-
να σε ρωτησω ρε Ρενατα, ειπες πιο οτι δε μπορουσε να αναπνευσεις καλα για καποιες μερες
(λογω ζωνης προφανως)πιστευεις οτι ο αεροσακος θα περιοριζε αυτο το φαινομενο?
-
Ο χρήστης RENATA 71 έγραψε:
....ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΗΠΙΟΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.........Όταν συνέχεια φωνάζεις (ΚΕΦΑΛΑΙΑ) δεν τους λές ήπιους τους τόνους....
Και νομίζω όλοι εκτίμησαν και αυτό που πέρασες και την κατάσταση απώλειας την οποία αντιμετωπίζεις και ήταν συμπονετικοί. (αν δεν το πιστεύεις δες λίγο τι χαμός γίνεται και τι εκφράσεις παίζουν σε άλλα θέματα.....) -
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
να σε ρωτησω ρε Ρενατα, ειπες πιο οτι δε μπορουσε να αναπνευσεις καλα για καποιες μερες
TO OTI ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΖΩΝΗΣ... ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΞΑΡΧΗΣ.... Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝ ΑΝΟΙΓΕ Ο ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑ ΑΥΤΟ.... Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ... ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΧΙ....ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΗΡΑ,,,,
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
....ΟΙ ΤΟΝΟΙ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΗΠΙΟΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ.........
Όταν συνέχεια φωνάζεις (ΚΕΦΑΛΑΙΑ) δεν τους λές ήπιους τους τόνους....
Και νομίζω όλοι εκτίμησαν και αυτό που πέρασες και την κατάσταση απώλειας την οποία αντιμετωπίζεις και ήταν συμπονετικοί. (αν δεν το πιστεύεις δες λίγο τι χαμός γίνεται και τι εκφράσεις παίζουν σε άλλα θέματα.....)ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΓΡΑΦΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΦΩΝΑΖΩ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΣΤΕΨΕΙΣ.... ΧΑΧΑΧΑΧ οκ δεν αμφιβαλω καθολου για την συμπονοια των συνιμιλητων μου.....εριξα μια ματια και σε αλλα θεματα... παντωσ βοηθηκα πολλη γιατι υπηρχαν και πραγματα που δεν τα ηξερα........... θα κανω ομωσ μια τελευτεα προσπαθεια ετσι για το γαμωτο που λενε ρε παιδι μου....και τα αποτελεσματα να εισαι σιγουροσ οτι θα τα ανακοινωσω... δεν θα κανω αγωγεσ και τετοια... το μπλεξιμο σε αυτα ειναι μεγαλο....οτι ειναι να γινει θα γινει...
-
Γιατί δεν στέλνεις έναν άλλο λαμαρινά να δεί το αμάξι και να εκτιμήσει την ζημιά...Κατι μου λέει οτι μπορεί κάποιος να θέλει να τσιμπήσει στο σχεδόν τζαμπέ αμαξάκι
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Γιατί δεν στέλνεις έναν άλλο λαμαρινά να δεί το αμάξι και να εκτιμήσει την ζημιά...Κατι μου λέει οτι μπορεί κάποιος να θέλει να τσιμπήσει στο σχεδόν τζαμπέ αμαξάκικαλε ποιοσ ειναι αυτοσ και δεν τον ξερω εγω?
-
Γιατί δεν στέλνεις έναν άλλο λαμαρινά να δεί το αμάξι και να εκτιμήσει την ζημιά...Κατι μου λέει οτι μπορεί κάποιος να θέλει να τσιμπήσει στο σχεδόν τζαμπέ αμαξάκι
καλε ποιοσ ειναι αυτοσ και δεν τον ξερω εγω?
Κοίτα αν θές στείλε έναν ακόμα λαμαρινά να πάρεις μια γνώμη ακόμα. Αν δεν θές μη στέλνεις.
-
TO OTI ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΗΤΑΝ ΛΟΓΩ ΖΩΝΗΣ... ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΞΑΡΧΗΣ.... Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝ ΑΝΟΙΓΕ Ο ΑΕΡΟΣΑΚΟΣ ΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΑ ΑΥΤΟ.... Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΒΕΒΑΙΑ... ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΧΙ....ΑΥΤΟ ΡΩΤΗΣΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΗΡΑ,,,,
Για να μάθεις αν έπρεπε να ανοίξουν οι αερόσακοι ή όχι, πρέπει να ξοδέψεις αρκετά € σε κάποιο ΣΟΒΑΡΟ πραγματογνώμονα. Αν αποδειχθεί ότι το σύστημα των αερόσακων είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση και καλώς δεν άνοιξαν οι αερόσακοι τότε θα χάσεις αυτά τα λεφτά.
Ας πούμε ότι αποδεικνύεται σφάλμα στους αερόσακους και κακή λειτουργία που δεν τους επέτρεψε να λειτουργήσουν.
