-
Συνεχίζουμε το θέμα Danica.
Και εγώ δεν έχω εντυπωσιαστεί από τα οδηγικά της προσόντα αλλά από τα άλλα της προσόντα...
Σοβαρά τώρα... Η Danica θα ήταν μία καλή λύση μήπως και η αγορά της F1 έκανε κάτι στην Αμερική.
-
Και εγώ δεν έχω εντυπωσιαστεί από τα οδηγικά της προσόντα αλλά από τα άλλα της προσόντα...
Σοβαρά τώρα... Η Danica θα ήταν μία καλή λύση μήπως και η αγορά της F1 έκανε κάτι στην Αμερική.
-
-
Δεν νομιζω να τολμησει να πλησιασει την F1 η Danica, δεν εχει ουτε για αστειο τις δυνατοτητες. Το ιδιο και ο εγγονος Andretti, στο A1GP ειναι θλιβερος.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Δεν νομιζω να τολμησει να πλησιασει την F1 η Danica, δεν εχει ουτε για αστειο τις δυνατοτητες. Το ιδιο και ο εγγονος Andretti, στο A1GP ειναι θλιβερος.ούτε και ο Alex Yoong είχε αλλά είχε πίσω του τα πετροδόλλαρα.
Στην Φ1 πια δεν έχει σημασία η ικανότητα αλλά οι σπόνσορες. Ο Vetel θα μπορούσε να ήταν στην 1η γραμμή οποιασδήποτε μεγάλης ομάδας και φέτος θα συνεχίσει να είναι στα τσικό.
Όταν όμως έχεις τον Μαυρούλη στην McLaren, το παιδί του πρωταθλητή στη Williams, το Βραζιλιάνο οδηγό από τις Φαβέλες στην Φερράρι, τα αδέλφια από την Φιλανδία, το έτερο παιδί του πρωταθλητή στη Renault, τον Αρτέμη Μάτσα με τα λεφτά των Τραπεζιτών από τη Χώρα των Βάσκων που χώρος για καλούς οδηγούς......
ΥΓ. Η τελευταία παράγραφος παρακαλώ όπως ληφθεί με την απαραίτητη δόση χιούμορ....
-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Δεν νομιζω να τολμησει να πλησιασει την F1 η Danica, δεν εχει ουτε για αστειο τις δυνατοτητες. Το ιδιο και ο εγγονος Andretti, στο A1GP ειναι θλιβερος.
ούτε και ο Alex Yoong είχε αλλά είχε πίσω του τα πετροδόλλαρα.
Στην Φ1 πια δεν έχει σημασία η ικανότητα αλλά οι σπόνσορες. Ο Vetel θα μπορούσε να ήταν στην 1η γραμμή οποιασδήποτε μεγάλης ομάδας και φέτος θα συνεχίσει να είναι στα τσικό.
Όταν όμως έχεις τον Μαυρούλη στην McLaren, το παιδί του πρωταθλητή στη Williams, το Βραζιλιάνο οδηγό από τις Φαβέλες στην Φερράρι, τα αδέλφια από την Φιλανδία, το έτερο παιδί του πρωταθλητή στη Renault, τον Αρτέμη Μάτσα με τα λεφτά των Τραπεζιτών από τη Χώρα των Βάσκων που χώρος για καλούς οδηγούς......
ΥΓ. Η τελευταία παράγραφος παρακαλώ όπως ληφθεί με την απαραίτητη δόση χιούμορ....
Συμφωνό
Ο Γερμανός Σεβαστιανός έχει πολλύ μέλλον μπροστά του ακόμα υπομονή....
όσο για τους άλλους δεν έχεις άδικο, πάντα πίσω από κάθε οδηγό κρύβονται συμφέροντα και συμφέροντα.
Συμφωνό για τον Λουδοβίκο και για τον γιό του Βραζιλιάνου πρωταθλητή καθώς και για τον γιό του κολόφαρδου πρωταθλητή αν και αυτός φαίνεται πιο ικανός απο τον πατέρα του......
