Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    8ο Iστορικο Ακροπολις 2009
    1. Home
    2. Κλασικά και Ιστορικά Μοντέλα
    3. 8ο Iστορικο Ακροπολις 2009
    • 1
    • 2
    • 3
    • 4
    • 5
    • 6
    • 7
    • 7 / 7
    Κλασικά και Ιστορικά Μοντέλα
    28
    138
    362
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • M
      magik last edited by

Μία μόνο ειδική λόγω υποχρεώσεων και αυτή ήταν η κλασσική Ριτσώνα . Μηδέν κόσμος δυστυχώς , οργάνωση λίγο 'στο πόδι' , και καλά που είμασταν εμείς στην Κ2 και κόψαμε το πλήρωμα Νο 52 γιατί ο μαλάκας ο αγρότης αδιαφορώντας για όλα μπήκε και κατέβαινε ανάποδα την ειδική. (γι αυτό δεν έχω φωτό τους ) Σίγουρα πλημμελής φύλαξη και καλά που είμασταν εκεί γιατί θα τον έβρισκε ακριβώς στην μπούκα. Πρέπει να τον συνάντησαν και άλλα αυτοκίνητα.

Φωτογραφικά καλύφθηκαν όλα τα αυτοκίνητα (εκτός του 52 και 46 που δεν το προλαβα) από 4-5 φωτό το κάθε ένα και όποιος φίλος θέλει ας μου πει να του στείλω οτιδήποτε. Σε λίγο και οι φωτό απο μερικά reg

Χαρήκαμε ιδιαίτερα που είδαμε το παλιό μας αυτοκίνητο στα χέρια του Αττάρτ και του Χρήστου σε ρόλο ουραγού.

1 Reply Last reply Reply Quote 0
      • K
        kp61 last edited by

καλα ο απιστευτος αυτος τυπος με το αγροτικο που ηταν χωμενος? στην κ4?
        ποσταρισε και καμια ακομα φωτο!

• M
          magik last edited by

Στην Κ4 είχε κριτή αλλά του πέρασε........δεν ξέρω να έχει κάποιο δρόμο που να βγάζει ακριβώς στην Κ4 οπότε μάλλον απο πιο πρίν θα ερχόταν.....θεωρώ λάθος του κριτή που δεν τον σταμάτησε αλλά και λάθος που δεν ενημέρωσε την αφετηρία και συνέχισαν τις εκκινησεις.

• M
            magik last edited by

αρχίζουμε τα άλλα (συγγνωμη δεν είχα άλλο χρόνο για να τα βγάλω όλα)

............πρωτα πρώτα ένα κουκλάκι θεατή

καί.........

• P
              pro_crossaro last edited by

Μπράβο στους συμμετέχοντες, μπράβο και στους φωτογράφους μας.
              Εύγε παιδιά!

Για τον πρώην ιδιοκτήτη της δίπορτης COROLLA (αν λέγεται KP..) του έχω δίπορτη πρώτης γενιάς.
              Πληροφορίες με τηλ.

• 2
                21-quadra last edited by

Έχω σε βιντεάκια στην Κ4 όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα μέχρι και το Νο 41 την BMW του Βυτόγιαννη, εκτός τα περίπου 8-10 τελευταία που έφυγα, αυτά τα έχω στο πέρασμα καθώς κατέβαινα προς την Κ1, δεν ξέρω πως ανεβαίνουν στο Yutube, θα το κάνω όμως τις επόμενες μέρες όμως.

• I
                  istorikos6 last edited by

μπραβο σε οσους τερματισαν...!!!

