-
Ο καθένας με το μακρύ του και το κοντό του ρε ...στη μου!!! Λες και στο χαρίζουν...
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
που στο ειπανε αυτο?γιατι εγω πηρα προσφορα-και ειμαι ετοιμος να το κλεισω-και η αποσυρση ισχυει κανονικα σε ολες τις εκδοσεις.παρεμπιπτοντως,σε τι χρωμα το ειδες?καλο?παντα προτιμουσα το μαυρο αλλα το ειδα σε ασπρο και μου αρεσε πολυ.επισης σε ασπρο τονιζεται το μεγεθος και οι γραμμες του(δεν το εχω δει σε μαυρο και φοβαμαι μηπως χανονται αυτα).καμια βοηθεια παιδες,μαυρο η ασπρο?επισης αξιζουν τα επιπλεον 2.300 για πανοραμικη ηλιοροφη και θερμαινομενα δερματινα καθισματα?βοηθηστε...
μαύρο και χωρίς δερμάτινα θα το έπαιρνα εγώ.
-
φίλε varesanovits2, πριν καμμιά ώρα μου το είπανε στην αντιπροσωπεία δίπλα στο καρφούρ στην θεσσαλονίκη. Εσένα που σου είπανε ότι ισχύει η απόσυρση σε όλα τα μοντέλα? Μα δεν έχει λογική αυτό που μου είπανε ρε γμτο. Ούτε ο πωλητής μπορούσε να μου εξηγήσει ξεκάθαρα τον λόγο. (κάτι ότι αυτά που θα έρθουν θα είναι ήδη ταξινομημένα οπότε δεν μπορεί να ισχύσει απόσυρση, κάτι τέτοιο κουφό που δεν στέκει και πολύ καλά. Γιατί σε άλλα μοντέλα να ισχύει και σε άλλα όχι δηλαδή.) Για ξαναρώτα το και εσύ και πες μου. Test drive έκανες? σε κανά μήνα μου είπανε.
Κατά τα άλλα το αμάξι είναι πολύ όμορφο. Εγώ θα προτιμούσα άσπρο με οροφή και λίγο φιμέ τα πίσω τζάμια (μόνο τα πίσω να μην είναι πολύ κανγκουριά) αν και μαύρο σίγουρα θα είναι σούπερ απλά θα θέλει παραπάνω φροντίδα -
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
καμια βοηθεια παιδες,μαυρο η ασπρο?επισης αξιζουν τα επιπλεον 2.300 για πανοραμικη ηλιοροφη και θερμαινομενα δερματινα καθισματα?βοηθηστε...Κοίτε φίλε μου αυτά είναι γούστα, άρα δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει ιδιαίτερα σε σχέση με τι χρώμα να διαλέξεις πχ. Θα σου πω πάντως τις προσωπικές μου απόψεις:
-
Μεταξύ μαύρου-άσπρου (πάντα για το συγκεκριμένο μοντέλο), θα έπαιρνα άσπρο καρφωτό. Πρώτον μ' αρέσει περισσότερο και δεύτερον είναι απίστευτη ευκολία τα ανοιχτά χρώματα. Δε φαίνεται τόσο πολύ η βρομιά, τα γρατσουνίσματα κτλ. Μπορεί να σου φαίνεται ασήμαντο αλλά πίστεψέ με είναι πάρα μα πάρα πολύ βολικό. Προσωπικά θα έπαιρνα σκούρο χρώμα σε αυτοκίνητο μόνο αν μ' άρεσε πολύ περισσότερο από ασημί/άσπρο. Τώρα εντάξει, αν είναι το μαύρο να σ' ενθουσιάζει και με το άσπρο να στραβώνεις εννοείται ξεχνάς και ευκολίες και απ' όλα και το παίρνεις όπως σ' ευχαριστεί. Αλλά εφόσον σ' αρέσουν και τα δύο... Επίσης υποτίθεται ότι στα ανοιχτά χρώματα οι θερμοκρασίες εντός αυτοκινήτου είναι μικρότερες το καλοκαίρι σε σχέση με τα σκούρα, αλλά κατά πόσο ισχύει αυτό δε γνωρίζω.
