-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Είδες όμως πόσο στενό είναι το μεσαίο κάθισμα;;;; Εμείς για παράδειγμα έχουμε το καθισματάκι στη μεσαία (που είναι κανονική) και κάθονται άνετα άλλα 2 άτομα πίσω... Με το Zafira βλέπω μία ελαφρά στριμοκωλίαση...Δεν έχεις και άδικο αλλά πρέπει να το δω από κοντά, με το φίλο μου φυσικά......
-
Εμείς για παράδειγμα έχουμε το καθισματάκι στη μεσαία (που είναι κανονική) και κάθονται άνετα άλλα 2 άτομα πίσω...Επιτρέψτε μου το OT . Είναι προτιμότερο το καθισματάκι στη μεσαία χωρίς isofix ή σε μία εκ των πλαϊνών με isofix (από πλευράς ασφάλειας του παιδιού φυσικά, και όχι ευκολίας);
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εμείς για παράδειγμα έχουμε το καθισματάκι στη μεσαία (που είναι κανονική) και κάθονται άνετα άλλα 2 άτομα πίσω...
Επιτρέψτε μου το OT . Είναι προτιμότερο το καθισματάκι στη μεσαία χωρίς isofix ή σε μία εκ των πλαϊνών με isofix (από πλευράς ασφάλειας του παιδιού φυσικά, και όχι ευκολίας);
Έχεις δίκιο για το μεσαίο κάθισμα, αλλά το C4 Picasso του markvag έχει ΚΑΙ εκεί ISOFIX !!
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Εμείς για παράδειγμα έχουμε το καθισματάκι στη μεσαία (που είναι κανονική) και κάθονται άνετα άλλα 2 άτομα πίσω...
Επιτρέψτε μου το OT . Είναι προτιμότερο το καθισματάκι στη μεσαία χωρίς isofix ή σε μία εκ των πλαϊνών με isofix (από πλευράς ασφάλειας του παιδιού φυσικά, και όχι ευκολίας);
Βασικά, στο δικό μου έχει και η μεσαία Isofix (έχουν όλες εκτός του οδηγού)...
Επίσης, πιστεύω πως πρέπει να βάλεις όσο περισσότερο αέρα γίνεται μεταξύ του point of impact και του σημείου που κάθεται, άρα μέση. Διαφορετικά δεξιά για δύο λόγους: α) να το βλέπεις καλύτερα και από τον μεσαίο καθρέφτη και β) είναι θεωρητικά πιο πιθανό να χτυπήσεις από αριστερά...
-
τι ειναι το isofix ?
-
Βασικά, στο δικό μου έχει και η μεσαία Isofix (έχουν όλες εκτός του οδηγού)...
Επίσης, πιστεύω πως πρέπει να βάλεις όσο περισσότερο αέρα γίνεται μεταξύ του point of impact και του σημείου που κάθεται, άρα μέση. Διαφορετικά δεξιά για δύο λόγους: α) να το βλέπεις καλύτερα και από τον μεσαίο καθρέφτη και β) είναι θεωρητικά πιο πιθανό να χτυπήσεις από αριστερά...Στη B έχει isofix μόνο στη θέση του οδηγού (σε συνεργασία με την Pontiac)
Δε φτάνει που είμαι off-topic κάνω και πλακίτσα
Δυστυχώς στη B έχει μόνο στα πίσω καθίσματα, πλην του μεσαίου. Οπότε εκεί υπάρχει ένα δίλημμα
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι ειναι το isofix ?προβλήματα των παντρεμένων με παιδιά μην δίνεις σημασία
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι ειναι το isofix ?Σκεφτεσαι να παντρευτεις?
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
τι ειναι το isofix ? -
Ο χρήστης kon5 έγραψε:
τι ειναι το isofix ?
προβλήματα των παντρεμένων με παιδιά μην δίνεις σημασία
τι ειναι το isofix ?
Σκεφτεσαι να παντρευτεις?
τι ειναι το isofix ?
μερσι
-
Thanks φίλε μου, πολύ κατατοπιστικός και η φωτό τέλεια.......αχανής πράγματι ο χώρος, θα τον πείσω για το Zafira....