• D
                    d-soylimiotis last edited by

ΕΙΜΑΙ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ Κ4 ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑGIK ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ [ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ] ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ VHF TO ANEΦΕΡΑ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
                    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ.
                    ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

• M
                      magik last edited by

Ο χρήστης Δ.ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ έγραψε:
                      ΕΙΜΑΙ Ο ΚΡΙΤΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ Κ4 ΤΗΣ ΡΙΤΣΩΝΑΣ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑGIK ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡΟΤΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΚΑΝΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ [ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ] ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ VHF TO ANEΦΕΡΑ - ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΜΕΣΩΣ ΑΝ ΘΕΣ ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΑΤΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ.
                      ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΙΝ.
                      ΘΑ ΘΕΛΑ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

Καί βέβαια θα σου απαντήσω αγαπητέ φίλε. Φυσικά και δεν έχω καμμία πρόθεση να υποβαθμίζω τον ρόλο σου , ούτε να πω ότι δεν έκανες καλά την δουλειά σου. Απλά εγω διατύπωσα ερωτήματα και συμπεράσματα κρίνοντας απο το αποτέλεσμα.
                      Στην Κ4 υπήρχε κριτής ο μαλάκας δεν σταμάτησε και τα αυτοκίνητα συνέχισαν να ανεβαίνουν. Εχω λάθος?
                      Δεν έχω επίσης την πρόθεση να κάνω τον κριτή στην θέση του κριτή αλλά απάντησέ μου κι εσύ.

1. Απο που βγήκε ο αγρότης ? Αν βγήκε απο κάποια πάροδο της διαδρομής το σημειώνω σαν οργανωτικό λάθος γιατι θα έπρεπε να φυλάγεται. Και θα έπρεπε να φυλάγεται για να μην συμβεί αυτό που συνέβη.Αν βγήκε απο σένα τότε είσαι υπέυθυνος εσυ. (Παλιά κριτής στην Ασωπία ξάπλωσε μπροστά στις ρόδες για να μην φύγει ο πανύβλακας υποψήφιος αυτόχειρας , ήμουν μπροστά)
                      2. Αν πήγε να σε πάρει μαζί του (που το πιστεύω γιατι πήγε να πάρει κι εμας) τώρα θα έπρεπε να ήταν δεμένος γιατι παραβίασε αστυνομική εντολή (κλείσιμο δρόμου) και η θέση σου είναι ανάλογη με οργάνου τροχαίας .
                      3. Αν ο οποιοσδήποτε ανεγκέφαλος μπορεί νά 'γράφει' έτσι τον κριτή τότε ποιός ο λόγος που είστε εκεί ?
                      4. Αν ειδοποίησες τον υπέυθυνο ασφαλείας της ειδικής (που το πιστεύω ,όπως και όλα όσα λές ) τότε αυτός ο κύριος πρέπει να ξηλωθεί γιατί συνέχισε να δίνει εκκινήσεις. Να έχεις αυτοκίνητο ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ και να συνεχισεις να δινεις εκκινησεις είναι εγκληματικό. Συμφωνείς ? Τον βρήκαν το 51 , 52 , 53 τουλάχιστον μέσα και οι εκκινησεις συνεχίζονταν ΚΑΝΟΝΙΚΑ .Δεν σταμάτησαν ΚΑΘΟΛΟΥ !!!!!! Και άν το 52 δεν το είχαμε 'κόψει' θα τον έβρισμε ακριβώς στην μπούκα για την αριστερή της Κ2 (και οι δύο εσωτερική το είδες.).

Δεν έχω την πρόθεση να σε θίξω ούτε να πω ότι δεν έκανες καλά την δουλειά σου. Το αποτέλεσμα είπα. Κι εγω κριτής παλιός είμαι και ξέρω τι τραβάτε με τον κάθε μ@λ@κ@. Αλλά πές μου. Αν είχαμε μετωπική στην Κ2 (που το είδες φτάσαμε σχεδόν χιλιοστά) ποιός θα το σήκωνε το μάρμαρο ??? Και άν δεν συναντιόταν το 53 στην ευθεία μετά την Κ1 με τον βλάκα ποιός θα ήταν υπόλογος τώρα ????

Και επειδή θα με ρωτήσεις τι θα έκανα εγω...........θα του έσπαγα το τζάμι.........να κατέβει και άς παίξουμε ξύλο..........τουλάχιστον δεν θα είχαμε τίποτα χειρότερο.

