-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
εγώ έχω παραγγείλει τη comfort.πήρα σήμερα τηλ. και μου είπε σε 2 εβδομάδες θα το έχω. άντε να δούμε! Ημερομηνία της παραγγελίας μου ήταν 2/5.Το προηγούμενο αυτοκίνητο μου ήταν το Mitsubishi colt czt αλλά είχα ένα ατύχημα(χωρίς να φταίω) και τέλος το αμάξι.Από τότε είπα ότι θα πάρω κάτι πιο ψηλό.Και τελικά το βρήκα
το πηρες τελικα η ακομα περιμενεις?
τελικα ακυρωσα την παραγγελια ΚΡΙΣΗ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
λοιπόν έκανα χθες ένα τεστ drive και το ιχ35. θέση οδηγού υπερυψωμένη (ημίθεος και βάλε) σου δίνει αίσθηση ασφάλειας. Πολύ καλό κι ακριβές τιμόνι. Δυνατά φρένα. Καλό ηχοσύστημα. Καθρέφτες μεγάλοι με πολύ καλή ορατότητα (τους έχει ανάγκη αφου τα αυτοκίνητα της κατηγορίας έχουν μικρό πίσω τζάμι)
Μέχρι τα 160-170 δεν παρατήρησα κανένα αεροδυναμικό θόρυβο.
Οι χώροι καλοί και το πορτ μπαγκάζ τεράστιο!!!! Τα καθίσματα πολύ άνετα ακόμη και για μένα που είμαι ψηλός
Ο κινητήρας απλά ικανοποιητικός αλλα δεν ενθουσιάζει κι όλας (ίσως το μοτέρ να είναι και λίγο ''πνιγμένο'' για να μην καίει πολυ) , όταν πιέζεται βγάζει ένα σχετικό μουγγρητό που περναει στην καμπίνα αλλα όχι τίποτα ιδιαίτερα ενοχλητικό.
η ποιότητα κύλισης δεν ήταν αυτή που περίμενα για την κατηγορία και τα χρήματα , η ανάρτηση μάλλον μαλακή (σε μέτριες λακούβες κοπανούσε ), θα την προτιμούσα πιο σφιχτή
Επίσης τα υλικά του σαλονιού μέτρια κι αυτό που δε μου άρεσε (λίγο κουφό) , το πεντάλ του φρένου είναι αρκετά πιο ψηλά απο του γκαζιού οπότε για να φρενάρεις σηκώνεις όλο το πόδι κι αυτό συνεπάγεται χάσιμο χρόνου (αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλα αυτή την αίσθηση μου έδωσε)
Γενικά είναι ένα καλό αυτοκίνητο αλλα για τα χρήματά του υπάρχουν καλύτερες επιλογές στην κατηγορία. Οι ακριβές εκδόσεις με ηλιοροφή και δέρμα απο νέο ετος (για όσους ενδιαφέρονται).
Με μια καλή έκπτωση (που σκοπευουν να κάνουν) θα είναι μια καλή επιλογή. -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
λοιπόν έκανα χθες ένα τεστ drive και το ιχ35. Μέχρι τα 160-170 δεν παρατήρησα κανένα αεροδυναμικό θόρυβο.Δηλαδη 'καταφερες' και το εφτασες στα 160-170 Km/h; Σε αφησε ο πωλητης να τρεξεις τοσο πολυ σε testdrive; Σε ποια εκθεση εκανες testdrive και σε ποιο δρομο το πηγες με 160-170 Km/h; Απλα εκφραζω μια 'ταπεινη' απορια εκτος αν το testdrive εγινε χωρις την παρουσια πωλητη...
Χθες ειδα στο δρομο δυο ix35 και τα δυο σε λευκο, του παει το λευκο παντως. Γενικα βλεπω οτι μεσα στην κριση ο κοσμος το'χει ριξει πολυ στο λευκο για να γλυτωσει εστω και το κοστος του μεταλλικου χρωματος... -
ναι ναι το εφτασα τοσο κι ο πωλητης δεν εβγαλε αχνα , του είπα ''για να δοκιμάσω και την 6η!!!!!!! '' για δρόμο και αντιπροσωπεία σε π.μ.!!!!
