-
--
-
--
-
-
πρέπει καποια στιγμή να καταλάβουν ολοι οι μαλάκες που εχουν προσληφθεί στην ΕΛ.ΑΣ. που τελειώνει η υπηρεσία και που αρχίζει η ζωή και σημαντικότερο πως να κάνουν τη δουλειά τους σωστά
θέλω να πιστεύω οτι ο θάνατος της κοπέλας δεν έχει σχέση με το τι έκανε ο αστυνομικός
θα δείξει ...
-
Aν όντως οι πυροβολισμοί των ληστών είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της κοπέλας, πριν τραβήξει όπλο ο αστυνομικός, τότε καλώς έπραξε ακόμα κι αν το τράβηξε μέσα στο κατάστημα.
Πιο --πιθανό-- μου φαίνεται να το έβαλαν στα πόδια και ο άλλος να τους πήρε στο κατόπι.Γενική παρατήρηση: ο ζούγκλας είναι μαλάκας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γενική παρατήρηση: ο ζούγκλας είναι μ@λ@κ@ς.Παρ'το πίσω τώρα! Πώς τολμάς να εκφράζεσαι έτσι για τον κίτρινο τύπο...εεε...λάθος...αυτό είναι εκπομπή!
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Aν όντως οι πυροβολισμοί των ληστών είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό της κοπέλας, πριν τραβήξει όπλο ο αστυνομικός, τότε καλώς έπραξε ακόμα κι αν το τράβηξε μέσα στο κατάστημα.Σύμφωνοι, αν και ο ζούγκλας παρουσιάζει το περιστατικό ως ο αστυνομικός να τράβηξε όπλο και μετά να ξεκίνησαν οι πυροβολισμοί.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Γενική παρατήρηση: ο ζούγκλας είναι μ@λ@κ@ς.
Ποιός ζούγκλας μωρέ που κάθεται και κατακρίνει τον καθένα και αποκαλεί σωρηδόν λαμόγια όποιον του πάει κόντρα αλλά αυτός όταν ήταν να υπηρετήσει στρατό παρίστανε τον έχοντα ψυχολογικά προβλήματα. Ενώ εμείς που πήγαμε είμαστε μαλάκες και γω δις μαλάκας που αν και έχω χρόνιο βρογχικό άσθμα δεν το δήλωσα γιατί δεν ήθελα να βγω γιοτάς.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πρέπει καποια στιγμή να καταλάβουν ολοι οι μαλάκες που εχουν προσληφθεί στην ΕΛ.ΑΣ. που τελειώνει η υπηρεσία και που αρχίζει η ζωή και σημαντικότερο πως να κάνουν τη δουλειά τους σωστάθέλω να πιστεύω οτι ο θάνατος της κοπέλας δεν έχει σχέση με το τι έκανε ο αστυνομικός
θα δείξει ...
Ακόμα κι αν κάνουν τη δουλειά τους σωστά, δεν σημαίνει σίγουρη επιτυχία και μηδενισμός απωλειών.
Ας πάρουμε μια απόφαση για να ξέρουν οι μπάτσοι τι να κάνουν. Να αφήνουν τους ληστές να φύγουν ή να προσπαθούν να τους πιάσουν.
-
Nα τους πιάνουν βέβαια, αλλά χωρίς χρήση όπλων.
-
μηδενικές απώλειες φυσικά και δεν γίνεται να έχεις αλλά το να πυροβολείς μεσημεριάτικα μέσα στους δρόμους δεν μου φαίνεται και η καλύτερη στρατηγική για ελαχιστοποίηση των απωλειών
νομίζω
-
Ας τους αφήνουν να φεύγουν.
Αλλιώς να βάλουν αγγελία:
Ζητούνται θηριοδαμαστές με πολυετή εμπειρία σε τσίρκο. -
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Nα τους πιάνουν βέβαια, αλλά χωρίς χρήση όπλων.με παρακαλητά και τραγουδάκια
Ας τους αφήνουν να φεύγουν.