Δεν υποτιμώ ούτε μέμφομαι τις γνώσεις ή τις αντιδράσεις σου

φιλικά

Γιώργος Δέδες

• D

ΚΥΡΙΕ ΔΕΔΕ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΠΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΕ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ Δ Ι Κ Α Σ Τ Η ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΡΛΙAΞΑ ΣΤΟ VHF KAI ΣTO KINHTO THΛΕΦΩΝΟ.
                        ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑΓΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ?
                        ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ή ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ? ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΣ .
                        ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?

• D

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΡΙΕ ΔΕΔΕ ΑΦΟΥ ΕΙΣΤΕ Κ Ρ Ι Τ Η Σ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΙΔΙΚΗ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ [ΔΥΟ-ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΗΤΑΝ] ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΓΙΝΕ? ή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ.
                          ΜΕΤΑ ΑΠΟ 22 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ

• M
                            magik last edited by

Ο χρήστης Δ.ΣΟΥΛΙΜΙΩΤΗΣ έγραψε:
                            ΚΥΡΙΕ ΔΕΔΕ -Δ Ε Ν Σ Α Σ Ε Β Ρ Ι Σ Α - ΟΥΤΕ ΣΑΣ ΕΙΡΩΝΕΥΤΙΚΑ- ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΜΠΗΚΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΑΤΗΣΕ ΓΚΑΖΙ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΕΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ Δ Ι Κ Α Σ Τ Η ΑΝ ΗΣΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ? ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΑΤΥΧΗΜΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΡΛΙAΞΑ ΣΤΟ VHF KAI ΣTO KINHTO THΛΕΦΩΝΟ.
                            ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑΓΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ?
                            ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΡΙΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ή ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΕΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΧΘΕΣΙΝΟΣ .
                            ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΥΝΕΛΑΒΕ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?

Ουτε εγω σε εβρισα ούτε σε ειρωνεύτηκα φίλε μου !!!!!! Που το είδες αυτό ???

Ισα ίσα ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΟΥ , ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. Γνωρίζω ότι οι περισσότεροι δίνετε την ψυχή σας και κινδυνεύετε να βρεθείτε και υπόλογοι απο πάνω.
                            Δεν είναι κάτι προσωπικό φίλε μου (και το φίλε μου το εννοώ), Απλά κουβεντιάζουμε θεωρητικά πλέον (και ευτυχώς θεωρητικά). Δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε ούτε δικαστής είμαι. Εχω κάνει κριτής όμως , και οργανωτής και αγωνιζόμενος οπότε σε παρακαλώ να μου επιτρέψεις τη γνώμη μου.

Δες απλά το αποτέλεσμα. Μην βάζεις τον εαυτό σου μέσα.
                            Για ποιό λόγο είναι οι κριτές εκεί?? Για να προστατέψουν τους αγωνιζόμενους και να συμαζέψουν τυχόν θεατές.
                            Ενας λόγος που καποιος αγωνιζόμενος χρειάζεται προστασία (που νομίζοντας ότι επειδή είναι οι κριτές έχει ελέυθερο δρόμο μπροστά του και ανεβαίνει με μπόυκες και τέζα) ποιός είναι ??? Να μην μπει ο μ@λ@κ@ς μέσα στην ειδική και τον βρεί κόντρα. Η να σταματήσουν να διακινυνεύουν και άλλοι εφ όσον υπάρχει κίνδυνος και μέχρι να τελειώσει η φάση.Συμφωνείς ?
                            Απο την στιγμή που συμφωνείς Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΙΤΗ , ΤΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ , ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΛΠ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ !!!!!!! Τέλος !!!!! Μπορεί να πάτησε τον κριτή , μπορεί να τον αγνόησε , μπορεί να έβγαλε φτερά αλλά........πέρασε .. Το αποτέλεσμα κοίτα φίλε !!!!!! ο μ@λ@κ@ς βρέθηκε στην μούρη του 52 . Τόσο απλά φίλε Δημήτρη. (νομίζω)

Δεν σε κατηγορώ μην με παρεξηγείς. Συνέβη σε σένα και έχει ξανασυμβεί είπες. Αλλά είναι ευκαιρία να το κάνετε εσείς θέμα τώρα , να ληφθούν κάποιες αποφάσεις , να κλείσουνε κάποια παραθυράκια. Εχει συμβεί και θα ξανασυμβεί φίλε μου. Και την άλλη φορά δεν θα είμαστε τυχεροί. Πάρτε λοιπόν την τύχη (και την δική σας και των αγωνιζομένων στα χέρια σας) και απαιτήστε λύση . Εσας θα τρέχουνε. Εσυ προσπάθησες. Αρκεί αυτό όμως ???? Αυτό λέω.