τον έχω πάρει τον αέρα , κι αν ειχα λίγο χρόνο ακόμη θα το δοκίμαζα και σε άτσαλα στριψίματα να δω συμπεριφορά!!!!
καλο το άσπρο αλλα λερώνει , οπότε θα τα φας τα λευτα στα πλυντήρια και θα πρέπει να περιμένεις κι όλας!!!! -
Ο χρήστης i30mania έγραψε:
Δηλαδη 'καταφερες' και το εφτασες στα 160-170 Km/h; Σε αφησε ο πωλητης να τρεξεις τοσο πολυ σε testdrive;Παναγιώτη και εγω δεν έχω συναντήσει 'αντιδραση' σε όποια ταχυτητα και να πήγα αυτοκίνητο testdrive. Μου έτυχε δε και πωλητης που μου είπε ... πατα το και άλλο ... για να δω συμπεριφορά και θόρυβο ... στα 200!
Αν είναι να δοκιμάσω αυτοκίνητο με 120 χλμ -και δεν είναι Smart- διαβάζω και το φυλλάδιο τους που έχει αναφορά πάντα στα τεχνικά στοιχεία τους!... κι αν ειχα λίγο χρόνο ακόμη θα το δοκίμαζα και σε άτσαλα στριψίματα να δω συμπεριφορά!!!!
Κρίμα. Ισως θα έπρεπε να δώσεις λίγο βάση σε αυτό! Είναι χαρακτηριστικό 'κλειδί' σ'αυτα τα αμαξια.
-
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
λοιπόν έκανα χθες ένα τεστ drive και το ιχ35. θέση οδηγού υπερυψωμένη (ημίθεος και βάλε) σου δίνει αίσθηση ασφάλειας. Πολύ καλό κι ακριβές τιμόνι. Δυνατά φρένα. Καλό ηχοσύστημα. Καθρέφτες μεγάλοι με πολύ καλή ορατότητα (τους έχει ανάγκη αφου τα αυτοκίνητα της κατηγορίας έχουν μικρό πίσω τζάμι)
Μέχρι τα 160-170 δεν παρατήρησα κανένα αεροδυναμικό θόρυβο.
Οι χώροι καλοί και το πορτ μπαγκάζ τεράστιο!!!! Τα καθίσματα πολύ άνετα ακόμη και για μένα που είμαι ψηλός
Ο κινητήρας απλά ικανοποιητικός αλλα δεν ενθουσιάζει κι όλας (ίσως το μοτέρ να είναι και λίγο ''πνιγμένο'' για να μην καίει πολυ) , όταν πιέζεται βγάζει ένα σχετικό μουγγρητό που περναει στην καμπίνα αλλα όχι τίποτα ιδιαίτερα ενοχλητικό.
η ποιότητα κύλισης δεν ήταν αυτή που περίμενα για την κατηγορία και τα χρήματα , η ανάρτηση μάλλον μαλακή (σε μέτριες λακούβες κοπανούσε ), θα την προτιμούσα πιο σφιχτή
Επίσης τα υλικά του σαλονιού μέτρια κι αυτό που δε μου άρεσε (λίγο κουφό) , το πεντάλ του φρένου είναι αρκετά πιο ψηλά απο του γκαζιού οπότε για να φρενάρεις σηκώνεις όλο το πόδι κι αυτό συνεπάγεται χάσιμο χρόνου (αν κάνω λάθος διορθώστε με αλλα αυτή την αίσθηση μου έδωσε)Συμφωνώντας με τα παραπάνω και έχοντάς το οδηγήσει κι εγώ σε ανάλογα test drives, θεωρώ ότι είναι ένας μάλλον καλός συμβιβασμός για την κατηγορία του.
Η τιμούλα του είναι σαφώς τσιμπημένη και τεχνηέντως διατηρημένη εκεί, 1.5 χρόνο μετά την έναρξη πωλήσεων στην Ευρωπαϊκή αγορά (βλ. Γερμανία), λόγω έλλειψης (ή 'έλλειψης') αυτοκινήτων.