-
Για πανοραμική ηλιοροφή: θα την έβαζα και πιστεύω πως είναι πολύ δυνατό αξεσουάρ που δίνει άλλο χαρακτήρα στο αυτοκίνητο, αλλά με κάποιοες προϋποθέσεις: 1. Η κουρτίνα/μοκέτα που την καλύπτει όταν τη θες κλειστή να μην είναι διάτρητη, δηλαδή να μην περνάει καθόλου φως όταν την έχεις κλειστή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζουν κάτι λεπτά κουρτινάκια σε άλλα αυτοκίνητα που αφήνουν το φως όταν είναι κλειστά. Αν είναι έτσι να μου λείπει - πιστεύω θα ενοχλεί σε μέρα με έντονο φως, όταν δεν το θες πάνω απ' το κεφάλι σου (στο ix35 δεν ξέρω πώς είναι). 2. Δεν ξέρω τι παίζει με τριγμούς, υγρασίες κτλ. μετά από καιρό. Θα μου πεις αυτό κανείς δε θα στο απαντήσει γιατί το μοντέλο είναι καινούριο. Απλά αν ετίθετο θέμα και ήξερα ότι μετά από αρκετή χρήση η οροφή θα μπάζει νερά σε μια δυνατή βροχή πχ. να μου λείπει. Αλλά πιστεύω πως δε θα 'πρεπε ν' ανησυχείς για κάτι τέτοιο γιατί αν ήταν έτσι μάλλον κανείς δε θα έπαιρνε αυτοκίνητα με ηλιοροφή. Δε βλάπτει πάντως να ρίξεις καμιά ματιά σε ξένα forum μπας και διαβάσεις τίποτα ανησυχητικό.
-
Θερμαινόμενα δερμάτινα: δερμάτινα θα έβαζα, θερμαινόμενα όχι. Για τα δερμάτινα το μόνο που θα κοίταγα είναι να σιγουρευτώ ότι είναι εργοστασιακά, γιατί πολλοί τα βάζουνε εδώ (βέβαια στο λένε φαντάζομαι). Για τα θερμαινόμενα προσωπικά δε μου έχουν χρειαστεί ποτέ, δηλαδή δε θυμάμαι να έχω σκεφτεί να τα χρειάζομαι. Άσε που λένε και για ιστορίες περί υπογονιμότητας κτλ. αν τα χρησιμοποιείς συχνά (τώρα για μια φορά σε πολύ κρύο δε νομίζω να τίθεται θέμα). Κάτι άλλο που δεν ξέρω είναι αν αλλάζει η μορφή του δέρματος αναλόγως αν έχεις θερμαινόμενο κάθισμα ή όχι. Π.χ. έχω δει καθίσματα με δέρμα 'διάτρητο' αλλά νομίζω είναι για παροχή αέρα στην πλάτη και όχι για θέρμανση. Πάντως τέτοιο κάθισμα δε μ' άρεσε καθόλου και δε θα το έβαζα και μόνο για αισθητικούς λόγους. Επαναλαμβάνω όμως πως δεν ξέρω αν είναι έτσι τα θερμαινόμενα καθίσματα. Εν ολίγης θερμαινόμενα θα έβαζα μόνο αν: 1 - Ήταν πολύ φτηνά 2 - Δεν άλλαζαν τη μορφή του δέρματος στο κάθισμα. Πάντως αν μιλάμε για ακριβό extra ούτε που θα το σκεφτόμουν δεύτερη φορά - δεν θα το έβαζα.
Αυτά.
-
-
Ο χρήστης cubapete έγραψε:
φίλε varesanovits2, πριν καμμιά ώρα μου το είπανε στην αντιπροσωπεία δίπλα στο καρφούρ στην θεσσαλονίκη. Εσένα που σου είπανε ότι ισχύει η απόσυρση σε όλα τα μοντέλα? Μα δεν έχει λογική αυτό που μου είπανε ρε γμτο. Ούτε ο πωλητής μπορούσε να μου εξηγήσει ξεκάθαρα τον λόγο. (κάτι ότι αυτά που θα έρθουν θα είναι ήδη ταξινομημένα οπότε δεν μπορεί να ισχύσει απόσυρση, κάτι τέτοιο κουφό που δεν στέκει και πολύ καλά. Γιατί σε άλλα μοντέλα να ισχύει και σε άλλα όχι δηλαδή.) Για ξαναρώτα το και εσύ και πες μου. Test drive έκανες? σε κανά μήνα μου είπανε.
