-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
focusman κάνε search στα ποστ σου και πες μας ποιο δεν διαλέγεις σε λευκό με μαύρες ζάντες.
με έχεις ταράξει στο dejavu αδερφέ. ρίξε και κανά χρωματάκι γιατί μόνο μΠαοκ και τούμπα λίμπρε είσαι.Και σκεψου οτι δεν ειμαι Θεσσαλονικιος!!
Μπλε με ασπρες ζαντες καλα ειναι?
-
@storm
συμφωνώ με αυτά που λες για τα κρος οβερ κ το πως σου λυνουν τα χερια στους λακουβοδρομους μας. παντως το 207 είναι για το πο@τσο στο θεμα της εμπρος γωνίας πρόσβασης. σε σημεια που το ίμπιζα περναει για πλάκα, το 207 βρίσκει μπροστά λόγω σχεδιασης. ειναι ανωμαλία της πεζώ αυτό, αφού κ το 406 που ειχαμε τα ίδια -
Δυστυχώς οι δήμοι έχουν οικονομικά προβλήματα και έχουν σταματήσει να ρίχνουν πίσσα. Στην περιοχή μου πλέον μόνο χώμα με χαλίκι στις λακκούβες. Το χώμα φυσικά γρήγορα αποχωρεί και αν βραχεί βουλιάζει.
Τα απλά καθημερινά αυτοκίνητα ταλαιπωρούνται πολύ. Κάπου εκεί ξεκινά να έχει νόημα και το αμάξωμα τύπου crossover ή ακόμα και μικρά απλά suv. -
Το δικο μας Juke τραβηξε μια χαρα το φουσκωτο μεχρι Πατρα, με 10λιτ/100, και στο νησι ανεβηκε μεγαλης κλισης ανηφορα τραβοντας το, χωρις να διστασει... η 2α και 3η ειναι ο,τι χρειαζεταο καποιος απο δυναμη και προσπερασμα σε ανηφορα, και σε χωματοδρομους μια χαρα... αν ειχε πιο σφιχτη αναρτηση θα ηταν αψογο εργαλειο... επισης 'κοβει' πολυ με το τιμονι, και ετσι μανουβρες και παρκαρισμα τελειο.. χοροι με πεσμενα τα πισω καθισματα τεραστιοι θα ελεγα με 'τετραγωνισμενες διστασεις' Γενικα δεν με προβληματισε καθολου.. εχει κανει 5500 χλμ μεχρι σημερα..
-
αφού αναφέρθηκαν οι χώροι, να πω οτι προσωπικά ο χώρος για τον οδηγό δεν με προβλημάτισε (άρα θα χωρέσει σχεδόν ολόκληρη τη καμπάνα της κατανομής).
ωστόσο η αδυναμία ρύθμισης του τιμονιού μέσα-έξω ήταν dealbreaker διότι έβρισκε στο γόνατο μου, ακόμα και στη ψηλότερη θέση. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ωστόσο η αδυναμία ρύθμισης του τιμονιού μέσα-έξω ήταν dealbreaker διότι έβρισκε στο γόνατο μου, ακόμα και στη ψηλότερη θέση.Χαζομαρα τους που δεν το εκαναν ετσι. Εχει αναφερθει σε πολλα forums ως φαουλ!
Τον 15αυγουστο πετυχα στην ΕΟ το πλεον καγκουρικο Juke ... σε στυλ του Juke GTR! Με πινακιδες Θεσ/νικης, λευκο, μαυρες ζαντες, αεροτομες, ποδιες, αυτοκολλητα κλπ!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
ωστόσο η αδυναμία ρύθμισης του τιμονιού μέσα-έξω ήταν dealbreaker διότι έβρισκε στο γόνατο μου, ακόμα και στη ψηλότερη θέση.
Τον 15αυγουστο πετυχα στην ΕΟ το πλεον καγκουρικο Juke ... σε στυλ του Juke GTR! Με πινακιδες Θεσ/νικης, λευκο, μαυρες ζαντες, αεροτομες, ποδιες, αυτοκολλητα κλπ!!!
Δικός μου είναι αυτός!
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
ωστόσο η αδυναμία ρύθμισης του τιμονιού μέσα-έξω ήταν dealbreaker διότι έβρισκε στο γόνατο μου, ακόμα και στη ψηλότερη θέση.
Δικός μου είναι αυτός!
Μενίδι;
-
Περιστέρι
-
Είμαι πολύ κοντά στην αγορά ενός Juke 1.6 DIG-T 190hp 4wd (έχω ήδη δώσει προκαταβολή) γιατι πραγματικά θεωρώ ότι συνδυάζει πολλά καλά, ιαπωνική αξιοπιστία, τετρακίνηση, διαφορετική εμφάνιση, 3+3 χρόνια εγγύηση, ψηλό - 17 εκ. απόσταση από το έδαφος το 4κίνητο, αυτόματο για όσους, όπως εγώ, θεωρύν ότι τα αυτόματα κιβώτια έχουν εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε τέτοιο βαθμό που η ευκολία τους τα καθιστά αξιοπρεπέστατες εναλλακτικλες των χειροκίνητων (ανάλογα με τη χρήση του καθενός) χωρίς να ζητάει πολλά ειδικά με τις προσφορές που τρέχουν αυτή την περίοδο.
