-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Από μπροστά είναι εξαιρετικό. Πολύ μοντέρνα σχεδίαση. Αλλά το προφίλ πάσχει από το πέργκολα-effect (δικό μου ΤΜ ). Μέσα έχει κλασσικά 7.832 κουμπάκια? Αν ναι, μου αρέσει!απο περιεργια,ποιο αθτοκ σου αρεσει?
-
Πολλά και διάφορα. Μεταξύ των οποίων και το 9-5.
-
Πολλά και διάφορα. Μεταξύ των οποίων και το 9-5.Προς τι λοιπον τα αρνητικα κ προσβλητικα σχολια?
-
Ας θυμίζουν ότι θέλουν! Το αμάξι μοιάζει σαν να έχει πέργκολα για οροφή, ειδικά όταν είναι ανοιχτόχρωμο το αμάξωμα. Σου ρχεται να κάνεις bbq από κει κάτω! Το χάζευα προχθές στη Saab Κηφισίας ενώ απολάμβανα την κρέπα μου...Κρεπηλατειον?
-
Ο χρήστης gps18 έγραψε:
Προς τι λοιπον τα αρνητικα κ προσβλητικα σχολια?
Προσβλητικά σχόλια προς ποιον ;
Είσαι άνω των 15 ;
Έχεις μετοχές στην saab ;Τα αρνητικά σχόλια καλά κάνει και τα λέει.
Τις προσβολές δεν έχω δει ακόμα... -
Ο χρήστης gps18 έγραψε:
Γιατί απαγορεύεται?? Και δεν ήταν σε καμιά περίπτωση προσβλητικά. Απλώς εξέφρασα την άποψή μου για το σημείο που δεν μου αρέσει πάνω στο αυτοκίνητο. Κατά τα άλλα μου αρκεί που ξεφεύγει από τις γερμανικές προτάσεις που προκαλούν υπνηλία (πχ Αudi Large aka A4) και γι' αυτό και μου αρέσει.
Κρεπηλατειον?
Ούτε που ξέρω πως λέγεται να σου πω την αλήθεια, αλλά σίγουρα λέμε το ίδιο...μετριότητα πάντως αλλά εκεί την ώρα έτρωγα και τα λάστιχα απ' το 9-5 δίπλα...
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Προσβλητικά σχόλια προς ποιον ;
Είσαι άνω των 15 ;
Έχεις μετοχές στην saab ;Τα αρνητικά σχόλια καλά κάνει και τα λέει.
Τις προσβολές δεν έχω δει ακόμα...γενικοτερα για το design ποιοτητα κ.α. Αυτο ειναι ενα φορουμ για σααμπ κ οποιος δε γουσταρει παρακατω!
Δε μου λες εσυ μηπως εσυ εχεις μετοχες σε αλλη εταιρια τα ληγμενα χαπια σε πηραξανε -
Γιατί απαγορεύεται?? Και δεν ήταν σε καμιά περίπτωση προσβλητικά. Απλώς εξέφρασα την άποψή μου για το σημείο που δεν μου αρέσει πάνω στο αυτοκίνητο. Κατά τα άλλα μου αρκεί που ξεφεύγει από τις γερμανικές προτάσεις που προκαλούν υπνηλία (πχ Αudi Large aka A4) και γι' αυτό και μου αρέσει.
Κρεπηλατειον?
Ούτε που ξέρω πως λέγεται να σου πω την αλήθεια, αλλά σίγουρα λέμε το ίδιο...μετριότητα πάντως αλλά εκεί την ώρα έτρωγα και τα λάστιχα απ' το 9-5 δίπλα...
τι σου αρεσει ακομη δεν ειδα στο σααμπ!
το οτι ξεφευγει απ τα γερμανικα μονον?
το να καθεται κανεις σε ενα φορουμ κ να ξερναει σημαινει η οτι κατι εχει η οτι κατι ζηλευει! -
Ο χρήστης gps18 έγραψε:
τι σου αρεσει ακομη δεν ειδα στο σααμπ!
το οτι ξεφευγει απ τα γερμανικα μονον?
το να καθεται κανεις σε ενα φορουμ κ να ξερναει σημαινει η οτι κατι εχει η οτι κατι ζηλευει!Όπα οπα! Ένα ένα γιατί βλέπω έχουμε σημαντικά προβλήματα κατανόησης και επικοινωνίας.
Πάμε από την αρχή (επειδή ρωτάς, όχι τπτ άλλο):
-
είπα μου αρέσει η μούρη του, μου αρέσει μέσα και μου αρέσει η γενικότερη φιλοσοφία του να διαφέρει από τα αντίστοιχα Γερμανικά. Καλά μέχρι εδώ?
-
δεν σε πιάνω με τα 'ξεράσματα' και τις 'ζήλιες'. Τι εννοείς? Να ζηλέψω τι και από ποιον? Το Saab και το κάθε Saab? Δεν νομίζω. Συνήθως ζηλεύω πράγματα που δεν μπορώ να αποκτήσω...
*** Να σε ενημερώσω επίσης ότι αυτό είναι το 4ΤΡΟΧΟΙ FORUM που σε αυτή τη συγκεκριμένη ενότητα του ασχολείται με τα Saab. Αν ψάχνεις για οπαδικό Saab forum ψάξε στο google και σίγουρα θα υπάρχει κάτι αντίστοιχο στα Ελληνικά.
