-
Ο χρήστης Billopoulos έγραψε:
Για να σοβαρευτούμε και λίγο το θέμα είναι πως το εγκυρότερο ελληνικό περιοδικό ( ) μέτρησε το golf και δεν τα πήγε καλά σε ένα ΙΜΗΟ πολύ σοβαρό τεστ. Τώρα αν στην επόμενη δοκιμή ρίξει σε όλον τον ανταγωνισμό 5 δευτερα στις Σέρρες ή πάρει την πρώτη θέση σε κάποιο συγκριτικό γιατί ναι μεν αλλά, ε τότε κι εγώ θα σχολιάσω ανάλογα.
Εχω την εντυπωση οτι το τεστ δεν το εκαναν οι 4Τ αλλα ειναι απο τεστ που κανουν για το Car of the year.
Οποτε οι 4Τ εχουν το ελευθερο να ριξουν οσα δευτερολεπτα θελουν σε ο,τι θελουν.
Για να δημοσιεύεται είναι 4Τ approved άρα πρέπει τα δευτερόλεπτα να ρίχνονται με φειδώ.
Δηλαδή είναι από το ίδιο τεστ που λέει ο chemic πως ο ΣΧ εντυπωσιάστηκε ; -
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Υ.Γ Αφού σε όλες τις χώρες δεν είναι όλοι χαζοί , εσύ γιατί δεν πήρες γκολφ ;
γιατί είχε λεφτά να πάρει jaguar?
Οποτε οι 4Τ εχουν το ελευθερο να ριξουν οσα δευτερολεπτα θελουν σε ο,τι θελουν.
εχεις παρατηρήσει πως το περιοδικό έρχεται στα περίπτερα κλειστό σε ναυλον κ το ανοίγουμε σπίτι μας? νομίζω πως κάτι βάζουν στις σελίδες του περιοδικού κ μας ψεκάζουν.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ξέρεις πόσα γκολφ έπαιρνε αντί για μια Jag ?
Στην υπογραφή του έχει κι ένα πόλο ...
-
Ο χρήστης blinkys έγραψε:
Κάτι έπρεπε να έχει και η γυναίκα μου...Είδα και έπαθα να την πίσω να μην πάρει smart...ήθελε μόνο αυτόματο...
-
Ο χρήστης panosk8 έγραψε:
Κάτι έπρεπε να έχει και η γυναίκα μου...Είδα και έπαθα να την πίσω να μην πάρει smart...ήθελε μόνο αυτόματο...
Ας της έδινες να διαβάσει 4 Τ .
-
ή ας έμπαινε στο φορουμ να της προταθούν μοντέλα που αναγνωρίζουν οι ντόπιοι μύστες της πραγματικής αυτοκίνησης κ πουλάνε 2-3 τμχ όλο το χρόνο, όπως το μάζντα 2
-
το σκίσατε....
θα μας φάνε οι moderators και θα έχουν και δίκιο... -
Εγώ πάντως θυμάμαι ότι πρόσφατα το ξεσκίσανε το Grand Cherokee που σηκωνόταν στις 2 ρόδες. Η Golfara που είναι και πρότυπο και απέδωσε μέτρια στο τεστ, στο απυρόβλητο. Οκ...το Golf απευθύνεται σε συνταξιούχους που σπανίως θα πιάσουν τα 60-70χαω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για μας τους υπόλοιπους μια απότομη αλλαγή κατεύθυνσης (συνήθως για να αποφύγουμε κάποιο Golf ) είναι κάτι σπάνιο. Ειδικά όσοι ταξιδεύουν πολύ το έχουν ψωμοτύρι.
-
-
Αυτός: http://www.youtube.com/watch?v=JY217NT8 ... re=related , γιατί λέει ότι είναι καλό αυτοκίνητο..?
μάλλον θα έχει μετοχές στη vw....Αυτός: http://www.youtube.com/watch?v=U7McRCdJ ... re=related , Θα είναι συγγενής του Ceo της VW...
Αυτή: http://www.youtube.com/watch?v=U1ieSFcz ... re=related , Θα θέλει να το αγοράσει...
