-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ειναι ΤΟΣΟ δυσκολο να καταλαβεις οτι χρησιμοποιωντας την εισοδο του παρκινγκ ΤΟΥ, αφηνει ΕΛΕΥΘΕΡΗ μια ΕΠΙΠΛΕΟΝ θεση για καποιον αλλο στο δρομο? Ισοφαριζοντας ετσι κ τη θεση που αφαιρει απο τη κοινη χρηση με την υπαρξη του παρκινγκ (κ της απαγορευσης παρκαρισματος μπροστα του)?αυτος ο νομος φτιαχτηκε για να εμποδισει τη καταληψη δρομου με δικαιολογια το παρκινγκ και να αποσυμφορησει το δρομο απο αυτοκινητα,οχι για να παιρνει ο καθενας και δευτερο αυτοκινητο επειδη εχει γκαραζ για 1.
-
Α καλα...
Εχει καθε δικαιωμα να εχει κ 2ο κ 3ο κ 4ο αυτοκινητο αμα γουσταρει, σιγα μη σου ζητησει κ την αδεια να παρει κ 2ο αμαξι επειδη εχει γκαραζ για το πρωτο.
κ αν τηρησει το νομο επειδη το απαιτεις εσυ, θα σου αφαιρεσει αλλες 3 κοινοχρηστες δημοσιες θεσεις απο το δρομο που δεν βρισκεις να παρκαρεις. Να της λες κ ευχαριστω που αντι να κανει αυτο, τα στοιβαζει (αν μπορει) στην εισοδο του δικου της γκαραζ κ σου αφηνει αυτες τις 3 θεσεις διαθεσιμες.
trident
Το γραμμα του νομου υπαρχει για να εξυπηρετει την ουσια του νομου, που ειναι να μην εμποδιζεται το νομιμο παρκινγκ. Οταν παρκαρει το δικο της αυτοκινητο μπροστα στο δικο της παρκινγκ, δεν εμποδιζει τον εαυτο της απο τη χρηση του δικου της παρκινγκ. Απλο ειναι.
-
δηλαδη μας κανει και χαρη κιολας?για μας το κανει?
-
Πιθανοτατα* το κανει
α) για τη παρτη της
β) γιατι ειναι το αυτονοητοΟΠΩΣ Κ ΝΑ ΕΧΕΙ, το αποτελεσμα ειναι οτι ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.
*εγω πχ αν εφτανα βραδυ σπιτι να παρκαρω το 2ο αυτοκινητο κ εβρισκα κενη θεση ακομα κ εξω απο το σπιτι μου, παλι στην εισοδο του παρκινγκ θα το εβαζα, ακριβως για να μη φαω μια εξτρα θεση απο τους υπολοιπους, ακομα κ αν αυτο πιθανως σημαινε οτι το επομενο πρωι θα επρεπε να μετακινησω το 2ο για να φυγω με το 1ο απο μεσα απο το παρκινγκ. Για σενα δηλαδη.
-
καταλαβαινω τι λες,αλλα αυτο που σου λεω ειναι ο νομος υπαρχει για να μην υπαρχει η καταχρηση του παρκινγκ με καβατζωμα του δρομου.
-
@Kacey. Σε αλλα θεματα παραθετεις νομους, αρθρα κτλ αλλα εδω που κι εσυ βρισκεσαι σε παρομοια θεση τα αλλαζεις. Τα πραγματα ειναι απλα. Ο νομος δεν δινει δικαιωμα να παρκαρεις το αυτοκινητο στην εισοδο του γκαραζ, τερμα και τελειωσε και οπως σου γραψαμε καποιοι δεν μας ενδιαφερει η κοινωνικη σου ευαισθησια κτλ οποτε παρκαρε το οπου αλλου θες. Γιατι με την λογικη σου κι εγω να περναω με κοκκινο πχ οταν μπορω γιατι ετσι αποσυμφοριζω τα μποτιλιαρισματα. Η να παρκαρω μπροστα η και ακομα μεσα στο παρκινγκ σου ωστε εστω και για λιγη ωρα να αδειαζω μια θεση και οταν θες να βγεις, να μπεις η να σταθμευσεις να με φωναζεις να το βγαζω.
