-
Τοτε λοιπον ας παρουμε ολοι απο ενα κουμπουρι και οποιος αγγιζει το παραθυρο.........μαυρο φιδι που τον εφαγε.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και ο αστυνομικός έκανε καλά (κατά τα φαινόμενα) και ο εισαγγελέας. Πρέπει να γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν όντως τα πράγματα έγιναν όπως ισχυρίζεται ο αστυνομικός και εφόσον διαπιστωθεί ότι λέει την αλήθεια, η υπόθεση θα λήξει.+1hp
-
http://www.protinews.gr/index.php?optio ... 7&Itemid=1
-
Πολλά post πάντως για να πείτε οτι συμφωνείτε..!!! Γι΄αυτό στις διαφωνίες οι σελίδες γίνονται 100άρες...!!
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Τοτε λοιπον ας παρουμε ολοι απο ενα κουμπουρι και οποιος αγγιζει το παραθυρο.........μαυρο φιδι που τον εφαγε.καταλαβαινω τον κλεφτη (ειμαι ΥΠΕΡ της βιας απ'οπου κ αν προερχεται γιατι εχω βαρεθει να ακουω το πολιτικως ορθο 'καταδικαζουμε τη βια απ'οπου κ αν προερχεται') αλλα δε σημαινει πως θα τον αφησω να κλεψει εμενα. Ας παει παραδιπλα αν θελει να κλεψει, θα κανω τα στραβα ματια, I swear. Η περιουσια στη φυση αξιζει σε οποιον μπορει να την υπερασπιστει (με οποιον να'ναι τροπο). αν ειναι ή εγω ή αυτος, θα ειναι αυτος με τρυπα στο κεφαλι αν χρειαστει και τα μυαλα του στο πατωμα. Εσυ περιμενε να σε στειλουν σαν τον γιατρο που τον εστειλαν να κανει παρεα στα ψαρακια στη σαρωνιδα και να κανει η αστυνομια ερευνα οταν θα βλεπεις ηδη τα ραδικια αναποδα. Αν με κλεψει μαγκια του, προφανως του αξιζουν τα υπαρχοντα μου αφου τα κερδισε. Αν τον στειλω στον ταφο με το glock μου, μαγκια μου. C'est la vie. οποιος φοβαται πεφτει κ κοιμαται που λενε και οι καγκουρες, δεν γινεται κλεφτης, δουλευει ταμιας στα goodys . Οταν μπαινεις σε σπιτια για να καβατζωσεις hi fi και plasma tv παντα υπαρχει η πιθανοτητα να πεσεις σε εναν ΖΝ skye με το γαμημενο glock στο χερι και να καταληξεις με σφαιρα στο κεφαλι. ΖΝ, skye = κατω απ'τα σκοτεινα συννεφα της πολης, ο χειροτερος καριολης της γης ολης, and bitches suckin ma dick., skye = beatin motherfuckerz like ike beat tina.
Here is something you cant understand, how I could just kill a manΜπραβο στον τραμπουκο αστυνομικο!
-
και για να προσθέσω λίγη πολιτική ορθότητα στον ημιάγριο underground παραλογισμό του skye, τον ξαπλώνεις όχι γιατί σε κλέβει αλλά γιατί παραβιάζει το άσυλο της οικίας σου
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
και για να προσθέσω λίγη πολιτική ορθότητα στον ημιάγριο underground παραλογισμό του skyeμε ξενερωσες, εδω εχωσα μυαλα στο πατωμα, glock, bitches, καριοληδες και κυριως ΖΝ και με λες ημιαγριο;
ημιαγριοι οι ΖΝ; ποτεΣ!
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
Τοτε λοιπον ας παρουμε ολοι απο ενα κουμπουρι και οποιος αγγιζει το παραθυρο.........μαυρο φιδι που τον εφαγε.