Τι θα κερδίσεις από αυτό; Δηλαδή ποια ήταν η δική σου ζημία από τη μη λειτουργία των αερόσακων για να σε αποζημιώσει η εταιρεία; -
«….πραγματα που δεν τα ηξερα...........”».
Ας απομυθοποιήσουμε και κάποια πράγματα!!!!...
Από την πρώτη βαθμίδα τεχνικής μου εκπαίδευσης, αργότερα, προσέλαβα δυο μαθήτριες μου στο συνεργείο. Πιο συμβατές με το αντικείμενο δεν έχω βρει μέχρι σήμερα. Ο παράγον δύναμη στην επιχήριση μου, δεν έχει αντικείμενο με τον εξοπλισμό που διαθέτω.
Το 1987, και το 1989, με πλησίασαν δυο κυρίες, με πρωτοκλασάτα αυτοκίνητα. Και οι δυο επώνυμες, πασίγνωστες επιχηριματίες. Μου ζήτησαν να φτιάχνουν τα σέρβις μόνες τους!!!!!!......θέμα χρημάτων δεν υπήρχε. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ το αποδέχτηκα.
Μέχρι πριν από 2 – 3 χρόνια Τετάρτες μεσημέρι, συνεπέστατες στα χιλιόμετρα, ερχόντουσαν και έκαναν τα σέρβις Volvo & Mercedes. Τους έδινα καθαρή φόρμα και γάντια. Άψογη δουλειά, υπάκουοι μαθητές στης παρατηρήσεις μου. Τους έδινα την προσωπική μου εργαλειοθήκη να δουλέψουν, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ, σε συνεταίρους και τεχνίτες μου, πάντα κλειδωμένη.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΔΡΑΣ, έστω αρσενικός!!.
Οι πελάτισσες μου, ρωτάνε τι έκανα και γιατί, σπάνια ρωτάνε οι άνδρες. Όταν τους λέω τι να κάνουν, σχεδόν πάντα το κάνουν, και είναι τυπικές. Οι άνδρες επειδή φέρνετε έχουν το γενετικό μπλοκ!!!!!!, συνήθως με γράφουν!!!.....
Άρα καλή μου κοπέλα, δεν θέλω μεμψίμοιρες, ηττοπαθείς, πεσιμιστικές εκφράσεις!!!!!.....
Antonis-team. -
Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Ο άλλος θυμήθηκε το συνεργείο του τώρα και που έδινε τα εργαλεία του.
Και για να τελειώνουμε επειδή πήρες απόψεις από τους 'ειδικούς' και τους ντόκτορες του φόρουμ και δεν σε καλύπτουν, ψάξε τώρα να βρεις στην πραγματική ζωή κάποιον πραγματογνώμωνα να σε καθοδηγήσει με το πρόβλημα σου.
Είναι σίγουρο 100% ότι θα σε βοηθήσει και δε θα σε τρολλάρει, ούτε θα στο παίξει ιστορία.
Άντε καλή τύχη.ΥΓ: Μήπως να βάλετε κάνα λουκετάκι τώρα;
-
Ο χρήστης dimitris__27 έγραψε:
Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του. Ο άλλος θυμήθηκε το συνεργείο του τώρα και που έδινε τα εργαλεία του.
Και για να τελειώνουμε επειδή πήρες απόψεις από τους 'ειδικούς' και τους ντόκτορες του φόρουμ και δεν σε καλύπτουν, ψάξε τώρα να βρεις στην πραγματική ζωή κάποιον πραγματογνώμωνα να σε καθοδηγήσει με το πρόβλημα σου.
Είναι σίγουρο 100% ότι θα σε βοηθήσει και δε θα σε τρολλάρει, ούτε θα στο παίξει ιστορία.
Γιατί;
Εγώ επιμένω να στείλει λαμαρινά και να πάρει κι άλλη εκτίμηση ζημιάς -
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ αλλά και σε αυτή την περίπτωση άλλοι θα βγάλουν το φίδι απ την τρύπα και όχι κάποιος από το φόρουμ. Εκεί θέλω να καταλήξω, γιατί όπως βλέπεις άκρη εδώ δεν βγαίνει.
-
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ αλλά και σε αυτή την περίπτωση άλλοι θα βγάλουν το φίδι απ την τρύπα και όχι κάποιος από το φόρουμ. Εκεί θέλω να καταλήξω, γιατί όπως βλέπεις άκρη εδώ δεν βγαίνει.Ας ξεκινήσει λοιπόν από το απλό...Αλλά η φίλη μας επιμένει για το πολύπλοκο.
-
Σε αυτό συμφωνώ και εγώ αλλά και σε αυτή την περίπτωση άλλοι θα βγάλουν το φίδι απ την τρύπα και όχι κάποιος από το φόρουμ. Εκεί θέλω να καταλήξω, γιατί όπως βλέπεις άκρη εδώ δεν βγαίνει.Πρέπει να το δει κι άλλος λαμαρινάς.
