-
Εγώ πάντως που πήγα σε 2 διαφορετικά σημεία...είχε κόσμο!!!
-
Οταν έφτασα στα Πίσσια Ι, στο σημείο της πρόσβασης, είδα καμια δεκαριά αυτοκίνητα και καμια τριανταρια άτομα μαζεμένα. Προχωρώντας , μου έφυγε το χαμόγελο, γιατί περπατησα κανα δυο χλμ και δεν συναντησα ψυχη ζώσα, πλην ενός κλασσικου καταπατητη που ειχε στησει τροχόσπιτο και παράγκα στη μεση του βουνου. περνώντας η ώρα, κομμάτι από τους αρχικους 30 ήρθε προς τα εμάς.
φευγωντας, αφού πέρασε και το τελευταιο ιστορικό, ο ηρακλης με το έσκορτ, δεν είχε μείνει κανείς, πλην πυροσβεστών και καναδυο ατόμων. -
Μερικά πλάνα από τα Πίσσια 1:
http://www.youtube.com/watch?v=IlMJBLsp010
Όσο για τους θεατές,γύρω στους 25-30 στην πρώτη πρόσβαση στα Πίσσια,οι οποίοι σκορπίσαν και σε άλλα κοντινά σημεία, μέχρι να αρχίσει η ειδική. -
Egw den mporw na katalavw to allo................. pws autoi pou legontai agwnodikes pou xeroun tous kanonismous ekeinh thn wra apofasizoun kai tou dinoun ton xrono to teleutaiou ths kathgorias kai meta efoson exoun ginei ta osa me egatalispeis klp klp ton petan ektos..... ama ithelan autoi oi kurioi na einai swstoi kai efoson tous exoume se kathe agwna gia na ermineuoun tous kanonismous kai na tous efarmozoun as ton petagan ekeinh thn wra ektos na teleiwne to thema. Oxi meta kai efoson einai prwtos na tou lene twra eisai ektos......
-
Ο χρήστης bouxmaxer έγραψε:
Egw den mporw na katalavw to allo................. pws autoi pou legontai agwnodikes pou xeroun tous kanonismous ekeinh thn wra apofasizoun kai tou dinoun ton xrono to teleutaiou ths kathgorias kai meta efoson exoun ginei ta osa me egatalispeis klp klp ton petan ektos..... ama ithelan autoi oi kurioi na einai swstoi kai efoson tous exoume se kathe agwna gia na ermineuoun tous kanonismous kai na tous efarmozoun as ton petagan ekeinh thn wra ektos na teleiwne to thema. Oxi meta kai efoson einai prwtos na tou lene twra eisai ektos......ΑΓΑΠΗΤΕ bouxmaxer,
ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΛΑ,ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ,ΑΥΤΗ 'ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΗΚΕ' ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 3 ΛΕΠΤΩΝ.
ΕΤΣΙ ΚΥΛΗΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ, ΟΠΟΥ ΑΛΛΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΕΚΑΝΕ ΓΡΑΠΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ Η ΟΠΟΙΑ ΜΟΙΡΑΙΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΩΣΤΑ (ΠΛΕΟΝ) ΕΡΜΗΝΕΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥ.
ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΑΡΧΟΝΤΩΝ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ,ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ.
ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΑΣ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ,ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΟΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΡΙΤΟΣ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
http://www.rallykorinthou.gr/index.php? ... 3&catid=11
Oι φωτογραφιές του αγώνα στην Photo gallery του επίσημου site , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φωτογράφους που μας παραχωρησαν το υλικό .
Γιάννης Εγγλέζος
Γραφείο Τύπου -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ,ΑΥΤΗ 'ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΗΚΕ' ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 3 ΛΕΠΤΩΝ.Το οποίο, αν δεν κάνω λάθος και σύμφωνα με τους πρόσφατους κανονισμούς, είναι δικαίωμα του αλυτάρχη, δηλ. δεν αυθαιρέτησε. Παλιά έπρεπε όλες αυτές οι περιπτώσεις να εκδικάζονται από τους αγωνοδίκες, τώρα ο αλυτάρχης απλά ενημερώνει εκ των υστέρων τους αγωνοδίκες στην έκθεσή του.
Κάνω λάθος ? -
Ο χρήστης nass έγραψε:
ΟΤΑΝ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ,ΑΥΤΗ 'ΦΙΛΤΡΑΡΙΣΤΗΚΕ' ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΣΤΗΚΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 3 ΛΕΠΤΩΝ.
