-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
τα φωτα xenon ,τελικα,αν τα τοποθετησουν στην ελλαδα,ειναι οκ?η μπορει να υπαρξει καποιο προβλημα?Ναι. Θα τυφλώνεις τους απέναντι και το κατά τα άλλα ωραίοτατο αμαξάκι σου θα μοιάζει με Σέλικα του '90 στο Μπουρνάζι...
-
τα φωτα xenon ,τελικα,αν τα τοποθετησουν στην ελλαδα,ειναι οκ?η μπορει να υπαρξει καποιο προβλημα?εγω θα σου προτεινα να ειναι εργοστασιακα γιατι συνδυαζονται με αυτοματη ρυθμιση ψηλης - μεσαιας σκαλας (τουλαχιστο η ford ετσι τα προωθει νομιζω θα ισχυει και για τη hundai) παντως τσεκαρε το
-
συγνωμη,αλλα,καθοτι ψιλοασχετος, μπερδευτηκα.οταν λεμε εργοστασιακα εννοουμε να ερθουν τοποθετημενα στο αμαξι η απλως να ειναι γνησια εργοστασιακα και τα οποια θα τοποθετηθουν στην ελλαδα?
-
Προφανώς και να έρθουν τοποθετημένα από το εργοστάσιο. Σαν ανταλλακτικό θα είναι πανάκριβα και θα θέλουν και νέο προφυλακτήρα με καθαριστήρες φανών όπως ορίζει ο νόμος. Αυτά που υπόσχονται οι λαμόγιοι αντιπρόσωποι δεν έχουν καμία σχέση και πρόκειται για κιτάκια των 50-100€ του εμπορίου, Κινέζικα κτλ. Και λίαν επικίνδυνα για τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.
-
Όταν λένε xenon τοποθετημένα στην Ελλάδα εννούνε τα κιτ χωρίς τον προτζέκτορα που στραβώνουν όλο τον κόσμο. Το ίδιο έπαθα κι εγώ και οδηγούσα με τα φώτα τέρμα κάτω για να μην δημιουργώ πρόβλημα στους απέναντι αχρηστεύοντας έτσι τα xenon. Τελικά αγόρασα κάτι after market angel eyes με προτζέκτορα και βρήκα την υγειά μου.
Όπως σου είπα τοποθέτησε τα όλα εργοστασικά και πίεσε για έκπτωση στην τιμή.
-
ενταξει δερματινο σαλονι μπορεις να βαλεις κι εδω με την μιση τιμη απλα σιγουρεψε οτι θα ειναι ολο απο δερμα και δε θα σου βαλουν τμηματα με δερματινι , όπως επίσης κι αντιηλιακες επωνυμες μεμβρανες αντι για φιμε τζαμια (ειναι παμφθηνες και δοκιμασμενες της 3Μ ας πουμε) , τα υπολοιπα να ειναι εργοστασιακα!!!
-
Ο χρήστης vakis75 έγραψε:
παιδιά σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεία και το είδα σε άσπρο.πάρα πολύ όμορφο με το χρώμα αυτό!!είμαι πάρα πολύ κοντά για να το κλείσω σε άσπρο και στην έκδοση style(πάρα πολύ γεμάτη)με απόσυρση στα 22700.δυστηχώς μου είπαν οτι θα έρθει σεπτέμβριο.
οσο αναφορά το kia για το εξωτερικό είναι θέμα γούστου,αλλά στο εσωτερικό το ix35 υπερέχει κατά πολύ!το εκλεισες τελικα η μετανιωσες?
-
παιδιά σήμερα πήγα στην αντιπροσωπεία και το είδα σε άσπρο.πάρα πολύ όμορφο με το χρώμα αυτό!!είμαι πάρα πολύ κοντά για να το κλείσω σε άσπρο και στην έκδοση style(πάρα πολύ γεμάτη)με απόσυρση στα 22700.δυστηχώς μου είπαν οτι θα έρθει σεπτέμβριο.
οσο αναφορά το kia για το εξωτερικό είναι θέμα γούστου,αλλά στο εσωτερικό το ix35 υπερέχει κατά πολύ!το εκλεισες τελικα η μετανιωσες?
όχι,έχω καταλήξει.Αρέσει και σε μένα και στη γυναίκα μου που ήθελε χώρους και suv.Δεν το έχω παραγγείλει ακόμα γιατί ψάχνω καλύτερη προσφορά από τις αντιπροσωπείες!Πάντως όσο το βλέπω μου αρέσει ακόμα περισσότερο!
-
παιδιά κανά νέο για το test drive έχουμε?
