-
παντως ο ''ειδικος''τυπος στην ελλαδα ειναι γτπ και δεν αξιζει να αγοραζεις κανενα περιοδικο.........αφου ολοι ηταν σιγουροι οτι ερχεται των απριλιο και τωρα μουγκα
-
Στο προχθεσινό Autobild λέει για το 2λιτρο άφιξη τον Ιούνιο (μαζί με το Sportage) καθώς ότι για το 1,6 ... δεν έχει αποφασιστεί το εάν και το πότε.
-
Τα περιοδικά από μόνα τους έβγαλαν όλα ότι θα έρθει τον Απρίλιο, ή μήπως τους το έλεγε κάποιος βιαστικός αντιπρόσωπος ?
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Τα περιοδικά από μόνα τους έβγαλαν όλα ότι θα έρθει τον Απρίλιο, ή μήπως τους το έλεγε κάποιος βιαστικός αντιπρόσωπος ?Το Φλεβαρη ειχα ρωτησει στην Hyundai 2 πωλητες και μου ειχαν πει οτι θα ερθει Απριλιο-Μαϊο με τον 1.6τ, οποτε για να εχουν και αυτοι την ιδια πληροφορηση μαλλον ο αντιπροσωπος βιαστηκε.
-
Αρχές Μαρτίου βρέθηκα σε αντιπροσωπία με φίλο που παρελάμβανε το νέο Ι20 για την κόρη του μου είχαν πει ότι το 2λιτρο θα έρθει μετά το Πάσχα ενώ το 1,6 μετά το καλοκαίρι ... φθινόπωρο.
Μαλλον όλοι είχαν την ίδια ενημέρωση απο τον εισαγωγέα. -
οπως και να εχει παιδια η εποχη ειναι χαλια για αγορα νεου τουτου και μαλλον θα παει ακλαφτο οπως και ολη η αγορα γενικοτερα.........
-
Αντε να δούμε τελικά πώς και πότε θα έρθει. Αυτός ο Απρίλιος πια...έλεος...Είπαμε μετά το Πάσχα...είπαμε μέχρι τέλος Απριλίου...τι στο καλό...εντωμεταξύ το marketing της Hyundai...δεν παίζεται! Ακόμα δεν έχουν κάνει ένα preview site ή να βάλουν κάποιες φωτογραφίες/video/νέα στο http://www.hyundai.gr και γενικά φέρονται σαν να μην πρόκειται να έρθει ποτέ το ix35. Εγώ αν ήμουνα στη θέση τους...θα είχα βομβαρδίσει την αγορά με PR events...φυλλάδιο στους αντιπροσώπους...αποκλειστικές πληροφορίες στο site κ.ο.κ. Εκείνοι μόνο που έκαναν μία συμμετοχή στην εκπομπή του MEGA TRACTION (17/04) την οποία δεν μπορώ να βρώ πουθενά. Ρεεε Hyundai Marketing...κάντε ένα κόπο και ανεβάστε το απόσπασμα της εκπομπής στο youtube. Ο κόσμος που το είχε πάρει ζεστά το θέμα έχει αρχίσει και απογοητεύεται από την άσχετη πληροφόρηση και τις 'υποθέσεις'. Αυτά προς το παρόν...
*Αν ξέρει κάποιος που θα δούμε το απόσπασμα της εκπομπής TRACTION please send the link. -
Ο χρήστης TimosP έγραψε:
Αντε να δούμε τελικά πώς και πότε θα έρθει. Αυτός ο Απρίλιος πια...έλεος...Είπαμε μετά το Πάσχα...είπαμε μέχρι τέλος Απριλίου...τι στο καλό...εντωμεταξύ το marketing της Hyundai...δεν παίζεται! Ακόμα δεν έχουν κάνει ένα preview site ή να βάλουν κάποιες φωτογραφίες/video/νέα στο http://www.hyundai.gr και γενικά φέρονται σαν να μην πρόκειται να έρθει ποτέ το ix35. Εγώ αν ήμουνα στη θέση τους...θα είχα βομβαρδίσει την αγορά με PR events...φυλλάδιο στους αντιπροσώπους...αποκλειστικές πληροφορίες στο site κ.ο.κ. Εκείνοι μόνο που έκαναν μία συμμετοχή στην εκπομπή του MEGA TRACTION (17/04) την οποία δεν μπορώ να βρώ πουθενά. Ρεεε Hyundai Marketing...κάντε ένα κόπο και ανεβάστε το απόσπασμα της εκπομπής στο youtube. Ο κόσμος που το είχε πάρει ζεστά το θέμα έχει αρχίσει και απογοητεύεται από την άσχετη πληροφόρηση και τις 'υποθέσεις'. Αυτά προς το παρόν...
