-
Ο χρήστης Patrinos έγραψε:
Γιατί τον κατηγορείτε εσείς οι Θεσσαλονικείς;
Αφού είπε ότι θα διοργανώσει στην Θεσσαλονίκη και γκραν πρι σκάφη ένα...Μαλλον γκραν πρι πλυντήριο !!!!
-
Αφού είπε ότι θα διοργανώσει στην Θεσσαλονίκη και γκραν πρι** σκάφη **ένα...αν πλένουν και με Skip που το συνιστούν 29 κατασκευαστές όλα κομπλέ.
-
Αφού είπε ότι θα διοργανώσει στην Θεσσαλονίκη και γκραν πρι σκάφη ένα...Εμείς θέλουμε 2 όμως και όχι 1
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Αφού είπε ότι θα διοργανώσει στην Θεσσαλονίκη και γκραν πρι σκάφη ένα...Εμείς θέλουμε 2 όμως και όχι 1
Είμαστε και πλεονέκτες βλέπεις!
-
http://www.protinews.gr/index.php?optio ... 6&Itemid=1
-
Δε ξέρω αν σχολιάστηκε ήδη, οπότε ζητάω συγγνώμη, ποιά είναι η άποψή σας για τον αστυνομικό που τραυμάτισε το διαρρήκτη που είχε μπει στο σπίτι του;
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58365&cid=4
Προσωπικά θεωρώ ότι πολύ καλώς έκανε ότι έκανε. Ίσα ίσα που έπραξε και ως όφειλε προκαλώντας του τη μικρότερη δυνατή ζημιά τραυματίζοντάς τον στο πόδι. Σύμφωνα με το άρθρο 'δεν συνελήφθη κατόπιν εντολής του αντιεισαγγελέα, ο οποίος ωστόσο διέταξε τη διενέργεια προανάκρισης και τον σχηματισμό δικογραφίας σε βάρος του για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε κατάσταση άμυνας.'
Όσον αφορά το bold ελπίζω ότι έγινε για καθαρά τυπικούς λόγους και ότι η κατηγορία θα 'πέσει' αμέσως. Αν κάποιος δεν έχει δικαίωμα να προστατευτεί ούτε καν μέσα στο σπίτι του τότε κάτι δεν πάει καλά.
-
Αν όλα έγιναν όπως φαίνεται, δηλαδη του επιτέθηκε ο κλέφτης και αυτός αμύνθηκε έτσι, τότε προφανώς καλά έκανε
-
Kαι να μην του επιτεθηκε ο διαρρηκτης παλι καλα εκανε!Αυτο ελειπε να μπαινουν στο σπιτι μας να μας κλεψουν και να μην μπορουμε να αμυνθουμε...Στο ποδι του εριξε του τσογλανου δεν τον εκτελεσε κιολας...Αριστα επραξε ο αστυνομικος και ελπιζω να αποσυρθουν οι κατηγοριες και να ''πνιγει'' το θεμα...
-
Και ο αστυνομικός έκανε καλά (κατά τα φαινόμενα) και ο εισαγγελέας. Πρέπει να γίνει έρευνα για να διαπιστωθεί αν όντως τα πράγματα έγιναν όπως ισχυρίζεται ο αστυνομικός και εφόσον διαπιστωθεί ότι λέει την αλήθεια, η υπόθεση θα λήξει. Αλίμονο αν ο καθένας έκανε χρήση του όπλου του, τραυμάτιζε κάποιον και το περνούσαμε στο ντούκου.
-
Πριν χρόνια είχε συμβεί παρόμοιο περιστατικό με γνωστό μας συνταξιούχο στρατηγό. Καταδικάστηκε ο στρατηγός επειδή το τραύμα στο πόδι του κλέφτη ήταν στο πλάι και ο δικαστής έκρινε ότι μόλις είδε το όπλο ο κλέφτης έφευγε και ο στρατηγός δεν έπρεπε να ρίξει.
(στο πόδι τον χτύπησε αλλά το 45άρι του έκανε ζημιά, έσπασε το κόκκαλο κλπ) -
Του έσπασε το κόκκαλο; Αχου τον καημένο τον ληστή. Να του βγάλουμε και αποζημίωση για ηθική βλάβη και χαμένα «μεροκάματα» ...
-
Αναρωτιέμαι πολλές φορές αν παραέχουμε γίνει 'κοινωνικοί' και 'φιλάνθρωποι'...
Δηλαδή αν δεν έκανε αυτό το αυτονόητο ο αστυνομικός τι έπρεπε να κάνει?να ευχαριστήσει και απο πάνω τον κλέφτη επειδή τον προτίμησε?ή να καθίσει να τις φάει και απο πάνω αν ο διαρρήκτης δεν έβρισκε αυτά που περίμενε και χρησιμοποιούσε 'άλλες μεθόδους'?Και βέβαια καλά έκανε ο εισαγγελέας αλλά σίγουρα πολύ καλύτερα έκανε ο αστυνομικός που υπεράσπισε τη ζωή και την περιουσία του
-
Να στο θέσω αλλιώς; Φαντάσου ο αστυνομικός να είχε ακινητοποιήσει τον κλέφτη που είναι ένας πειναλέος φουκαράς που δεν προέβαλε καμία απολύτως αντίσταση και είναι πεσμένος στο έδαφος, τρέμοντας από τον φόβο του ενώ ζητάει συνέχεια συγνώμη. Ο αστυνομικός έχει καλέσει ήδη το 100, αλλά θεωρεί ότι αυτό δεν είναι αρκετό σαν τιμωρία, οπότε τραβάει το όπλο του, πυροβολεί και τον τραυματίζει. Πως σου φαίνεται αυτό; Δίκαιο;
Και πριν προλάβεις να μιλήσεις για τραβηγμένα-από-τα-μαλλιά σενάρια, να εξηγήσω ότι δεν ήμουν εκεί και δεν ξέρω τι έγινε. Όπως δεν ξέρει κανείς σε αυτό το forum. Ο εισαγγελέας όμως πρέπει να μάθει και καλώς διέταξε την διενέργεια έρευνας.
