-
εσεις τι τουρμπινα φορατε? (οι 1800αρηδες)
Κ04 φοραει το s3, το gti και το ΤΤ φορανε Κ03
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εσεις τι τουρμπινα φορατε? (οι 1800αρηδες)Κ04 φοραει το s3, το gti και το ΤΤ φορανε Κ03
κ03
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
μπα άσε οι άλλοι να κάνουν πρώτα το beta testing
Σωστός...
Δημήτρη, σωστά τα είπε ο elteo...
345x30 με τρυπητούς δίσκους brembo και τακάκια ferrodo ds2000
Άγκυρες λέμε.ΥΓ:τα μπουρδέλο τα εργοστασιακά είναι ΓΤΠ. Ευτυχώς που τα αλλάζω.
ΥΓ2:Από Μάρτιο θα πάμε για 220 ps. εννοείται πρώτα βελτιώνουμε τα φρένα και μετά τα άλογα. -
καλοφόρετοι.
πρόσεχε τους τρυπητους brembo γιατί παίζουν μαιμουδιές εν ελλάδι (τους τρυπάνε εδώ και ραγίζουν για πλάκα)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
καλοφόρετοι.πρόσεχε τους τρυπητους brembo γιατί παίζουν μαιμουδιές εν ελλάδι (τους τρυπάνε εδώ και ραγίζουν για πλάκα)
Ευχαριστώ.
Για τους τρυπητούς brembo το έχω ακούσει κι εγώ και έχω δει και σε forum να γίνεται ολόκληρο θέμα ακριβώς αυτό το πράμα (ότι τους τρυπάνε στην ελλάδα και τους πουλάνε για τρυπητούς )
(για τους περίεργους : το σκηνικό ήταν ότι ενός παιδιού σε ibiza Cupra ράγισε η μία πλάκα σε σημείο που ουσιαστικά είχε κοπεί Είχε ανεβάσει και φωτογραφίες - GTCC forum).Θα πάρω αυτούς που χρυσαφίζουν και μέσα στις τρύπες κτλ.Γενικά ξέρω να τους ξεχωρίζω τους original.
Τους aftermarket brembo τους διάλεξα γιατί κόστιζαν όσο οι εργοστασιακοί της audi (έλεος όμως...το κόστος σε κάποια ανταλλακτικά στην audi έχουν ξεφύγει και τα 'βαράνε' γιατί είναι 'του S3' ).
Φοβάμαι μόνο μήπως σφυρίζουν... -
γενικα οι τρυπητοι δεν ειναι πιο ευαισθητοι??
γιατι τρυπητους ρε καβουρα? ανουσιο.. -
άντε κ με ένα ρεβο ...
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Τους aftermarket brembo τους διάλεξα γιατί κόστιζαν όσο οι εργοστασιακοί της audi (έλεος όμως...το κόστος σε κάποια ανταλλακτικά στην audi έχουν ξεφύγει και τα 'βαράνε' γιατί είναι 'του S3' ).
Φοβάμαι μόνο μήπως σφυρίζουν...για πες παραδειγμα τετοιων ανταλλακτικων να ξερω
-
γενικα οι τρυπητοι δεν ειναι πιο ευαισθητοι??
γιατι τρυπητους ρε καβουρα? ανουσιο..το έγραψα ρε συ...είναι στο ίδιο κόστος με τους μαμά της audi.
Οι τρυπητοί ΑΝ είναι original (=εργοστασιακά τρυπημένοι) δεν υπάρχει πρόβλημα.
Είναι απλώς πιο ευαίσθητοι στο να κάνουν 'κρακ' ΑΝ σε περίπτωση που είναι πυρωμένοι, τους πετάξεις πχ νερό (απότομη ψύξη). -
και οταν ειναι πολυ φαγωμενοι
-
για πες παραδειγμα τετοιων ανταλλακτικων να ξερω
πχ δίσκοι-τακάκια.
πχ...δαγκάνα (που εσένα δε σε αγγίζει, οκ )
πχ προφυλακτήρες μπρος-πίσω (2 φορές πάνω από τον κανονικό ή τον Sline )Θες να σου πω για καθρέφτες?
