-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
pointless? Δεν νομιζω απο την στιγμη που το 90% των μετακινησεων θα ειναι μεσα στην ποληΕντός πολεως μπορεί και λιγότερο αλλά εντός ασφάλτου ... παραπάνω και 90%.
Το pointless πάει στο μικρό, πολύ μικρό ποσοστό ενδιαφερόμενων και για την 4κίνηση και τα κάτω των 2000 κυβικών.
Δυστυχώς τα 2κίνητα Qashqai, ακόμα και τα 2λιτρα Sportage και Rav4 Cityscape έδειξαν ότι αυτά αποτελούν ... τις 'κότες με τα χρυσά αυγά', όπως πρόκειται να γίνει στο κοντινό μελλον και με το Yeti 1,2 Tsi (ήδη 2 που έχω δει όλα και όλα ΙΧ καινούρια εντός πόλης δεν έχουν την ένδειξη 4χ4 που έχουν τα 1,8)! -
Ειπαμε παιδια οτι πανε να χτυπησουν το κοινο του κασκαι που δεν ειναι και λιγοι....απο εκει και περα μπορεις να το φερεις 4χ4 με το αναλογο παραπανισιο μπακιρι
-
Λίγο 'παραξενη' (για τα γούστα μου και την ... κατοικία μου) η προσφορά του ΙΧ35 στην Αγγλία!
Μόνο 2κίνητο το 2λιτρο βενζίνης με τα 163 άλογα και 4κίνητο μόνο με το 2λιτρο πετρελαιοκίνητο (εναλλακτικό και αυτό σαν 2κίνητο)!
http://carscoop.blogspot.com/2010/02/hyundai-prices-new-ix35-suv-from-16495.htmlΣτην Αγγλία κυκλοφορούν και προτιμώνται τα πετρελαιοκίνητα?
-
HYUNDAI ix35
Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στην Ελλάδα το δεύτερο 15ήμερο του Απριλίου, αρχικά με τη δίλιτρη τετρακίνητη έκδοση των 160 ίππων. Στη συγκεκριμένη έκδοση θα συνδυάζεται και με το νέο αυτόματο κιβώτιο των έξι σχέσεων. Το φθινόπωρο αναμένεται στη χώρα μας και μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση, δικίνητη με χειροκίνητο κιβώτιο των πέντε σχέσεων, η οποία θα διαθέτει τούρμπο κινητήρα των 1.6 λίτρων, με ισχύ 140 ίππων.
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=545&page_id=3063 -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
HYUNDAI ix35
Το αυτοκίνητο θα βρίσκεται στην Ελλάδα το δεύτερο 15ήμερο του Απριλίου, αρχικά με τη δίλιτρη τετρακίνητη έκδοση των 160 ίππων. Στη συγκεκριμένη έκδοση θα συνδυάζεται και με το νέο αυτόματο κιβώτιο των έξι σχέσεων. Το φθινόπωρο αναμένεται στη χώρα μας και μια ακόμη πολύ ενδιαφέρουσα έκδοση, δικίνητη με χειροκίνητο κιβώτιο των πέντε σχέσεων, η οποία θα διαθέτει τούρμπο κινητήρα των 1.6 λίτρων, με ισχύ 140 ίππων.
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id=545&page_id=30631,6Τ ΟΛΕ ΟΛΕ !
-
Ετσι-ετσιι τα ειχαμε πει και πιο πανω. Το αυτοκινητο παντως απο σχεδιαση ειναι κορυφη προσωπικα μου αρεσει παρα πολυ ειδικα με 1.6Τ!
-
Απο οτι εχω καταλαβει ο 1,6 των 140 ιππων δεν θα ειναι turbo αλλα GDI. Υπαρχει ομως εντονη φημολογια οτι θα βγαλει καποια στιγμη και ενα υπερτροφοδοτουμενο 1.6 στα 175 αλογα.
-
παντως αν κανει ντεμπουτο με 2,0λ δεν βλεπω να τσουλαει αμεσα οσο ομορφο και αν ειναι το περιτυλιγμα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
παντως αν κανει ντεμπουτο με 2,0λ δεν βλεπω να τσουλαει αμεσα οσο ομορφο και αν ειναι το περιτυλιγμαΔυσκολα ... φαντάζομαι όσο τραβάνε και τα υπόλοιπα 2λιτρα της αγοράς. (Που αυτό το καιρό ... καθονται χωρίς προσφορές και κίνητρα).
Εμπειρικά πάντως και η Kia/Hyundai κατα το πλασάρισμα νέων μοντέλων τους τιμολογούνται όπως και ο ανταγωνισμός, δεν χτυπάνε ... value of money, αλλά μετα απο καμιά 2ετία με προσφορές, μειώσεις κλπ.
Φετος είναι έτος αλλαγών ή f/l σχεδόν όλων. IX35, Sportage, Qashqai, XTrail, Rav4, CRV, Outlander ... Tiguan!Απο οτι εχω καταλαβει ο 1,6 των 140 ιππων δεν θα ειναι turbo αλλα GDI. Υπαρχει ομως εντονη φημολογια οτι θα βγαλει καποια στιγμη και ενα υπερτροφοδοτουμενο 1.6 στα 175 αλογα.
Και εγώ κάτι τετοιο νομίζω! 1,6 turbodiesel με 140 άλογα και 1,6 turbo...βενζίνης με 175 άλογα!
-
Εγω παντως στο autotriti που ειχχα διαβασει λεει αναλυτικα οτι θα ειναι βενζινοκινητηρας.