Αυτός: http://www.youtube.com/watch?v=xnpdEycY ... re=related , είναι φανατικός οπαδός των vag
Αυτός: http://www.youtube.com/watch?v=py4_Cs3a ... re=related , αυτό θα τον ξέρετε...του έχει 'στρίψει' και δεν ξέρει τι λέει...
Δε βάζω άλλους γιατί δεν έχει νόημα...
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
Καλησπέρα και από εμένα!
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι κολήματα έχουν μερικοί με την εμφάνηση...Εμένα για παράδειγμα δε μου αρέσουν τα φουτουριστικά εσωτερικά αυτοκινήτων αλλά τα πιο κλασσικά με καλή ποιότητα υλικών...π.χ. το προηγούμενο Civic ήταν ένα πολύ καλό αυτοκίνητο και για πολούς επανάσταση σχεδιαστικά (σχεδόν ίδιο με το αρχικό concept car)...εμένα όμως το εσωτερικό του δε μου άρεσε...προτιμό αυτό που δείχνει πιο κλασσικό και ποιοτικό...αυτό είναι τελείως προσωπικό και υποκειμενικό...όπως είναι και για τον καθένα...Επίσης, το τι θεωρεί ο καθένας όμορφο αυτοκίνητο είναι τελείως υποκειμενικό...π.χ. εμένα η Giuletta δε μου αρέσει μέσα έξω (ενώ η mito που της μοιάζει μου αρέσει)...σε άλλους αρέσει πάρα πολύ...Ένα πράγμα για εμένα είναι βέβαιο και αντικειμενικό 100%...την εποχή αυτή, κανένας δε δίνει 20.000-30.000 ευρώ σε κάτι που απλώς του αρέσει...πρέπει να είναι και καλό...και τα golf είναι αντικειμενικά καλό αυτοκίνητο...έχει υπερ πλήρη εξοπλισμό...και στις καλές του εκδόσεις έχει και πολύ καλή τιμή...Έχει πολύ καλούς χώρους, μεγάλο πορτ παγκαζ, καλούς κινητήρες, Ηχομόνωση, και αρκετά ποιοτικά υλικά...Μπορεί σε τίποτα να μην είναι πρώτο...αλλά στα περισσότερα με άριστα το 10 παίρνει από 7 και πάνω...Αντίθετα σε πολλά του ανταγωνισμού υπάρχουν σημεία που παίρνουν 10 και σημεία που παίρνουν 3 και 4 και 5 κ.ο.κ. Συνολικά λοιπόν είναι από τα καλύτερα στην τιμή αυτή... Για να μη μιλήσω γι' αυτούς που θέλουν ένα αυτόματο αυτοκίνητο...σε αυτή την τιμή είναι σχεδόν μονόδρομος...το DSG δεν έχει αντίπαλο (σε αυτή την τιμή...αν και δε μπορώ να πω ότι το 6ρι της zf που έχει η XF μου είναι καλύτερο...και η XF είναι πολύ ακριβότερο αυτοκίνητο...)
Τέλος, έχω βαρεθεί να ακούω για το πως στρίβει η alfa, πως πατάει το focus (είναι τυχαία τα παραδείγματα) κτλ...κτλ...Γιατί ρε παιδιά ας είμαστε σοβαροί πόσες φορές οδηγούμε στο όριο..?...ας πούμε μέσα σε ένα μήνα...και πόσοι από εμάς ξέρουν να οδηγούν στο όριο...?...ελάχιστοι (έχω ένα γείτονα απέναντι που νομίζει ότι οδηγεί στο όριο το fiesta του και έχει τρακάρει 5 φορές σε δυο χρόνια)...οι περισσότεροι νομίζουν ότι οδηγούν στο όριο...και ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ δεν αγοράζεις ένα αυτοκίνητο για να το οδηγήσεις 5-10 φορές το χρόνο γρήγορα....αλλά για να κάνεις και τη δουλειά σου, να βαζεις τα παιδιά σου μέσα και να τα πας βόλτα, να μην κοπανάει στην καθημερινή κίνηση, να πας ένα ταξίδι κτλ...για όλα αυτά είναι πολύ καλό το Golf...αντικειμενικά...+100000000000000000000000000000000000000000000
συμφωνάω με τον τζομπαρο που ΚΑΡΑσυμφωνεί μαζί σου...
