-
copy-paste απο το site της Borg Warner
BorgWarner Will Supply Engine and Drivetrain Technologies for the 2010 **Hyundai Tucson and ix35
**
The 2010 Hyundai Tucson and ix35 will feature a variety of engine and drivetrain technologies from BorgWarner. Photo courtesy of Hyundai Motor Company.Designed to reduce emissions, increase fuel economy and improve performance, BorgWarner will supply several advanced engine and drivetrain technologies for the 2010 Hyundai Tucson and ix35. BorgWarner's transmission components for the new generation of six-speed automatic transmissions are optimized to reduce fuel consumption, 'silent chain' timing drives offer low noise and superior durability, and glow plugs deliver instant, clean cold starts with lower emissions.
-
τιποτα νεοτερο για το ix 35 ρε παιδια?ποτε θα κυκλοφορησει τελικα.το 1600 θα βγει νοεμβριο η μαζι με το 2λιτρο?
] -
-
Περιμένουμε με αγωνία το ix35 με τον 1,6Τ,είτε δικίνητο είτε τετρακίνητο.Οι περιγραφές μιλούν για μεγάλους χώρους,ωραίο design και ας ελπίσουμε ανταγωνιστική τιμή.Μάλλον κατά το Νοέμβριο στην ελλάδα...
-
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
εγω ενα εχω να πω..κριμα κ παλι κριμα που δεν ερχεται το τζενεσις στην ευρωπη..κ δεν αναφερομαι μονο στο κουπε,αλλα κ στο σενταν..αλλα οι κορεατες εχουν αντιληφθει οτι οι ευρωπεοι(δεν ειναι ορθογραφικο λαθος) σε καποιες αν οχι ολες τις κατηγοριες αγοραζουν με βαση οσα τους υποδεικνυει το υποδουλωμενο σε διαφορων ειδων συμπλεγματα μυαλο τους..(π.χ. στις λιμουζινες,κ οχι μονο, θελουν αποκλειστικα γερμανικο..τα αλλα δεν φωναζουν απο μακρια ''λεφτας'')κ συνεχιζω κ χαιρομαι που βλεπω καθε μερα κ περισσοτερα αξιολογα μοντελα οπως το ιχ35..
Οντως τα genesis τα συγκρινουν με lexus και bmw 5 και δεν δειχνουν να υστερουν πουθενα.....δεν ειναι και λιγο πραμα αυτο.Οσον αφορα το ix35 θα το επερνα μονο 1,6t και ειναι απο τα λιγα suv που μου αρεσει στο ματι γιατι βγαζει κατι νεανικο και ευχαριστο μεσα-εξω!
-
ο 1,6Τ απο που προκύπτει?
ναι μεν θα θέλαμε αλλά δεν βλέπω κάτι.
εδώ η Ford με Kuga έλεγε κ έλεγε και τελικά μόνο 2,5 βγαίνει σε βενζίνη.
θα έλεγα να μην κρατάτε την αναπνοή σας... -
Συμφωνώ!
Πολλά turbo 1,4 και 1,6 σε Kuga, Qasqhai, IX35/Sportage κλπ ακούμε και τίποτα δεν βλέπουμε!
Μέχρι να τα μελετήσουν, να τα παρουσιάσουν και να τα δούμε στις εκθέσεις (αν ισχύουν) ... υπόθεση της VAG είναι μόνο! -
Οντως αν και αρχικα πολλα ακουστηκαν στην αρχη για turbo ο μονος 1.6 που αναμενεται προς το τελος της χρονιας ειναι ενας αμεσου ψεκασμου νεας γενιας με 140 με 144 ιππους περιπου και μαλιστα 5ταχυτο και 2WD!Καποια στιγμη θα γινει αυτο το βημα ισως λογω ανταγωνισμου μελλοντικα πχ suv QQ turbo 1.6,ford kuga ecoboost 1.6. οποτε και αν τελικα βγουν και με τετρακινηση ειναι ολα θεμα marketing
-
εχθες ενας τυπος μεσα απο τη hyundai μου ειπε οτι θα ερθει 1,6Τ αλλα δικινητο και μονο Κ.Π 4Χ4.Το ιδιο μοτερ προοριζεται για το new i30 και η μπομπα θα ειναι με το υβριδικο i20!!!να δουμε ποσα απο αυτα ειναι αληθεια και αν θα γινουν πραξη.....
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
εχθες ενας τυπος μεσα απο τη hyundai μου ειπε οτι θα ερθει 1,6Τ αλλα δικινητο και μονο Κ.Π 4Χ4....Κανονικά και 'λογικά' ... αν δούνε την πορεία του Tiguan ... Κ.Π. (κατόπιν παραγγελίας) το 2λιτρο να έρθει και να φέρουν κανονικά το 1,6 και με 4κίνηση!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
εχθες ενας τυπος μεσα απο τη hyundai μου ειπε οτι θα ερθει 1,6Τ αλλα δικινητο και μονο Κ.Π 4Χ4....
Κανονικά και 'λογικά' ... αν δούνε την πορεία του Tiguan ... Κ.Π. (κατόπιν παραγγελίας) το 2λιτρο να έρθει και να φέρουν κανονικά το 1,6 και με 4κίνηση!
αυτο θελουμε εμεις αλλα αυτοι θελουν να χτυπησουν το κασκαι και οχι το τιγκουαν.....αν και απο την εμφανηση και μονο τα εχει απο κατω και τα δυο
-
να σας ρωτησω κατι.τα δικηνητα suv η crossover ειναι ασφαλη?δεν εννοω εκτος δρομου.θελω να πω,στην ασφαλτο,υπαρχει προβλημα με τα κρατηματα τους?