Φιλικά
-
-
Ο χρήστης gps18 έγραψε:
Αυτο ειναι ενα φορουμ για σααμπ κ οποιος δε γουσταρει παρακατω!ωπα! μαλλον κατι επιασες λαθος εδω περα..
αυτο ειναι ενα φορουμ για το αυτοκινητο γενικως και οποιος θελει γραφει οπου θελει και λεει ο,τι θελει
δεν εχουμε 'χουντα' υπερ της μιας ή της αλλης φιρμας, αν θελεις μπορεις να πας σε καποιο φορουμ μονο με saab και να βλογατε τα γενια σας απο το πρωι μεχρι το βραδυ..εδω ειμαστε πολυπολιτισμικοι και θα ακουσεις και πραγματα που δε σου αρεσουν (οπως ολοι μας αλλωστε )
οποτε αν δε γουσταρεις, εσυ θα πας παρακατω, οχι ολοι εμεις
edit με προλαβε ο στεφανος
-
φανατικός = βλάκας
-
Ο χρήστης gps18 έγραψε:
Αυτο ειναι ενα φορουμ για σααμπ κ οποιος δε γουσταρει παρακατω!
Δε μου λες εσυ μηπως εσυ εχεις μετοχες σε αλλη εταιρια τα ληγμενα χαπια σε πηραξανεΕντάξει... είσαι 15... άντε στο κρεβατάκι σου τέτοια ώρα!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ωπα! μαλλον κατι επιασες λαθος εδω περα..
αυτο ειναι ενα φορουμ για το αυτοκινητο γενικως και οποιος θελει γραφει οπου θελει και λεει ο,τι θελει
δεν εχουμε 'χουντα' υπερ της μιας ή της αλλης φιρμας, αν θελεις μπορεις να πας σε καποιο φορουμ μονο με saab και να βλογατε τα γενια σας απο το πρωι μεχρι το βραδυ..εδω ειμαστε πολυπολιτισμικοι και θα ακουσεις και πραγματα που δε σου αρεσουν (οπως ολοι μας αλλωστε )
οποτε αν δε γουσταρεις, εσυ θα πας παρακατω, οχι ολοι εμεις
edit με προλαβε ο στεφανος
koita ton titlo saab forum!!
k xekinaei me ton tiger 'Οσοι εχετε οδηγησει ή κατεχετε SAAB, ποια η γνώμη σας;'
opote mallon esy ise liiigo lathos! -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
φανατικός = βλάκαςesy eipame eisai apo ta Trikala k armegis tragous!
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Δε μου λες εσυ μηπως εσυ εχεις μετοχες σε αλλη εταιρια τα ληγμενα χαπια σε πηραξανεΕντάξει... είσαι 15... άντε στο κρεβατάκι σου τέτοια ώρα!
club apo egine edo?
-
Εγώ μπορεί να είμαι από Τρίκαλα (αν και δεν είμαι) εσύ όμως έχεις τη μύγα
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Εγώ μπορεί να είμαι από Τρίκαλα (αν και δεν είμαι) εσύ όμως έχεις τη μύγαakomi mia fora ise lathos!
-
-
Ο χρήστης gps18 έγραψε:
koita ton titlo saab forum!!
k xekinaei me ton tiger 'Οσοι εχετε οδηγησει ή κατεχετε SAAB, ποια η γνώμη σας;'
opote mallon esy ise liiigo lathos!αν ημουν τοοοσο λαθος (γιατι λαθος ειμαι σιγουρα, κανενας δεν ειναι ασφαλτος) θα με ειχαν μπαναρει περισσοτερο απο 1.5 - 2 μηνες που ειναι τα συνολικα ban μου και δε θα με ειχαν αφησει να φτασω τα 20000 post απολυτης σοφιας
οποτε ακουσε με που σου λεω
κι εσυ ομως κατσε και ακουσε και καμια αλλη γνωμη, ειναι βαρετο να συμφωνουν ολοι μαζι σου
καλη συνεχεια στους 4 τροχους -
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Είναι λόγω μαρκετιν.Η SAAB έχει παρόμοια φήμη σε όλο τον κόσμο, κάποτε έβγαζε πολύ ιδιαίτερα (αλλά σίγουρα όχι συνολικά καλύτερα του ανταγωνισμού) αυτοκίνητα. Τις τελευταίες δεκαετίες ήταν πρακτικά ένα από τα R&D της GM στην Ευρώπη αλλά με δυσανάλογα κακή γκάμα. Μετά τη GM κανείς δε ξέρει, ακόμα είναι ρευστά όλα. Το τελευταίο 9-5 είναι καλή προσπάθεια αλλά καμία σχέση με την προ-GM εποχή.
ΥΓ. Είχα πάει στο μουσείο της SAAB λίγο πριν τον χαλασμό με τη GM, κάποια στιγμή πρέπει να ανεβάσω τις φωτογραφίες από εκεί, έχουν αρκετό ενδιαφέρον.
Περιμενουμε τις φωτο απο το μουσειο
Saab Forum