-
Μια χαρά μηχανή έχει το όχημα βρε , ίσως λίγο περιασότερη ροπή χρειαζόταν αλλα σε σχέση με κάτι άλλα είναι σουπερ!!!
-
[quote='cubapete']παίδες πήγα χτες στην αντιπροσωπεία και το έφαγα το ξενέρωμα. Δεν θα φέρουν λέει τα 2 ακριβότερα μοντέλα (Style και Premium). Οπότε όσοι ζαχαρώναμε την γυάλινη οροφή καλύτερα να την ξεχάσουμε!!!!
που στο ειπαν αυτο? εγω το style παρηγγειλα και απ οτι μου ειπαν προχθες,ειναι ηδη στην ελλαδα -
εσυ μαλλον πρόλαβες να το παραγγειλεις , απ ότι κατάλαβα σε όλες τις εταιρείες τα ίδια κάνουν , επειδή έχουν μεγάλο όγκο παραγγελιών και δεν προλαβαίνουν ''κόβουν'' τις παραγγελίες των αυτοκίνητων με τα εξτρά που η κατασκευή τους είναι και πιο χρονοβόρα.
Αυτό δεν έγινε με το ASX ? τα ιδια και με την ford οι παραγγελίες με τα εξτρά μπλοκάρανε απο τέλη ιουνίου , α κι οι χρόνοι παράδοσης κοντευουν να γίνουν διπλάσιοι απο αυτά που λένε οι πωλητές!!! -
Ο χρήστης nikbib έγραψε:
''κόβουν'' τις παραγγελίες των αυτοκίνητων με τα εξτρά που η κατασκευή τους είναι και πιο χρονοβόρα.ΔΕΝ παίζει κάτι τετοιο. Η γραμμή παραγωγής έχει συγκεκριμένους χρόνους και δεν γίνονται τετοιες αυθαιρεσίες.
Το να μην έρθει μια έκδοση είναι θέμα του εισαγωγέα και όχι αν ο κατασκευαστής προλαβαίνει να το παραξει ή όχι. Αλοίμονο!!! -
κωστα δεν ξέρω ποιού αυθαιρεσία είναι, αλλά περιμένοντας το ford και ψάχνοντας λίγο δεν ξέρεις τι έχω δει κι ακούσει!!!
Αυτό που έγραψα είναι διασταυρωμένο απο 2-3 μεριές.
Πίστευα μέχρι τώρα ότι επειδή ήμασταν μικρή αγορά δεν μας δίνουν και πολύ σημασία αλλα και στις άλλες ευρωπαικές χώρες το ίδιο μπάχαλο επικρατεί.
τώρα αν σε όλα αυτά προσθέσεις τα αστέρια μας τους εισαγωγείς και τις φοβερές αντιπροσωπείες έτοιμη η συνταγή!!!! -
Απλώς αυτό το θέμα με την γραμμή παραγωγής και χρονοδιάγραμμα δεν ισχύει. Από οποιαδήποτε χώρα κλείνετε μια παραγγελία απευθείας παίρνει έναν αυξοντα αριθμό. Αναλογα με την ζήτηση ... κοντινό ή μακρυνό.
Δεν έχουν λόγο να δώσουν προτεραιότητα σε παραγγελίες μιας χώρας και να αγνοήσουν μιας άλλης.
Τωρα αυτά αν τα λένε εδώ ντόπιοι ιθαγενεις ... αγνοούν την λειτουργία μιας ολοκληρης αυτοκινητοβιομηχανίας και έχουν υπόψιν τους μόνο τις βιοτεχνίες που δούλευαν παλιά οι μαναδες τους! -
όχι δεν υποστήριξα κάτι τέτοιο (ότι δώσανε προτεραιότητα σε άλλη χώρα) , απλά τουλάχιστο για την ford όλοι ψάχνουν να βρουν λόγο καθυστέρησης παράδοσης γιατί ο καθένας έχει ακούσει κι άλλη δικαιολογία απο την εκάστοτε αντιπροσωπεία!!!
