-
Ο χρήστης rx8_drifter έγραψε:
Φαντάζομαι λεόν ξέρεις πως σφάζουν τα γουρούνια οι πολιτισμένοι ευρωπαίοι...Δεν τα σφάζουν - απ' όσο μπορώ να ξέρω εγώ, βέβαια.
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Φαντάζομαι λεόν ξέρεις πως σφάζουν τα γουρούνια οι πολιτισμένοι ευρωπαίοι...
Δεν τα σφάζουν - απ' όσο μπορώ να ξέρω εγώ, βέβαια.
'Πιστολι' με εμβολο στο δοξα πατρι ;
-
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Για το ηλεκτροσόκ εννοείς?
-
Φαντάζομαι λεόν ξέρεις πως σφάζουν τα γουρούνια οι πολιτισμένοι ευρωπαίοι...Mια τσεκουρια στο κρανιο (με την αναποδη) να ζαλιστει, και μετα κοψιμο λαρυγγι.
-
Για το ηλεκτροσόκ εννοείς?
Ναι. Αναισθητοποιείται επί τόπου κι ακολουθεί η 'προβλεπόμενη διαδικασία'.
'Πιστολι' με εμβολο στο δοξα πατρι ;
'Οχι, μάλλον γιατί έχουν μικρό εγκέφαλο κ είναι κ δύσκολο να τα πλησιάσεις τόσο.
Mια τσεκουρια στο κρανιο (με την αναποδη) να ζαλιστει, και μετα κοψιμο λαρυγγι.
Μόνον Ελλάdα - κι όχι με τσεκούρι: Σωλήνα. Κι αν δεν το πετύχει με την πρώτη πηγαίνει σε δεύτερη, τρίτη, τέταρτη, ...
Ε, μερικοί τα πυροβολούν και ξενοιάζουν. -
Μια φορα που ημουν σε σφαγειο, θυμαμαι χρησιμοποιουσαν τσεκουρι και βαρουσαν μια στο κεφαλι.
-
Εμενα τσεκουρι μου εδωσαν...
-
Ο χρήστης saxon_747 έγραψε:
Εμενα τσεκουρι μου εδωσαν στο κεφαλι... -
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Εμενα τσεκουρι μου εδωσαν στο κεφαλι...
Προβλεψιμος...
-
Νόμο για τον έλεγχο της προσωπικής αλληλογραφίας ψήφισε η Ρωσία
*Η Ρωσία ψήφισε νόμο με τον οποίο διευκολύνει τις υπηρεσίες ασφαλείας να ελέγχουν την προσωπική αλληλογραφία. Το νέο νόμο καταδίκασαν οργανώσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ πολιτικοί αναλυτές τον χαρακτήρισαν αντισυνταγματικό και υποστήριξαν ότι πρόκειται για ένα από τα τελευταία βήματα της Ρωσίας στην πορεία προς ένα ολοκληρωτικό κράτος.Στις ταχυδρομικές υπηρεσίες θα τοποθετηθούν κάμερες παρακολούθησης και θα δημιουργηθούν ειδικές αίθουσες, όπου οι αρχές θα ανοίγουν την αλληλογραφία όσων θεωρούνται ύποπτοι ότι σκοπεύουν ή έχουν ήδη παραβιάσει τους νόμους.
Μήνες διαδηλώσεων λόγω της οικονομικής ύφεσης, έχουν προκαλέσει εκνευρισμό στην κυβέρνηση η οποία φοβάται μαζική κοινωνική αναταραχή.
Ακόμα και το υπουργείο Επικοινωνίας και Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης παραδέχθηκε ότι ο νέος νόμος περιορίζει τα δικαιώματα του ατόμου με τον έλεγχο της αλληλογραφίας του καθώς επίσης των ηλεκτρονικών και τηλεφωνικών επικοινωνιών του, υποστήριξε ωστόσο ότι θα εφαρμοστεί μόνο για τους υπόπτους.
Η Λουντμίλα Αλεξέγεβα, επικεφαλής της Ομάδας Ελσίνκι, της παλαιότερης ρωσικής μη κυβερνητικής οργάνωσης, δήλωσε ότι ο νέος νόμος θα επιτρέψει στις αρχές να ελέγχουν την προσωπική αλληλογραφία χωρίς καμία τιμωρία. «Ο νόμος είναι τελείως αντισυνταγματικός και θα τον πολεμήσουμε στα δικαστήρια», τόνισε η Αλεξέγεβα.
Την περασμένη εβδομάδα η Ρωσία δημιούργησε ένα κέντρο ελέγχου και πρόληψης της κοινωνικής αναταραχής και τόνισε ότι παρατηρητές θα τοποθετηθούν σε διάφορες περιοχές για να αναλύσουν πληροφορίες για «κοινωνική ένταση».*
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=245 -
Χασισοφυτεία με 835 δενδρύλλια, πλήρως οργανωμένη, εντοπίστηκε στην Πάρνηθα
Έχει και φωτό -
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έχει και φωτόΆμα άρπαζε όμως μια φωτιά το δάσος εκεί και ο αέρας ήταν λίγο ευνοϊκός, όλη η Αττική θα ήταν ευτυχισμένη...
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Έχει και φωτόΔυστυχώς χρησιμοποιώντας την τεχνολογία (κάμερα με 4-6 διαφορετικά φίλτρα) μπορείς να κάνεις την καλλιέργεια που ανιχνεύεις να ξεχωρίζει σαν τη μύγα μέσα στο γάλα, πχ βαμβάκι, κάνναβη ή ότι άλλο ψάχνεις.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
*Η Ρωσία ψήφισε νόμο με τον οποίο διευκολύνει τις υπηρεσίες ασφαλείας να ελέγχουν την προσωπική αλληλογραφία.