έχει πολύ καιρό που ρώτησα και μου είχαν πει σε 1 μήνα. Νομίζω έχει περάσει μήνας από τότε.και κάτι ακόμα, σκέφτεται κανείς την ηλιοροφή? ζαχαρώνω την έκδοση με ηλιοροφή αλλά αν τα βάλεις κάτω αυτή η έκδοση βγαίνει +2400 από την προηγούμενη και στην ουσία το μόνο παραπάνω είναι η οροφή και τα φουλ δερμάτινα καθίσματα. Τι λέτε αξίζει? Νομίζω είναι αρκετά τα λεφτά. Σε άλλα αυτοκίνητα η οροφή σου βγαίνει 1-1.5 χιλιάρικα πάνω όχι 2.4.
Λέτε αν δεν ζητήσεις κάποιο δώρο να μπορούν να σου κάνουν καμμιά έκπτωση? -
[quote='cubapete']παιδιά κανά νέο για το test drive έχουμε?
έχει πολύ καιρό που ρώτησα και μου είχαν πει σε 1 μήνα. Νομίζω έχει περάσει μήνας από τότε.χωρις να ειμαι σιγουρος,νομιζω οτι διαθεσιμα αυτοκινητα για test drive θα υπαρχουν οταν ερθει η πρωτη παρτιδα διαθεσιμων ix35-κατα τον αυγουστο.παρεμπιπτοντως,στην εκθεση λαμιας (που ειχε test drive)δεν βρεθηκε κανεις?
και κάτι ακόμα, σκέφτεται κανείς την ηλιοροφή? ζαχαρώνω την έκδοση με ηλιοροφή αλλά αν τα βάλεις κάτω αυτή η έκδοση βγαίνει +2400 από την προηγούμενη και στην ουσία το μόνο παραπάνω είναι η οροφή και τα φουλ δερμάτινα καθίσματα. Τι λέτε αξίζει? Νομίζω είναι αρκετά τα λεφτά. Σε άλλα αυτοκίνητα η οροφή σου βγαίνει 1-1.5 χιλιάρικα πάνω όχι 2.4.
Λέτε αν δεν ζητήσεις κάποιο δώρο να μπορούν να σου κάνουν καμμιά έκπτωση?
κι εγω φιλε μου 'βασανιζομουνα' καιρο για την εκδοση με ηλιοροφη.την ηθελα πολυ αλλα τελικα μου φανηκαν πολλα τα περιπου 2.500.παντως με δυο τρεις πωλητες που μιλησα μου προτειναν ολοι-παραδοξως-την εκδοση style.για εκπτωση δεν μου ειπε κανεις τιποτα... -
2400 για ηλιοροφη και εργοστασιακο δερματινο σαλονι δεν ειναι πολλα παιδες, το αν ανεβαζει κι αλλο την τελικη τιμη κι αν θα τα δωσει καποιος ειναι στην προσωπικη κριση του καθενα...
-
ισως δεν ειναι πολλα για σαλονι-ηλιοροφη αλλα ειναι πολλα απο 24000 να πας στις 26500.θα μου πεις τα 24 ειναι πολλα οχι τα 2500.σωστα,αλλα ψυχολογικα και μονο δεν ηθελα να ανεβει τοσο το κοντερ.αλλωστε και τα 24 χιλιαρικα υπερβαση ηταν...τες πα αν το παρει ο vakis η κανας αλλος με ηλιοροφη θα μας πει εντυπωσεις.μεχρι τοτε ομως εχουμε καιρο...
-
συγγνωμη που το λεω ετσι αλλα προσωπικα για hundai δεν εδινα πανω απο 20000 κι ας ηταν οτι ηθελε , πεστε με κολλημενο αλλα εγω δεν τα εδινα.
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
συγγνωμη που το λεω ετσι αλλα προσωπικα για hundai δεν εδινα πανω απο 20000 κι ας ηταν οτι ηθελε , πεστε με κολλημενο αλλα εγω δεν τα εδινα.Δεκτό σαν άποψη αλλα η Η έχει κάποια καλά και άξια λόγου κομμάτια και στα 'ακριβά'.
Τωρα σχετικά με το ix35 ο ειδικός τύπος είδα να μην το θέλει πρώτο αλλά κάπου στην μέση του ανταγωνισμού και όχι λόγω ονόματος. Σε τιμές πάντως το βρίσκω στα λογικά πλαίσια ... αντί αντίστοιχου μεσαίου και ακόμα και το υπερξοπλισμένο και ακριβό μπορεί να έχει μια μικρή θέση και λόγω ύπαρξης. -
Να ρωτήσω, οι τιμές που αναφέρετε είναι χωρίς πινακίδες + PDI, ή με το κλειδί στο χέρι?