*Αν ξέρει κάποιος που θα δούμε το απόσπασμα της εκπομπής TRACTION please send the link.Ψαξε στο greek movies....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
*Αν ξέρει κάποιος που θα δούμε το απόσπασμα της εκπομπής TRACTION please send the link.
Ψαξε στο greek movies....
I know my friend...αλλά για κάποιο λόγο εδώ και δύο εβδομάδες έχει κολλήσει στην εκπομπή της 10/04 για το Traction. Εντωμεταξύ και το steki.gr έχει διακόψει τη λειτουργία του εδώ και 3 εβδομάδες που προσπαθώ να μπω...Anyway...αναμείνατε..
-
σωστο αυτο που λες timosp.σαν να μην προκειται να ερθει.ουτε φωνη ουτε ακροαση.μηπως αυτη η καθυστερηση(η αναβολη?) εχει καμια σχεση με την οικονομικη μας κατασταση και τις εκρεμοτητες με το δντ?
-
Συμφωνω με τους προλαλησαντες... εχει κουρασει αυτη η ελλειψη οποιασδηποτε ενημερωσης! Σα να μη θελουν να πουλησουν!
Ας βγαλουν τουλαχιστον μια ανακοινωση που να λεει πως θα ερθει τον Ιουνιο ή τον Αυγουστο, ή οποτε ειναι να ερθει!!
Αυτη η αβεβαιοτητα για ενα μοντελο (που εξω πουλιεται ηδη και υποτιθεται θα ειχε ερθει ηδη Ελλαδα, εστω συμφωνα με λαθος(?) ενημερωση που ομως κανενας δε μπηκε στον 'κοπο' να διαψευσει!) απλα κουραζει τον υποψηφιο αγοραστη και τον κανει να στραφει αλλου!
Μα τοσο ερασιτεχνες ειναι τελικα?
Οπως ειπαν οι προηγουμενοι, ουτε μια παρουσιαση, εστω μια πληροφορια στο site?
Τελικα σε αναγκαζουν να σκεφτεις, πως ακομα και αν το αυτοκινητο ειναι καλο, ισως δεν πρεπει να 'μπλεξεις' με μια τοσο ασχετη αντιπροσωπεια!! -
Γενικά η Kia και η Hyundai είναι δραστήριες εταιρίες στις παρουσιάσεις των μοντέλων τους αλλά ιδίως ... στα προσιτά μοντέλα (άντε μέχρι το Ι30). Αυτό το καιρό δε ... βομβαρδιζόμαστε από την τηλεόραση με τα σποτακια του Ι10 και Ι20 που ξέρουν ότι εκεί θα στραφεί πλέον ο Έλληνας αγοραστής και όχι σε ένα 2λιτρο βενζινοβόρο θηρίο.
Πόσο ενδιαφέρον έχει αυτό τον καιρό ένα Sportage, Rav4, Grand Vitara κλπ.? Το GV το πουλάνε με 24.000€ (που αποκλείεται το Ιχ35 να είναι φθηνότερο) ενώ εκπτώσεις έχει και το RAV4 απ' ότι ξέρω! -
είχα ρωτήσει στον κόμβο πριν 20 ημέρες περίπου και μου τα μάσαγαν ! αυγουστο -σεπτεμβριο για 2λιτρο ,
χειμώνα χωρίς να ξέρουν σίγουρα πως και τι για το 1,6t
ο πωλητής αντί αυτού μου παρέθεσε το tuscon σε μια άκρος δελεαστική μπορώ να πω τιμή ,δυστυχώς 4χ2 αλλά quasqai
νομίζω πως η κίνηση να μην ανακοινώσουν για τη άφιξη του ix35 αποτελεί καλή κίνηση από και προς την hiundai έτσι ώστε να φύγει στοκ από το απερχόμενο μοντέλο -
Νομίζω ότι αυτό που λέει ο φίλος είναι το πιο πιθανό... Δεν μιλάνε γιατί έχουνε φάει άκυρο από τους αντιπροσώπους οι οποίοι πρέπει να ξεστοκάρουν και δεν θέλουν να πάρουν πάνω τους το κόστος. Προφανώς η χρονιά δεν ήταν η αναμενόμενη...και τελικά έχουν το νέο μοντέλο - σαφώς αναβαθμισμένο - και κάνουν την πάπια, μέχρι να αδειάσει η αγορά από τα TUCSON. Λίγη ενημέρωση πάντως δεν θα έβλαπτε...
