρζαβατικο τελος παντων να φαμε και μεις κανα βιολογικο προιον απο επαναστατικα χερια που δουλευουν το σφυροδρεπανο απο κουνια
jtblaster ... ασε τα κονσερβοκουτια τα τενεκεδακια και τις κρεμαλες γιατι θα μαζεψετε κλοτσια που θα πάει συννεφο
Eιστε και οι δυο προδοτες, ρεφορμιστες, λακεδες του ντοπιου και ξενου κατεστημενου. Τα κονσερβοκουτια ειναι για το ανταρτικο. Οταν θα παρουμε την εξουσια θα κρεμαμε σαν ανθρωποι...
Αντι για εξουσια θα παρετε οτι πηρατε και την προηγουμενη φορα ... το τριτο το μακρυτερο
50 χρόνια μετά ακόμα μας απειλούν με κλωτσιές ενώ το κατασκεύασμα τους καταρρέει μπροστά στα μάτια μας να γελάσω και εγω λίγο ....
-
Ο χρήστης delsol.vti έγραψε:
[Eιστε και οι δυο προδοτες, ρεφορμιστες, λακεδες του ντοπιου και ξενου κατεστημενου. Τα κονσερβοκουτια ειναι για το ανταρτικο. Οταν θα παρουμε την εξουσια θα κρεμαμε σαν ανθρωποι...
Ειμαι σιγουρος οτι ειχα βαλει και ενα :λολ αλλα μαλλον εκανα λαθος.
-
βρηκα την παρακατω διαφημιστικη καταχωρηση, σβηνω τα στοιχεια για να μη θεωρηθει διαφημιση:
Ξεκινήστε την επιχείρηση σας σε 3 ημέρες, με εταιρεία εγγεγραμμένη στην Αγγλία και ισχύ σε όλη την Ευρωπαϊκή Ένωση, με φορολογία 21%-10%, μόνο με 999 ευρώ. Στην τιμή περιλαμβάνεται η σύσταση της εταιρείας, η ταχυδρομική αποστολή των ιδρυτικών εγγράφων της εταιρείας, η δημιουργία ιστοσελίδας και οι υπηρεσίες για ένα χρόνο, virtual office, προώθηση αλληλογραφίας μέσω email, τηλεφωνικού αριθμού Λονδίνου μέσω skype, domain με com, net, org, υποβολή δηλώσεων ΦΠΑ, φορών εισοδήματος, φιλοξενία ιστοσελίδας.
Η έκδοση πιστοποιητικού υψηλού κυρούς, με τη σφραγίδα της Χάγης (apostille), με επι πλέον χρέωση. Μπορείτε να κάνετε τη σύσταση εταιρείας αμέσως τώρα μέσω της ιστοσελίδας μας http://www.χχχχχχχ.co.uk η τηλεφωνείστε για περισσότερες πληροφορίες στον αριθμό 21χχχχχχχχ
-
Ο χρήστης jtblaster έγραψε:
50 χρόνια μετά ακόμα μας απειλούν με κλωτσιές ενώ το κατασκεύασμα τους καταρρέει μπροστά στα μάτια μας να γελάσω και εγω λίγο ....
Ναι , οι κλωτσιες σε χαλασανε και οχι τα κονσερβοκουτια και οι κρεμαλες τρομαρα σου.
Τωρα ... το τι κατερευσε και τι οχι , παγκοσμιως , ας μην το συζητησουμε καλυτερα
Ειμαι σιγουρος οτι ειχα βαλει και ενα :λολ αλλα μαλλον εκανα λαθος.
Τωρα μου το λες , νωρις το θυμηθηκες
Με χρεωσες ενα αλεξισφαιρο αλλα χαλαλι σουΤελος το , τα λεμε συντρόφια ... αγαπατε αλληλους
-
Εισοδηματικά και οικογενειακά κριτήρια για τη βασική σύνταξη
http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1781620
*Στη χθεσινή συνεδρίαση των μελών της Επιτροπής, ο κ. Στεργίου πρότεινε η βασική σύνταξη να μειώνεται προοδευτικά, όχι μόνο όταν αυξάνει η αναλογική σύνταξη, αλλά κι όταν αυξάνει το ατομικό και οικογενειακό εισόδημα του δικαιούχου. *
Ρε μαλ@κ@ς σκ@τάνθρωποι από πότε από τη μία ορίζετε ένα κατώτερο μαξιλάρι για όλους και από την άλλη το αφαιρείται για τους 'θεωρητικά έχοντες'??? Δηλαδή ο έχων, κατέχων και ο μαλάκας που πληρώνει όλα τα χρόνια για τους μη έχοντες, κατέχοντες αλλά και τους φοροδιαφεύγοντες (έμεσα και άμεσα) θα τιμωρείται γιατί πέραν της σύνταξης θα έχει και κάποιο άλλο εισόδημα???