καταλαβαινω τον κλεφτη (ειμαι ΥΠΕΡ της βιας απ'οπου κ αν προερχεται γιατι εχω βαρεθει να ακουω το πολιτικως ορθο 'καταδικαζουμε τη βια απ'οπου κ αν προερχεται') αλλα δε σημαινει πως θα τον αφησω να κλεψει εμενα. Ας παει παραδιπλα αν θελει να κλεψει, θα κανω τα στραβα ματια, I swear. .........................................................Μπραβο στον τραμπουκο αστυνομικο!
Ξεκινησα να απαντησω αλλα αδελφε μου.............. με ισοπεδωσες,δεν πιανω καθολου το πνευμα σου.
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
καταλαβαινω τον κλεφτη (ειμαι ΥΠΕΡ της βιας απ'οπου κ αν προερχεται γιατι εχω βαρεθει να ακουω το πολιτικως ορθο 'καταδικαζουμε τη βια απ'οπου κ αν προερχεται') αλλα δε σημαινει πως θα τον αφησω να κλεψει εμενα. Ας παει παραδιπλα αν θελει να κλεψει, θα κανω τα στραβα ματια, I swear. Η περιουσια στη φυση αξιζει σε οποιον μπορει να την υπερασπιστει (με οποιον να'ναι τροπο). αν ειναι ή εγω ή αυτος, θα ειναι αυτος με τρυπα στο κεφαλι αν χρειαστει και τα μυαλα του στο πατωμα. Εσυ περιμενε να σε στειλουν σαν τον γιατρο που τον εστειλαν να κανει παρεα στα ψαρακια στη σαρωνιδα και να κανει η αστυνομια ερευνα οταν θα βλεπεις ηδη τα ραδικια αναποδα. Αν με κλεψει μαγκια του, προφανως του αξιζουν τα υπαρχοντα μου αφου τα κερδισε. Αν τον στειλω στον ταφο με το glock μου, μαγκια μου. C'est la vie. οποιος φοβαται πεφτει κ κοιμαται που λενε και οι καγκουρες, δεν γινεται κλεφτης, δουλευει ταμιας στα goodys . Οταν μπαινεις σε σπιτια για να καβατζωσεις hi fi και plasma tv παντα υπαρχει η πιθανοτητα να πεσεις σε εναν ΖΝ skye με το γαμημενο glock στο χερι και να καταληξεις με σφαιρα στο κεφαλι. ΖΝ, skye = κατω απ'τα σκοτεινα συννεφα της πολης, ο χειροτερος καριολης της γης ολης, and bitches suckin ma dick., skye = beatin motherfuckerz like ike beat tina.
Here is something you cant understand, how I could just kill a manΜπραβο στον τραμπουκο αστυνομικο!
Μα τον θεο!
Πες μου πως το κάνεις αυτο, να το κάνω και εγώ! -
Καλά, αν δείτε κανέναν το βράδι σπίτι σας, κάντε τον ψόφιο κοριό και αφήστε να σας βουτήξει ό,τι βρει...
Καλά πολύ μαλθακή κοινωνία γίναμε, σκέτο βούτυρο, σε λίγο θα κλείνει η πόρτα από τον αέρα και θα βάζουμε τα κλάμματα...
υπερβολές ρε παιδιά, ας δείξουμε λίγο αντρίλα...
_
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Καλά, αν δείτε κανέναν το βράδι σπίτι σας, κάντε τον ψόφιο κοριό και αφήστε να σας βουτήξει ό,τι βρει...Καλά πολύ μαλθακή κοινωνία γίναμε, σκέτο βούτυρο, σε λίγο θα κλείνει η πόρτα από τον αέρα και θα βάζουμε τα κλάμματα...
Λες και δεν υπαρχει μεση οδος,ολο των ακρων ειμαστε....
Απο τη μια Καλαχαν απο την αλλη σπουργιτια. -
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Καλά, αν δείτε κανέναν το βράδι σπίτι σας, κάντε τον ψόφιο κοριό και αφήστε να σας βουτήξει ό,τι βρει...
Καλά πολύ μαλθακή κοινωνία γίναμε, σκέτο βούτυρο, σε λίγο θα κλείνει η πόρτα από τον αέρα και θα βάζουμε τα κλάμματα...