Δεν ειναι λογικη αυτη και επιπλεον για να μην τραβηξει αυτη η κουβεντα επ απειρον οτι αλλο εχετε να προτεινετε η να επαναλαβετε οι εχοντες αντιθετη αποψη καλο ειναι να το προωθησετε στο αντιστοιχο τμημα η ακομα καλυτερα στον νομοθετη γιατι μεχρι να αλλαξει κατι εχετε αδικο.
-
Εγω απο τη πρωτη στιγμη ειπα:
ΕΙΝΑΙ παρανομο αλλα ειναι ηλιθιο να ειναι παρανομο γιατι η τηρηση του νομου δημιουργει μεγαλυτερο προβλημα στους υπολοιπους. Αν θεωρεις οτι δεν ειναι ετσι, τοτε μια πχ αντιστοιχη περιπτωση στη γειτονιας σου ας σου τρωει μια εξτρα θεση εσενα που δεν εχεις παρκινγκ.
-
Που σε τελική αν 'αυτο' παει σε δικαστηριο μπορει και να ανατραπει. ( η κληση σε αλλο αυτοκινητο του ιδιοκτητη της θεσης )
ΥΠΟΘΕΤΩ οτι το πνευμα του νομου ειναι να τιμωρει αυτον που κλεινει το παρκινγ των -νομιμων- αλλων, κι οχι να τιμορει αυτον που κλεινει το..... παρκινγ του.... -
Ορμώμενος από τη συμπεριφορά γείτονα, πρέπει να έχουμε υπ' όψιν μας ότι είναι θεμιτό να παρκάρει ο ιδιοκτήτης μπροστά από την είσοδο του parking του μόνο όταν:
- έχει ήδη βάλει όσα αυτοκίνητα προβλέπεται από τα σχέδια μέσα
- ΔΕΝ καταργεί θέση από το δρόμο
Κι εξηγούμαι: Γείτονας έχει είσοδο parking (αμφιλεγόμενης νομιμότητας κι αυτή αφού απουσιάζει η οποιαδήποτε προειδοποιητική πινακίδα) και παρκάρει ΠΑΝΤΑ μπροστά από αυτήν. Δε βάζει ΠΟΤΕ αυτοκίνητο μέσα. Όμως, επειδή το άνοιγμα της εισόδου είναι μικρότερο από το μήκος του αυτοκινήτου του, τρώει χώρο θέσης και από το δρόμο. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται ο διαθέσιμος για στάθμευση χώρος κατά μία θέση.
-
Ο χρήστης fokion_sportage έγραψε:
Που σε τελική αν 'αυτο' παει σε δικαστηριο μπορει και να ανατραπει. ( η κληση σε αλλο αυτοκινητο του ιδιοκτητη της θεσης )
ΥΠΟΘΕΤΩ οτι το πνευμα του νομου ειναι να τιμωρει αυτον που κλεινει το παρκινγ των -νομιμων- αλλων, κι οχι να τιμορει αυτον που κλεινει το..... παρκινγ του....Υποθετεις. Ετσι ξεκινησε και ο χαμος με της πυλωτες. Καποιος υπεθεσε οτι μπορει να βαλει αλυσιδες, να την χτισει κτλ και οταν πηγαν στα δικαστήρια την εφαγαν. Αρα οπως στις πυλωτες εχεις μονο αποκλειστικο δικαιωμα σταθμευσης ετσι και εδω έχεις μονο αποκλειστικο δικαιωμα εισοδου και εξόδου και τιποτα αλλο. Και η αστυνομια σε χωρο που απαγορεύεται η σταθμευση οφειλει να γραψει ακομα και τον ιδιοκτητη του παρκινγκ καθως δεν εχει κανενα επιπλέον δικαιωμα στον δρομο (περα της εισοδου - εξοδου) εναντι των υπολοιπων και φυσικα δεν ειναι πανω απο τον νομο.