Η γκάμα των κινητήρων περιλαμβάνει 2 βενζινοκινητήρες, 2 λίτρων με 163 ίππους και 1.6 λίτρων με 140 ίππους, και 2 πετρελαιοκινητήρες, 2 λίτρων turbo με 184 ίππους ή με 136 ίππους και 1.7 λίτρων turbo με 115 ίππους.
http://www.autotriti.gr/data/news/previ ... /94323.asp -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
παντως αν κανει ντεμπουτο με 2,0λ δεν βλεπω να τσουλαει αμεσα οσο ομορφο και αν ειναι το περιτυλιγμα
Δυσκολα ... φαντάζομαι όσο τραβάνε και τα υπόλοιπα 2λιτρα της αγοράς. (Που αυτό το καιρό ... καθονται χωρίς προσφορές και κίνητρα).
Εμπειρικά πάντως και η Kia/Hyundai κατα το πλασάρισμα νέων μοντέλων τους τιμολογούνται όπως και ο ανταγωνισμός, δεν χτυπάνε ... value of money, αλλά μετα απο καμιά 2ετία με προσφορές, μειώσεις κλπ.
Φετος είναι έτος αλλαγών ή f/l σχεδόν όλων. IX35, Sportage, Qashqai, XTrail, Rav4, CRV, Outlander ... Tiguan!Απο οτι εχω καταλαβει ο 1,6 των 140 ιππων δεν θα ειναι turbo αλλα GDI. Υπαρχει ομως εντονη φημολογια οτι θα βγαλει καποια στιγμη και ενα υπερτροφοδοτουμενο 1.6 στα 175 αλογα.
Και εγώ κάτι τετοιο νομίζω! 1,6 turbodiesel με 140 άλογα και 1,6 turbo...βενζίνης με 175 άλογα!
αν λεμε αν ερθει 1,6Τ με 175αλογατα και γυρω στα 25κ θα κανει θραυση αφου ειναι οτι πρεπει για τα τωρινα φορολογικα μας μετρα,πανεμορφο,δυνατο και πληρες απο καλουδια....α και πισω εχει καβατζα 590λιτρα!!!
-
Δεν προσεξατε καλα γιατι εγω δεν μιλησα για Diesel αλλα για βενζινοκινητηρα GDI (Gasoline Direct Injection) 1.6 στα 140.
-
Ο χρήστης Vreel έγραψε:
Δεν προσεξατε καλα γιατι εγω δεν μιλησα για Diesel αλλα για βενζινοκινητηρα GDI (Gasoline Direct Injection) 1.6 στα 140.μπερδεψε το D,οποτε μιλαμε για κινητηρα αμεσου ψεκασμου......
-
δεν ξερω αν ειναι D η B.αυτο που ξερω ειναι οτι οπως παει η οικονομια μαλλον κουναω μαντιλι στο κουκλι
-
προς το παρων το 1.6 gdi θα εχει 140 ιππους και 5Ταχυτο κιβωτιο Εμφανιση ωραια αλλα αν δεν το βγαλει με τον τουρμπο καιεπιλογη με ή χωρις τετρακινηση θα χασει πωλησεις.Αλλα αναμενενεται μελλοντικα και δυσκολος ανταγωνισμος πχ xtrail και QQ second genaration 4x4 με 1.6 τουρμπο και πολλα αλογα ειδη υπαρχει το πραδειγμα του juke με τον νεο MR16DDT και 190 ιππους
-
Ακομα καλα καλα δεν μπηκε την παραγωγη και εφαγε ανακληση
http://www-odi.nhtsa.dot.gov/recalls/re ... furl=email
'' The 2010 Tucson will be the subject of a voluntary recall due to a faulty occupant airbag detection. According to NHTSA, a properly seated adult right front seat passengers weighing over approximately 240 pounds cause the passive occupant detection system (PODS) module program to illuminate the ‘air bag’ warning lamp.“If ‘air bag’ warning lamp is illuminated, the passenger air bag will deploy if a crash of sufficient force to require front air bag deployment is experienced, and will not be deactivated if a child is seated in the right front seating position, which may increase the risk of injury to a child front passenger.
Hyundai Tucson models built from November 10th to November 30th (2009) may be affected, so if you own a Tucson built in November 2009, have it checked out by your local Hyundai dealer. Dealers will replace the PODS module free of charge!''
-
Καλύτερα ένα δυο μήνες μετά την έναρξη παραγωγής παρα ... έως και 5 χρόνια μετά!
Και το Sonata με το που βγήκε στην αγορά της Αμερικής ανακλήθηκε πριν λίγες μέρες αλλά βασικότερο ρόλο παίζει το voluntary recall (το ίδιο έγινε και με το μεσαίο τους) που σημαίνει ή μεγάλη εταιρική υπευθυνότητα ή ... 'ο φόβος φυλάει τα έρμα'!
Όλα βεβαια 'υπο σκέψη και συζήτηση' ... όταν στην Αμερική η ίδια η Hyundai ανακοινώνει πρόθεση ανακλησης στην NHTSA ενώ στην Ευρώπη το Kia Venga φτάνει στο NCAP για crash test για να δούνε ότι υπάρχει θέμα με τις ζώνες ασφαλείας!!! -
Λογικα η ανακληση θα αφορα και το καινουργιο Kia sportage
-
Βλέποντας τις τιμές στη Γερμανία (http://www.hyundai.de/pages/modelle/ix35/einstieg.html) ... μάλλον για ακριβό το βλέπω!
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Λογικα η ανακληση θα αφορα και το καινουργιο Kia sportageΔεν πρέπει να έχει αρχίσει η κατασκευή του ακόμα στην Αμερική!
-
properly seated adult right front seat passengers weighing over approximately 240 pounds
Και μετά φταίει το Top Gear που κοροϊδεύει τους Αμερικάνους.
Το αυτοκίνητο φαίνεται ότι είναι κατασκευασμένο για κορεάτες και όχι για τον Fat Stig
Hyundai ix35 2011