-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ταριφας :Τι λες αγορακι μου, ποσα χρονια εχεις διπλωμα?
Κacey : 4, εσυ ποσα χρονια εχεις διπλωμα?
Ταριφας : Εγω οδηγω 20 χρονια (με υφος ικανοποιησης)
Κacey : 20 χρονια ετσι σαν μαλακας οδηγας?
Ταριφας : ....(σχεδον εγκεφαλικο)Και οι επιβατες του να εχουν σκασει στα γελια με αυτο που ειπα
Σωστόοοοοοοοοοοος!!!
***Αμέσως εσύ, μην χάσεις να συμφωνήσεις ! ***
-
Παιδιά, δεν έχει νόημα πιστεύω μια τέτοια κατηγοριοποίηση στους δρόμους... και δη στους ελληνικούς.
Θεωρώ πως σωματικές και ψυχολογικές μας διαφορές μας κάνουν να φερόμαστε ρατσιστικά απέναντί τους. Όπως μερικοί από εμάς έτσι και μερικές από αυτές οδηγούν άσχημα. Σκεφτείτε επίσης πως μια γυναίκα ως επί το πλείστον δεν θα ενδιαφερθεί για σβέλτη και 'σωστή' οδήγηση, παρά για να πάει με κάποιον τρόπο στη δουλειά της.
Προερχόμαστε από κοινωνία η οποία μέχρι πριν λίγα χρόνια αντιμετώπιζε πολύ άσχημα τις γυναίκες και εμείς ως φύλο ήταν επόμενο να έχουμε αποκτήσει περισσότερη εξοικείωση με το τιμόνι από εκείνες. Αυτό όμως δεν πρέπει να είναι λόγος για διακρίσεις και χαρακτηρισμούς του τιμονιού όπως 'κότα' ή 'τράβα να πλύνεις κανένα πιάτο'. Είναι συνάνθρωποί μας, τις χρειαζόμαστε και μας χρειάζονται, τις αγαπούμε και μας αγαπούν. Χρειάζονται από την αρχή που πιάνουν το τιμόνι να τους δίνονται περισσότερες ευκαιρίες οδηγικής εξέλιξης.
Να σας το πω με παραδείγματα... μια γυναίκα θα κάνει αυτό που θα διδαχτεί να κάνει με περισσότερη συνέπεια από έναν άνδρα. Ο δάσκαλος οδήγησης μου έδειξε έναν τρόπο για να στρίβω... φρενάρω, κατεβάζω, αφήνω τελείως γκάζι, περιμένω πότε το αμάξι θα στρίψει, και τότε ξαναπατάω γκάζι. Η κοπέλα μου οδηγεί έτσι, ενώ για μένα η μέθοδος αυτή ήταν ένα διάλειμμα στη ζωή μου, καθώς από τα 14 μου οδηγώ με γκάζι από τη μέση της στροφής. Τι θέλω να πω... όταν ο κάθε κολλημένος, ανέραστος και ανοργασμικός παπάρας φτιάχνει τα σήματα κυκλοφορίας και δίνει στους εξεταστές οδήγησης εξωφρενικά κριτήρια εξέτασης των υποψηφίων οδηγών, ας μην κατηγορούμε μετά τις γυναίκες που τα ακολουθούν και οδηγούν με αυτόν τον τρόπο! Αν εμάς μας αρέσει να οδηγούμε με έναν Α τρόπο δεν μπορούμε μετά να κατηγορούμε τις γυναίκες που οδηγούν με έναν Β.Για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, να υπογραμμίσω πως και από τις δύο πλευρές υπάρχουν ακρότητες, πως υπάρχουν και γυναίκες που την έχουν δει 'ασθενές φύλο' και το εκμεταλλεύονται και άντρες που την έχουν δει 'δυνατό φύλο' και το εκμεταλλεύνται. Στο δρόμο είμαστε όλοι ίσοι... δεν υπάρχουν διακρίσεις. Αυτό από τη μια σημαίνει ότι δεν είναι καλό να είμαστε ρατσιστές (και να βλέπουμε πχ από μακριά γυναίκα και να σκεφτόμαστε εκ των προτέρων ότι οδηγεί χάλια) αλλά και από την άλλη ελεύθερα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μια γυναίκα σαν να να ήταν άνδρας.
Να σας πω και κάτι; (αναφέρεται στους άνδρες ) Όταν μια γυναίκα σας βρίζει στο δρόμο, χαμογελάστε της και στείλτε της ένα φιλί. Αν είναι σκύλα θα εκνευριστεί περισσότερο και στο τέλος θα έχετε κερδίσει την ηρεμία σας. Αν είναι καλός άνθρωπος θα γελάσει και θα πάτε για ποτό μετά. Εγγυημένα!
Αααααχ... η απειλή στο δρόμο είναι τα γερόντια 70 και βάλε ετών που πίσω από το τιμόνι είναι θάνατος (γιατί τις περισσότερες φορές δεν βλέπουν και τις υπόλοιπες είτε δεν καταλαβαίνουν είτε κοιμούνται) και πάνω στο οδόστρωμα απαιτούν και σεβασμό όταν περνάνε το δρόμο με κόκκινο...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως ας βάλουμε ένα ορισμό για τον ΚΑΛΟ ΟΔΗΓΟ
ksexasa tipota?
