-
-
Την ηχομόνωση και την ακαμψία (στην οδήγηση, όχι απαραίτητα το 1 αστέρι παραπάνω), τον εξοπλισμό, τις επενδύσεις, όλα αυτά πληρώνουμε στα παραπάνω κιλά...
-
Ξεκολάτε!Tο 206 έχει παρα πολύ μικρή διαφορα στη τιμή από το 207, έχοντας λιγότερο εξοπλισμό, στοιχίζει πιο ακριβά από πολύ πιο σύγχρονα μοντέλα (grante punto πχ) και βέβαια γιαυτό πουλάει πα@#ρια.
Το αμάξι έπρεπε να κάνει 10 χιλιάρικα max, όσο το είχε κάποια στιγμή, λίγο πριν βγει το 207 που όντως δίναν καλές τιμές στο 206 (το 2005; που έψαχνα για αμάξι) -
Ποιό 206 είχε 10k μαξ;
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Ξεκολάτε!Tο 206 έχει παρα πολύ μικρή διαφορα στη τιμή από το 207, έχοντας λιγότερο εξοπλισμό, στοιχίζει πιο ακριβά από πολύ πιο σύγχρονα μοντέλα (grante punto πχ) και βέβαια γιαυτό πουλάει πα@#ρια.
Το αμάξι έπρεπε να κάνει 10 χιλιάρικα max, όσο το είχε κάποια στιγμή, λίγο πριν βγει το 207 που όντως δίναν καλές τιμές στο 206 (το 2005; που έψαχνα για αμάξι)υπάρχουν πάρα πολλοί που σιχάθηκαν την υπερβολή των αερόσακων, τη χλιδή άνευ ουσίας το υπερβολικό βάρος και την αποστειρωμένη αίσθηση των συστημάτων, ώστε να μπορεί να οδηγήσει και μια μαϊμού...
ανάμεσα σε αυτούς είμαι κι εγώ!
Υπάρχουν επίσης άνθρωποι που δεν επιθυμούν να πληρώσουν μια υπεραξία ενός καινούργιου μοντέλου και να την ξανα-πληρώσουν στις φοβερές εγγυήσεις...και στρέφονται στα μεταχειρισμένα
επίσης ανάμεσά τους είμαι κι εγώ!
Γι αυτούς λοιπόν το 206 έχει να προσφέρει μια σύγχρονη τεχνολογία, καλή (τουλάχιστον) οδική συμπεριφορά και γενικότερα την αίσθηση ενός σύγχρονου μεν, αλλά όχι αποστειρωμένου αυτοκινήτου.
Πιστεύω πως και σαν σχέδιο και σαν τεχνολογία μπορεί ακόμη να σταθεί στην αγορά, όπως και πολλά άλλα αυτοκίνητα που αντικαταστάθηκαν
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ποιό 206 είχε 10k μαξ;το 1,4 75αρι χωρίς καμία έλλειψη στον εξοπλισμό.
μη σου κάνει εντύπωση, αρκετά κάτω από 10χλρ έχει και η σεατ το προηγούμενο ιμπιζα (που δεν είναι και του 98 μοντέλο)Γι αυτούς λοιπόν το 206 έχει να προσφέρει μια σύγχρονη τεχνολογία,** καλή **(τουλάχιστον) οδική συμπεριφορά και γενικότερα την αίσθηση ενός σύγχρονου μεν, αλλά όχι αποστειρωμένου αυτοκινήτου.
ανάλογα την έκδοση
-
το 207 εχει ακαμψια 21,820nm/degree (το προηγουμενο audiΤΤ ειχε 19.000nm/degree και το honda s2000 22.000nm/degree)
το 206 γυρω στα 16,000nm/degree
η διαφορα στο βαρος οφειλεται στον εξοπλισμο και τα υλικα.....
το κοστος αναιβενει υπερβολικα -
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το 106 ραλλυ ειχε κακη ακαμψια συγκριτικα με σημερα αλλα εστριβε απιστευτα για την κατηγορια του και για κανα 2 κατηγοριες πανω ....η αισθηση που δινει στον οδηγο στο οριο σε συγκριση με τα σημερινα μοντελα ειναι διαστημικηΑκαμψία δεν είναι μόνο στρίψιμο όμως, εκεί μπερδεύεσαι. Κιλά χρειάζονται και για την αίσθηση 'χρηματοκιβωτίου' (sic) που πραγματικά δεν έχει καμιά σχέση με τα 206, Clio II κ.ο.κ. Και της οποίας -όσο και αν τα αγαπάς λόγω στριψίματος, μεγέθους και ανόθευτης αίσθησης- κουράζει κάποια στιγμή.
Είπα ανόθευτη αίσθηση για τα 206, Clio II κλπ. και θυμήθηκα ότι το 206 είχε κατηγορηθεί για 'γερμανοποίηση' (χαρακτηριστικά, διαβάζοντας όλα τα περιοδικά, ένας γνωστός μου μετά πήγε και πήρε το Saxo αντί για το Peugeot), όπως και το Clio II θεωρήθηκε οδηγικά 'λίγο' μπροστά στο Clio I.
