-
http://www.cityauto.gr/article.cityauto.gr?aid=3944
κατα την γνωμη μου υπερβολικα ακριβο!!! πολυ ακριβο για ενα αυτοκινητο τεχνολογιας 1998 και με παλιο κινητηρα και μονο ουσιαστικο ατου του η αναρτηση με υστερουντες βραχιονες πισω -
Προκειται ουσιαστικα για ενα εξαιρετικα καθυστερημενο facelift. Δεν ξερω αν εχει κατι το ουσιαστικο να προσφερει σε ενα πεδιο που ο ανταγωνισμος εχει φερει φρεσκο πραγμα στην αγορα (απο αποψη εμφανισης, κινητηρων) ΚΙνηση χωρις νοημα απο την peugeot. Να δουμε πως θα παει.Παντως ακριβο δεν ειναι νομιζω
-
Δεν είναι καθυστερημένο fl. Απλά είναι ένα fl που θα κάνει το 206 να στέκεται 11 χρόνια μετά ακόμα στην αγορά. Κανονικά έπρεπε να καταργηθεί τελείως όπως έγινε με το 307 και όπως γίνεται με κάθε απερχόμενο μοντέλο. Αλλά επειδή πουλά, είπαν να το φρεσκάρουν λίγο. Πωλήσεις δεν πρόκειται να πάρει από το 207 με τέτοια μοτέρ. Οπότε δεν χάνουν τίποτα.
-
εχει 4 αστερια οταν ολοι στα ιδια λεφτα εχουν 5 εχει παλιους κινητηρες και σιγουρα μετρια ποιοτητα αλλα ειναι απλα πανεμορφο...εχει μια κλασικη ομορφια που σχεδον ολα τα συγχρονα προσπαθουν να το μιμηθουν με κοφτες γραμμες και ομως αυτο μετα απο τοσα χρονια ειναι πιο συγχρονο και ομορφο απο ολα τα σημερινα απλα την τιμη με την πρωτη ματια την περιμενα 1000 κατι ευρω κατω αλλα οταν ολα μα ολα εχουν ημιακαμπτους αξονες αυτο ερχεται με ανεξαρτητη αναρτηση πισω και δειχνει τι σημαινει το λιονταρακι στις στροφες και στο παιχνιδι εγω παντα κολλημενος θα το επαιρνα
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
εχει 4 αστερια οταν ολοι στα ιδια λεφτα εχουν 5 εχει παλιους κινητηρες και σιγουρα μετρια ποιοτητα αλλα ειναι απλα πανεμορφο...εχει μια κλασικη ομορφια που σχεδον ολα τα συγχρονα προσπαθουν να το μιμηθουν με κοφτες γραμμες και ομως αυτο μετα απο τοσα χρονια ειναι πιο συγχρονο και ομορφο απο ολα τα σημερινα απλα την τιμη με την πρωτη ματια την περιμενα 1000 κατι ευρω κατω αλλα οταν ολα μα ολα εχουν ημιακαμπτους αξονες αυτο ερχεται με ανεξαρτητη αναρτηση πισω και δειχνει τι σημαινει το λιονταρακι στις στροφες και στο παιχνιδι εγω παντα κολλημενος θα το επαιρνατι σημασια εχει η αναρτηση οταν το clioII συμφωνα με τα τεστ εχει καλύτερη οδικη συμπεριφορα από το 206
-
εχει πιο οικογενειακη συμπεριφορα,κακο τιμονι σε συγκιση με το 206 και δεν κανει τα παιχνιδια της ουρας που κανει το 206 που τοσο μου αρεσουν ωστε να πλασαρεις καλα το αμαξακι γενικα τωρα αλλο αυτοκινητο το ενα αλλο το ΑΛΛΟ.. για διαφορετικους οδηγους.. στην ουσια το 206 εχει αντιπαλο το sandero (clio 2)
-
εχει πιο οικογενειακη συμπεριφορα,κακο τιμονι σε συγκιση με το 206 και δεν κανει τα παιχνιδια της ουρας που κανει το 206 που τοσο μου αρεσουν ωστε να πλασαρεις καλα το αμαξακι γενικα τωρα αλλο αυτοκινητο το ενα αλλο το ΑΛΛΟ.. για διαφορετικους οδηγους.. στην ουσια το 206 εχει αντιπαλο το sandero (clio 2)παντως στο αρθρο μιλάει για πολύ καλό τιμόνι, αλλά υπάρχει το clio campus να ανταγωνιστεί το 206+
το sandero μαλλον με modus εχει σχέση, αν και από τo review στην οδική συμπεριφορα μου θύμισε το 19 μου -
α το οδηγησες και εσυ ε????? εμενα παντως μου αρεσε για απλα πραγματα μια χαρα ειναι!!!1
-
Οι πωλήσεις θα δείξουν αν το αγοραστικό κοινό θα επικροτήσει την ενέργεια αυτή των Γάλλων.
-
α το οδηγησες και εσυ ε????? εμενα παντως μου αρεσε για απλα πραγματα μια χαρα ειναι!!!1οχι, αλλα από αυτά που διαβάζω..
-
-
Το θέμα πρέπει να μεταφερθεί εδώ: viewforum.php?f=15
-
Λες το 206+ να έχει κανονικό USB ;
-
Το 206+ μου θυμίζει 207 Made In China ...
Θα προτιμούσα ένα διαφορετικό facelift στο 206 ...
Το οποίο από ότι βλέπω ΤΕΛΟΣ ... Η Peugeot σταμάτησε να το φέρνει ...
-
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
-
Το θέμα πρέπει να μεταφερθεί εδώ: viewforum.php?f=15
-
Λες το 206+ να έχει κανονικό USB ;
-
Το 206+ μου θυμίζει 207 Made In China ...
Θα προτιμούσα ένα διαφορετικό facelift στο 206 ...
Το οποίο από ότι βλέπω ΤΕΛΟΣ ... Η Peugeot σταμάτησε να το φέρνει ...
-
οχι ειναι καινουργιο μοντελο γιατι δηλ το golf 6 να ειναι τοτε καινουργιο και οχι και το 206+
-
μαλλον ναι θα εχει γιατι εχει το παλιο cd (δοκιμασμενα πραγματα)
3.οντως θυμιζει πολυ ( κακο για αυτους που εδωσαν πολλα για ενα 207 καλο για αυτους που θα το παρουν)
-
peugeot 206 plus