Από την άλλη . Από την στιγμή που ούρλιαξες στο VHF και στο τηλέφωνο ότι υπάρχει αυτοκίνητο ανάποδα στην ειδική τι περίμενες να γίνει ??? Αλλά και πές τι έγινε. Είδες κάποια διαφορά? Τι θα πει υπέυθυνος ασφαλείας που συνεχίζει να δίνει εκκινήσεις με αυτοκίνητο ανάποδα ? Σε άκουσε ??? Μάλλον όχι. Γι αυτό είπα ξήλωμα. . Εσυ το ανέφερες στον Αλυτάρχη ??? Αν όχι κάνε αναφορά ΤΩΡΑ !!!
                            Και απο την στιγμή που ούρλιαξες (ακούσαμε τις δικές σας φωνές ) έπαψε να υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος??? Τα αυτοκίνητα συνέχισαν να ανεβαίνουν.

Δημήτρη σε θέματα ασφαλείας πρέπει να είμαστε κάθετοι ειδικά άν μας εμπιστεύονται την ζωή τους κάποιοι. Δεν χωράνε προσωπικά και μισοδουλειές. Δεν έχω τίποτα μαζί σου δεν το πάιζω έξυπνος δεν είμαι δικαστής. Εκανες ότι ήταν να κάνεις. Πές μου και κάτι τελευταίο.

Στα σεμινάρια που πέρασες κι εσυ κι εγω και όλοι οι κριτές τι λέει ότι κάνουμε σε περίπτωση που μας έρχεται αυτοκίνητο ανάποδα?? Γιατί σε μένα (με αριθμό ταυτότητας κάπου στο 135) δεν θυμαμαι να μου είπαν τίποτα εκτός απο 'το σταματάμε' .....ούτε πώς , ούτε με τι.........βγαλτε το φίδι εσεις απο την τρύπα.....

*Ζήτησε κανείς απο την Αστυνομία να τον συλλάβει και δεν το έκανε ???

Συγγνωμη άν φάνηκα ειρωνικός ή υβριστικός.Δεν μίλησα έτσι. Συγγνωμη και πάλι

*Σου απαντάω με pm γιατι δεν ήρθα εκεί.

• M
                              magik last edited by

Από την ανασυγκρότηση πριν τον τερματισμό. (υπάρχουν και άλλες)