Φροντίζει για την ασφάλεια αυτού, των επιβατών και των υπολοίπων (λοιπών οδηγών και πεζών). Αν αυτό σημαίνει γκάζι, τότε γκάζι. Αν αυτό σημαίνει φρένο, τότε φρένο.
Όσο για την οδήγηση σε δύσκολες συνθήκες, πρέπει να σεβόμαστε τους άλλους που δεν γνωρίζουν πώς να οδηγήσουν σε αυτές (γιατί απλούστατα δεν τους έδειξε κανείς και πρέπει να μάθουν μόνοι τους σιγά σιγά!).
Γενικά... πρώτα η ασφάλεια και έπειτα η άνεση! Το οποίο μπορεί να σημαίνει από 'Ας εκνευριστούν οι γύρω μου λίγο, γιατί αν πάω πιο γρήγορα μπορεί να φάω λάχανο κανέναν' έως 'Μπορεί να βλέπω 99% στον επαρχιακό, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα ανάψω τα φώτα ομίχλης και τη μεγάλη σκάλα γιατί ο άλλος που είναι μπροστά ή έρχεται από απέναντι θα στρίψει την τελευταία του στροφή...'.
Πρώτα η ζωή και έπειτα η άνεση! ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!
-
Τι γνώμη έχετε για τις γυναίκες οδηγούς? Πως αντιδράτε όταν μια αιθέρια ύπαρξη κατευθύνεται προς το μέρος σας από την αντίθετη κατεύθυνση με ελάχιστο τρομαγμένο ύφος και τα χέρια κολλημένα στο τιμόνι? Πλειοψηφία περιπτώσεων? η απλά μεμονομένα περιστατικά?
-
Καλός ήλθες.
Το θέμα σου μάλλον έπρεπε να το βάλεις στα 'Περί αυτοκίνησης'. -
Έχουν βαλτωθεί αρκετά με το άθλημα πιστεύω αλλά έχει χειροτερέψει η συμπεριφορά τους και το στόμα τους, άμα γίνει κάτι στο δρόμο το ανοίγουν και δεν ξέρουν τι λένε.
-
Μας κουφανε ο μοντερειτορ σημερα ......
Ενταξει αγορι μου ... αλλα καθε φορα που θα τις τρως απ'την δικια σου . το να της κανεις τιμιτικη παρουσια -μεταφορα στους Ελληνικους αγωνες (με τους ανδρες ).........μαλλον το εχεις χασει το παιχνιδι
-
APR, δεν σε κατάλαβα! Τι σου έκανε αυτή την φορά ο moderator?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
APR, δεν σε κατάλαβα! Τι σου έκανε αυτή την φορά ο moderator?για δες καλυτερα ... στους ελληνικους αγωνες εχει μπει το θεμα
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
APR, δεν σε κατάλαβα! Τι σου έκανε αυτή την φορά ο moderator?
για δες καλυτερα ... στους ελληνικους αγωνες εχει μπει το θεμα
Και, φυσικά, για εσένα φταίει ο moderator ε?
Την πιθανότητα να άνοιξε ο χρήστης το θέμα στους Ελληνικούς Αγώνες, κατά λάθος, και ο moderator να το μετέφερε στο Περί ΑΥτοκίνησης, δεν την σκέφτηκες! Αφού πρέπει να φταίει ο moderator.
Αν πατήσεις σε εκείνο το θέμα θα σε οδηγήσει εδω. Είναι το αντίγραφο που παραμένει για να μην ανοίγει πάλι θέμα ο χρήστης, -
Οχι αλλα σκεφτηκα το αλλο ....
Αν δεν μπορει ο μοντ να βαλει ταξη σε τετοια θεματα απλα (ασχετης υπαρξης ) τοτε η δουλεια του ποια ειναι ? να κανει τον μπατσο ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Οχι αλλα σκεφτηκα το αλλο ....Αν δεν μπορει ο μοντ να βαλει ταξη σε τετοια θεματα απλα (ασχετης υπαρξης ) τοτε η δουλεια του ποια ειναι ? να κανει τον μπατσο ?
ΟΚ. Ο mod φταίει APR.
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
Οχι αλλα σκεφτηκα το αλλο ....Αν δεν μπορει ο μοντ να βαλει ταξη σε τετοια θεματα απλα (ασχετης υπαρξης ) τοτε η δουλεια του ποια ειναι ? να κανει τον μπατσο ?
Από πότε είναι προϋπόθεση για έναν mod οι τηλεπαθητικές ικανότητες;
-
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Youtube VideoΧαχαχα...απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!! του πήρε και τον γερανό μαζί! χαχαχα
-
Τι ηθελε να κανει???
-
Να λοιπον που και τα αμαξια κανουν endo!!!!!
Γυναίκες οδηγοί...