Όποιος κοιτάει καταναλώσεις, τέλη, κλπ, είναι μονόδρομος να πάρει έκδοση με bluedrive (style και πάνω)...Γενικά είναι ένα καλό αυτοκίνητο αλλα για τα χρήματά του υπάρχουν καλύτερες επιλογές στην κατηγορία. Οι ακριβές εκδόσεις με ηλιοροφή και δέρμα απο νέο ετος (για όσους ενδιαφέρονται).
Με μια καλή έκπτωση (που σκοπευουν να κάνουν) θα είναι μια καλή επιλογή.Αυτό έχει αρκετό ενδιαφέρον, αν σκεφτείς ότι ο ακατονόμαστος εισαγωγέας τέλη Σεπτεμβρίου ακύρωνε μονομερώς και μαζικά παραγγελίες ακόμα και περασμένες από Ιούλιο στο σύστημά του για Style και Premium (= οι ακριβές εκδόσεις).
Τώρα μας λένε ότι θα τις φέρουν το 2012 και με ...έκπτωση ?!?
Σαν πολλούς λάκκους να έχει αυτή η φάβα ή για να το πω αλλιώς, κατ' εμέ ο εισαγωγέας φλερτάρει για να πάρει τη θέση του άλλου 'Γιαπωνέζου' ακατονόμαστου στο πάνθεον του σχετικού club... -
ο ' αλλος' ακατανομαστος, το τελευταιο πραγμα που τον ενδιαφερει ειναι η πωλησεις αυτοκινητων
γι' αυτο και σαν εταιρια αναφερεται σαν ' ομιλος επιχειρησεων......'
κοινως τα κονομαει ετσι κι αλλιως
οσο για τον κορεατη 'ομοιδεάτη στην καφριλα!' αντιπροσωπο, ειναι παραπανω απο προφανες οτι αβανταρει την αδελφη εταιρια και εχει αφησει την hyundai στην μοιρα της
να υποθεσω οτι δεν εχει τα ιδια κερδη με τις πωλησεις της πρωτης? οπως και να' χει, προκειται σιγουρα για αντιεπαγγελματισμο... -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
... ειναι παραπανω απο προφανες οτι αβανταρει την αδελφη εταιρια και εχει αφησει την hyundai στην μοιρα της ...Αυτο ακριβώς συμβαίνει. Απο τα ανεξήγητα για μένα αλλα συνάντησα μεγαλύτερη και πιο επίμονη προσπάθεια προώθησης του Sportage (και των άλλων μοντέλων της εταιρίας). Τόσο που σκεφτόμουν ότι αν συστεγάζονταν θα ήταν ικανοι να βγαλουν άχρηστο και 'off' το ΙΧ35 για να 'αναδείξουν' το Sportage.
Με τα νούμερα πλέον λίγο πάνω απο τον πάτο και με τα λοιπα μοντέλα του ανταγωνισμού, ο μεν ένας 'αγγλοιαπωνικός' ανταγωνιστής να πουλάει -ότι μπορεί- 'μόνος' του, ο δε άλλος 'ιαπωνικός' ποτε να μην έχει δώσει βαση στην διαφήμιση και στην προώθηση ... θα μπορούσαν, θα έπρεπε και ίσως να ήταν και κερδοφόρα μια ταυτόχρονη προώθηση και των δύο!
Προς το παρόν πάντως και τα δύο είναι έως και ακριβά και 'διώχνουν' κόσμο. Απαραίτητες οι προσφορές και οι μειώσεις στις τιμές τους.
Χθες που βρεθηκα σε αντιπροσωπία της Nissan είδα μια 'διαπραγματευση' που είναι τουλάχιστον αξιοπρόσεχτη. Με τις προσφορές κλπ μειώσεις στις τιμές του ανταγωνισμού σε κορυφαίες εκδόσεις βγαίνει έως και φτηνότερο το Qashqai+2 με πλούσιο -απο την βασική του έκδοση- εξοπλισμό. Και για κάποιους που δελεάζονται σε ... 'περισσότερο αμαξωμα', γυαλινες οροφές και ζάντες, επιπλέον 2 καθίσματα κλπ ... 'τσιμπάνε'. -
ο λογος-συμφωνα με την hyundai-που το ix35 δεν προωθειται και δεν διαφημιζεται ειναι οτι αυτον τον καιρο δεν υπαρχουν διαθεσιμα αμαξια, με υπαιτιοτητα του εργοστασιου-λενε .θεωρουν οτι προσελκυοντας πελατες χωρις να εχουν το αμαξι,ισως αυτο 'καει'.και περιμενουν...