και το φαινόμενο όσο πάει επιδεινώνεται όσοι παρήγγειλαν απο μάρτιο και μετά προβλέπουν μεγλύτερους χρόνους παράδοσης!!!
οι πωλητές βέβαια την πάπια!!! -
προφανώς φίλε μου varesanovits2 το αμάξι που λες είναι ήδη εδώ και μάλιστα εκτελωνισμένο. Και μένα μου είπανε ότι ακόμα προλαβαίνω μερικά στις 2 αυτές εκδόσεις ΑΛΛΑ χωρίς απόσυρση επειδή έχουν περάσει ήδη τελωνίο. Επίσης τα χρώματα είναι συγκεκριμένα. Στις νέες παραγγελείες δεν θα φέρουν style και premium γιατί δεν τα φέρνει ο εισαγωγέας γιατί και καλά δεν συμφέρει επειδή δεν έχουν ζήτηση. Στην αντιπροσωπία που είναι πριν το cosmos στην θεσσαλονίκη πήγα.
Με αυτά και με τα άλλα πήγα ξαναείδα το ASX αλλά πάλι ξενέρωσα. Ενώ είμαι πανέμορφο αντικειμενικά εξωτερικά και έχει φοβερό κινητήρα (το diesel που με ενδιέφερε), μέσα είναι χάλι. Πολύ φτωχό. Αφού είχα ξεχάσει πως είναι και νόμιζα ότι δεν έχει καν cd και οθόνη. Είναι τόσο μικρή η οθόνη (μία γραμμή) που δεν φαίνεται. Βλέποντας τώρα τελευταία το εσωτερικό το hyundai και του c-max το mitsubishi μου φάνηκε χάλι. Άντε πάλι δίλημμα γαμώτο -
Αν το μόνο που σε ενοχλεί στο ASX είναι το φτωχό εσωτερικό θα σου λεγα να το ξανασκεφτείς. Εγώ δεν είχα προλάβει καν το hundai κι είχα απορίψει το ASX λόγω αντιπροσωπείας και καπέλου στην τιμή , οπότε κατέληξα στο c-max. Κάνε τα όλα test drive να δεις ποιο σου ταιριάζει καλύτερα.
-
Ο χρήστης cubapete έγραψε:
προφανώς φίλε μου varesanovits2 το αμάξι που λες είναι ήδη εδώ και μάλιστα εκτελωνισμένο. Και μένα μου είπανε ότι ακόμα προλαβαίνω μερικά στις 2 αυτές εκδόσεις ΑΛΛΑ χωρίς απόσυρση επειδή έχουν περάσει ήδη τελωνίο. Επίσης τα χρώματα είναι συγκεκριμένα. Στις νέες παραγγελείες δεν θα φέρουν style και premium γιατί δεν τα φέρνει ο εισαγωγέας γιατί και καλά δεν συμφέρει επειδή δεν έχουν ζήτηση. Στην αντιπροσωπία που είναι πριν το cosmos στην θεσσαλονίκη πήγα.
Με αυτά και με τα άλλα πήγα ξαναείδα το ASX αλλά πάλι ξενέρωσα. Ενώ είμαι πανέμορφο αντικειμενικά εξωτερικά και έχει φοβερό κινητήρα (το diesel που με ενδιέφερε), μέσα είναι χάλι. Πολύ φτωχό. Αφού είχα ξεχάσει πως είναι και νόμιζα ότι δεν έχει καν cd και οθόνη. Είναι τόσο μικρή η οθόνη (μία γραμμή) που δεν φαίνεται. Βλέποντας τώρα τελευταία το εσωτερικό το hyundai και του c-max το mitsubishi μου φάνηκε χάλι. Άντε πάλι δίλημμα γαμώτοεχεις δικιο.δεν δεχονται πλεον παραγγελιες για style και premium.προσωρινα μου ειπαν ομως...
-
εγω τα λεω , τα ιδια και στο asx (σταμάτησαν να το φέρνουν με ηλιοροφή ) και στο c-max (σταμάτησαν τις ειδικές παραγγελίες).
