-
Ο χρήστης 124 abarth stradale έγραψε:
Παιδια απο τους κλασσικους θα παει κανενας ως θεατης?Και αν ναι,sporting η regularity?
Υπαρχει εστω και ελαχιστη πιθανοτητα να κανονισουμε κατι μαζι η μπα....
Βεβαια και γω που ρωταω δεν ειναι σιγουρο οτι θα μπορεσω να παωφέτος θα ξανατρέξω...κλασσικά στο δεξί μπάκετ του Κορομπίλη, οπότε θα σας δω από...την μεσα πλευρα
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
φέτος θα ξανατρέξω...κλασσικά στο δεξί μπάκετ του Κορομπίλη, οπότε θα σας δω από...την μεσα πλευρα
Tα χωματα , τα 'γραψατε'; ......Μολις επεστρεψα απο Μενδενιτσα, Γραβια κλπ Θ Λ Ι Ψ Η !!
Το Terios (δανεικο βεβαια ) δυσκολευοταν να περασει !!! -
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
φέτος θα ξανατρέξω...κλασσικά στο δεξί μπάκετ του Κορομπίλη, οπότε θα σας δω από...την μεσα πλευρα
Tα χωματα , τα 'γραψατε'; ......Μολις επεστρεψα απο Μενδενιτσα, Γραβια κλπ Θ Λ Ι Ψ Η !!
Το Terios (δανεικο βεβαια ) δυσκολευοταν να περασει !!!δυστυχώς λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, θα τρέξουμε μόνο την πρώτη μέρα και μετα θα δηλώσουμε εγκατάλειψη...
γράψαμε σήμερα την πρώτη ημέρα σε ρυθμό 'πούμε ιστορία από τα παλιά, κανα ανέκδοτο, ΑΑΑΑ εδω εχει παϊδάκια, α ρε συ να γράψουμε και καμια σημείωση...'Θα τα πούμε αύριο στον τεχνικό από κοντά...
-
Ο χρήστης yiannis2002 έγραψε:
Θα τα πούμε αύριο στον τεχνικό από κοντά...
Kερναω καφε στο μικρο 'ταξι' με το -30-
-
Καλή διαδρομή,
Καλό τερματισμό,
Καλό αποτέλεσμα, και κυρίως
Καλή διασκεδασή,
σε όλους μας τους συμμετέχοντες!Σίμος Δελαγραμμάτης
-
Πάμε να διασκεδάσουμε και όχι να στενοχωρηθούμε, γι΄αυτό πρώτα να γυρίσουμε ασφαλείς, παρά με ένα καλό αποτέλεσμα, κατά την γνώμη μου.
Καλή επιτυχία σε όλους -
παιδια, καλη επιτυχια σε ολους σας, καλη διασκεδαση και καλο γυρισμο!
καρολε, εσπρεσσο φρεντο....
ρε γιαννη ανοιξε το ρημαδι το τηλεφωνο
μαριε, φευγεις και μ αφηνεις στην αθηνα με το inno σου μοναχο??? -
Ο χρήστης KP61 έγραψε:
παιδια, καλη επιτυχια σε ολους σας, καλη διασκεδαση και καλο γυρισμο!καρολε, εσπρεσσο φρεντο....
ρε γιαννη ανοιξε το ρημαδι το τηλεφωνοΚάρολε , ενα μέτριο για εμένα
Βάγγοοοοο, ανοιχτό το έχω ρε φίλε , γμ την τεχνολογία μου μέσα, κάτσε να σου στείλω ενα μήνυμα καπνού -
Να συμπληρωσω και εγω τις ευχες μου ,για ενα ωραιο ,απολαυστικο και 'ασφαλη' αγωνα και καλο τερματισμο σε ολους ( ααχχχχ,....καταραμενα χωματα )
-
Καλό αγώνα παιδιά.