-
αν αυτο ισχυει το βρισκω πολυ τιμιο εκ μέρους τους. Οχι σαν κατι άλλους που τάζουν και μετα φεεεεττττααααα (βλεπε ford κ.α.)
-
Ο χρήστης varesanovits2 έγραψε:
ο λογος-συμφωνα με την hyundai-που το ix35 δεν προωθειται και δεν διαφημιζεται ειναι οτι αυτον τον καιρο δεν υπαρχουν διαθεσιμα αμαξια, με υπαιτιοτητα του εργοστασιου-λενε .θεωρουν οτι προσελκυοντας πελατες χωρις να εχουν το αμαξι,ισως αυτο 'καει'.και περιμενουν...Και τι σημασία έχει αυτό? Για πολλούς λόγους και σε πολλά αυτοκίνητα έχει τυχει αυτό. Πχ. Στο 500ράκι, στο Qashqai, στο Golf κλπ λόγω ζήτησης ή λόγω καθυστέρησης παραδοσης των παραγγελιών σε διάφορες χώρες. Παραγγελίες όμως δέχονταν όπως και το διαφήμιζαν και μάλιστα έντονα κατα την έναρξη του λανσαρίσματος.
Θα ελεγα ότι δεν στέκει σαν λόγος με δεδομενο ότι εδώ και ένα χρόνο περίπου το παραγουν.
Κάπου διάβασα ότι μετεφεραν την γραμμή παραγωγής του απο την Σλοβακία στην Τσεχία! Να παίζει ρόλο αυτό? -
δεν ξερω τι πραγματικα ισχυει.στην αντιπροσωπεια μου ειπαν οτι στο εξωτερικο εχουν γινει πανω απο χιλιες αγωγες για υπερβολικη καθυστερηση στην παραδοση.δεν ξερω αν ειναι αληθεια.αν ειναι παντως, ενισχυει και δικαιολογει την αποφαση τους να μην το προωθουν και προς το παρον να περιμενουν...
-
παιδια,μπορειτε οι κατοχοι του αυτοκινητου να μας πειτε τις εντυπωσεις σας,οσο πιο αντικειμενικα γινεται?ευχαριστω εκ των προτερων!
-
τσ τσ τσ βρε τι να μαθεις απο κατόχους? αυτοι όλα τέλεια τα βλεπουν!!!!
αντε δες πιο πίσω να μην επαναλαμβάνουμε!!! -
ποσα ix 35 εχει πουλησει στην ελλαδα για να υπαρχουν καποιοι να γραφουν εδω μεσα;;;;;;
-
μια και το ανεφερες,υπαρχει καποιο site στο οποιο να αναφερονται οι πωλησεις αυτοκινητων αναλυτικα κατα μαρκα-μοντελο?
-
Εδώ οι 'ελληνικές' πωλήσεις: http://www.seaa.gr/el/statistics/registrations
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
τσ τσ τσ βρε τι να μαθεις απο κατόχους? αυτοι όλα τέλεια τα βλεπουν!!!!
αντε δες πιο πίσω να μην επαναλαμβάνουμε!!!Λογικό! Χαιρεσαι για το νεο αποκτημα και τα βλέπεις όλα εκπληκτικά και υπέροχα! Δεν είναι κακό αυτό. Και εσύ όταν με το καλο το παραλάβεις ... και την ταπετσαρία μπορεί να χαιδευεις!
-
[quote='cosneo']Εδώ οι 'ελληνικές' πωλήσεις: http://www.seaa.gr/el/statistics/registrations
μα καλα ουτε μια Ferrari?
απαραδεκτο.. -
Ο χρήστης edmond έγραψε:
απαραδεκτο..Αυτα ... στις Βουλγαρικες πωλήσεις πλέον!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
απαραδεκτο..Αυτα ... στις Βουλγαρικες πωλήσεις πλέον!!!
καρφωνεσαι...
Hyundai ix35 2011