τυχαίο? δε νομίζω!!!! -
Είναι θέμα εισαγωγέων και όχι των ίδιων των εταιριών στα εργοστάσια τους!
Μπορεί να παίζει βεβαια και το άλλο. Εως τωρα οι περισσότεροι εισαγωγείς γέμιζαν τις αλανες στα λιμάνια με 'ετοιμοπαραδοτα' και τωρα πλέον αυτό δεν μπορεί να γίνει. Με αυτή την αλλαγή πιθανό και η μαμα-εταιρία να έχει αλλαξει πολιτική απέναντι τους και να λέει ... 'σου στελνω ότι μπορώ και κοίτα να βολευτείς'!
-
ετσι ακριβως
κι οταν οι παραγγελιες ξεπερνουν τις προσδοκιες (που κατι τετοιο συμβαινει) μεγαλωνουν οι χρονοι παραδοσης.
προσθέστε επίσης ότι όλες οι εταιρείες προμηθευονται υλικά απο ιαπωνία (τσιπακια , χρωματα βαφης κ.λ.π.) που για τους γνωστούς λόγους έχουν πλέον καθυστερήσεις ,οπότε ήρθε κι έδεσε!!!! -
το ειδαμε εχθες σε μια εκθεση και μου φανηκε αρκετα καλο... πολυ πιο φρεσκο και γεματο απο το qashqai
Γιατι μα γιατι δε φερνουνε την πλουσια εκδοση με την πανοραμικη, δεν το καταλαβαινω....
Αν ξερει κανεις που το δινουνε για τεστ ντραιβ, με ενδιαφερει να παω να το οδηγησω (βασικα τη γυναικα μου ενδιαφερει αλλα μαζ με το βασιλικο, ποτιζεται και η γλαστρα.. ) -
Πανοραμική στην Ελλάδα = ζέστη και μαρτύριο! Εκτός αν έχει σκληρό, πλήρως αδιαφανές σκιάδιο που την καλύπτει πλήρως αλλά και πάλι...
-
εχεις προσωπικη εμπειρια;
γιατι την ειδα στο Qashqai προχθες και μας αρεσε παρα πολυ.... -
Έχω προσωπική εμπειρία από ηλιοροφές. Σε Land Rover Discovery Mk1 f/l που έχει δύο ηλιοροφές... αγγλικών προδιαγραφών (με σίτες see through αντί για κανονικό σκληρό σκίαστρο) αναγκάστηκα αμέσως να τοποθετήσω πολύ σκούρες μεμβράνες καθώς το καλοκαίρι ήταν σαν grill... Αντίθετα σε Mazda Xedos 6 που διαθέτει πλήρως αδιαφανές σκιάδιο, κανένα πρόβλημα.
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
εχεις προσωπικη εμπειρια;
γιατι την ειδα στο Qashqai προχθες και μας αρεσε παρα πολυ....Σε σμαρτ δεν αντέχεται,νιωθες σαν ταψι με πατατες στο φουρνο .
-
Οι πανοραμικές είναι μόνο για Ρωσία-Σκανδιναβία (και σε αυτές τις χώρες όχι τον Ιούλιο) και για βράδυ. Ηλιοροφή που δεν ανοίγει καν είναι για μένα εντελώς άχρηστη και ενοχλητική από όλες τις απόψεις (ψήνεσαι και αυξάνεται το βάρος στο χειρότερο δυνατό σημείο).
-
Εκτός αν ο ελληνικός ήλιος σου αρέσει , οπότε δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα. Και εγώ βέβαια αυτό νόμιζα, μέχρι που μπήκα σε gran picasso με τέτοια οροφή ( κλείνει με πάνελ) ένα τυπικό μεσημέρι στη λάρισα. Δεν κατάλαβα τίποτα. Και δεν τον 'σηκωνω' και πολύ τον ήλιο.
Δεν ξέρω αν σε βάθος χρόνου γίνεται κουραστικό, αλλά τα πρώτα δείγματα είναι ενθαρρυντικά.
Hyundai ix35 2011