Το οποίο, αν δεν κάνω λάθος και σύμφωνα με τους πρόσφατους κανονισμούς, είναι δικαίωμα του αλυτάρχη, δηλ. δεν αυθαιρέτησε. Παλιά έπρεπε όλες αυτές οι περιπτώσεις να εκδικάζονται από τους αγωνοδίκες, τώρα ο αλυτάρχης απλά ενημερώνει εκ των υστέρων τους αγωνοδίκες στην έκθεσή του.
Κάνω λάθος ?ΣΩΣΤΟΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
**ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΑΣ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ,ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΟΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΡΙΤΟΣ.
**
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'[/quote]
ΛΩΡΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ! ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ 3ος . ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΟΥ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ
-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
**ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ,ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ,ΑΣ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΠΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΕΡΔΙΣΕ,ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΕΚΤΟΣ ΑΓΩΝΟΣ ΩΣΤΕ ΑΠΟ ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΝΑ ΑΝΕΒΕΙ ΤΡΙΤΟΣ.
**
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
ΛΩΡΗ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΤΣΙ! ΔΕ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ 3ος . ΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΘΟΥΝ ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΔΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΟΥ. ΕΦΟΣΟΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΠΛΗ ΕΦΑΡΜΟΦΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ[/quote]
ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΗΜΗΤΡΗ,ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΕΡΙΞΑΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ.
Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
Ο ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΧΡΕΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΙΝΗΣ.
ΟΤΑΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΕΓΡΑΦΩΣ ΑΙΤΗΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΟΔΙΚΕΣ,ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ.
ΟΥΤΕ ΤΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΛΟΙΠΟΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κυριε Λωρη,μηπως προνοησατε για να δουμε in-car πλανα???
-
Άρα για να συνοψίσουμε γιατί απ' ότι φαίνεται δεν το ξέρουν πολλοί, μεταξύ τους κι εγώ γιατί δεν το έχω δει κάπου γραμμένο επειδή προφανώς μου έχει ξεφύγει. Αν περάσεις δίπλα από τα φωτοκύτταρα επειδή προφανώς το έχεις χάσει στα φρένα τίθεσαι αυτόματα εκτός αγώνα; Πάντως ένα μικρό παράπονο είναι λογικό να υπάρχει γιατί στο κάτω κάτω αν είναι τόσο σαφής ο κανονισμός τους σταματάς αμέσως και δεν τους αφήνεις να ρισκάρουν πολλά (ραγισμένο κάρτερ στις δύο τελευταίες ειδικές). Μεσολάβησε ένα σερβις, ακόμα ένα loop και όταν μπήκε το goal, μετά από υπόδειξη άλλου παίκτη, δόθηκε το φάουλ που είχε γίνει στο πρώτο ημίχρονο.
-
Πιστεύω το καλύτερο βίντεο του αγώνα
http://www.youtube.com/watch?v=j3ABstbs ... annel_page -
Ο χρήστης ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗΣ έγραψε:
Κυριε Λωρη,μηπως προνοησατε για να δουμε in-car πλανα???ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΜΕΡΑ ΠΛΕΟΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης TOMMI03 έγραψε:
Πιστεύω το καλύτερο βίντεο του αγώνα
http://www.youtube.com/watch?v=j3ABstbs ... annel_pageΔεν αποκλειεται .... γιατι τα δειχνει ....ολα .
Αυτο ειναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και οι πρωταθλητες μας !
-
Καλέ μου φίλε ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗ, για να βγάλεις σωστή απόφαση!, σε ενημερώνω, ότι εμείς είμαστε εκεί που έπρεπε!!. Οι άλλοι πήγαν στο μοναστηράκι στο ‘παζάρι’, και άκουγαν της εξατμίσεις από την Ερμού, και νόμιζαν ότι πέρασαν από τον αγώνα!!!…
Σίγουρα περάσανε προηγουμένως και από τον ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ, για σουβλάκια και μπύρα ποτήρι!!.>Πειραζει που εγω μας ηθελα ολους στο ιδιο μερος;
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
ΕΥΛΟΓΕΣ ΑΠΟΡΙΕΣ:
Α) «Ο ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΧΡΕΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΠΟΙΝΗΣ.» ο αλυτάρχης τον τιμώρησε, και όχι οι αγωνοδίκες, κατόπιν δικής του αναφοράς?.
NAI,Ο ΑΛΥΤΑΡΧΗΣ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕ. ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ nass.