-
- άπειρο.
Ανάμεσα στο 'μπάτε σκύλοι αλέστε' και στο 'shoot first, ask questions later', υπάρχει μεγάλη απόσταση
-
Απο την στιγμη που υπαρχει τραυματισμος υπαρχει μια διαδικασια που πρεπει να ακολουθηθεί,οπως γινεται και με τραυματισμο σε τροχαιο ατυχημα.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Να στο θέσω αλλιώς; Φαντάσου ο αστυνομικός να είχε ακινητοποιήσει τον κλέφτη που είναι ένας πειναλέος φουκαράς που δεν προέβαλε καμία απολύτως αντίσταση και είναι πεσμένος στο έδαφος, τρέμοντας από τον φόβο του ενώ ζητάει συνέχεια συγνώμη. Ο αστυνομικός έχει καλέσει ήδη το 100, αλλά θεωρεί ότι αυτό δεν είναι αρκετό σαν τιμωρία, οπότε τραβάει το όπλο του, πυροβολεί και τον τραυματίζει. Πως σου φαίνεται αυτό; Δίκαιο;Και πριν προλάβεις να μιλήσεις για τραβηγμένα-από-τα-μαλλιά σενάρια, να εξηγήσω ότι δεν ήμουν εκεί και δεν ξέρω τι έγινε. Όπως δεν ξέρει κανείς σε αυτό το forum. Ο εισαγγελέας όμως πρέπει να μάθει και καλώς διέταξε την διενέργεια έρευνας.
Αυτος ο πεινσμενος που τρεμει και ζηταει συγνωμη....το πολυ πολυ να παει στα φαναρια και να περιμενει να του δωσει καποιος λιγα χρηματα, δεν μπουκαρει σε σπιτια. Στο φιναλε το οτ ιμπηκε σπιτι μου ειναι δικαιο?????????
-
Προσωπικά συμφωνώ με μια έρευνα έτσι ώστε να αποδειχτεί απλά ότι δεν επρόκειτο για 'εκτέλεση', αν επρόκειτο όμως για καθαρή αυτοάμυνα ακόμα και αν οδήγησε στο θάνατο του δράστη τότε πρέπει να αποσύρονται άμεσα οι κατηγορίες. Αν δε μπορούμε να προστατευτούμε μέσα στα σπίτια μας τότε πού;
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Να στο θέσω αλλιώς; Φαντάσου ο αστυνομικός να είχε ακινητοποιήσει τον κλέφτη που είναι ένας πειναλέος φουκαράς που δεν προέβαλε καμία απολύτως αντίσταση και είναι πεσμένος στο έδαφος, τρέμοντας από τον φόβο του ενώ ζητάει συνέχεια συγνώμη. Ο αστυνομικός έχει καλέσει ήδη το 100, αλλά θεωρεί ότι αυτό δεν είναι αρκετό σαν τιμωρία, οπότε τραβάει το όπλο του, πυροβολεί και τον τραυματίζει. Πως σου φαίνεται αυτό; Δίκαιο;Και πριν προλάβεις να μιλήσεις για τραβηγμένα-από-τα-μαλλιά σενάρια, να εξηγήσω ότι δεν ήμουν εκεί και δεν ξέρω τι έγινε. Όπως δεν ξέρει κανείς σε αυτό το forum. Ο εισαγγελέας όμως πρέπει να μάθει και καλώς διέταξε την διενέργεια έρευνας.
Έτσι όπως το θέτεις η αποψή σου είναι 1000% σωστή..άλλωστε νομίζω πως το έγραψα και εγω οτι και ο εισαγγελέας καλώς έκανε.
Το κακό όμως με τα κάθε λογής κλεφτρόνια έχει παραγίνει τόσο ώστε όπως καλά ξέρεις και εσυ ελάχιστοι πιάνονται,αλλά και όταν πιάνονται μετά απο λίγο είναι πάλι εξω ανενόχλητοι να συνεχίσουν το 'έργο'τους.. -
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
- άπειρο.
Ανάμεσα στο 'μπάτε σκύλοι αλέστε' και στο 'shoot first, ask questions later', υπάρχει μεγάλη απόσταση
Δεν έχω καμμία διάθεση να ειρωνευτώ το σχόλιό σου όμως αν κάνεις ενα γκάλοπ στους έλληνες πολίτες που ζουν εδω,τι απο τα δυο θα προτιμούσε κάτω απο τις συνθήκες που ζούμε σήμερα είμαι σχεδόν σίγουρος οτι η συντριπτική πλειοψηφία θα απαντούσε το δεύτερο.Αν δε συνέχιζες και τους ρωτούσες ποια είναι η κατάσταση που ζούμε σήμερα είμαι πάλι σχεδόν σίγουρος οτι θα σου απαντούσαν το πρώτο..
-
Τον πετάς από το μπαλκόνι ή από τις σκάλες. Ότι και αν σου πουν γκρεμοτσακίστηκε στην προσπάθειά του να διαφύγει...
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]