Κατά τα άλλα το αμάξι είναι πολύ όμορφο. Εγώ θα προτιμούσα άσπρο με οροφή και λίγο φιμέ τα πίσω τζάμια (μόνο τα πίσω να μην είναι πολύ κανγκουριά) αν και μαύρο σίγουρα θα είναι σούπερ απλά θα θέλει παραπάνω φροντίδαστην λαρισα.και στην καρδιτσα νομιζω ισχυει κανονικα η αποσυρση.test drive δεν εκανα.οταν θα ερθουν τα πρωτα αμαξια μου ειπανε,κατα τον ιουλιο...
-
TimDeLAY σ ευχαριστω...
-
Ο χρήστης TimDeLAY έγραψε:
- Για πανοραμική ηλιοροφή: θα την έβαζα και πιστεύω πως είναι πολύ δυνατό αξεσουάρ που δίνει άλλο χαρακτήρα στο αυτοκίνητο, αλλά με κάποιοες προϋποθέσεις: 1. Η κουρτίνα/μοκέτα που την καλύπτει όταν τη θες κλειστή να μην είναι διάτρητη, δηλαδή να μην περνάει καθόλου φως όταν την έχεις κλειστή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βάζουν κάτι λεπτά κουρτινάκια σε άλλα αυτοκίνητα που αφήνουν το φως όταν είναι κλειστά. Αν είναι έτσι να μου λείπει - πιστεύω θα ενοχλεί σε μέρα με έντονο φως, όταν δεν το θες πάνω απ' το κεφάλι σου (στο ix35 δεν ξέρω πώς είναι). 2. Δεν ξέρω τι παίζει με τριγμούς, υγρασίες κτλ. μετά από καιρό. Θα μου πεις αυτό κανείς δε θα στο απαντήσει γιατί το μοντέλο είναι καινούριο. Απλά αν ετίθετο θέμα και ήξερα ότι μετά από αρκετή χρήση η οροφή θα μπάζει νερά σε μια δυνατή βροχή πχ. να μου λείπει. Αλλά πιστεύω πως δε θα 'πρεπε ν' ανησυχείς για κάτι τέτοιο γιατί αν ήταν έτσι μάλλον κανείς δε θα έπαιρνε αυτοκίνητα με ηλιοροφή. Δε βλάπτει πάντως να ρίξεις καμιά ματιά σε ξένα forum μπας και διαβάσεις τίποτα ανησυχητικό.
Στο θέμα της μεγάλης γυάλινης οροφής εκείνο που με ενόχλησε σε άλλο αυτοκίνητο όμως ήταν ότι με ανοιχτά παραθυρα σε δρόμο ... χτυπούσε στο τζάμι η κουρτίνα και είναι θόρυβο. Με φόβισε ότι θα την έσκιζε ο αέρας ιδίως κάποια στιγμή που φούσκωσε. Από τα πλαινά δεν είχε ράγες -όπως νόμιζα- και απλώς τεντωνόταν με το μπροστά σκληρό σύστημα που κούμπωνε στην άκρη του παρμπρίζ. Ας το προσέξει όποις βρεθεί σε αντιπροσωπία αν ισχύει κάτι τέτοιο και στο ix35.
-
Ελπίζω η επιφυλακτικότητα όλων να διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι οι αντιπροσωπείες να διαμορφώσουν αξιοπρεπή στάση απέναντι στους υποψήφιους αγοραστές και -γιατί όχι - να υπάρξουν και κάποιες προσφορές...να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί ένα χρόνο...
-
Ο χρήστης thanosanesthetist έγραψε:
Ελπίζω η επιφυλακτικότητα όλων να διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι οι αντιπροσωπείες να διαμορφώσουν αξιοπρεπή στάση απέναντι στους υποψήφιους αγοραστές και -γιατί όχι - να υπάρξουν και κάποιες προσφορές...να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί ένα χρόνο...... αλλά εδώ είναι ημερών! Που σημαίνει πολύ πολύ καινούριο για προσφορές!
-
Ο χρήστης thanosanesthetist έγραψε:
Ελπίζω η επιφυλακτικότητα όλων να διατηρηθεί τουλάχιστον μέχρι οι αντιπροσωπείες να διαμορφώσουν αξιοπρεπή στάση απέναντι στους υποψήφιους αγοραστές και -γιατί όχι - να υπάρξουν και κάποιες προσφορές...να μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί ένα χρόνο...Να αναφέρω κι εγώ την παρουσία ενός σκούρου γκρί ix35 (χωρίς πινακίδες!!!!!) ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα στην όμορφη Παύλιανη Φθιώτιδας....το χρώμα πάντως πολύ ωραίο και οι 17άρες ζάντες μια χαρά...