Καλά να περάσετε. -
Σε χθεσινό πηγαδάκι στην διασταύρωση για Μόδι , ειπώθηκε πως οι χωμάτινες είναι πολύ σκληρές έως χάλια και η λάσπη τις είχε κάνει σχεδόν απροσπέλαστες...
με την σειρά μου εύχομαι καλή διασκέδαση και καλό τερματισμό σε όλους τους συμμετέχοντες , γιατί τι να την κάνεις την επιτυχία αν δεν το έχεις διασκεδάσει...
-
Καλά να περάσετε παίδες... και να βγάλετε και πολλες φωτο να μας δειξετε μολις επιστρέψετε, για να γουστάρουμε και να 'ζηλέψουμε'
-
ΚΑ ΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ- ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ
καρολε φραπε γλυκο με καλαμακι που ρουφαν -
-
Mαλλον ατυχης αποδειχτηκε η επιλογη(...της εισοδου ) του Γκαζιου για τον τεχνικο ελεγχο. Ταλαιπωρια για ολους τους εμπλεκομενους , και ιδιαιτερα αγενεις οι υπαλληλοι(της ΕΛΠΑ) της εισοδου.
Αν το κοστος του Ζαππειου ηταν απαγορευτικο , γιατι δεν προτιμηθηκαν τα Ολυμπιακα Ακινητα στο Δελτα , που και ευκολη προσβαση εχουν για ολους και τεραστιους χωρους παρκινγκ. -
Καλό δρόμο καλή διασκέδαση και καλό τερματισμό στους συμμετέχοντες!
Γίαννη τεχνικός έλεγχος ενιαίου ήταν?
-
Ο χρήστης 7pas100 έγραψε:
Καλό δρόμο καλή διασκέδαση και καλό τερματισμό στους συμμετέχοντες!Γίαννη τεχνικός έλεγχος ενιαίου ήταν?
Οντως πολυ κουπερακι παιζει
Καλο δρομο και καλη διασκεδαση κι απο εμενα
-
Ο χρήστης chala13 έγραψε:
Mαλλον ατυχης αποδειχτηκε η επιλογη(...της εισοδου ) του Γκαζιου για τον τεχνικο ελεγχο. Ταλαιπωρια για ολους τους εμπλεκομενους , και ιδιαιτερα αγενεις οι υπαλληλοι(της ΕΛΠΑ) της εισοδου.
Αν το κοστος του Ζαππειου ηταν απαγορευτικο , γιατι δεν προτιμηθηκαν τα Ολυμπιακα Ακινητα στο Δελτα , που και ευκολη προσβαση εχουν για ολους και τεραστιους χωρους παρκινγκ.ας ελπιζουμε οτι τα προβληματα του φετινου ακροπολις θα ειναι μονο αυτα...
7pas100 αυτες ηταν οι πρωτες φωτο..απλως επειδη εχω αρχισει να μαστορευω το μινι και κοιταζω λεπτομερειες... ειχε και αλλες συμμετοχες με πολλη καλα και προσεγμενα αυτοκινητα...
σημειωση..παρασκευη πρωι 8α παμε μερκουρη (δεκελεια) κατηφορα οποιος θελει πιστευω θα ειναι ωραια..η κατηφορα ειναι αντρικη....!!
-
κατσε να δεις αεροπορια, αμα δουλεψει το ρημαδι το visa
-
Ατυχέστατη η επιλογή του χώρου για τον τεχνικό έλεγχο, όπως προείπε ο Κάρολος,
ας ελπίσουμε πως τα αρνητικά θα περιοριστούν μόνο σ αυτό.
Καλή εκκίνηση σε όλουςη δεκέλεια , ο μερκούρης κατηφόρα θέλει μεγάλους γεννητικούς αδένες για να βγει γρήγορα...
ωραία ειδική με πολλά πέταλα είναι και η αμφίκλεια για όσους έχουν διάθεση να ταξιδέψουν
8ο Iστορικο Ακροπολις 2009