Ή θεωρούμε τη σύνταξη ως καθολικό αγαθό (και για το λόγο αυτό θεσπίζουμε την έννοια της βασικής σύνταξης για όλους ανεξαιρέτως) και οι έχοντες που πληρώνουν περισσότερους φόρους ήδη καλύπτουν μεγαλύτερο ποσοστό στα βάρη από τους αναξοιοπαθείς στο τμήμα αυτό ή τη θεωρούμε ως αποκτούμενο αγαθό οπότε καταργούμε την έννοια της βασικής σύνταξης και ας ισχύσει επιτέλους στο Ελλάντα μία φορά αυτή η πουτ@ν@ η αναλογικότητα ρε καθίκ@@. Έτσι και αλλιώς αν λαμβάνω 2000 ευρώ σύνταξη και ο διπλανός μου 1000 θα πληρώσω παραπάνω άμεσους φόρους και φυσικά μέσω της υποχρέωσης μου για παραπάνω αποδείξεις θα πρέπει να πληρώσω και αντίστοιχα περισσότερους έμεσους φόρους ή φορολογικό πρόστιμο.
Όσα να πληρώνω να παίρνω τελικά γ@μώ το Χρισ@@ μου. Δεν είναι δυνατόν αν είμαι Νομοταγής πολίτης με ένα διαμέρισμα να λαμβάνω σύνταξη βασική 360 ευρώ και ο διπλανός μου με την ίδια ακριβώς φορολογική και περουσιακή θέση με μένα να λαμβάνει βασική 420 ευρώ γιατί φροντίζει να αποκρύπτει εισοδήματα. Δεν είναι δυνατόν να πληρώνω τα 3πλάσια και να απολαμβάνω τα 2πλάσια (στο σύνολο) γιατί τυχαίνει να έχω κάνει αιματηρές οικονομίες και έχω είτε εισόδημα από ακίνητα είτε από άλλες κινητές αξίες.
Καλά που σας είχαν ρε τζιμάνια τόσα χρόνια..... ???? Το Χριστ@ μου μα το Θεό με αυτά που βλέπω η Ζιμπάμπουε φαντάζει ως ιδιαίτερα γοητευτικός προορισμός....
-
Βαρύτατοι υπαινιγμοί για το ρόλο της ηγεσίας του ΝΣΚ στο Βατοπέδι
Επί της ουσίας της μειοψηφικής του θέσης σχετικά με τη διαδικασία επιστροφής των παραχωρηθέντων στη Μονή Βατοπεδίου, ακινήτων, ο κος Γεωργακόπουλος, υπογράμμισε πως κατά την άποψή του, η ανάκληση των γνωμοδοτήσεων της περιόδου 1998-2003 εκ μέρους του πρώην υφυπουργού, Α. Μπέζα, καίτοι υπήρξε σωστή κίνηση, δεν κατοχυρώνει πλήρως τα συμφέροντα του Δημοσίου, ακριβώς επειδή δεν συνοδεύτηκε με τεκμηριωμένο σκεπτικό, που να ανατρέπει τις προηγούμενες γνωμοδοτήσεις.
**
Αυτό αδυνατίζει τη θέση του ελληνικού Δημοσίου, σε ενδεχόμενη προσφυγή της Μονής στο ευρωπαϊκό δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Έτσι, αν η πλειοψηφία θεωρούσε την ανάκληση των γνωμοδοτήσεων ως επαρκή, προκειμένου να αποδεχθεί τη φόρμουλα των δικηγόρων της Μονής για υπογραφή συμβολαίων επαναφοράς των οικοπέδων, ο ίδιος θεωρούσε πως το ΝΣΚ, θα έπρεπε να επέμβει αναιρετικά στις γνώμες που είχαν διατυπώσει τα Γνωμοδοτικά του υπουργείου Οικονομικών, με μία γνωμοδότηση, την οποία η Μονή εκ των πραγμάτων δεν θα ήταν δυνατόν να αποδεχθεί**.Τί θέλει να πει ο ποιητής στην τελευταία παράγραφο ρε κουτσάν?