Και για να τελειωνουμε με την κοινωνικη πλευρά του θεματος ο εχων δευτερο αμαξι αν σταθμευσει στην εισοδο εχει 100% σιγουρο παρκινγκ κατω απο το σπιτι του Αντιθετα αν ψαξει για παρκινγκ οπως ολοι οι υπόλοιποι εχει ακριβως τις ιδιες πιθανοτητες με τους υπολοιπους να βρει κανα 2 χλμ μακρια. Φανταζομαι καταλαβαινετε ποιος εχει το μεγαλύτερο οφελος.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Ορμώμενος από τη συμπεριφορά γείτονα, πρέπει να έχουμε υπ' όψιν μας ότι είναι θεμιτό να παρκάρει ο ιδιοκτήτης μπροστά από την είσοδο του parking του μόνο όταν:- έχει ήδη βάλει όσα αυτοκίνητα προβλέπεται από τα σχέδια μέσα
- ΔΕΝ καταργεί θέση από το δρόμο
Κι εξηγούμαι: Γείτονας έχει είσοδο parking (αμφιλεγόμενης νομιμότητας κι αυτή αφού απουσιάζει η οποιαδήποτε προειδοποιητική πινακίδα) και παρκάρει ΠΑΝΤΑ μπροστά από αυτήν. Δε βάζει ΠΟΤΕ αυτοκίνητο μέσα. Όμως, επειδή το άνοιγμα της εισόδου είναι μικρότερο από το μήκος του αυτοκινήτου του, τρώει χώρο θέσης και από το δρόμο. Με τον τρόπο αυτό μειώνεται ο διαθέσιμος για στάθμευση χώρος κατά μία θέση.
Το οτι αν το βαζει εξω πιανει κ αλλα μετρα απο το δημοσιο χωρο, το καταλαβαινω. Αν ομως δεν ισχυει το β, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα εχετε αν το αφηνει μεσα ή εξω, αφου σε καθε περιπτωση κ αφου μιλαμε για νομιμο παρκινγκ, ο χωρος μπροστα απο την εισοδο ειναι μη διαθεσιμος στους υπολοιπους.
-
Kacey μου εισαι συμπαθης μεσα απο τα posts σου αλλα εδω εισαι απαλευτος. Δεν σου ανηκει ο δρομος. Απλα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Το οτι αν το βαζει εξω πιανει κ αλλα μετρα απο το δημοσιο χωρο, το καταλαβαινω. Αν ομως δεν ισχυει το β, πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω τι κολλημα εχετε αν το αφηνει μεσα ή εξω, αφου σε καθε περιπτωση κ αφου μιλαμε για νομιμο παρκινγκ, ο χωρος μπροστα απο την εισοδο ειναι μη διαθεσιμος στους υπολοιπους.Γιατί δεν το καταλαβαίνεις; Το είπε καθαρά ο paris.gr στο προηγούμενο ποστ του.
Και για να τελειωνουμε με την κοινωνικη πλευρά του θεματος ο εχων δευτερο αμαξι αν σταθμευσει στην εισοδο εχει 100% σιγουρο παρκινγκ κατω απο το σπιτι του Αντιθετα αν ψαξει για παρκινγκ οπως ολοι οι υπόλοιποι εχει ακριβως τις ιδιες πιθανοτητες με τους υπολοιπους να βρει κανα 2 χλμ μακρια. Φανταζομαι καταλαβαινετε ποιος εχει το μεγαλύτερο οφελος.
Με απλά λόγια kacey τι μας λέει ο paris.gr;
'Γιατί να βρίσκει ο γείτονας θέση παρκαρίσματος αμέσως και να μην ταλαιπωρείται όπως ταλαιπωρούμαι κι εγώ; Το ξέρω ότι δεν ενοχλεί κανέναν και δε δημιουργεί πρόβλημα παρκάροντας στην είσοδο του, αλλά ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΤΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΚΙΝΓΚ.'
Που το βρίσκεις το παράλογο στην χώρα των κρετίνων; -
Χαιρω πολυ ρε Bayern...Ειναι προφανες οτι πρεπει να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Το θεμα ειναι οτι με αυτη την απαιτηση, δημιουργειται ακομα μεγαλυτερη δυσκολια στον ιδιο που το ζηταει.
Ο χρήστης Paris.gr έγραψε:
Kacey μου εισαι συμπαθης μεσα απο τα posts σου αλλα εδω εισαι απαλευτος. Δεν σου ανηκει ο δρομος. Απλα.Δεν μου ανηκει ο δρομος. Μου ανηκει το δικαιωμα να μη σε αφηνω να παρκαρεις εκει. Που σημαινει οτι εσυ ετσι κ αλλιως απαγορευεται να παρκαρεις στην εισοδο, το εχεις χασει αυτο το τρενο. Αρα το μονο που συμβαινει οταν βαλω αλλο αυτοκινητο μπροστα στην εισοδο ΜΟΥ, ειναι οτι βολευω αλλο ενα αυτοκινητο εκει που ετσι κ αλλιως εσυ δεν θα παρκαρες. Κ απαιτεις αυτο που απαιτεις μονο κ μονο για να δυσκολευεται KAI ο αλλος ο τυχερος που εχει παρκινγκ, ασχετα αν τελικα δημιουργει μεγαλυτερο προβλημα ετσι. Ακριβως οπως το εγραψες κ μονος σου. Ζηλια ψωρα.
