-
Ο χρήστης jpentz έγραψε:
Λογω 'ιταλιδων' εχω κακομαθει σε καλο φρενο/κρατημα/τιμονι και πιστευω οτι θα χαλιομουν αν πηγαινα σε κατι τραγικα διαφορετικο.απάντησες μόνος σου...
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
Λογω 'ιταλιδων' εχω κακομαθει σε καλο φρενο/κρατημα/τιμονι και πιστευω οτι θα χαλιομουν αν πηγαινα σε κατι τραγικα διαφορετικο.
απάντησες μόνος σου...
ειναι ομως τραγικα χειροτερο ή απλα λιγο χειροτερο;
-
Ο χρήστης jpentz έγραψε:
Λογω 'ιταλιδων' εχω κακομαθει σε καλο φρενο/κρατημα/τιμονι και πιστευω οτι θα χαλιομουν αν πηγαινα σε κατι τραγικα διαφορετικο.
απάντησες μόνος σου...
ειναι ομως τραγικα χειροτερο ή απλα λιγο χειροτερο;
Από Alfa σε ix35? Νομίζω ότι είναι αιτία αυτοκτονίας...
-
Qashqai και ίσως και το πιο σφιχτο (και πολυ πιο ομορφο) Sportage αν θες κατι σε πιο σκληρό σε αυτη την κατηγορία. Ιταλικο ταμπεραμέντο δεν θα αναζητάς βεβαια ... εκτος αν περιμενεις το Alfa Romeo Camal ... που δεν θα βγει ποτε μάλλον.
-
Μεταξυ Sportage και ΙΧ35, ποιο πιστευετε οτι υπερτερει στα σημεια; ( γιατι εχω την αισθηση οτι κατα βαση ειναι ιδια αμαξια )
-
Στο ιδιο εργοστασιο φτιαχνονται, τα ίδια μηχανικά έχουν. Η διαφορα τους στην εμφανιση μονο και θα προτιμούσα το ΚΙΑ.
Καπου διαβασα ότι υπάρχει διαφορά στο στησιμο τους με πιο ανετο το ΙΧ35 και πιο σφιχτό το Sportage. -
βαλε και τα 7 εργοστασιακα και μαλλον δεν θες κατι αλλο στο διλλημα αυτο.
-
Ο χρήστης edmond έγραψε:
βαλε και τα 7 εργοστασιακα και μαλλον δεν θες κατι αλλο στο διλλημα αυτο.7 εργοστασιακα; Συγνωμη, δεν σε καταλαβα, μπορεις να μου εξηγησεις;
-
Ο χρήστης jpentz έγραψε:
βαλε και τα 7 εργοστασιακα και μαλλον δεν θες κατι αλλο στο διλλημα αυτο.
7 εργοστασιακα; Συγνωμη, δεν σε καταλαβα, μπορεις να μου εξηγησεις;
7 χρόνια εγγύηση εργοστασιακή δίνει η kia.Η hyundai για το ix35 δίνει 5 νομίζω.Επίσης μέχρι τέλος ιουνίου η kia χαρίζει τα ετήσια τέλη μέχρι το 2016,5 χρόνια δώρο δηλαδή .Απλά αν το πάρεις πάρε την έκδοση την skyview με την πανοραμική ηλιοροφή .Έχει και πιο σφιχτό set up ανάρτησης από το ix35.
-
Ο χρήστης fiestaros έγραψε:
Απλά αν το πάρεις πάρε την έκδοση την skyview με την πανοραμική ηλιοροφή .upμε την διαφορα βεβαια οτι ειναι η σχεδον πιο ακριβη. δεν λεω βεβαια η ηλιοροφη ειναι ωραια αλλα πλεον -κατα την αποψη μου παντα βεβαια- παει πολυ και δεν ξερω αν αξιζει.
-
δεν πρεπει παντως να υπαρχει πιο παρατημενο στην μοιρα του αυτοκινητο απ το ix35.καμια διαφημιση,καμια προβολη....οι περισσοτεροι δεν γνωριζουν καν την υπαρξη του
-
Ήρθε στο i35 στην Ελλάδα;
Είχα δει ένα σε μία Autopoint στην Συγγρού.
Αλλά μετά το έβγαλαν...Ψιλικατζίδικα...
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ήρθε στο i35 στην Ελλάδα;
Είχα δει ένα σε μία Autopoint στην Συγγρού.
Αλλά μετά το έβγαλαν...Ψιλικατζίδικα...
Σημερα το πρωι ηταν ενα ασημι διπλα στο πλυντηριο,εγραφε BLUEκατι.
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
...εγραφε BLUEκατι.BlueSky... Πλέον και ψηφιακό το ix35... DIGEA...
-
Blue ... drive μαλλον.
Εδω πανω έχει ενα γκρι.
Το δίδυμο Kia Venga πιο όμορφο ειναι πάντως. -
Και στην Ορεστιαδα κυκλοφορουν καμποσα Ix35 καπου εχει παρει το ματι μου και εδω στο Αγρινιο να τριγυρνανε κανα δυο αλλα δεν ειμαι σιγουρος
-
Πριν ακομη κλεισω χρονο με το αμαξι και εχοντας κανει μονο 6.000 χιλιομετρα , παρουσιασε προβλημα το συστημα ISG με αποτελεσμα την ακινητοποιηση του αυτοκινητου και την συνδρομη οδικης βοηθειας.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και εξωφρενικο για καινουριο αμαξι .αντε να εισαι στην ερημια ...μ' αρεσει που δινουν κα 5 χρονια εγγυηση και τα σοβαρα προβληματα βγαινουν στον πρωτο χρονο κιολας.
-
Γιαυτό δίνουν την εγγύηση.
Sent from my GNex using smoke signals.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Γιαυτό δίνουν την εγγύηση.Sent from my GNex using smoke signals.
Η 5ετης εγγυηση σημαινει πως το αμαξι δεν θα χαλασει γαι τα πρωτα 5 χρονια της ζωης του
-
Έτσι, αντί να πει δόξα το θεό που δεν του έκατσε στα 5 χρονια και μερικές μέρες!!!
Sent from my Neo V using Tapatalk
Hyundai ix35 2011