Απο τη μια Καλαχαν απο την αλλη σπουργιτια.Τον απόλαυσα χθες το βράδυ πάντως....!! δεν θυμάμαι σε ποιο καναλι γμτ...!!
Προσωπικά πάντως, πιο πολύ φοβάμαι να στείλω εναν επίδοξο διαρρήκτη στη φυλακή, παρα στον τάφο....!! Απο το πρώτο θα βγει και μάλιστα γρήγορα....Απο το δεύτερο, δεν ξαναβγαίνει...
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Καλά, αν δείτε κανέναν το βράδι σπίτι σας, κάντε τον ψόφιο κοριό και αφήστε να σας βουτήξει ό,τι βρει...Καλά πολύ μαλθακή κοινωνία γίναμε, σκέτο βούτυρο, σε λίγο θα κλείνει η πόρτα από τον αέρα και θα βάζουμε τα κλάμματα...
Απο τη μια Καλαχαν απο την αλλη σπουργιτια.Ρε συ DAP, υπάρχουν στιγμές που δε φαίνεται να υπάρχει μέση οδός...
Αν ο υποψήφιος δράστης/ληστής/κλέφτης δε φοβάται αστυνομία και δικαιοσύνη τι μένει να φοβηθεί;Είμαι πραγματικά υπέρ της οργανωμένης πάταξης του κοινού εγκλήματος, ωστόσο, όταν αυτή δε γίνεται ποια είναι η λύση που απομένει;
Κακώς, πολύ κακώς θα οπλιστούν (όπως έχουν ήδη οπλιστεί), πάρα πολλά χέρια και τα αποτελέσματα μόνο καλά δε θα είναι (θα οπλιστούν οι μεν, θα οπλιστούν αναγκαστικά και οι δε, ο φαύλος κύκλος που θα ξεκινήσει θα μας οπλίσει όλους). Για παράδειγμα ο κλέφτης / ληστής που την έπεσε στον αστυνομικό, μόνο πιστόλι δεν περίμενε να αντιμετωπίσει.
Πως θα πείσεις όμως τον οποιονδήποτε που έχει συμβουλευτεί το φόβό, την ανασφάλεια και την εγκατάλειψη του κράτους ώστε να μην οπλιστεί;
Είναι πολύ δύσκολο το θέμα και μπορεί να οδηγήσει σε τρομερό κοινωνικό πρόβλημα, δεν το παίρνω ελαφριά...
_
-
Φίλη μου έγινε δεκτή σε Πανεπιστήμιο της Αμερικής για μεταπτυχιακό, ενώ το αγόρι της δουλεύει ήδη εκεί εδώ και 3 χρόνια.
Προ ημερών πετούσε για Αμερική για να πάει να ετοιμάσει το σπίτι της και στο αεροδρόμιο της έκαναν έλεγχο στα πράγματά της. Μέσα στη βαλίτσα της λοιπόν βρήκαν και κάτι εσώρουχα με... κορδονάκι Τη ρωτάει λοιπόν αυτός που έκανε τον έλεγχο: Are you a dancer? Αυτή απαντάει προφανώς όχι, αυτός που την έλεγχε όμως δεν πείστηκε και της επανέλαβε το ερώτημα. Απαντάει και πάλι αρνητικά και τελικά την αφήνουν να ταξιδέψει.
Γυρνώντας στην Ελλάδα πηγαίνει στην Αμερικανική Πρεσβεία για να βγάλει πράσινη κάρτα για να μπορέσει πλέον να πάει στην Αμερική για μεγαλύτερο διάστημα για τις σπουδές της, οπότε και μαθαίνει ότι το συμβάν που είχε στο προηγούμενο ταξίδι της καταγράφηκε στο φάκελό της και θα είναι πολύ δύσκολο να της εκδοθεί πράσινη κάρτα Φυσικά έπαθε σοκ και πλέον τρέχει και δε φτάνει να δει τι θα κάνει για να καταφέρει να πάρει την άδεια παραμονής.Απίστευτο τι ζημιά μπορεί να σου κάνει ένα στριγκάκι ακόμα και όταν δεν το φοράς
-
Έχω διαβάσει κι άλλα χαζά , ψάχνουν αφορμές για αποθαρρύνουνε την είσοδο σε Έλληνες πολίτες.