+1000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000
πολύ συμφωνία παίζει εδώ μέσα... άντε κι εγώ... συμφωνώ... ένα απλό, καλό, καθημερινό αυτοκίνητο που κατά κανόνα κάνει καλύτερα από τον μέσο όρο τα μέτρια πράγματα που του ζητάνε...
μια χαρά θα βροντήξει πάλι στην αγορά και θα είναι πρώτο πανευρωπαικά...
-
Δε βάζω άλλους γιατί δεν έχει νόημα...
ωραια και καλα ολα αυτα
αλλα με το ζορι περναει το τεστ ταρανδου, τι δεν καταλλλαβαινειςεσυ θα έκανες εγχειριση προστατη σε γιατρο που περασε την ουρολογια με 5
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ πάντως θυμάμαι ότι πρόσφατα το ξεσκίσανε το Grand Cherokee που σηκωνόταν στις 2 ρόδες. Η Golfara που είναι και πρότυπο και απέδωσε μέτρια στο τεστ, στο απυρόβλητο. Οκ...το Golf απευθύνεται σε συνταξιούχους που σπανίως θα πιάσουν τα 60-70χαω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για μας τους υπόλοιπους μια απότομη αλλαγή κατεύθυνσης (συνήθως για να αποφύγουμε κάποιο Golf ) είναι κάτι σπάνιο. Ειδικά όσοι ταξιδεύουν πολύ το έχουν ψωμοτύρι.και μάλιστο ο χεμικ ήταν από τους πρωτεργάτες του κάζου...
περίεργα πράγματα...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Εγώ πάντως θυμάμαι ότι πρόσφατα το ξεσκίσανε το Grand Cherokee που σηκωνόταν στις 2 ρόδες. Η Golfara που είναι και πρότυπο και απέδωσε μέτρια στο τεστ, στο απυρόβλητο. Οκ...το Golf απευθύνεται σε συνταξιούχους που σπανίως θα πιάσουν τα 60-70χαω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για μας τους υπόλοιπους μια απότομη αλλαγή κατεύθυνσης (συνήθως για να αποφύγουμε κάποιο Golf ) είναι κάτι σπάνιο. Ειδικά όσοι ταξιδεύουν πολύ το έχουν ψωμοτύρι.συγκρίνεις το 'πήγε μέτρια' (αν πήγε, αφού κανείς σας δεν έχει διαβασει καν το τεστ) με το τσερόκι που ψιλοτούμπαρε (sic) κ έσκαγε τα λάστιχα? μετρια πήγε κ η τζουλιετα στο τεστ του ντραιβ, παρά το πρήξιμο που έχουμε φαει από τον ειδικό τύπο για σπορ της κατηγορίας, τρώγοντας φάπες από πολλά 'οικογενειακά' ας πουμε
Επίσης για άνοιξε τα μάτια σου να δεις αν μόνο οι συνταξιούχοι οδηγούν γκολφ
**Είναι απίστευτο το κομπλεξ έχει δημιουργήσει αυτό το αμάξι στους αντιβαγκίτες ** -
είναι προφανες πως το αμάξι θα είναι η ταφόπλακα της vag αλλά κ όσων των πάρουν για να μαγουλιάζουν τα 45αρια λαστιχα του
Εγώ θέλω να μου πεις πόσες φορές στη ζωή του ο μέσος οδηγός θα χρειαστεί να κάνει κάτι αντίστοιχο...???????
Θα σου απαντήσω: ΚΑΜΙΑ ... όχι 1-2 αλλά ΚΑΜΙΑ ... Επομένως τι νόημα έχει να το συζητάμε...
Το Drive Οκτωβρίου σε test, σε πίστα, των A3, σειρά 1, V40, A class και Giulietta αναφέρει ότι το V40 παρόλο που παίρνει μεγαλύτερη κλίση από τη Giuletta στρίβει τελικά καλύτερα, δε βγαίνει εκτός πίστας και κάνει πολύ καλύτερους χρόνους από τη Giulietta...αυτό σημαίνει πως το V40 είναι πιο σπορ αυτοκίνητο από τη Giulleta...??????