Είδες όμως πόσο στενό είναι το μεσαίο κάθισμα;;;; Εμείς για παράδειγμα έχουμε το καθισματάκι στη μεσαία (που είναι κανονική) και κάθονται άνετα άλλα 2 άτομα πίσω... Με το Zafira βλέπω μία ελαφρά στριμοκωλίαση...
Αυτό που βλέπεις ως μεσαίο κάθισμα είναι στην πραγματικότητα υποβραχιόνιο που πέφτει και δίνει ποτηροθήκες κλπ για αυτούς που κάθονται στη μεσαία σειρά (εφόσον είναι δύο, βέβαια). Το μεσαίο κάθισμα είναι αρκετά φαρδύτερο, γιατί εκτείνεται αριστερά-δεξιά της πλάτης που βλέπεις. Αν προσέξεις, τα πλευρικά καθίσματα είναι αφύσικα φαρδιά. Πάντως, εγώ έχω παιδικό καθισματάκι στο μεσαίο και κάθονται άνετα δύο άτομα στα πλευρικά.
Το πραγματικό μειονέκτημα του Zafira είναι ότι δεν αναδιπλώνονται-μετακινούνται ξεχωριστά τα καθίσματα της μεσαίας σειράς. Μπορείς είτε να διπλώσεις τη βάση της σειράς (όπως τα καθίσματα στο σινεμά) και να τη φέρεις κολλητά στα μπροστινά καθίσματα (οπότε αυξάνει στο μέγιστο ο χώρος αποσκευών) είτε να ρίξεις τις πλάτες κατ' επιλογήν (οπότε αυξάνει ανάλογα ο χώρος αποσκευών αλλά δεν είναι επίπεδος). Δεν είναι κακό σύστημα αλλά δεν είναι ό,τι καλύτερο. Π.χ., το Touran και το C4 έχουν πολύ καλύτερη διαρρύθμιση.
Άλλο μειονέκτημα είναι η έλλειψη χώρων αποθήκευσης στην καμπίνα - και να φανταστείς ότι έχω την έξτρα οροφή με τα ντουλαπάκια. Οι τσέπες στις πόρτες είναι στενές, οι θήκες που έχει ανάμεσα στις πόρτες και στα μπροστινά καθίσματα είναι πρακτικά μη προσβάσιμες όταν οι πόρτες είναι κλειστές, κάτι θήκες κάτω από το λεβιέ ταχυτήτων προορίζονται αποκλειστικά για να καταπίνουν αντικείμενα (ειδικά κέρματα) στις σχισμές τους και, το αποκορύφωμα: αν σου πέσει οτιδήποτε ανάμεσα στην κεντρική κονσόλα και στα μπροστινά καθίσματα, το έχασες για πάντα αφού δεν υπάρχει πρόσβαση για να το πιάσεις. Μόνα χρήσιμα είναι ο χώρος ανάμεσα στα καθίσματα και οι τσέπες στο πίσω μέρος των μπροστινών καθισμάτων (αλλά δεν υπάρχουν αναδιπλώμενοι δίσκοι όπως π.χ. στο Matrix). Γενικά, οι χώροι για μικροαντικείμενα είναι λίγοι για επταθέσιο - ούτε για 4 επιβάτες δεν φτάνουν καλά καλά.
Το αυτοκίνητο το βλέπω ως εργαλείο και δεν είμαι φανατικός με την επιλογή μου. Οπότε, δεν θα σου πω τα καλά (αυτά στα λένε και οι πωλητές) αλλά αυτά που δεν μου αρέσουν. Εγώ το πήρα εν γνώσει μου και δεν το έχω μετανιώσει. Ήθελα μεγάλο χώρο αποσκευών, αξιοπιστία, ατμοσφαιρικό κινητήρα και οι 2 επιπλέον θέσεις χωρίς οικονομική επιβάρυνση, ήταν το κερασάκι. Για άλλον που μπορεί να θέλει π.χ. άνεση και high-tech εσωτερικό, το C4 είναι καλύτερη επιλογή.