Οι εποχές αλλάζουν και εμείς είμαστε σαν τους παππούδες μάλλον. Σαν αυτοκίνητα στέκουν μια χαρά τα παραπάνω, σαν αγορές όμως...
-
Ναι ετσι οπως το θετεις εχει βαση ... σε επιπεδο μάρκετινγκ και προώθησης πωλησεων ενος σημερινου μοντελου ....μεγαλη σημασια εχει η αισθηση στιβαροτητας παρα η ενεργητικη ασφαλεια και η αισθηση μηχανης οδηγησης .... ( την κακη αρχη την εκανε το golf ,που ηταν ασχετο απο αισθηση και απολαυση αλλα ηταν'στιβαρο') το ζητημα ομως ειναι πως καθε εταιρια (και ιδιαιτερα γαλλικη και ιταλικη) έχοντας μια πλειάδα επιλόγων σε αμαξώματα και εκδοσεων θα έπρεπε να αφουγκράζεται ενα ποσοστο του καταναλωτικου κοινου το οποίο δεν ζητα στιβαροτητα αλλα κατι αλλο πιο 'καυτο' ...και να δημιουργει φτηνα και απλα μηχανηνατα που στοχευουν στην απολαυση..... Αυτο ειναι βασικος κανονας του συγχρωνου marketing δηλ το να μην δημιουργεις ταση εσυ ως κατασκευαστης στην αγορα αλλα το να αφουγγραζεσαι αυτην και να πρατεις αναλογα...
-
Όσον αφορά το 206 καιτην κριτική που χε δεχτεί το 98, ακριβώς τα ίδια έγραφα όταν με πέταξε το κόνεξ...
σύμφωνοι, η ακαμψία κτλ βοηθούν και σε άλλους τομείς, ωστόσο δε νομίζω οτι η άνεση έχει ωφεληθεί δραματικά.
Από την Παρασκευή έχω το 306 στο συνεργείο και κινούμε με ένα Κλιό ΙΙ 1,2 16β. Μια χαρά άνετο έιναι, θα έλεγα οτι σε ξεκουράζει κιόλας!
Κι ας μην έχει την ακαμψία του ΙΙΙ.
Η αλήθεια είναι (και μάλλον βγαίνουμε εκτός τόπικ) οτι υπάρχει μια πολύ μεγάλη μερίδα υποψήφιων αγοραστών που θέλει μεν να φύγει απ την αβεβαιότητα του μεταχειρισμένου, αλλά οι σύγχρονες τάσεις τον έχουν εγκλωβίσει! το χειρότερο;; Πλέον η αίσθηση έγινε είδος πολυτελείας!
Γι αυτό και το 306 μου θα είναι αραγμένο στην αυλη για πάντα! Κι όταν θα τα παίξει, κάποιο μοτέρ θα μεταμοσχεύσουμε
-
Ο χρήστης 106_4_ever έγραψε:
το ζητημα ομως ειναι πως καθε εταιρια (και ιδιαιτερα γαλλικη και ιταλικη) έχοντας μια πλειάδα επιλόγων σε αμαξώματα και εκδοσεων θα έπρεπε να αφουγκράζεται ενα ποσοστο του καταναλωτικου κοινου το οποίο δεν ζητα στιβαροτητα αλλα κατι αλλο πιο 'καυτο'Από το στόμα σου και στου Θεού το αυτί. Έχουμε κάνα εκατομμύριο διαφορετικούς κινητήρες και πολλαπλές εκδόσεις στα αμαξώματα, αλλά δεν βλέπω να ψάχνει κανένας πώς θα προσφέρει ένα ευχάριστο, ελαφρύ και σβέλτο μικρό π.χ.
-
-
ρε παιδια εχει κανενας κανενα περιοδικο η κανενα λινκ στο ιντερνετ με το τι ειχε γραφτει το 98 που βγηκε το 206?? Εχω μεγαλη περιεργεια πως το ειχε δει ο τυπος τοτε, ηταν ΠΟΛΥ πρωτοποριακο το σουλουπι του για τοτε, που ολα ηταν κουτια και τολμησε η πεζο ενα οχημα στρογγυλεμενο , καμπυλωμενο, με τραβηγμενα στο πλαι φωτα , γενικα αυτο το σουλουπι που καποιες εταιριες ανακαλυψαν καμμια δεκαετια μετα ! Το 2000 που το πηρα εγω κοιταγα και το τοτε πολο , το ιμπιζα και το κορσα. Και τα τρια εχουν αλλαξει τρεις φορες εκτοτε ενω τα τοτε σουλουπια τους ειναι απλα απαραδεκτα με τα σημερινα κριτηρια . Αντιθετα το 206 ακομα και σημερα ειναι συγχρονο και πανεμορφο.
