-
Βγηκαν τα trolls σε αρμένικη βίζιτα. Κανάς moderator να σκουπίσει?
-
-
Kαλόόόοοοοοοοοοοοοοοοο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
καλα μην νομιζεις οτι και τα αλλα αδερφακια ειναι κορυφη σε χωρους και εργονομια
(για τους επιβατες ναι παρα το μικρο -πλεον- μηκος, εννοω χωρους για μικροπραγματα)εγω στο Α3 που εχω τεμπελη , εχω μολις μια ποτηροθηκη, πες 1.5 γιατι εχω και εναν 2ο υποχωρο
Το Α3 είναι λίγο πιο στριμωχτό από το Golf. Αν κάτσεις πίσω σε Golf V ή VI θα δεις ότι οι χώροι του είναι πάρα πολύ καλοί.
-
σε χωρους για επιβατες μου φαινονται τα ιδια , απλα το Α3 δινει την αισθηση του πιο κλειστοφοβικου
οπως και να χει πολυ καλοι χωροι για 4,2 μετρα ακομα και αν υπαρχει πισω διαφορικο
(σε αντιθεση με τη σειρα 1 που δε σου κοβει καθολου χωρο αποσκευων για να κουβαλας ολα τα ψωνια αλλα για να κατσεις πισω πρεπει να σου κοψουν τα ποδια αραγε τι ειναι πιο σημαντικο οι αποσκευες ή οι ανθρωποι ? ή το 'τελειο' ζυγισμα? )στο δικο μου παντως τα πραγματα για τους πισω χειροτερευουν λογω υπαρξης ηλιοροφης, αλλα αυτο ισχυει για καθε γκολφοειδες
-
Ακομα μια version.
-
Επανάσταση σε σχέση με το 5,5, εεε συγνώμη το 6 ήθελα να πω...
-
Πίσω είναι τρισαθλιο....
-
Ο χρήστης aggelooos2000 έγραψε:
Πίσω είναι τρισαθλιο....Λιγο σεβασμος στον βασιλια
-
Σχολιάζετε ένα ερασιτεχνικό για να μην πω κακόγουστο photoshop.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Σχολιάζετε ένα ερασιτεχνικό για να μην πω κακόγουστο photoshop.Ερασιτεχνικό ναι, κακόγουστο μπορεί, ανακριβές όμως όχι απαραίτητα.
Σε παραπέμπω στο πήλινο μοντέλο που είχε αποκαλυφθεί κατά λάθος (?) πριν λίγους μήνες για το εμπρός μέρος και στο facelift του Touran για το πίσω.
-
Η βασικη φιλοσοφια δεν προκειται να αλλαξει ,γνωστο ειναι αυτο οσο και αν δεν μας αρεσει. Μπορει μεχρι να βγει να δουμε αλλα τοσα photoshop για το πως θα μοιαζει το VII,η ουσια ειναι οτι ξερουν ολοι λιγο πολυ οτι και το VII σχεδιαστικα τοσο εξωτερικα οσο κ εσωτερικα δεν θα κανει την διαφορα.Aπλα κουβεντα να γινεται...
-
Aπλα κουβεντα να γινεται...
Ναι. Αλλά η κουβέντα πρέπει να τεθεί πλέον σε νέες βάσεις, μετά την εξαγορά της Italdesighn (Giugiaro) από τη VW. -
η εξαγορα εγινε οχι για να φτιαξουν ομορφα αυτοκινητα οι γερμανοι αλλα ασχημα οι ιταλοι...
-
Mη γραφετε ρε παιδια στο θεμα αυτο... Αφηστε το να παει εκει που του αξιζει...ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ της σελιδας και να μην ξαναγυρισει να βλεπουμε τετοιο θεαμα.Τα καινουρια κινεζικα ειναι εργα τεχνης μπροστα του..Αφηστε το να παει οπου του αξιζει με τους ανυπαρκτους πουθεναδες γερμανους που μας πουλαν και φουμαρα για δηθεν αξιοπιστια.. Βασιλιας της κατηγοριας...
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
η εξαγορα εγινε οχι για να φτιαξουν ομορφα αυτοκινητα οι γερμανοι αλλα ασχημα οι ιταλοι...μα οι ιταλοι εδω και χρονια φτιαχνουν ασχημα αυτοκινητα.
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Mη γραφετε ρε παιδια στο θεμα αυτο... Αφηστε το να παει εκει που του αξιζει...ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ της σελιδας και να μην ξαναγυρισει να βλεπουμε τετοιο θεαμα.Τα καινουρια κινεζικα ειναι εργα τεχνης μπροστα του..Αφηστε το να παει οπου του αξιζει με τους ανυπαρκτους πουθεναδες γερμανους που μας πουλαν και φουμαρα για δηθεν αξιοπιστια.. Βασιλιας της κατηγοριας...οσο πατο και να παει, αυτο θα συνεχισει να υπαρχει στους δρομους
οσο και να θες να το αποφυγεις παντα θα εμφανιζεται μπροστα σου
-
Παντα θα υπαρχουν τα κοροιδα (μην κοιτας στον καθρεφτη... ) να αγοραζουν αηδιες και να υπερηφανευονται κιολας...παντα,μεχρι να τους κοψουν το δικαιωμα ψηφου.
-
στα @@ μου για το δικαιωμα ψηφου, το αφηνω σε σας τους δημοκρατες
εσενα ομως θα σε τσουζει που τα golf θα συνεχιζουν να κατακλιζουν τους δρομους
-
Σταματηστε τα offtopic [mod]
VW Golf VII