-
Έργα και ημέρες του λαοπρόβλητου από τα Ελληνικά media πλανητάρχη Obama επεισόδιο έχω χάσει το μέτρημα...
http://physicsworld.com/cws/article/news/41605
Μάλιστα το όνειρο εκατομμυρίων ανθρώπων να σπάσουμε επιτέλους τα δεσμά μας από τη γη για ακόμα μία φορά θρυμματίζεται από έναν Δημοκρατικό ηγέτη. Μία Αμερική που πρακτικά χάνει κάθε δυνατότητα να πρωταγωνιστεί στο διάστημα αφήνοντας τα ηνία στους Ταϊκοναύτες.
Μετά τα επιπλέον στρατεύματα στο Αφγανιστάν και την κορύφωση των μαχών, τη μη απόσυρση των Αμερικανικών Δυνάμεων από το Ιράκ, το μη κλείσιμο του Γκουαντανάμο, τη μη ακύρωση εγκατάστασης αντιβαλλιστικής ασπίδας προστασίας στη Πολωνία και ένα nobel Ειρήνης που πρακτικά δικαιώνει τον Goebbels ότι όλα είναι θέμα media και κάνει τον Hitler να μοιάζει με την Μαρία Τερέζα ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της Αμερικής αποφασίζει να βάλει ταφόπλακα σε ένα project που με βεβαιότητα δεν θα του εξασφαλίσει την πολυπόθητη Β θητεία στον Λευκό Οίκο.
Φυσικά δεν θα μιλήσω για την στάση του στην περιοχή. Αν είναι έτσι οι Δημοκρατικοί (η Τουρκία είναι φίλη χώρα και θέλει την Ειρήνη στην Περιοχή) τότε Cheney and Pailin for President and Vice....
Που είναι βέβαια όλοι αυτοί που έγραφαν διθυράμβους για το μεγάλο και ικανότητα speaker, την ελπίδα του κόσμου κ.λπ..... Που είναι αυτοί που στο σχετικό thread με ποσοστό που άγγιζε το 80% ψήφιζαν τη μαύρη ελπίδα....
Για μένα αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το πρόγραμμα Απόλλων και η προσσελήνωση με έκανε πρακτικά αυτό που είμαι. Το όνειρο μου πάντα ήταν να πετάξω έξω από τα δεσμά αυτού του πλανήτη. Σήμερα βλέπω ότι για ακόμα μία φορά το όνειρο αυτό συνθλίβεται κάτω από το βάρος της ανικανότητας και της απληστίας. Βλέπω τη νέα γενεά με έναν συντηρητισμό που με τρομάζει να φέρεται σαν ένα ζώο που χώνεται πιο βαθιά μέσα στο λαγούμι του για να αποφύγει την καταστροφή (έτσι νομίζει) ενώ η μόνη λύση που θα εξασφαλίσει την επιβίωση του είδους μακροπρόθεσμα είναι το ταξίδι στα αστέρια.
Με αυτά που συμβαίνουν έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στο οτιδήποτε. Δεν περιμένω τίποτα το συνταρακτικό πια να συμβεί όσο ζω και μάλλον θα πρέπει να εναποθέσω τις ελπίδες μου σε μία ιδιόμορφη Αριστοκρατία μίας χώρας με κουλτούρα ξένη προς αυτά που έχω διδαχθεί.
ΥΓ. Ελπίζω, στο Κογκρέσο τουλάχιστον το μέτρο αυτό να μην περάσει και να δοθούν τα χρήματα για το διαστημικό πρόγραμμα και να δούμε τον Ωρίωνα να πετά προς το δορυφόρο μας. Άλλωστε αποτελούν σταγόνα στον ωκεανό εμπρός στα χρήματα που ξοδεύονται σε άλλες εντελώς αντιπαραγωγικές διαδικασίες (γιατί τεχνολογικά το Διαστημικό πρόγραμμα του 60 επέστρεψε στο δεκαπλάσιο τα λεφτά που απορρόφησε).
-
- http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245
Είναι τρελοί οι Ιταλοί!
Μα τι γίνεται στην Τουρκία; Ή θα έχουμε πραξικόπημα ή ισλαμική δημοκρατία (ο κουμπάρος δεν είναι τόσο κοσμικός όσο δείχνει το κουστουμάκι του).
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]