ΤΟ 206+ με τους κινητηρες που βγαινει δεν ειναι δυνατο να ελπιζει σε κατι καλο. Αμαν με αυτο τον 75αρη..Η vw βγαζει τουρμπατους στα 1.2 και η πεζο... -
ο 75 αρης ειναι ο παραδοσιακος της σειρας tu και ειναι 8βαλβιδος και πολυ ελαστικος απο κατω, γεγονος που ειναι απιστευτα καλο οταν κινησε μεσα στην πολη γιατι τραβα απο χαμηλα (βαζεις μια τριτη και την ξεχνας σαν να οδηγεις αυτοματο).... ειναι και απιστευτα αξιοπιστος (σκυλι)... αλλα εχει υψηλα επιπεδα εκπομπων ρυπων.......αν κινησε πιο πολυ στην πολη και κανεις πολλα χιλιομετρα ειναι μια χαρα αν το θες ομως για παιχνιδια και με το βαρος του 206 οντως θελει πιο δυνατο μοτερ ....
-
Ο χρήστης sofia78 έγραψε:
ρε παιδια εχει κανενας κανενα περιοδικο η κανενα λινκ στο ιντερνετ με το τι ειχε γραφτει το 98 που βγηκε το 206?? Εχω μεγαλη περιεργεια πως το ειχε δει ο τυπος τοτε, ηταν ΠΟΛΥ πρωτοποριακο το σουλουπι του για τοτε, που ολα ηταν κουτια και τολμησε η πεζο ενα οχημα στρογγυλεμενο , καμπυλωμενο, με τραβηγμενα στο πλαι φωτα , γενικα αυτο το σουλουπι που καποιες εταιριες ανακαλυψαν καμμια δεκαετια μετα ! Το 2000 που το πηρα εγω κοιταγα και το τοτε πολο , το ιμπιζα και το κορσα. Και τα τρια εχουν αλλαξει τρεις φορες εκτοτε ενω τα τοτε σουλουπια τους ειναι απλα απαραδεκτα με τα σημερινα κριτηρια . Αντιθετα το 206 ακομα και σημερα ειναι συγχρονο και πανεμορφο.
ΤΟ 206+ με τους κινητηρες που βγαινει δεν ειναι δυνατο να ελπιζει σε κατι καλο. Αμαν με αυτο τον 75αρη..Η vw βγαζει τουρμπατους στα 1.2 και η πεζο...Μερικά links από την βιβλιοθήκη των 4 τροχών :
336 - Σεπτέμβριος 1998 Peugeot 206
334 - Ιούλιος 1998 Peugeot 206
337 - Οκτώβριος 1998 Peugeot 206 1.1 & 1.4
337 - Οκτώβριος 1998 Fiat Punto 85 - Peugeot 206 1.4 - Renault Clio 1.4 - Seat Ibiza 1.4και το δικό σου
353 - Φεβρουάριος 2000 Peugeot 206 1.4
κ ένα συγκριτικούλι
354 - Μάρτιος 2000 VW Polo 1.4 16V - Fiat Punto 80 ELX - Peugeot 206 1.4 - Seat Ibiza 1.4 16V - Toyota Yaris 1.3καλή μελέτη!
-
Το σημερινό autobild έχει κάποιες πληροφορίες για το 206+ ,αν θες να δεις για το λανσάρισμα του στην αγορά
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Το σημερινό autobild έχει κάποιες πληροφορίες για το 206+ ,αν θες να δεις για το λανσάρισμα του στην αγοράπαω αμεσως να το παρω!!!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
ΤΟ 206+ με τους κινητηρες που βγαινει δεν ειναι δυνατο να ελπιζει σε κατι καλο. Αμαν με αυτο τον 75αρη..Η vw βγαζει τουρμπατους στα 1.2 και η πεζο...Μερικά links από την βιβλιοθήκη των 4 τροχών :
336 - Σεπτέμβριος 1998 Peugeot 206
334 - Ιούλιος 1998 Peugeot 206Ευχαριστω που τα βρηκες !
337 - Οκτώβριος 1998 Peugeot 206 1.1 & 1.4
337 - Οκτώβριος 1998 Fiat Punto 85 - Peugeot 206 1.4 - Renault Clio 1.4 - Seat Ibiza 1.4και το δικό σου
353 - Φεβρουάριος 2000 Peugeot 206 1.4
κ ένα συγκριτικούλι
354 - Μάρτιος 2000 VW Polo 1.4 16V - Fiat Punto 80 ELX - Peugeot 206 1.4 - Seat Ibiza 1.4 16V - Toyota Yaris 1.3καλή μελέτη!
-
Το κοιτούσα ώρα το ποστ το τελευταίο, αλλά τώρα έπιασα το νόημα...
-
To νοημα ειναι οτι εγραψα σε λαθος μερια τις ευχαριστιες μου με αποτελεσμα να φαινεται οτι...δε λεει τιποτα !
peugeot 206 plus