Η διαφορα μας ειναι οτι - οπως ειπα - αν εγω ενα βραδυ ειχα να διαλεξω αναμεσα σε μια τυχαια ελευθερη θεση εξω/διπλα απο το σπιτι μου κ στο να το βαλω μπροστα στο παρκινγκ μου, θα το εβαζα στο παρκινγκ μου ακομα κ αν αυτο σημαινε οτι το επομενο πρωι θα εκανα ΔΥΟ αυτοκινητα μανουβρα για να φυγω, ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην ΣΟΥ φαω μια εξτρα, δημοσιως διαθεισμη θεση.
Κατα τ'αλλα, εγω ειμαι ο απαλευτος κ εσυ ενδιαφερεσαι για τη τηρηση του νομου...
-
Αν υπάρχει κάποιος τροχαίος ας μας εξηγήσει τι συμβαίνει ακριβώς. Νομίζω πως όταν ζητάς από το δήμο άδεια για πινακίδα που απαγορεύεται το παρκαρισμα, σου ζητάν κάτοψη. Αν δεν ικανοποιεί περισσότερα του ενός αυτοκινήτου δεν σου δίνουν άδεια.
Κοινώς η άδεια στην κοπέλα δόθηκε ή κατά λάθος ή greek way. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Χαιρω πολυ ρε Bayern...Ειναι προφανες οτι πρεπει να ψοφησει η κατσικα του γειτονα. Το θεμα ειναι οτι με αυτη την απαιτηση, δημιουργειται ακομα μεγαλυτερη δυσκολια στον ιδιο που το ζηταει.Kacey μου εισαι συμπαθης μεσα απο τα posts σου αλλα εδω εισαι απαλευτος. Δεν σου ανηκει ο δρομος. Απλα.
Δεν μου ανηκει ο δρομος. Μου ανηκει το δικαιωμα να μη σε αφηνω να παρκαρεις εκει. Που σημαινει οτι εσυ ετσι κ αλλιως απαγορευεται να παρκαρεις στην εισοδο, το εχεις χασει αυτο το τρενο. Αρα το μονο που συμβαινει οταν βαλω αλλο αυτοκινητο μπροστα στην εισοδο ΜΟΥ, ειναι οτι βολευω αλλο ενα αυτοκινητο εκει που ετσι κ αλλιως εσυ δεν θα παρκαρες. Κ απαιτεις αυτο που απαιτεις μονο κ μονο για να δυσκολευεται KAI ο αλλος ο τυχερος που εχει παρκινγκ, ασχετα αν τελικα δημιουργει μεγαλυτερο προβλημα ετσι. Ακριβως οπως το εγραψες κ μονος σου. Ζηλια ψωρα.
Η διαφορα μας ειναι οτι - οπως ειπα - αν εγω ενα βραδυ ειχα να διαλεξω αναμεσα σε μια τυχαια ελευθερη θεση εξω/διπλα απο το σπιτι μου κ στο να το βαλω μπροστα στο παρκινγκ μου, θα το εβαζα στο παρκινγκ μου ακομα κ αν αυτο σημαινε οτι το επομενο πρωι θα εκανα ΔΥΟ αυτοκινητα μανουβρα για να φυγω, ΑΚΡΙΒΩΣ για να μην ΣΟΥ φαω μια εξτρα, δημοσιως διαθεισμη θεση.
Κατα τ'αλλα, εγω ειμαι ο απαλευτος κ εσυ ενδιαφερεσαι για τη τηρηση του νομου...
το παρκινγκ υποτιθεται το χεις για να αποσυμφορεις το δρομο.οχι για να διευκολυνεσαι στο που να παρκαρεις.
γι αυτο εχει βγει νομος που υποχρεωνει τις πολυκατοικιες να χουν παρκινγκ.