Γιατί ακόμα και χωρίς το 500άρικο του μεταλλικού σε λευκό, 22700 τελική για style, δεν έχω βρει πουθενά εντός ή εκτός Αττικής και με απόσυρση!!
Το standard που παίζει στην πρώτη επίσκεψη είναι: 24100+500(πινακίδες+PDI)+500 μεταλλικό-1430απόσυρση=23670 [ή 23170 σε άσπρο). 'Χάνω' κάτι ?Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
οσο αναφορά το kia για το εξωτερικό είναι θέμα γούστου,αλλά στο εσωτερικό το ix35 υπερέχει κατά πολύ!αυτην την εκδοση και αυτο το χρωμα εκλεισα κι εγω .δυστυχως αφιξη αυγουστο σεπτεμβριο μου ειπαν κι εμενα.τι να κανουμε,θα περιμενουμε.αυτο που φοβαμαι(εκτος του οτι μπορει να χρεοκοπησουμε ) ειναι να γινει και αυτην η αφιξη του ix35 σιριαλ...
σου έκαναν κάποια μείωση στην τιμή?επίσης τι δώρα σου έκαναν ?εμένα 30% έκπτωση στο service και τα γνωστά πατάκια,πυροσβεστήρα και φαρμακείο γιατί η έκδοση αυτή τα έχει όλα!
επειδη δεν εχω αποσυρση,μου δινουν δωρο αποσυρσης 1000 ευρω.για δωρα τι να βαλεις,ειναι κομπλε.μου ειπαν παντως για φιμε τζαμια(τα ηθελα εγω) και για φωτα xenon(να τα βαλω?).μια και ανεφερα φωτα,κριμα που δεν εχει φωτα ημερας led
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
συγγνωμη που το λεω ετσι αλλα προσωπικα για hundai δεν εδινα πανω απο 20000 κι ας ηταν οτι ηθελε , πεστε με κολλημενο αλλα εγω δεν τα εδινα.στην ελλαδα... στο εξωτερικο ομως???
-
Ο χρήστης vakis75 έγραψε:
για τα φώτα ημέρας είναι λίγο κρίμα αλλά επειδή είναι αναμμένα όλη μέρα ίσως να καίγονται και πιο εύκολα.πάντως έχει λεντάκια στα flash που είναι πολύ όμορφα.κάτι άσχετο:σε ποιά αντιπροσωπεία το παρήγγειλες?Τα φώτα ημέρας δεν είναι πλέον υποχρεωτικά?
http://ec.europa.eu/luxembourg/25_2011.htm
Θεωρητικά οτιδήποτε παράχθηκε μετά τις 07/02/2011 δεν παίρνει άδεια κυκλοφορίας χωρίς αυτά... -
Ο χρήστης futureshock έγραψε:
συγγνωμη που το λεω ετσι αλλα προσωπικα για hundai δεν εδινα πανω απο 20000 κι ας ηταν οτι ηθελε , πεστε με κολλημενο αλλα εγω δεν τα εδινα.
στην ελλαδα... στο εξωτερικο ομως???
τι εννοεις πως στο εξωτερικο θα τα δινα?? το εχω αναλυσει ξανα το θεμα. Ειπαμε αν φτασουμε στα ιδια χρηματα με γερμανο και ιαπωνα κατασκευαστη , εννοείται πως θα προτιμηθούν αυτοί.
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
συγγνωμη που το λεω ετσι αλλα προσωπικα για hundai δεν εδινα πανω απο 20000 κι ας ηταν οτι ηθελε , πεστε με κολλημενο αλλα εγω δεν τα εδινα.γουστα,αποψεις και προτιμησεις ειναι αυτα.πολλοι αλλωστε συμμεριζονται την αποψη σου.προσωπικα,μετα απο 290.000 χλμ-χωρις κανενα απολυτως προβλημα η ζημια- με το αξιολατρευτο getz μου,δεν εχω κανενα προβλημα να ξαναπαρω hyundai.και μια που το συζηταμε,μια ερωτηση:οδηγωντας κανεις ενα i20 απο την μια και ενα αντιστοιχο μικρο οποιασδηποτε μαρκας απο την αλλη ποιες ακριβως ειναι αυτες οι τρομερες διαφορες ωστε καποιος να πει οτι αγοραζει οτιδηποτε αλλο εκτος απο hyundai?
-
οδηγωντας κανεις ενα i20 απο την μια και ενα αντιστοιχο μικρο οποιασδηποτε μαρκας απο την αλλη ποιες ακριβως ειναι αυτες οι τρομερες διαφορες ωστε καποιος να πει οτι αγοραζει οτιδηποτε αλλο εκτος απο hyundai?Πολλές! Αλλά το ίδιο μεγάλη είναι και η διαφορά τιμής.
Hyundai ix35 2011