-
Να αναφέρω κι εγώ την παρουσία ενός σκούρου γκρί ix35 (χωρίς πινακίδες!!!!!) ανήμερα την Κυριακή του Πάσχα στην όμορφη Παύλιανη Φθιώτιδας....το χρώμα πάντως πολύ ωραίο και οι 17άρες ζάντες μια χαρά...[/quote]
μέχρι τέλη Μαρτίου 7 κομμάτια πανελλαδικά, με πινακίδες Ιανουαρίου, και είναι αυτά που δόθηκαν στον τύπο.
-
Στο χθεσινό Autoτριτη το έχει συγκριτικό με τα αντιστοιχα 2κίνητα ASX, Yeti, Qashqai και Tiguan. Χωρίς να αναφέρει ουσιαστικά μειονεκτήματα βγαίνει 4ο και ... το Tiguan 5ο για την τιμή του.
Σε προηγούμενο συγκριτικό μεταξύ ASX, QQ και Yeti, το ASX βγαίνει τελευταίο ...
Συμπέρασμα με το που ήρθε το ix35 ... το ASX έγινε καλύτερο!!!
Ότι νά 'ναι δηλαδή!!!Τεσπα! Κάτι άλλο!
Στην φωτο δεν φαίνεται καθαρά αλλά ... μόδα πρέπει να είναι οι 5άκτινες 2μπρατσες ζάντες που έχουν ... όλα!
ιδίως QQ, ASX, ix35 ... σχεδόν ίδιες είναι!
-
Επειδή ψάχνω για αυτοκίνητο, επισκέφτηκα με την σειρά 3 εμπόρους αυτοκινήτων και είδα σε μια μέρα ένα mazda cx-7, 1 bmw x3 2.5 auto (μεταχειρισμένα αυτά) και 1 hyundai ix35 (καινούργιο). Λοιπόν το hyundai δεν είχε σε τίποτα να ζηλέψει από τα προηγούμενα δύο: χώροι, ομορφιά και ποιότητα και μάλιστα σε πολύ καλό βαθμό. Βέβαια ήτανε η πλούσια έκδοση (δέρμα, navi κλπ). Εάν δεν είχε το σήμα της hyundai και έγραφε π.χ. bmw σίγουρα θα γινότανε πιστευτό (και η bmw x1 που έχω δει δεν έχει καλύτερο εσωτερικό). Πάντως, η τιμή του συγκεκριμένου ξεπέρναγε τα 24.000€ με απόσυρση και κατά την άποψή μου ήτανε υπερβολική για 1600 κυβικά. Εάν είχε τετρακίνηση η τιμή θα ήτανε δικαιολογημένη, αλλά 24 δεν θα τα έδινα για μπροστοκίνητο, όταν μάλιστα τα δύο προηγούμενα αυτοκίνητα που είδα δεν ξεπερνούσανε τα 20.000 € (μεταχειρισμένα βέβαια).
-
Το συγκριτικό μεταξύ καινούριου με μτχ (αρκετά μεγαλύτερου, ισχυρότερου, premium, ποιοτικότερου κλπ) δεν μπορεί να βγάλει ποιο είναι καλύτερο και πιο αξίζει ή όχι τα λεφτά του!
Τα μτχ που τώρα είναι φτηνότερα σαν καινούρια κόστιζαν τα διπλάσια τουλάχιστον του ix35 και όλα τους τα χαρακτηριστικά ήταν πολύ ανώτερα των 2κίνητων 1,6. Αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις γιατί τωρα είναι τόοοοοοοοοσο φτηνά!
Αν νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις τα 'χάδια' του ελληνικού κράτους που συνοδεύουν τα 2300 ή 2500 κυβικά, καλύπτει τις ανάγκες σου και βρεις κάτι συγκεκριμένο που αξίζει τότε πάρτο. Αλλιώς στο καινούριο 1600άρη έχεις άλλα υπέρ!
Στο κάτω κατω δεν είναι ανάγκη σε ένα 1,6 να μπεις σε επιπλέον λογαριασμούς πολλών έξτρα που σίγουρα ομορφαίνουν και εξυπηρετούν αλλά και δεν είναι απολύτος απαραίτητα. Αυτά 'κραχτες' και 'Σειρήνες' είναι! Και τα πακέτα του εξοπλισμού του ΙΧ35 απ΄ότι είδα και σε μικρότερες/φτηνότερες εκδόσεις είναι από τους πλέον καλά στην κατηγορία του. -
Πήγα και είδα απο κοντά το ιχ35 και το νέο kia sportage και δεν μπορώ να αποφασίσω!!! ποιό απο τα δύο?