-
γνωμη μου πως τα καλυτερα στην κατηγορια πολυμορφικου ειναι τα zafira touran k cross touran. Αν εξαιρεισεις ομως οτι το zafira εχει καποια χρονια στην πλατη, τωρα το touran με αχανης χωρους ειναι μονοδρομος και με 1.400 tsi κινητηρα πολυ αξιολογη λυση και οικονομικη γα συντηρηση και χρηση.
-
To Touran έχει σχεδίαση ..τούβλου και τα χρώματα που είναι διαθέσιμο, είναι χάλια ΙΜΗΟ (εκτός αν θέλεις μαύρο ή ασημί). Επίσης, ήταν αρκετά ακριβότερο από το Zafira για το ίδιο επίπεδο εξοπλισμού (π.χ. η 3η σειρά καθισμάτων πήγαινε πάνω από 1000 ευρώ επιπλέον). Να μην συζητήσω για το κόστος των σέρβις και την (τότε) αμφιλεγόμενη αξιοπιστία των TSI. Έτσι έφαγε Χ .
-
Ο χρήστης stam69 έγραψε:
Αυτό που βλέπεις ως μεσαίο κάθισμα είναι στην πραγματικότητα υποβραχιόνιο που πέφτει και δίνει ποτηροθήκες κλπ για αυτούς που κάθονται στη μεσαία σειρά (εφόσον είναι δύο, βέβαια). Το μεσαίο κάθισμα είναι αρκετά φαρδύτερο, γιατί εκτείνεται αριστερά-δεξιά της πλάτης που βλέπεις. Αν προσέξεις, τα πλευρικά καθίσματα είναι αφύσικα φαρδιά. Πάντως, εγώ έχω παιδικό καθισματάκι στο μεσαίο και κάθονται άνετα δύο άτομα στα πλευρικά.
Ενδιαφέρον... Δεν είχα μπει μέσα (μία φορά που πήγα στην Opel δεν το είχανε... ), αλλά μου έκανε τρομερή εντύπωση... Άρα λάθος είναι η εικόνα μου... Thanx!
Το αυτοκίνητο το βλέπω ως εργαλείο και δεν είμαι φανατικός με την επιλογή μου. Οπότε, δεν θα σου πω τα καλά (αυτά στα λένε και οι πωλητές) αλλά αυτά που δεν μου αρέσουν. Εγώ το πήρα εν γνώσει μου και δεν το έχω μετανιώσει. Ήθελα μεγάλο χώρο αποσκευών, αξιοπιστία, ατμοσφαιρικό κινητήρα και οι 2 επιπλέον θέσεις χωρίς οικονομική επιβάρυνση, ήταν το κερασάκι. Για άλλον που μπορεί να θέλει π.χ. άνεση και high-tech εσωτερικό, το C4 είναι καλύτερη επιλογή.
+1000. Το αμάξι πρέπει να κάνει μία δουλειά, το σπορ να διασκεδάζει, το οικογενειακό να μεταφέρει. Κι εγώ εξάλλου κατέληξα στη Νίτσα αποκλειστικά λόγω τιμής.
Εξάλλου εδώ δεν είμαστε για να αυτοβαυκαλιζόμαστε και να λέμε πόσο τέλεια αμάξια αγοράσαμε, αλλά για ανταλλαγή απόψεων.
-
7θέσια C4 τι επιβάρυνση έχει;
Την φέρανε επιτέλους με το τουρμπομοτέρ -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
7θέσια C4 τι επιβάρυνση έχει;
Την φέρανε επιτέλους με το τουρμπομοτέρΝομίζω 1,5-2 χιλιάρικα...
Ψήνεσαι;;;;
-
1900 ευρώ.
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=6543
http://www.4troxoi.gr/default.php?pname ... on_id=6545
-
800 στην Γαλλία.
Οχι Μάρκο δεν ενδιαφέρομαι. Απλά ρωτάω για να συγκρίνω τιμές -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
800 στην Γαλλία.
Οχι Μάρκο δεν ενδιαφέρομαι. Απλά ρωτάω για να συγκρίνω τιμέςfamous last words
-
To 7θεσιο Logan MCV το έχετε σκεφτεί; Τίμια πρόταση !
Αγορά πολυμορφικού