Νομίζω ότι μερικοί στην ανάγκη τους να υποτιμήσουν ένα αυτοκίνητο ψάχνουν να βρούν τα πιο απίθανα πράγματα και απλώς τα γράφουν χωρίς να σκεφτούν...Θα δεις ότι οι 4troxoi σε συγκριτικό αργότερα το Golf στην κατηγορία του θα το βγάζουν ή πρώτο ή δεύτερο...όπως το κάνουν αυτό στην Ιρλανδία, στην Αγγλία, στην Ισπανία, στη Γερμανία, στην Τσεχία....κ.τ.λ. Μάλλον όλοι είναι χαζοί και δεν ξέρουν...ή τους πληρώνει η VW για να τα γράψουν...Υ.Γ. σχετικά με το φίλο με το Civic δε διαφωνούμε κάπου...και εγώ είπα ότι άρεσε στους περισσότερους το εσωτερικό του...εγώ δεν προτιμώ τα φουτουριστικά εσωτερικά...όχι ο μέσος έλληνας οδηγός...μιλούσα για εμένα ποροσωπικά...
απαγορεύεται να είναι καλύτερο αυτοκίνητο το ν40 από την τζουλιέτα ?
αν στρίβει καλύτερα και κάνει καλύτερο χρόνο , λογικά είναι πιο σπόρ...
προσωπικά θα ήταν η πρώτη επιλογή μου στην κατηγορία...
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Εγώ πάντως θυμάμαι ότι πρόσφατα το ξεσκίσανε το Grand Cherokee που σηκωνόταν στις 2 ρόδες. Η Golfara που είναι και πρότυπο και απέδωσε μέτρια στο τεστ, στο απυρόβλητο. Οκ...το Golf απευθύνεται σε συνταξιούχους που σπανίως θα πιάσουν τα 60-70χαω, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι για μας τους υπόλοιπους μια απότομη αλλαγή κατεύθυνσης (συνήθως για να αποφύγουμε κάποιο Golf ) είναι κάτι σπάνιο. Ειδικά όσοι ταξιδεύουν πολύ το έχουν ψωμοτύρι.
και μάλιστο ο χεμικ ήταν από τους πρωτεργάτες του κάζου...
περίεργα πράγματα...
ακριβώς η ίδια περίπτωση λέμε.
Είναι απίστευτο το κομπλεξ έχει δημιουργήσει αυτό το αμάξι στους αντιβαγκίτες -
Εγω παλι βλεπω οτι τα Golf τα οδηγανε ολες οι ηλικιες.....Η αληθεια ειναι βεβαια οτι οι γ@μαω της ασφαλτου οδηγανε μονο Alfa romeo που θελει σουπερ ουαου χεραδες
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
και μάλιστο ο χεμικ ήταν από τους πρωτεργάτες του κάζου...
περίεργα πράγματα...
ακριβώς η ίδια περίπτωση λέμε.
Είναι απίστευτο το κομπλεξ έχει δημιουργήσει αυτό το αμάξι στους αντιβαγκίτεςόπως και να το κάνεις αναλογικά πάνε αυτά , όχι απόλυτα...
γιατι 2 μέτρα και 2 σταθμά...
το πόλο είχε ανάλογη αντίδραση , ε αν το πιέσεις το καταλαβαίνεις... ειδικά αν το συγκρίνεις με κλιο , μαζντα 2 κλπ
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
ή ας έμπαινε στο φορουμ να της προταθούν μοντέλα που αναγνωρίζουν οι ντόπιοι μύστες της πραγματικής αυτοκίνησης κ πουλάνε 2-3 τμχ όλο το χρόνο, όπως το μάζντα 2Δηλώνω ένοχος . Έπρεπε να διαβάσω 4Τ και να δω βιντεάκια στο Youtube πριν αγοράσω αυτοκίνητο ...
-
φαντάσου πόσο μπουρδέλο είναι η τζουλιέτα που τις έφαγε από το Α3 στο συγκριτικό του drive δηλαδή
Δηλώνω ένοχος . Έπρεπε να διαβάσω 4Τ και να δω βιντεάκια στο Youtube πριν αγοράσω αυτοκίνητο ...
μη τρελαίνεσαι, η άγνοια φέρνει ευτυχία όπως λέει κ ένας φίλος μου
VW Golf VII