βοηθήστε παρακαλώ!! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Το συγκριτικό μεταξύ καινούριου με μτχ (αρκετά μεγαλύτερου, ισχυρότερου, premium, ποιοτικότερου κλπ) δεν μπορεί να βγάλει ποιο είναι καλύτερο και πιο αξίζει ή όχι τα λεφτά του!
Τα μτχ που τώρα είναι φτηνότερα σαν καινούρια κόστιζαν τα διπλάσια τουλάχιστον του ix35 και όλα τους τα χαρακτηριστικά ήταν πολύ ανώτερα των 2κίνητων 1,6. Αλλά φαντάζομαι καταλαβαίνεις γιατί τωρα είναι τόοοοοοοοοσο φτηνά!
Αν νομίζεις ότι μπορείς να αντέξεις τα 'χάδια' του ελληνικού κράτους που συνοδεύουν τα 2300 ή 2500 κυβικά, καλύπτει τις ανάγκες σου και βρεις κάτι συγκεκριμένο που αξίζει τότε πάρτο. Αλλιώς στο καινούριο 1600άρη έχεις άλλα υπέρ!
Στο κάτω κατω δεν είναι ανάγκη σε ένα 1,6 να μπεις σε επιπλέον λογαριασμούς πολλών έξτρα που σίγουρα ομορφαίνουν και εξυπηρετούν αλλά και δεν είναι απολύτος απαραίτητα. Αυτά 'κραχτες' και 'Σειρήνες' είναι! Και τα πακέτα του εξοπλισμού του ΙΧ35 απ΄ότι είδα και σε μικρότερες/φτηνότερες εκδόσεις είναι από τους πλέον καλά στην κατηγορία του.Θα συμφωνήσω κι εγώ ότι τα πάγια έξοδα (βλ. τέλη κυκλοφορίας,κατανάλωση βενζίνης,ασφάλιστρα) έχουν κατεβάσει την τιμή αυτών των μεταχειρισμένων αλλά και πολλών άλλων σε επίπεδα πολύ χαμηλότερα από την αρχική τιμή αγοράς...
-
Ο χρήστης kirki έγραψε:
Πήγα και είδα απο κοντά το ιχ35 και το νέο kia sportage και δεν μπορώ να αποφασίσω!!! ποιό απο τα δύο?
βοηθήστε παρακαλώ!!το sportage που το ειδες?εχει ερθει?κανεις δεν μπορει να σε βοηθησει,ειναι θεμα γουστου νομιζω.εγω παντως εχω ξετρελαθει με το ix35(αν και το sportage το εχω δει μονο σε φωτογραφιες)
-
Καλημέρα,
Ναί έχει έρθει απο την Πέμπτη απόγευμα στην έκθεση της Συγγρού Τσάπαλης ή κάπως έτσι.
Σχεδόν απέναντι απο την Ηyndai.
Μάλιστα έχει και bonus λανσαρίσματος 1500€ και 4 χρόνια δωρεάν σερβις.
Και τα δύο αυτοκίνητα όσον αφορά τους εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους μου άρεσαν εξίσου,
με συνέπεια να ρωτώ την γνώμη σας για τα υπόλοιπα διότι εσείς είστε πολύ ενημερωμένοι σε σχέση με μένα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.Καλή εβδομάδα σε όλους
-
εδω κι αν ισχυει το οτι δινεις παιρνεις !!!!
η τα δινεις μπροστα και τα κανεις αποσβεση σε καυσιμα λογω προηγμενου κινητηρα κι εχει ανεση και πολυτελεια λογω εξοπλισμου ή κανεις ''έκπτωση'' και παίρνεις κάτι οικονομικό μεν (αρχικά έτσι φαίνεται) με λιγότερο εξοπλισμό (γι αυτο και η οικονομικη τιμη) και τα δινεις αργοτερα σε καυσιμα...... (το θελει το 1-1.5 λιτρο παραπανω) -
Ο χρήστης kirki έγραψε:
με συνέπεια να ρωτώ την γνώμη σας για τα υπόλοιπα διότι εσείς είστε πολύ ενημερωμένοι σε σχέση με μένα.Και τα δύο είναι πολύ καινούρια. Στα μηχανικά τους στα χαρτιά φαίνονται πολύ καλά αλλά στην πράξη είναι άγνωστα ακόμα.
Hyundai ix35 2011