Όσο για τους αερόσακους πριν ξοδέψει μερικά χιλιάρικα σε πραγματογνώμονες, να κοιτάξει τι θα πληρώσει η εταιρεία σε περίπτωση ελαττωματικών αερόσακων (που μάλλον ήταν λειτουργικά ΟΚ).
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
«….πραγματα που δεν τα ηξερα...........”».Ας απομυθοποιήσουμε και κάποια πράγματα!!!!...
Από την πρώτη βαθμίδα τεχνικής μου εκπαίδευσης, αργότερα, προσέλαβα δυο μαθήτριες μου στο συνεργείο. Πιο συμβατές με το αντικείμενο δεν έχω βρει μέχρι σήμερα. Ο παράγον δύναμη στην επιχήριση μου, δεν έχει αντικείμενο με τον εξοπλισμό που διαθέτω.
Το 1987, και το 1989, με πλησίασαν δυο κυρίες, με πρωτοκλασάτα αυτοκίνητα. Και οι δυο επώνυμες, πασίγνωστες επιχηριματίες. Μου ζήτησαν να φτιάχνουν τα σέρβις μόνες τους!!!!!!......θέμα χρημάτων δεν υπήρχε. ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ το αποδέχτηκα.
Μέχρι πριν από 2 – 3 χρόνια Τετάρτες μεσημέρι, συνεπέστατες στα χιλιόμετρα, ερχόντουσαν και έκαναν τα σέρβις Volvo & Mercedes. Τους έδινα καθαρή φόρμα και γάντια. Άψογη δουλειά, υπάκουοι μαθητές στης παρατηρήσεις μου. Τους έδινα την προσωπική μου εργαλειοθήκη να δουλέψουν, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΠΟΤΕ, σε συνεταίρους και τεχνίτες μου, πάντα κλειδωμένη.
ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΔΡΑΣ, έστω αρσενικός!!.
Οι πελάτισσες μου, ρωτάνε τι έκανα και γιατί, σπάνια ρωτάνε οι άνδρες. Όταν τους λέω τι να κάνουν, σχεδόν πάντα το κάνουν, και είναι τυπικές. Οι άνδρες επειδή φέρνετε έχουν το γενετικό μπλοκ!!!!!!, συνήθως με γράφουν!!!.....
Άρα καλή μου κοπέλα, δεν θέλω μεμψίμοιρες, ηττοπαθείς, πεσιμιστικές εκφράσεις!!!!!.....
Antonis-team.και γω παραδιδω μαθηματα τσαμπα σε οποιον θελει να μαθει οτι εχει σχεση με γλυκα.... σε οποιοδηποτε ειδοσ,.... οσοι πιστοι προσελθεται....
-
Ο πραγματωγνωμονασ εχει παρει το δρομο του.... απο την εβδομαδα που μπαινει θα ξερω... -
Ο πραγματωγνωμονασ εχει παρει το δρομο του.... απο την εβδομαδα που μπαινει θα ξερω...Χαρά στο κουράγιο σου, μπράβο.
Αν αποδειχτεί οτι όντως υπήρχε πρόβλημα θα κάνεις καλό σε όλους μας αφού θα τους αναγκάσεις να βελτιώσουν την ποιότητα ή να αλλάξουν προμηθευτές. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Ο πραγματωγνωμονασ εχει παρει το δρομο του.... απο την εβδομαδα που μπαινει θα ξερω...Χαρά στο κουράγιο σου, μπράβο.
Αν αποδειχτεί οτι όντως υπήρχε πρόβλημα θα κάνεις καλό σε όλους μας αφού θα τους αναγκάσεις να βελτιώσουν την ποιότητα ή να αλλάξουν προμηθευτές.Ή θα τους αναγκάσει να ανοίγουν αερόσακους με το παραμικρό, οπότε θα ακουμπάς πεζοδρόμιο στο παρκάρισμα και θα βγαίνει το αμάξι ολική με το άνοιγμα αερόσακων να κοστίζει 2,5 χιλιάρικα
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Αν αποδειχτεί οτι όντως υπήρχε πρόβλημα θα κάνεις καλό σε όλους μας αφού θα τους αναγκάσεις να βελτιώσουν την ποιότητα ή να αλλάξουν προμηθευτές.Ή θα τους αναγκάσει να ανοίγουν αερόσακους με το παραμικρό, οπότε θα ακουμπάς πεζοδρόμιο στο παρκάρισμα και θα βγαίνει το αμάξι ολική με το άνοιγμα αερόσακων να κοστίζει 2,5 χιλιάρικα
Και μετά θα πέφτουν αγωγές του τύπου, καλά είστε σοβαροί, με το παραμικρό ανοίγουν οι αερόσακκοι;
Τι πράγματα είναι αυτά; Ωνάσης είμαι να πληρώνω καθε τρεις και λίγο σετ απο αερόσακκους; -
Μας χτύπησε το σύνδρομο δικομανίας των Αμερικανών...
Δεν ανοιξε ο αεροσακος