Άλλωστε ο ιάπωνας ομόσταβλος καλίτερος είναι; έχε χάρη που ξέμεινε ο Williams από κινητήρες και υποχρεώθηκε στυην Τοyoτα ο Τακούμα πιο ταλαντούχος είναι, φέτος τζάμπα την έχασε την θέση στην toro rosso από τον Ελβετό Σεβαστιανό,..........Buemi -ας όψονται οι χορηγίες της Redbull (Hamilton no2 το παλικάρι)
Βέβαια το ότι τον Alonso τον έχουν βοηθήσει με χορηγίες από την Sandanter χρόνια τώρα το έχει παραδεχτεί και ο ίδιος αλλά άμα δεν ήταν νικηφόρος τόσα χρόνια απο το καρτ (victorious) θα έτρεχε με το φιλαράκι του τον Antonio GArcia στο WTCC και όχι στην F1.

-
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
τον Αρτέμη Μάτσα .... από τη Χώρα των Βάσκων ......το παιδί τόσα χρόνια στην Renault είχε συνηθίσει να είναι Νο1 αλλά δεν υπολογίσε ότι ο Λουδοβίκος είναι το πνευματικό παιδί του Ron Dennis κάθε τόσο όλο και κάποιον υιοθετεί.... (Σεννα, Χάκινεν). EEE λίγο και οι επηρροές που είχε στην συμπεριφορά και από τον Φλάβιο που τον θεωρεί δικό του παιδι, λογική η αντίδραση... τα βρόντηξε και έφυγε.
Ας πρόσεχε και ο Ron Dennis μετά τον Juan δεν έβαλε μυαλό, ας έβαζε τον de la Rosa να τρέχει με τον Lewis που δεν έχει παράπονο, και 5ος οδηγος στην McLaren να τρέξει όχι 2ος πάλι ευχαριστημένος θα ναι
Γι αυτό πήρε τον 'ξάδερφο' του raikkonen τον Kovalainen που είναι βολικός ως 2ος στην ομάδα και όχι τον Rosberg, θα έπρεπε να τσακωθεί με τον κεκε μετά...... -
Τίτλος: Τα μαθηματικά του Λέοντα
55-year-old Mansell, a winner of 31 Grand Prix, dominantly won the 1992 drivers' championship in a field including names like Ayrton Senna and Michael Schumacher.
The race grid also boasted 26 cars in 1992, moving Mansell to surmise that the challenge of winning in the modern era is not as great.
**'No disrespect to Lewis but what's the point of a championship where you only have 18 or 20 cars running?' he is quoted as saying by The Sun.
'When I won the title, I beat 25 other cars. That makes Lewis' title 20 percent less credible than mine,' **Mansell said failing to point out that so dominant was the Williams Renault FW14B package that year, he claimed the championship after just 11 races of the 16 round championship.
Source: GMM
-
Σημερινοί χρόνοι απ' το τεστ στη Χέρεθ:
1 . F. Alonso - Renault R29 - 1:19.945 (+ 0.000 ) - 130 laps
2 . K. Raikkonen - Ferrari F60 - 1:20.250 (+ 0.305 ) - 105 laps
3 . N. Heidfeld - BMW Sauber F1.09 - 1:20.520 (+ 0.575 ) - 99 laps
4 . J. Trulli - Toyota TF109 - 1:20.540 (+ 0.595 ) - 131 laps
5 . M. Webber - Red Bull Renault RB5 - 1:20.894 (+ 0.949 ) - 107 laps
6 . K. Nakajima - Williams Toyota FW31 - 1:20.948 (+ 1.003 ) - 83 laps
7 . L. Hamilton - McLaren Mercedes MP4-24 - 1:21.302 (+ 1.357 ) - 70 laps
8 . A. Sutil - Force India Mercedes VJM02 - 1:21.411 (+ 1.466 ) - 79 laps.Η ΜακΛάρεν εξακολουθεί να χρησιμοποιεί πισω φτερό 2008 για να παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη, οπότε μπορεί να έχει πρόβλημα.
