-
τωρα που τους εβαλε χερι η ΕΕ για το δημοσιονομικο ελλειμα θα προσπαθησουν να τα μαζεψουν απο οπου μπορουν..ετοιμαστειτε για μεγαλες πεινες..
ο μονος τροπος να συνετιστει ο οδηγος ειναι να του παιρνουν το διπλωμα για καποιο διαστημα..τα λεφτα κουτσα στραβα βρισκονται,το να μη μπορεις να οδηγησεις καθολου ειναι το πραγματικο τσουξιμο
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ο μονος τροπος να συνετιστει ο οδηγος ειναι να του παιρνουν το διπλωμα για καποιο διαστημα..τα λεφτα κουτσα στραβα βρισκονται,το να μη μπορεις να οδηγησεις καθολου ειναι το πραγματικο τσουξιμο
Για να τσούξει αυτό πρέπει να υπάρχει αστυνομία, και τώρα κακά τα ψέμματα ΔΕΝ υπάρχει. Ξέρω περισσότερους του ενός που τους το είχαν πάρει για παράβαση ορίου ταχύτητας και οδηγούσαν κανονικότατα για μήνες σαν να μην τρέχει τίποτα.
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Για να τσούξει αυτό πρέπει να υπάρχει αστυνομία, και τώρα κακά τα ψέμματα ΔΕΝ υπάρχει. Ξέρω περισσότερους του ενός που τους το είχαν πάρει για παράβαση ορίου ταχύτητας και οδηγούσαν κανονικότατα για μήνες σαν να μην τρέχει τίποτα.
Έπρεπε να τρακάρουν σοβαρά ενώ οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα. Να δεις τσούξιμο όταν θα πλήρωναν υλικές ζημιές, αποζημιώσεις για τραυματισμούς, κτλ από την τσέπη τους.
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Έπρεπε να τρακάρουν σοβαρά ενώ οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα. Να δεις τσούξιμο όταν θα πλήρωναν υλικές ζημιές, αποζημιώσεις για τραυματισμούς, κτλ από την τσέπη τους.
Το θέμα είναι πως δε νοείται να είναι η πιθανότητα να τρακάρεις σοβαρά το μόνο που να σε αποτρέπει, πρακτικά, από το να οδηγείς ενώ σου έχουν πάρει το δίπλωμα.
-
εχθές έφαγα κλήση από τη δημοτική αστυνομία του δήμου Αθηναίων.
Τελικά πάνε οι κλήσεις μέσω εφορίας; -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τελικά πάνε οι κλήσεις μέσω εφορίας;Ειναι πολλα ? ? Πληρωσε τη τη ρημαδα,να σου φυγει το αγχος.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Τελικά πάνε οι κλήσεις μέσω εφορίας;Δεν μπορώ να απαντήσω μετά βεβαιότητος στο ερώτημά σου, όμως, κάνε τον κόπο και διάβασε αυτή τη δημοσίευσή μου.
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τελικά πάνε οι κλήσεις μέσω εφορίας;Ειναι πολλα ? ? Πληρωσε τη τη ρημαδα,να σου φυγει το αγχος.
80 ΕΥΡΏ (λογικά 40 αν πληρώσω άμεσα)
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Τελικά πάνε οι κλήσεις μέσω εφορίας;Δεν μπορώ να απαντήσω μετά βεβαιότητος στο ερώτημά σου, όμως, κάνε τον κόπο και διάβασε αυτή τη δημοσίευσή μου.
ευχαριστώ.
-
Μια βοηθεια…
Χθες ελαβα μια ειδοποιηση για να πληρωσω κληση για παρανομο παρκαρισμα στο δημο Κηφισιας τον 12/2007. Γραφει ότι πρεπει να πληρωσω 80€.
Τους καλεσα και τους ειπα ότι κανονικα πρεπει να μου δωθει το 10ημερο προθεσμιας για να πληρωσω το μισο ποσο όπως λεει ο νομος, καθως μολις χθες ελαβα γνωση της κλησης.
Αρνηθηκαν λεγοντας ότι δε μπορω να αποδειξω κτλ κτλ παπαρια μαντολες και στη κορφη κανελα.
Τι μπορω να κανω?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Μια βοηθεια…Χθες ελαβα μια ειδοποιηση για να πληρωσω κληση για παρανομο παρκαρισμα στο δημο Κηφισιας τον 12/2007. Γραφει ότι πρεπει να πληρωσω 80€.