Β) «Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.» εάν η οργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη των πράξεων της, ποιος ευθύνεται?. Αντίστοιχα και ποιος βαθμολογείτε?. Είναι άλλοι υπεύθυνοι και άλλοι βαθμολογούνται?!.
Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ (ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΩΣΤΑ) ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ 'ΣΤΗΣΕΙ' ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙ ΣΤΟΝ ΑΛΥΤΑΡΧΗ ΓΙΑ ΕΚΤΕΛΕΣΗ. ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ
Εδώ θέλω να συγχαρώ όλους που τερμάτισαν, και πολύ περισσότερο, τους πρώτους.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.
ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.
Antonis-team.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης antonis-team έγραψε:
Αγώνας μέσα σε ένα νομό 4 εκατομμυρίων ανθρώπων, Κυριακή πρωί, και δεν μπορεί να μαζέψει παραπάνω κόσμο απ' όσο μαζεύει μια καφετέρια; Γιατί; Τόσο δύσκολο είναι να πειστεί πια ο μέσος Αθηναίος ότι η παρακολούθηση ενός ράλλυ μπορεί να είναι μια ευχάριστη βόλτα στο βουνό;
Οχι απλως λιγοι θεατες,αλλα και οι μισοι απο αυτους ηταν ή αγωνιζομενοι που δεν ετρεχαν ή αμεσα εμπλεκομενοι με το σπορ(μηχανικοι,λαστιχαδες κ.α.).Οι αλλοι μισοι οι γνωστοι που βλεπουμε σε καθε αγωνα( ο Κωστας,ο Γιωργος κ.λ.π).
το ίδιο και στα Πίσσια δυστυχως
Γεράνεια...ούτε ψυχή!!!
Αντιγράφω από το rally.gr:
Κερασάκι; Η παρουσία του κόσμου, ο οποίος έδωσε βροντερό παρών και έκανε αισθητή την παρουσία του στις ειδικές.
http://www.rally.gr/default.asp?menu_co ... e_id=16117Μήπως κάποιος δεν τα λέει καλά;
Λετε να πήγαμε σε λάθος μέρος;;; Με βάζετε σε σκέψεις
Καλέ μου φίλε ΙΕΡΟΕΞΕΤΑΣΤΗ, για να βγάλεις σωστή απόφαση!, σε ενημερώνω, ότι εμείς είμαστε εκεί που έπρεπε!!. Οι άλλοι πήγαν στο μοναστηράκι στο ‘παζάρι’, και άκουγαν της εξατμίσεις από την Ερμού, και νόμιζαν ότι πέρασαν από τον αγώνα!!!…
Σίγουρα περάσανε προηγουμένως και από τον ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗ, για σουβλάκια και μπύρα ποτήρι!!.
Ρε καλέ μου φίλε ΧΡΗΣΤΟ ΚΟΥΤΡΑ, άνοιξες μια ενότητα, για να παραθέσουν αυτοί που ενδιαφέρονται να δουν αγώνες, καθώς και αυτοί που χρειάζονται τους ‘πατρονους’, για να τους δώσουν χρήματα για να τρέξουν. Κανένας μα κανένας, δεν άνοιξε τα μάτια του να δι τι γίνετε?. ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΤΡΕΞΑΝ προχτές. Ευτυχώς που υπάρχουν και αυτοί!.
57 οι δηλώσαντες, 25 πήραν καρό σημαία, Ο πρώτος αγώνας του πρωταθλήματος
ΞΕ ΦΤΙ ΛΑ !!. φτώχια, μιζέρια , και μυαλά στα κάγκελα!!.
Ο σταθμός ΗΛΕΚΤΡΑ FM, είχε μεγάλη δυσκολία να γυρίσει μια ‘γιαγκη’ στο κέντρο του αγώνα, να ακούνε όλοι οι παρευρισκόμενοι?. Θα μπορούσα να του δανείσω και μια δικιά μου εφεδρική. ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, της ποίας είπατε?!. Στους Άγιους Θεοδώρους, ‘γραντζαριζε’ από την αρχή μέχρι το τέλος.
Antonis-team.Αντωνη μια λεξη θα σου πω,αδιαφορια! το γιατι στη σωστη ενοτητα.
Χρηστος -
Φωτογραφίες από τον αγώνα
http://www.rallykorinthou.gr/index.php? ... 3&catid=11και Video
http://www.rallykorinthou.gr/index.php? ... view&id=72
13o Ράλλυ Κορίνθου - Λουτράκι 2009