Δυστυχώς δεν υπάρχει test drive το 4wd Turbo σε καμμία αντιπροσωπεία της Nissan στην Ελλάδα.... (ούτε έστω ένα δικίνητο turbo)
Λογικά θα προχωρήσω έτσι κ αλλιώς στην αγορά, απλά αναρωτιέμαι αν υπάρχει κανένας φίλος από Αθήνα με 1.6T 190hp 4x4 που έχει την όρεξη και την καλοσύνη να το κάναμε μία γρήγορή βόλτα - πιο πολύ θέλω να δω το CVT αν κ επειδή οδηγώ ήδη αυτοκίνητο με CVT (toyota iq) πιστεύω θα είμαι εγκλιματισμένος στο θέμα.
Οποιαδήποτε βοήθεια από φίλο θα είμαι υπόχρεος!
-
Εμείς πάλι θα ήμασταν υπόχρεοι αν μας έκανες μια παρουσίαση όταν σου έρθει στα χέρια και του πάρεις τον αέρα!
-
Χεχέ αυτό σίγουρα θα το κάνουμε
Αφού έχω σκεφτεί να το δώσω και στους 4Τ για Τεστ αφού έχει καταφέρει ο Θεοχαράκης να μην έχει διαθέσει κανένα 4κίνητο για τεστ & δοκιμές σε περιοδικά στην Ελλάδα.
Πάμε στα τυφλά - χωρίς δοκιμή από 4Τ & χωρίς test-drive - νομίζω καλά θα βγεί όμως
-
Πόσο πήγε τελική τιμή;
-
23.590€ με το κλειδί στο χέρι το (μή-μεταλλικό) λευκό με τις προσφορές που παίζουν (δώρο απόσυρση + προσφορά + πρόσφατη μείωση τιμής μετά τη μεταφορά της παραγωγής στην Αγγλία). Όσο να ναι βοηθάει στην απόφαση ότι το σκεφτόμουν και στα 30k... Βοηθάει και η - παρανοική - τιμή του Countryman S ALL4 αν και με ίδια τιμή το Juke θα επέλεγα...
-
Ο χρήστης alexm7 έγραψε:
23.590€ με το κλειδί στο χέρι το (μή-μεταλλικό) λευκό με τις προσφορές που παίζουν (δώρο απόσυρση + προσφορά + πρόσφατη μείωση τιμής μετά τη μεταφορά της παραγωγής στην Αγγλία). Όσο να ναι βοηθάει στην απόφαση ότι το σκεφτόμουν και στα 30k... Βοηθάει και η - παρανοική - τιμή του Countryman S ALL4 αν και με ίδια τιμή το Juke θα επέλεγα...πολύ καλή τιμή
οι 4 τροχοι έχουν δοκιμάσει την δικίνητη τουρμπο με το χειροκίνητο. πολύ καλά λόγια είχαν πει, απλά στα χέρια του ΣΧ έκαιγε πολλά -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
23.590€ με το κλειδί στο χέρι το (μή-μεταλλικό) λευκό με τις προσφορές που παίζουν (δώρο απόσυρση + προσφορά + πρόσφατη μείωση τιμής μετά τη μεταφορά της παραγωγής στην Αγγλία). Όσο να ναι βοηθάει στην απόφαση ότι το σκεφτόμουν και στα 30k... Βοηθάει και η - παρανοική - τιμή του Countryman S ALL4 αν και με ίδια τιμή το Juke θα επέλεγα...
πολύ καλή τιμή
οι 4 τροχοι έχουν δοκιμάσει την δικίνητη τουρμπο με το χειροκίνητο. πολύ καλά λόγια είχαν πει, απλά στα χέρια του ΣΧ έκαιγε πολλάΝαι δοκιμή της δικίνητης τούρμπο απο ΣΧ και σε άλλο τεύχος συγριτικό της δικίνητης με Countryman S... Σίγουρα αυτά βοηθάνε όσων αφορά τον κινητήρα αλλά οι αλλαγές σε σχέση με την τετρακίνητη είναι κιβώτιο + τετρακίνηση + πίσω ανάρτηση που είναι αρκετές που πιστεύω πραγματικά λείπει μία δοκιμή του 4κίνητου...
-
Μια χαρά η τιμή.
Καλοτάξιδο. -
H τιμή αυτή είναι πολύ καλή σε σχέση με τα 30000 που έκανε πριν λίγους μήνες βέβαια για 4 μέτρα είναι πάλι αρκετά αλλά το αντίστοιχο cooper all4 κάνει 10000 παραπάνω αλλά η οδηγική αίσθηση του μινι θα διαφέρει χωρις να δικαιολογεί ομως αυτη τη διαφορά!
καλοτάξιδο και γράψε και για κατανάλωση(τα 190 ατια θέλουν τάισμα) -
Ακόμα να γράψεις εντυπώσεις;
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης trail-rated έγραψε:
H τιμή αυτή είναι πολύ καλή σε σχέση με τα 30000 που έκανε πριν λίγους μήνες βέβαια για 4 μέτρα είναι πάλι αρκετάΜε το μέτρο πάνε τα αυτοκίνητα;
Δηλαδή οι Elise πάνω από 15000-16000Ε δε θα έπρεπε να έχουν.
Nissan Juke