• Y
                                yiannis2002 last edited by

Οργανωτικά , το χειρότερο από τα 7 που έχω παρακολουθήσει είτε από μέσα είτε ώς σέρβις.
                                (εξαιρώ το περσινό το οποίο δεν παρακολούθησα καθόλου)
                                Ο τεχνικός έλεγχος, άψογος σε ουσία αλλά το μέρος - τεχνόπολις στο γκάζι - ήταν η χειρότερη επιλογή.
                                Πολύ βροχή, τα αυτοκίνητα να περιμένουν πάνω στην πειραιώς, οι ξένοι να ψάχνονται, εμείς να βρεχόμαστε, πάλι το κλασσικό 'να πατήσουμε στο φιλότιμο', και φάγαμε ενα τρίωρο στην βροχή παίζοντας ρόλο ενδιάμεσου και μεταφραστή...
                                Εκκίνηση στην ακρόπολη, λίγος κόσμος, καθόλου οργάνωση, όλοι μπροστά από τα κάγκελα, ανεβαίνουμε στην ράμπα και κατεβαίνουμε σε ρύθμό χελώνας , παίζοντας το παιχνίδι ¨απέφυγε το παιδάκι που πετάγεται'.
                                Παρασκευη πρωί στο ΟΑΚΑ για εκκίνηση, ευτυχώς δίνεται ενα 10λεπτο ακόμα στην απλή, και μας φεύγει το άγχος. Ολοι οι φίλοι μαζεμένοι, χαμογελαστά πρόσωπα, αλλά το σφίξιμο στο στομάχι παραμένει.
                                Το αυτοκίνητο καλύτερο από ποτέ, το έβαλα στο χέρι την προηγούμενη μέρα, και μ έλουσε κρύος ιδρώτας. Πολύ δύναμη, επιτέλους δούλεψε σωστά, τουλάχιστον 170 άλογα, ο Βυζικίδης έχει κάνει θαύματα. Και εκεί αρχίζουν οι σκέψεις. Μήπως κάναμε λάθος που περάσαμε μια φορά μόνο τις ειδικές? γράψαμε σωστά? θ αντέξουμε εμείς σωματικά? μήπως να κάναμε και τις 3 ημέρες και όχι μόνο την πρώτη?
                                Μία κρύο μια ζέστη η διάθεση, κρύο λόγω σκέψεων, ζ'εστη λόγω των φίλων και της πλάκας που γινόταν γενικότερα. Μιλάω στον Νικόλα, 'πάμε και ότι κάνουμε, μη σε νοιάζει τίποτα'
                                , δενόμαστε και παμε για δεκέλεια. Πάμε σβέλτα στην απλή και περιμένουμε να πάρουμε εκκίνηση. Δεκέλεια = Μερκούρης, ειδική γνωστή , την έχουμε ξανακάνει πολλές φορές. 5-4-3-2-1, ξεκινάμε, γλιστράει, η πρώτη διαπίστωση, δεν έχουμε φρένα η δεύτερη...σφίξιμο τα δόντια, συνεχίζω να διαβάζω. 'πάτα' φωνάζω στα ενδιάμεσα. Δίνω το καρνέ, κοιτάω στα κλεφτά τους χρόνους, αλλά δεν θέλω να ξέρω...
                                ξεκινάει απλή για ριτσώνα, ανηφορική...φτάνουμε...χτυπανε τα τηλέφωνα...11οι γενικής, τι κάνατε εκει μέσα? αδύνατον ψελλίζω...χρονάρα μου λένε όλοι...ξεκινάμε ν ανέβουμε το βουνό, φυλαγμένα στο τελείωμα μη μείνουμε πάλι από φρένα...και πάμε για 120 χλμ απλη διαδρομή προς αμφίκλεια.
                                Στην εθνική οδό ο Σπάρταλης σταματημένος αριστερα...
                                φτάνουμε και ξεκινάμε, στο πρώτο αριστερό πέταλο, η alfetta gt του κ. Μέξη...ημιαξόνιο κομμένο, δυο στροφές πιο μετα, Καλτσούνης, λίγο πιο μετά μια ασκόνα και σε μια γρήγορη αριστερή μια πόρσε...αγώνας επιβίωσης...και πάμε Γραβιά για ανασυγκρότηση...
                                Εκεί άρχισαν τα σοβαρα προβλήματα...'Τράβα το λίγο μπροστά στην σκιά'...βαλβολίνες λίμνη εκεί που ήταν πρίν...ωχ...πέσιμο από κάτω...διαφορικό...
                                -τί κάνουμε?
                                -αμα δούμε τα σκούρα σταματάμε

μπαίνουμε στο σέρβις πάρκ
                                -άστο όπως είναι πάμε να φάμε

σφίξιμο στα δόντια, κάνω πως δεν άκουσα...δανεικός γρύλος, δανεική κόλλα, στεγανοποίηση (χίλια ευχαριστώ στον Βαγγέλη Ξεφτέρη και στο Μίλτο Ανδριόπουλο).
                                -Τώρα πάμε να φάμε