Θες να σου πω για ζάντες?
θες να σου πω...(και η λίστα μεγαλώνει )και όσο ψάχνω σίγουρα όλο και κάτι θα βρίσκω.
Τα περισσότερα κόστη τα έμαθα είτε μέσω του ETKA είτε μέσω αντιπροσωπείας γιατί κοιτούσα να αγοράσω τα ανταλλακτικά (βλέπε φρένα )
-
και οταν ειναι πολυ φαγωμενοιαφού ρε μλκ τα ξέρεις...τι ρωτάς?
-
κύριε Κάβουρα τι πρόγραμμα σκέφτεσαι να του βάλεις ;
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
και οταν ειναι πολυ φαγωμενοι
αφού ρε μλκ τα ξέρεις...τι ρωτάς?
σορρυ ετσι μιλαω για να μη φαινομαι απολυτος
-
αφού ρε μλκ τα ξέρεις...τι ρωτάς?
σορρυ ετσι μιλαω για να μη φαινομαι απολυτος
ρε...γράψτα 'χύμα'...δε θα σε παρεξηγήσω.
@elteo
κλίνω προς REVO μεριά τελικά.
ένα διάστημα 'κοιτούσα' σοβαρά να βάλω Giac αλλά τελικά 'αλλαξοπίστησα'
Εσύ...?REVO? (καλά θυμάμαι? ) -
Ρεβο φίλε για μένα η καλύτερη υλοποίηση
-
ρε παιδια το revo ειναι δυνατο? γιατι σε αλλο s3 που το εχω δει δε μου γεμισε το ματι
επισης gti με ρεβο και φουλ εξατμιση πηγαινε ελαχιστα πιο αργα απο μενα
το παλικαρι ειχε ξενερωσειαντιθετα μου ειχε αρεσει το προγραμμα της apr που ειχα σει σε ΤΤ 200αρι , πολυ καλο μου εριχνε οριακα (εισαγωγη εξαγωγη μαμα)
βεβαια συγκρινω διαφορετικα αυτοκινητα (με διαφορετικο βαρος), αλλα αυτες ειναι οι εντυπωσεις μου
τα revo ισως δεν δινουν και τοσα πολλα
στα fr ομως ηταν δυναμη παρολα αυτα παλι δε μου εριχναν εκτος αν ειχαν εξατμιση και i/c, βεβαια πολυ μικρο αυτοκινητο
-
Απο ABT ή MTM εχει κανεις εντυπωσεις?
-
η abt πρεπει να ειναι καλη, η mtm δεν ξερω (πολυ ακριβη ομως)
-
ρε παιδια το revo ειναι δυνατο? γιατι σε αλλο s3 που το εχω δει δε μου γεμισε το ματι
επισης gti με ρεβο και φουλ εξατμιση πηγαινε ελαχιστα πιο αργα απο μενα
το παλικαρι ειχε ξενερωσειαντιθετα μου ειχε αρεσει το προγραμμα της apr που ειχα σει σε ΤΤ 200αρι , πολυ καλο μου εριχνε οριακα (εισαγωγη εξαγωγη μαμα)
βεβαια συγκρινω διαφορετικα αυτοκινητα (με διαφορετικο βαρος), αλλα αυτες ειναι οι εντυπωσεις μου
τα revo ισως δεν δινουν και τοσα πολλα
στα fr ομως ηταν δυναμη παρολα αυτα παλι δε μου εριχναν εκτος αν ειχαν εξατμιση και i/c, βεβαια πολυ μικρο αυτοκινητο
215 από 160 πως σου φαίνονται ; Αυτός με το gti πόσα ήθελε να πάρει 100 ; 200 ψωράλογα έχει...
το πλέον δοκιμασμένο είναι το ρεβο, όλα τα άλλα είναι στο ψάξε ακόμα και εγώ δεν πειραματίζομαι ειδικά όταν κοστίζουν χιλιάρικο.
AUDI A3 1.8TFSI