-
Και επειδη οπως φαινεται η αγορα θα αργησει να αδειασει απο τα στοκαρισμενα μοντελα, απλα εξασφαλιζουν την αποτυχια του ix35 με αυτη την τακτικη...
Ηδη εχουμε νεα αυξηση ΦΠΑ (απο 1 Ιουλη) και αναπροσαρμογη του φορου πολυτελειας(απο χθες!!!)...
Θα ερθει τελικα πανακριβο και καθυστερημενο σε μια 'πεθαμενη' αγορα (και κοινωνια?)...Βεβαια το 'μνημοσυνο' ισχυει γενικα για την αγορα αυτοκινητου απο δω και περα αλλα μιλαμε ειδικα για το ix35 που σαν φρεσκο μοντελο με καλη τιμη, θα ειχε την ευκαιρια να πουλησει λιγο αν δεν το προλαβαιναν τα νεα μετρα ή αν η ελληνικη αντιπροσωπεια δεν ειχε καθυστερησει τοσο πολυ(θα ειχαν ηδη εκτελωνισει και ισως πουλησει αυτοκινητα με το παλιο καθεστως, αν το ειχαν φερει οπως λεγανε μετα το Πασχα!!).
Στο εξωτερικο ηδη πουλιεται και εμεις το 'βλεπουμε'(?) απλα να ακριβαινει πριν ερθει... -
Ο χρήστης dinoaka έγραψε:
... με καλη τιμη ...Τις ξέρουμε ή τις φανταζόμαστε?
Τα τελευταία χρόνια κανένα Hyundai/Kia δεν είναι value for money εξ'αρχής! Μετά (τουλάχιστον απο ένα χρόνο παρουσίας) ξεκινάνε τις προσφορές και τις μειώσεις.
Αυτή τη στιγμή ήδη στα Grand Vitara και Rav4 (και Octavia Scout/Yeti) έχουν προσφορές που παίζουν στα 25.000€ που δεν πιστευω ότι θα είναι η τιμη ενός αντίστοιχου 4κίνητου 2λιτρου ΙΧ35 όταν τόσο κοστίζει ένα καλοεξοπλισμένο Tuscon! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
... με καλη τιμη ...
Τις ξέρουμε ή τις φανταζόμαστε?
Απλως ελπιζαμε... μεχρι τωρα τουλαχιστον!!
Τωρα πια μας στερεψε και η ελπιδα...!!!
-
τον ιουνιο τελικα το διλιτρο συμφωνα με το autotriti...
-
το σαββατο φιλος μου ειδε το ix35 στην παραλιακη με κανονικες πινακιδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αμεσως με πηρε τηλεφωνο για να μου πει οτι κυκλοφορησε αλλα...................τι παιζει;
μου ειπε οτι σε κανει να το προσεξεις παντως στο δρομο -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
το σαββατο φιλος μου ειδε το ix35 στην παραλιακη με κανονικες πινακιδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αμεσως με πηρε τηλεφωνο για να μου πει οτι κυκλοφορησε αλλα...................τι παιζει;
μου ειπε οτι σε κανει να το προσεξεις παντως στο δρομοΤι??????
το αμαξι φαντασμα, σε λιγο θα δημιουργηθει ενας μυθος γυρω απο το ix35, ολοι μιλανε γι΄αυτο ,ολοι το εχουν δει απο το ιντερνετ αλλα κανεις δεν ξερεις ΑΝ ερθει και ποτε α ρε ΔΑΒΑΡΗ
Hyundai ix35 2011