-
Ο χρήστης Geo f1 έγραψε:
Σημερινοί χρόνοι απ' το τεστ στη Χέρεθ:1 . F. Alonso - Renault R29 - 1:19.945 (+ 0.000 ) - 130 laps
2 . K. Raikkonen - Ferrari F60 - 1:20.250 (+ 0.305 ) - 105 laps
3 . N. Heidfeld - BMW Sauber F1.09 - 1:20.520 (+ 0.575 ) - 99 laps
4 . J. Trulli - Toyota TF109 - 1:20.540 (+ 0.595 ) - 131 laps
5 . M. Webber - Red Bull Renault RB5 - 1:20.894 (+ 0.949 ) - 107 laps
6 . K. Nakajima - Williams Toyota FW31 - 1:20.948 (+ 1.003 ) - 83 laps
7 . L. Hamilton - McLaren Mercedes MP4-24 - 1:21.302 (+ 1.357 ) - 70 laps
8 . A. Sutil - Force India Mercedes VJM02 - 1:21.411 (+ 1.466 ) - 79 laps.Η ΜακΛάρεν εξακολουθεί να χρησιμοποιεί πισω φτερό 2008 για να παράγει περισσότερη κάθετη δύναμη, οπότε μπορεί να έχει πρόβλημα.
Mhn ksexnas kai elastika prodiagrafwn 2010.... Opote mallon kati dokimazei...
Eidwmen ka8ws mono 25 meres gia thn enarksh.....
-
Πως σας φαίνεται η πρόταση της FOTA για αλλαγή του συστήματος βαθμολόγησης σε 12-9-7-5-4-3-2-1;
-
Εμενα μου αρεσει.Ενα κινητρο παραπανω για την νικη.Μιας και θα παιρνει 3 βαθμους παραπανω σε σχεση με τον 2ο.
Αλλα θα μου αρεσε να επιβραβευοταν με βαθμο και η pole position.Μην σου πω και ο ταχυτερος γυρος.Μην σου πω αν σε λενε Αλονσο να παιρνεις και εναν βαθμο δωρο σε καθε εκκινηση επειδη εισαι ο καλυτερος!(καλα το μαμησα)
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πως σας φαίνεται η πρόταση της FOTA για αλλαγή του συστήματος βαθμολόγησης σε 12-9-7-5-4-3-2-1; -
Και μένα μου αρέσει αν και θα ήθελα ακόμα περισσότερους στην νίκη.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πως σας φαίνεται η πρόταση της FOTA για αλλαγή του συστήματος βαθμολόγησης σε 12-9-7-5-4-3-2-1;Καλή κίνηση. Θα ήταν ακόμα καλύτερα όμως αν βαθμολογούνταν οι 10 πρώτοι. Πχ. 15-12-10-κοκ.
-
Ο χρήστης ripper έγραψε:
Πως σας φαίνεται η πρόταση της FOTA για αλλαγή του συστήματος βαθμολόγησης σε 12-9-7-5-4-3-2-1;Είναι πιο δίκαιο από αυτό που ίσχυε μέχρι και το 2008.
-
Συμφωνάω κι εγώ. Και με βαθμό σε pole και fastest lap με προϋπόθεση π.χ. να τερματίσεις στο podium. Να δείτε εκεί τρέξιμο ΚΑΙ για τη νίκη ΚΑΙ για ταχύτερο γύρο... μέχρι τα τελευταία μέτρα.
-
Ross Brawn has taken control of the former Honda Racing ...
-
γιατι να μην το κανουνε οπως στα μοτοgp???
oi 15πρωτοι βαθμολογουνται με 25-20-...-5-4-3-2-1 -

*
Jenson Button, Brawn BGP 001 Silverstone, Great Britain Friday March 6th, 2009.*
Διάφορα ΝΕΑ - Μάρτιος 2009