αλλα βεβαια ο ελληναρας εχει ενα παρκιγκ και 3-4 αυτοκινητα και μετα κλαιγεται γιατι δε βρισκει να παρκαρει. -
Καλά γιατι τρολάρετε ρε σεις τον kacey που σε αυτή την περίπτωση έχει δίκιο, αφού χαζοί δεν είστε; τόσο πολύ θέλετε να τηρείτε το γράμμα του νόμου; έλεος πια, αντί να πούνε και ευχαριστώ που δεν καταλαμβάνει ακόμη μια θέση την κράζουνε κιόλας. είπαμε δεν τις ανήκει καμία θέση αλλά και κανένας άλλος δεν μπορεί να βάλει εκεί τίποτα. Που το κακό; τόσο ζήλια επειδή'βολεύεται' με 2 θέσεις
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Που το βρίσκεις το παράλογο στην χώρα των κρετίνων;Φιλαρακο καταρχας αν ο χαρακτηρισμος πηγαινει σε εμενα προφανως στον επιστρεφω καθως κρετινοι ειναι οσοι σε αυτοι την χωρα η κανουν τους κανονες λαστιχο η απλα τους παραβιαζουν επειδη τους το υποδεικνυει η δικη τους ευκολια. Εσυ μπορεις να διαλεξεις μονος σου που ανηκεις. Απλα.
ΥΓ1. Αυτο που χαλα τους περισσοτερους ειναι η κουτοπονηρια του Ελληνα. Παιρνουν ενα νομο που τους προστατευει και του αλλαζουν τα φωτα. Ο δρομος μπροστα στο παρκινγκ ειναι δημοσιος οποτε ολοι μπορουν να εχουν προσβαση αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ να παρκαρει. Αλλα ο Ελληναρας τα θελει ολα δικα του. Βρισκει την δικαιολογια της μια επιπλεον θεσης πχ στις 100 μιας γειτονιας δηλαδη προσφορα 1% στο συνολο για να διπλασιασει τις δικες του θεσεις και να εξασφαλισει 100% δευτερο παρκινγκ κατω απο το σπιτι του. Νομιζω οτι αξιζετε βραβειο κοινωνικης προσφορας και δωρο μια ακομα θεση!
ΥΓ2. Προσωπικα δεν με ενοχλει ουτε που ο γειτονας βαζει 3 αμαξια αντι για 2 στην πυλωτη, ουτε που παρκαρουν απεναντι απο το παρκινγκ μου ακριβως κατω απο πινακιδα που απαγορευει την σταθμευση (οπου κανονικα θα επρεπε να παρκαρω εγω, σωστα;) και μου κανουν τη ζωη δυσκολη στο μπες βγες γιατι καταλαβαινω οτι ετσι αποσυμμφοριζεται καπως η γειτονια. Αλλα μα τω θεο αν καποιος μου αρχιζε τα περι γραμματος και πνευματος του νομου, κρεττινων κτλ καθε μερα θα καλουσα την αστυνομια. Οποιος θελει να κανει την παρανομια του ας την κανει στα μουλωχτα και οχι να θελει να βγει και απο πανω ως μεγας ευεργετης της κοινωνιας. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Αν υπάρχει κάποιος τροχαίος ας μας εξηγήσει τι συμβαίνει ακριβώς. Νομίζω πως όταν ζητάς από το δήμο άδεια για πινακίδα που απαγορεύεται το παρκαρισμα, σου ζητάν κάτοψη. Αν δεν ικανοποιεί περισσότερα του ενός αυτοκινήτου δεν σου δίνουν άδεια.
Κοινώς η άδεια στην κοπέλα δόθηκε ή κατά λάθος ή greek way.Δεν νομιζω να ισχυει αυτο, σαφως κ υπαρχουν παρκινγκ μιας θεσεως. ΠΧ μετατροπες χωρων που δεν ηταν παρκινγκ σε παρκινγκ (νομιμα). Υπαρχουν απαιτουμενες ελαχιστες διαστασεις για το χωρο αλλα δεν νομιζω να προυποθετει το να χωρανε τουλαχιστον 2 αυτοκινητα.
Καλά γιατι τρολάρετε ρε σεις τον kacey που σε αυτή την περίπτωση έχει δίκιο, αφού χαζοί δεν είστε; τόσο πολύ θέλετε να τηρείτε το γράμμα του νόμου;
Αστους μωρε, δεν καταλαβες? Χεστηκαν για το γραμμα του νομου, να παιδευτει ΚΑΙ ο αλλος θελουν επειδη ειχε τη δυνατοτητα να φτιαξει/αγορασει ενα παρκινγκ ενω αυτοι οχι.