γυρνάμε...συμπληρώνουμε βαλβολίνη και πάμε για Οινοχώρι...μπαίνουμε στην ειδική χωρίς κέφι, με άγχος . Τα φρένα δουλεύουν, σαν να χτυπάει πυράκια χαμηλά, το αυτί δουλεύει υπερωρίες. Βγαίνουμε, ενώ μας πιάνει ο ιπτάμενος Τσαλαματάς με το έσκορτ ενα χλμ πρίν το τέλος. Πιο πρίν κάνω το πρώτο λάθος 'Αριστερα' φωνάζω και είναι δεξιά. Τα βάζω με τον εαυτό μου, 'μη μασάς' λέει ο Νικόλας, βγαίνουμε και έρχεται η κρυάδα...ο χρόνος στην Δεκέλεια είναι συν ένα λεπτό , οπότε από 11 πάμε 28, και το διαφορικό συνεχίζει να χάνει αλλά από την άλλη πλευρά...δεν έχουμε περιθώριο, μπαίνουμε Παύλιανη. Πάμε και ότι γίνει...
                                Πιάνουμε στο τελείωμα τον μπροστινό και παίρνουμε χρόνο κατα 3 δεύτερα ταχύτερο από αυτόν. Οποιος το έχει ακούσει ακόμα γελάει...στην δεκέλεια τα χρονόμετρα κάναν λάθος, στην Παύλιανη είναι αλάνθαστα, και εμείς σε 3 δεύτερα καλύψαμε ενα λεπτό , που είναι η διαφορά στο χρόνο εκκίνησης.
                                Το μυαλό όμως είναι αλλού...βρίσκουμε πάλι το σέρβις του Ξεφτέρη , πρίν την ΕΚΟ του Χατζητσοπάνη, το σηκώνουμε στο γρύλο, πάλι από κάτω , κλασσικα...σκουπισμα βαλβολίνες και κόλλα.
                                Πάμε στον Μπράλο με διάθεση χάλια, και πάλι για Οινοχώρι, Ρυθμός ταξιτζή στην Σταδίου, το μυαλό αλλού...πως θα γυρίσουμε πίσω...
                                τελευταία ειδική Παύλιανη, πάμε να ορμήσουμε και ότι γίνει...σαφώς πιο αργά από πρίν, αλλά στα χαρτιά το αποτέλεσμα καλύτερο, ευτυχώς...μολίς βγήκαμε, συνειδητοποίησα πως το ακρόπολις τελείωσε εκεί για εμάς...επιστρέψαμε χαλαρά στα Καμμένα Βούρλα για να πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής.

• E
                                  emi9967 last edited by

Μπορεί κάποιος να μας πει τι εννοούσε ο οδηγός του μπλε A. Romeo με την κίνηση που έκανε με το χέρι του (με το δάκτυλο προς τον ουρανό...) προσπερνόντας 6 πληρώματα της regularity μέσα στην Ε.Δ.;;;;;;;;;;

• P
                                    pro_crossaro last edited by

Ότι είναι ουρακοτάγκος ίσως?

• S
                                      stubos last edited by

Ο χρήστης emi9967 έγραψε:
                                      Μπορεί κάποιος να μας πει τι εννοούσε ο οδηγός του μπλε A. Romeo με την κίνηση που έκανε με το χέρι του (με το δάκτυλο προς τον ουρανό...) προσπερνόντας 6 πληρώματα της regularity μέσα στην Ε.Δ.;;;;;;;;;;

Βρε κάτι μου θυμίζει το αυτοκίνητο....

• A
                                        apr last edited by

Ο χρήστης emi9967 έγραψε:

Προφανως ηθελε ζιγκλερωμα , απο ενα απ'τα 6 πληρωματα ....

Αν ηταν σε γωνια το μεσαιο δακτυλο ...... ζιγκλαιρωνει και δερνει , στην προκειμενη

Απο παλιους κανονισμους της fia ..........

• C
                                          chala13 last edited by

Ο χρήστης APR έγραψε:

Προφανως ηθελε ζιγκλερωμα , απο ενα απ'τα 6 πληρωματα ....

Αν ηταν σε γωνια το μεσαιο δακτυλο ...... ζιγκλαιρωνει και δερνει , στην προκειμενη

Απο παλιους κανονισμους της fia ..........

Tι να πω , τουλαχιστον τωρα γελασα

• First post
                                            Last post
                                          • 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • 7
                                          • 7 / 7