-
Ο χρήστης aserf έγραψε:
΄Απίστευτο τι ζημιά μπορεί να σου κάνει ένα στριγκάκι ακόμα και όταν δεν το φοράς
Μήπως νιώθει και ένοχη που θα πάει να τους πληρώσει για να βγει σπουδαγμένη ΠΟΥΤΑΝΑ?!
να κάνει αίτηση να της επιστραφούν τα όποια χρήματα έχει δώσει για να γίνει δεκτή λόγω άρνησης έκδοσης πράσινης κάρτας και να κάνει αίτηση σε ένα απο τα ωραιότατα πανεπιστήμια της ΕΕ αντί να φιλάει κατουρημένες ποδιές και αιματοβαμμένα χέρια.
ραγιάς απο πουτάνα ένα πήδημα απόσταση είναι. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
΄
Απίστευτο τι ζημιά μπορεί να σου κάνει ένα στριγκάκι ακόμα και όταν δεν το φοράς
Μήπως νιώθει και ένοχη που θα πάει να τους πληρώσει για να βγει σπουδαγμένη ΠΟΥΤΑΝΑ?!
να κάνει αίτηση να της επιστραφούν τα όποια χρήματα έχει δώσει για να γίνει δεκτή λόγω άρνησης έκδοσης πράσινης κάρτας και να κάνει αίτηση σε ένα απο τα ωραιότατα πανεπιστήμια της ΕΕ αντί να φιλάει κατουρημένες ποδιές και αιματοβαμμένα χέρια.
ραγιάς απο πουτάνα ένα πήδημα απόσταση είναι.+1.
Τόσες δυτικές 'ανεπτυγμένες' χώρες υπάρχουν, δε στενοχωριέμαι για κανέναν που ανέχεται να εξευτελίζεται για να πάει στη συγκεκριμένη χώρα, είτε για σπουδές είτε για διακοπές είτε για ...
-
E δεν είμαστε καλά
Καλά δεν είναι κι όσοι δεν έχουν την στοιχειώδη αυτοεκτίμηση για να παρακαλάν να παν στην αμερική υπό τέτοιες συνθήκες όπως σωστά επισημάνθηκε βεβαίως βεβαίωςτώρα που το ξανασκέφτομαι, αν δεις ότι πάει εκεί η δουλειά, είσαι μαλάκας να μην πεις την παπάτζα σου.
Για τα college fuck festivals τα έχω πάρει κύριε αερομπάτσε -
Ο χρήστης lokatzis στις 24 Ιούλ 2009 13 έγραψε:
Γκάφα εκατομμυρίων ευρώ
Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009, 12:24Θωμάς Μόσχος
Μετά από πέντε χρόνια έργων ανακατασκευής του δικτύου της γραμμής Καλαμάτας-Τρίπολης-Άργους-Κορίνθου, ξαφνικά (!), κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών δρομολογίων στο τμήμα Τρίπολη- Καλαμάτα, διαπιστώθηκε ότι τα τρένα δεν διέρχονται από δύο σήραγγες εξαιτίας του... μεγέθους τους!
Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού…
Το πάθημα δεν έγινε μάθημα. Το μεγάλο σκάνδαλο με τα βαγόνια του οδοντωτού σιδηρόδρομου, τα οποία δεν τα «άντεχαν» οι ράγες λόγω βάρους και ήταν πλατύτερα απ' ό,τι έπρεπε, για να μπορούν να περάσουν από στοά της διαδρομής, δεν έβαλε μυαλό στους υπευθύνους του ΟΣΕ.