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
να σας ρωτησω κατι.τα δικηνητα suv η crossover ειναι ασφαλη?δεν εννοω εκτος δρομου.θελω να πω,στην ασφαλτο,υπαρχει προβλημα με τα κρατηματα τους?ετσι και αλλιως και τα τωρινα 4χ4suv με την αυτοματη τετρακινηση ουσιαστικα ειναι δικινητα αφου ο πισω αξονας συμπλεκεται στα δυσκολα,οποτε σε ενα ταξιδι ειναι καθαρα δικινητο και κανενα προβλημα.Απλα σε off road αναζητησεις δεν θα εχεις 4χ4!
-
Εχοντας οδηγήσει το Qashqai (2κίνητο και 4κίνητο) και το XTrail (στη ρύθμιση auto) οι διαφορές είναι στη σκληρότητα των αναρτήσεων. Και το βρίσκω λογικό, θέλοντας να αξιοποιήσουν τις offroad ικανότητες κάποιου με κάποιο όχημα που 'πιθανό' να βρεθεί σε χώμα.
Με stantard το ESP (που νομίζω διαθέτουν όλα) δεν νομίζω ότι έχουν 'θεμα' οδηγικής συμπεριφοράς ενώ οι συγκρίσεις είναι παρόμοιες με άλλες κατηγορίες που μια εταιρία προσφέρει ποιο σπορτιβ συμπεριφορά απο κάποια άλλη που θα θέλει περισσότερη άνετη και ταξιδιάρικη συμπεριφορά.
Από εκεί και πέρα (σε δικίνηση) ... άλλη αίσθηση δίνει μια 2λιτρη κούρσα και άλλη ένα 2λιτρο υπερυψωμένο και ογκώδες όχημα. -
Επειδη εχω το qashqai 1.6 χωρις ESP ( μετανιωσα που δεν το πηρα με ESP ισως για λογους μεταπωλητικης αξιας αλλα και με αυτα που εχω ακουσει σιγουρα ειναι πολυ χρησιμο ηλετρονικο) τα παει μια χαρα στα κρατηματα για το υψος του Δηλωνω αρκετα ευχαριστημενος σε αυτον τον τομεα.Και οι αναρτησεις του 1.6 κωδικοι αμορτισερ ειναι ακριβως ιδιοι με του 4χ4 διλιτρου με εξαιρεση το ντιζελ διαφορετικοι ειναι οι κωδικοι αλλα με την ιδια φιλοσοφια σχεδιασης στο xtrail.Μαλιστα σε μερικες χωρες οταν ειχαν τελιωσει οι κωδικοι απο το qq στα πισω αμορτισερ(μεγαλη αναμονη) και υπηρχε μεγαλο προβλημα διαθεσιμοτητας τα αλαζανε με του xtrail τα πισω.Το kia μου αρεσει ισως να αποτελεσει στο μελλον τον αντικαταστατη του qq αν ακουσω καλα λογια .Περιμενω βεβαια να δω και αλλα οπως το μελλοντικο mazda cx5 κλπ..Συγνωμη και για το off topic
-
Ναί?
Σαν αίσθηση το XTrail μου φαίνεται στην άσφαλτο πιο μαλακό απο το QQ! Ειχα την εντύπωση ότι είχαν διαφορετικές αναρτήσεις! -
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Ναί?
Σαν αίσθηση το XTrail μου φαίνεται στην άσφαλτο πιο μαλακό απο το QQ! Ειχα την εντύπωση ότι είχαν διαφορετικές αναρτήσεις!Ειναι διαφορετικες οι ρυθμισεις για το xtrail .Οντως οι αναρτησεις του qq ειναι λιγο σκληρες δεν ειναι και κακο αυτο για το υψος του αυτοκινητου.Δεν πλεει δεν γερνει στις στροφες αλλα κοπαναει στις ανωμαλιες λιγο εεε δεν μπορουμε να τα εχουμε και ολα
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
εχθες ενας τυπος μεσα απο τη hyundai μου ειπε οτι θα ερθει 1,6Τ αλλα δικινητο και μονο Κ.Π 4Χ4.Σημερα το autotriti γραφει για 1.6Τ 140αλογα που θα ερθει αυτο ο κινητηρας το φθινοπωρο.
-
Ο χρήστης Biskoto10 έγραψε:
εχθες ενας τυπος μεσα απο τη hyundai μου ειπε οτι θα ερθει 1,6Τ αλλα δικινητο και μονο Κ.Π 4Χ4.
Σημερα το autotriti γραφει για 1.6Τ 140αλογα που θα ερθει αυτο ο κινητηρας το φθινοπωρο.
Αλλά μόνο 2κίνητο οπότε και pointless.
-
Ο χρήστης inimic έγραψε:
εχθες ενας τυπος μεσα απο τη hyundai μου ειπε οτι θα ερθει 1,6Τ αλλα δικινητο και μονο Κ.Π 4Χ4.
Σημερα το autotriti γραφει για 1.6Τ 140αλογα που θα ερθει αυτο ο κινητηρας το φθινοπωρο.
Αλλά μόνο 2κίνητο οπότε και pointless.
pointless? Δεν νομιζω απο την στιγμη που το 90% των μετακινησεων θα ειναι μεσα στην πολη
Hyundai ix35 2011