υποστήριξε ωστόσο ότι θα εφαρμοστεί μόνο για τους υπόπτους.
(ε βέβαια, αν δεν έχεις κάτι να κρύψεις δεν πρέπει να φοβάσαι! )Την περασμένη εβδομάδα η Ρωσία δημιούργησε ένα κέντρο ελέγχου και πρόληψης της κοινωνικής αναταραχής και τόνισε ότι παρατηρητές θα τοποθετηθούν σε διάφορες περιοχές για να αναλύσουν πληροφορίες για «κοινωνική ένταση».*
Αααχ, η μητέρα Ρωσία αρχίζει να θυμίζει ξανά το παλιό, 'καλό', σοβιετικό της εαυτό. Πού'σαι Λιακόπουλε;
-
Ο Πούτινγκ είναι πραγματικός ηγέτης και δημοκράτης.
Στεναχώρησε βέβαια τα ιερά κεφάλαια που ήθελαν να αρπάξουν τον φυσικό πλούτο της Ρωσίας .Κατά τα άλλα τα δημοκρατικά καθεστώτα της Δύσης έπαιξαν με τα χρηματιστήρια, το πετρέλαιο , τα τρόφιμα και τώρα με τις νέες ασθένειες που δημιούργησαν ........
Φυσικά στα ...δημοκρατικά καθεστώτα σε παρακολουθούν με κάμερες από παντού πολύ πριν φθάσεις στο ταχυδρομείο....
-
Tα 'Δημοκρατικά' καθεστώτα της Δύσης, ήδη το έχουν κάνει και μάλιστα πολύ χειρότερα, με αφορμή... τον πόλεμο κατά της Βλακείας, Shock and Awe, και σούζα τ'αλογάκι. Το ίδιο και οι τρομονόμοι που μας ήρθαν (με τη βοήθεια των διαφόρων 'συμμάχων') για να μας κάνουν ασφαλέστερους.
-
Ο χρήστης ΚΩΝ/ΝΟΣ ΜΗΤΣΑΚΗΣ έγραψε:
Ο Πούτινγκ είναι πραγματικός ηγέτης και δημοκράτης.Aυτό προφανώς το είπαν οι γεροντάδες...
Τούτες εδώ άλλα βίωσαν :
''Putin's Russia' was written by the murdered journalist Anna Politkovskaya. She demonstrates - with devastating and detailed examples - the way Putin has presided over the corruption of society in the pursuit and retention of power, bringing the cynical methods of his years in the KGB/FSB to his suppression of freedoms and control of the state. ..'
'Democracy is not simply holding elections (which may or may not be carried out with openness and fair debate).
Democracy is about having a system of law and justice which is equal and fair for all, which is free of corruption, where the judiciary is independent of the legislature, where each person has fair and equal access to the law's protection.
Democracy is about freedom of expression, a free press, open access to information, and the right to express diverse points of view, without fear of harm to your person, your career or your interests.
Democracy is about serving all groups - including minorities and the poor - not just the powerful.
Democracy is about free and lively political debate, accountability, dissent, co-operation, discussion, sharing and development of ideas. It is about lively political life and an effective opposition capable of curbing the excesses of what might otherwise be an autocratic government.
Democracy is about not allowing money or power or influence or criminal activity to corrupt the pursuit of a free, fair and just society...'
http://www.annapolitkovskaya.com/russia ... acy001.htm
Kai που να ρωτήσεις τους Τσετσένους αμάχους να δεις τι δημοκράτης είναι..και αυτούς που ψάχνουν για φαγητό στα σκουπίδια βέβαια...
-
Ο Πούτιν πρώτος μάγκας είναι πήρε μια χώρα διαλυμένη και την ανέβασε. Μπράβο του. Προφανώς αγαπούσε την χώρα του ήταν και αλάνι KGB ντε και παίζει στα ίσια τον Ομπάμα.
Εδώ τί κάνουμε. Μακάρι και εδώ να είχαμε πολιτικούς που αγαπούν την χώρα τους και όχι μόνο την τσέπη τους. Τπτ καλά είμαστε καλοκαιράκι κιόλας τώρα χαλαρά -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
Ο Πούτιν πρώτος μάγκας είναι πήρε μια χώρα διαλυμένη και την ανέβασε. Μπράβο του. Προφανώς αγαπούσε την χώρα του ήταν και αλάνι KGB ντε και παίζει στα ίσια τον Ομπάμα.
Εδώ τί κάνουμε. Μακάρι και εδώ να είχαμε πολιτικούς που αγαπούν την χώρα τους και όχι μόνο την τσέπη τους. Τπτ καλά είμαστε καλοκαιράκι κιόλας τώρα χαλαράη χωρα σου = οι πολιτες σου.
δεν μπορεις να αγαπας τη χωρα σου και να φερεσαι ετσι στους πολιτες σουεδω τι κανουμε; τουλαχιστον δε σκοτωνουμε τους δημοσιογραφους οι οποιοι μας ασκουν κριτικη
-
Εκ του αποτελέσματος κρίνοντας εδώ πολλά λόγια είμαστε και κλεψιά. Βρωμιά και δυσοδία. Το αποτέλεσμα μετράει. Αν δεν βρισκόταν ο Πούτιν να πατήσει πόδι και μαζί με 5 - 10 ακόμα αλάνια να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα της διαλυμένης Ρωσίας σήμερα ο Ομπάμα δεν θα του έκανε π@πες
ΤΙΣ ΟΙΔΕΝ [#6]