το παρκινγκ υποτιθεται το χεις για να αποσυμφορεις το δρομο.οχι για να διευκολυνεσαι στο που να παρκαρεις.
Ακριβως. Κ αυτο που προτεινεις ξανασυμφοριζει το δρομο: τρωω μια ΕΞΤΡΑ θεση για το 2ο αυτοκινητο, ενω θα μπορουσα να το στοιβαξω στην εισοδο του παρκινγκ που ετσι κ αλλιως εσυ δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις. Αυτο οσο κ να προσπαθεις να μας βγαλεις τρελους, ειναι δεδομενο.
Που το βρίσκεις το παράλογο στην χώρα των κρετίνων;
Φιλαρακο καταρχας αν ο χαρακτηρισμος πηγαινει σε εμενα προφανως στον επιστρεφω καθως κρετινοι ειναι οσοι σε αυτοι την χωρα η κανουν τους κανονες λαστιχο η απλα τους παραβιαζουν επειδη τους το υποδεικνυει η δικη τους ευκολια. Εσυ μπορεις να διαλεξεις μονος σου που ανηκεις. Απλα.
ΥΓ1. Αυτο που χαλα τους περισσοτερους ειναι η κουτοπονηρια του Ελληνα. Παιρνουν ενα νομο που τους προστατευει και του αλλαζουν τα φωτα. Ο δρομος μπροστα στο παρκινγκ ειναι δημοσιος οποτε ολοι μπορουν να εχουν προσβαση αλλα ΚΑΝΕΝΑΣ να παρκαρει. Αλλα ο Ελληναρας τα θελει ολα δικα του. Βρισκει την δικαιολογια της μια επιπλεον θεσης πχ στις 100 μιας γειτονιας δηλαδη προσφορα 1% στο συνολο για να διπλασιασει τις δικες του θεσεις και να εξασφαλισει 100% δευτερο παρκινγκ κατω απο το σπιτι του. Νομιζω οτι αξιζετε βραβειο κοινωνικης προσφορας και δωρο μια ακομα θεση!
ΥΓ2. Προσωπικα δεν με ενοχλει ουτε που ο γειτονας βαζει 3 αμαξια αντι για 2 στην πυλωτη, ουτε που παρκαρουν απεναντι απο το παρκινγκ μου ακριβως κατω απο πινακιδα που απαγορευει την σταθμευση (οπου κανονικα θα επρεπε να παρκαρω εγω, σωστα;) και μου κανουν τη ζωη δυσκολη στο μπες βγες γιατι καταλαβαινω οτι ετσι αποσυμμφοριζεται καπως η γειτονια. Αλλα μα τω θεο αν καποιος μου αρχιζε τα περι γραμματος και πνευματος του νομου, κρεττινων κτλ καθε μερα θα καλουσα την αστυνομια. Οποιος θελει να κανει την παρανομια του ας την κανει στα μουλωχτα και οχι να θελει να βγει και απο πανω ως μεγας ευεργετης της κοινωνιας.Αστο μαστορα. Μονος σου παραδεχτηκες οτι το προβλημα σου ειναι να μην βρισκει ευκολα θεση ο αλλος,επειδη εσυ (νομιμως) εχεις χασει το δικαιωμα να παρκαρεις εκει. Να ψοφησει η κατσικα του γειτονα δηλαδη. Εδω σου λεω οτι ακομα κ αν ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ, εγω θα το βαλω στην εισοδο του παρκινγκ ΑΚΟΜΑ Κ ΑΝ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΞΤΡΑ ΔΥΣΚΟΛΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΑΦΑΙΡΕΣΩ ΕΣΕΝΑ ΤΗ ΘΕΣΗ, κ εσυ εκει, στη 'τηρηση του νομου'. Grab the egg and give it a haircut που λενε κ στο χωριο μου.
ΥΓ Η πλακα ειναι οτι δεν εχω παρκινγκ, απλα λεω κ υποστηριζω το ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ κ ΛΟΓΙΚΟ. Αλλα εντω ειναι Ελλαντα...
-
Ενα βραβειο στα παιδιά και γρήγορα. Και μια θεση στο νομοθετικο σωμα. Νομοι και μ@λ@κιες. Δικιο ειναι η ευκολία του καθενος.
ΥΓ. Βαρεθηκα. Οταν αλλαξει ο νομος στείλτε μου πμ.
Νομοθεσία περί πάρκινγκ