Τους καλεσα και τους ειπα ότι κανονικα πρεπει να μου δωθει το 10ημερο προθεσμιας για να πληρωσω το μισο ποσο όπως λεει ο νομος, καθως μολις χθες ελαβα γνωση της κλησης.
Αρνηθηκαν λεγοντας ότι δε μπορω να αποδειξω κτλ κτλ παπαρια μαντολες και στη κορφη κανελα.
Τι μπορω να κανω?
εγώ στη θέση σου θα τηλεφωνούσα στην αστυνομία, να ρωτήσω αν ισχύει αυτός ο νόμος περί μισής χρέωσης και στους δήμους.
-
Ισχυει, το παραδεχθηκε, αλλα λεει οτι μετραει απο τοτε που κοπηκε η κληση!
-
-
Επειδή είμαι Κηφισιώτης η Δημ. αστ. κάνει πολύ καλά την δουλειά της και όντως αυτοί που γράφει το αξίζουν. Ειλικρινά έχω βαρεθεί να βλέπω τις πιο τρελές παραβάσεις παρκαρίσματος. Αν ερχόταν η Τροχαία Κηφισιάς θα έπαιρνε και τις πινακίδες
-
Μιλησα με το συνηγορο του πολιτη.
Μου ειπαν ότι θα πρεπει να κανω μια εγγραφη αναφορα στο δημο Κηφισσιας ότι αρνουμαι να πληρωσω το συνολο του ποσου διοτι μολις τωρα ελαβα ειδοποιηση για την κληση, αρα δικαιουμαι εντος 10ημερου να πληρωσω το 50%.
Αφου παρα αριθμο πρωτοκολλου και την απαντηση του Δημου στην ενσταση μου, τοτε θα πρεπει να απευθυνθω σε αυτους για να δουν τι πως θα δρασουν.
Δεχθηκε ο συνηγορος του πολιτη ότι ΔΕΝ πρεπει να αποδειξω εγω ότι ελαβα γνωση της κλησης, αλλα ο δημος.Χεσε ψηλα και αγναντευε.
-
o δημος Κηφισιας με παρεπεμψε στην τροχαια Κηφισιας. Εκει προσπαθησα να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας. Ομολογω οτι δεν ημουν πολυ πειστικος, καθως αλλα ρωτουσα εγω, αλλα μου απαντουσαν αυτοι.
το συμπερασμα μετα απο 1 ωρα τηλεφωνηματων ειναι οτι πρεπει να παω στη τροχαια να υποβαλλω μια ενσταση. Στην οποια ενσταση θα μου απαντησουν.
μηπως νομιζουν ολοι οτι ειμαστε δημοσιοι υπαλληλοι ή συνταξιουχοι και εχουμε το χρονο να τρεχουμε απο υπηρεσια σε υπηρεσια?
-
Ρε συ Σπύρο την κλήση την έφαγες το 2007.
Την βρήκες στο παμπριζ? Αν όχι γιατί?
Τότε μπορούσες σε 3 μέρες να πας για ένσταση και εντός 10 ημερών να πληρώσεις τα μισά.
Τώρα έχεις καθυστερημένη οφειλή, δεν μπορείς να ποδείξεις τίποτα -
Και αν δεν την βρεις στο τζάμι?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Και αν δεν την βρεις στο τζάμι?ακριβως αυτο τους λεω: οτι δεν βρηκα την κληση! Μπορει να χαθηκε για 1000 λογους για τους οποιους εγω δεν ειμαι υπευθυνος. Επισης αν οι υπηρεσιες τους δεν ηταν μπουρδελο θα με ενημερωναν αμεσα για να πληρωσω το μισο ποσο οπως εχω δικαιωμα. Απο δικη τους ευθυνη λοιπον δεν ειχα ενημερωθει εγκαιρως.
και που ξερω εγω οτι σκοπιμα δεν αφηνουν το αποκομμα στο αυτοκινητο για να εισπραξουν ολοκληρο το ποσο?
-
Από το Δήμο Ν. Ιωνίας μου ήλθε ειδοποίηση να πληρώσω κλήση (1.12.2007) που για καλή μου τύχη και κακιά δική τους, είχα πληρώσει και μάλιστα εντός 10 ημέρου. Τους το είπα τηλεφωνικά και ...το βρήκαν. 'Τότε τί ρόλο παίζει η ειδοποίηση;' ζήτησα να μάθω. Φυσικά μούγγα στη στρούγγα. Το σκέφτομαι τώρα τι άλλο να τους κάνω.
Περί Κλήσεων....