Αλλιώς να βάλουν αγγελία:
Ζητούνται θηριοδαμαστές με πολυετή εμπειρία σε τσίρκο. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
μηδενικές απώλειες φυσικά και δεν γίνεται να έχεις αλλά το να πυροβολείς μεσημεριάτικα μέσα στους δρόμους δεν μου φαίνεται και η καλύτερη στρατηγική για ελαχιστοποίηση των απωλειώννομίζω
Αν η ανταλλαγή πυροβολισμών ξεκίνησε στο κατάστημα από τους ληστές με τον πυροβολισμό της κοπέλας (χωρίς να έχουν 'προκληθεί' από τον αστυνομικό), κάτι έπρεπε να κάνουν κι αυτοί. Εκτός κι αν συμφωνήσουμε όλοι ότι έπρεπε να τους αφήσει να φύγουν για λόγους ασφαλείας.
-
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πρέπει καποια στιγμή να καταλάβουν ολοι οι μαλάκες που εχουν προσληφθεί στην ΕΛ.ΑΣ. που τελειώνει η υπηρεσία και που αρχίζει η ζωή και σημαντικότερο πως να κάνουν τη δουλειά τους σωστάθέλω να πιστεύω οτι ο θάνατος της κοπέλας δεν έχει σχέση με το τι έκανε ο αστυνομικός
θα δείξει ...
δεν φτάνει που ο άνθρωπος εκτός υπηρεσίας προσπάθησε να κάνει κάτι αντί να λουφάξει ... του την λες κιόλας; Καλώς ή κακώς Hancock δεν υπάρχουν να μας σώσουν με μηδέν απώλειες.
Πάντως δεν μου κάνει εντύπωση που η Ελ.Ασ. έχει αυτά τα χάλια. Αφού εμείς οι ίδιοι δεν ξέρουμε τι θέλουμε από αυτή.Κρίμα την κοπελίτσα ... ΚΡΙΜΑ ! Ολο και χειρότερα γίνονται. Και σε αυτό φταίνε κ τα ΜΜΕ με την πλήρη απαξίωσή τους στην Ελ. Ασ. ....
-
το εκτός υπηρεσίας δεν σου λέει κάτι ?
-
Προσωπικά πιστεύω οτι ο αστυνομικός είναι αστυνομικός ακόμη και εκτός υπηρεσίας.
Δηλαδή ένας γιατρός μόλις σχολάσει απο τη δουλειά αν πετύχει ατύχημα, δεν θα πρέπει να βοηθήσει; -
*Δύο άγνωστοι εισέβαλλαν στο κατάστημα, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό, αλλά κατά την έξοδό τους πυροβόλησαν και τραυμάτισαν μία υπάλληλο, η οποία διακομίστηκε στο Λαϊκό νοσοκομείο.
Η άτυχη υπάλληλος που δέχτηκε μια σφαίρα στο στήθος, εξέπνευσε λίγο μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Στο κατάστημα βρισκόταν και ένας αστυνομικός εκτός υπηρεσίας, ο οποίος αμέσως μόλις βγήκαν έξω οι ληστές, τους καταδίωξε και τους κάλεσε να παραδοθούν*
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEn ... gDtrID=244
Ετσι οπως τα λεει εδω οι ληστες πυροβολησαν βγαινοντας, ισως για να μην ακολουθησει κανεις.
Αφου βγηκαν εξω τους κυνηγησε ο αστυνομικος.
Το οτι ηταν εκτος υπηρεσίας που λες δεν το καταλαβαινω j.marr .Δεν θα επρεπε να τους κυνηγησει;Αν εκει κοντα ηταν ενας γιατρος δεν θα επρεπε να βοηθησει την κοπελα επειδη ειχε τελειωσει η βαρδια του; -
Γκουχ τις πουτάνες ξέχασες γκουχ
-
Κρίμα για την κοπέλα ...
---------