Λίγους μόλις μήνες μετά, η πολύπαθη σιδηροδρομική γραμμή Καλαμάτας-Τρίπολης, της οποίας τα δρομολόγια διακόπηκαν στις αρχές του 2004, δεν μπορεί να δοθεί στην κυκλοφορία, καθώς κατά τη διάρκεια των δοκιμαστικών το Railbus -ο τύπος τρένων που χρησιμοποιείτο-, δεν μπορούσε να περάσει από τη σήραγγα στο Ίσσαρη και από την αερογέφυρα στο ύψος της Μεγαλόπολης.
Το θέμα, βέβαια, είναι ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση ο ΟΣΕ γνώριζε εκ των προτέρων τις αμαξοστοιχίες που θα χρησιμοποιούνταν στη γραμμή. Κι όμως, ο εργολάβος προχώρησε σε υπερύψωση της γραμμής με αποτέλεσμα οι συρμοί να μην χωράνε! Τώρα έχουν ήδη ξεκινήσει εκ νέου εργασίες στα δύο σημεία –στη Μεγαλόπολη έχουν ολοκληρωθεί- προκείμενου να «κατέβει» και πάλι η γραμμή και να παραδοθεί και το τμήμα Τρίπολης- Καλαμάτας.
Μιλώντας για το περιστατικό στη zougla.gr o Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων ΟΣΕ, Ανδρέας Βασιλόπουλος, ανέφερε ότι πρόκειται για ένα τρανταχτό παράδειγμα του τρόπου με τον οποίο εκτελούνται τα έργα στον σιδηρόδρομο, ενώ τόνισε ότι το συγκεκριμένο… λάθος μπορούσε να προβλεφθεί.
Της Άρτας το γιοφύρι…
Στο μεταξύ από μήνα σε μήνα μετατίθεται η επαναλειτουργία της γραμμής Κορίνθου – Τρίπολης, παρά το γεγονός ότι τα έργα έως την πρωτεύουσα της Αρκαδίας είναι έτοιμα εδώ και ένα χρόνο.
Έχουν πραγματοποιηθεί, μάλιστα, και τα δοκιμαστικά δρομολόγια, που έδειξαν ότι ο χρόνος θα μειωθεί στο μισό σε σχέση με το προηγούμενο καθεστώς, που ίσχυε από την εποχή του Χαρίλαου Τρικούπη!
Τα δρομολόγια στη συγκεκριμένη διαδρομή, που έφθαναν τα οκτώ την ημέρα, είχαν διακοπεί τον Ιανουάριο του 2004 με τη σύμφωνη γνώμη των εργαζομένων στον ΟΣΕ, ώστε να ανακαινιστεί η γραμμή και να επαναλειτουργήσει σε 18 μήνες. Πέντε χρόνια μετά, ακόμα παραμένει κλειστή.
Οι σημαντικότερες καθυστερήσεις στα χρονοδιαγράμματα οφείλονται κυρίως σε… οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι κατασκευάστριες εταιρείες.
Οι περιπέτειες ξεπεράστηκαν, φέρνοντας όμως καθυστερήσεις στο χρόνο παράδοσης και αύξηση του προϋπολογισμού, που έφθασε στα 31 εκατ. ευρώ -έξι εκατ. περισσότερα στο αρχικώς προβλεπόμενο ποσό.
Part II:
Λάθος οι γραμμές στα τρένα της Καλαμάτας
Σάββατο, 22 Αυγούστου 2009, 17:44
Στο μηχανοστάσιο Καλαμάτας μεταφέρονται μία μία όλες οι καινούργιες αμαξοστοιχίες της γραμμής Κυπαρρισίας-Καλαμάτας με φθαρμένους τους τροχούς.
Η αιτία της φθοράς είναι το λανθασμένο πλάτος της νέας σιδηροδρομικής γραμμής στο ύψος του Ζευγολατιού, σύμφωνα με τον τοπικό τύπο. Σημειώνεται ότι η γραμμή έχει δοθεί πρόσφατα στην κυκλοφορία.
-
θα ήταν υπερβολικά αστείο αν δεν ξόδευαν τα λεφτά μας
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]