-
για τα xennon (ή μαλλον τα after-market xennon) δεν εχω διαβασει και τα καλύτερα...
-
έχετε πληροφορίες σχετικά με την μέση καταναλωση των δυο μοντελων?
εχω διαβασει το τεστ των 4Τ αλλά επειδή εκει ειμαι σίγουρος ότι παίζει βαρύ πόδι, θα ήθελα και τις
δικες σας καθημερινες παρατηρησειςευχαριστώ
-
Για το 122 golf 5 μπορεις να δεις στην υπογραφη μου. Σε γενικες γραμμες σε εθνικη και με τα ορια ή λιγο παραπανω δεν καιει πραγματικα τιποτα... πριν λιγο γυρισα απο Ξανθη στη Θεσσαλονικη και με cruise control στα 135 ειχε μεση καταναλωση 7λιτρα/100.
Στη πολη την τελευταια εβδομαδα μου εγραψε 14μεσο ορο αλλα μαλλον φταιει οτι η νεα μου δουλεια ειναι 4 λεπτα απο το σπιτι οποτε με το κρυο πρωινο ξεκινημα ειναι λογικο να μη πεφτει μεσα σε 4 λεπτα η καταναλωση. -
ευχαριστώ nrg!
-
γεια σε ολους.σχετικα με το dsg ειχα και εγω τις αμφιβολιες μου.ποτε δεν ημουν υπερ των αυτοματων αλλα σε test drive που ηθελα να κανω στο 160 το ειχαν μονο σε dsg.κατι το αυτοκινητο κατι το κιβωτιο εμεινα με το στομα ανοιχτο.εκανα και 2 τεστ και παλι η λογικη μου μου ελεγε παρτο με dsg αν και με ξενιζει λιγο σαν ιδεα αλλα το πηρα με το dsg.ελπιζω να μην το μετανιωσω αν και δεν νομιζω.σε 4 μηνες θα σας πω
-
Ο χρήστης dennis έγραψε:
γεια σε ολους.σχετικα με το dsg ειχα και εγω τις αμφιβολιες μου.ποτε δεν ημουν υπερ των αυτοματων αλλα σε test drive που ηθελα να κανω στο 160 το ειχαν μονο σε dsg.κατι το αυτοκινητο κατι το κιβωτιο εμεινα με το στομα ανοιχτο.εκανα και 2 τεστ και παλι η λογικη μου μου ελεγε παρτο με dsg αν και με ξενιζει λιγο σαν ιδεα αλλα το πηρα με το dsg.ελπιζω να μην το μετανιωσω αν και δεν νομιζω.σε 4 μηνες θα σας πωΝα σε ρωτήσω σε ποια αντιπροσωπεία βρήκες μοντέλο με DSG για test drive?
-
ρωτησα τελικά για το 160άρι Comfortline σε λευκό και εχει παραδοση 3.5 μήνες!!! ενώ όποιο άλλο χρωμα
θα ήθελα (βλεπε μεταλλικό) είναι ετοιμοπαραδοτο!...ωραίο μάρκετινγκ -
Ο χρήστης bourasnik έγραψε:
γεια σε ολους.σχετικα με το dsg ειχα και εγω τις αμφιβολιες μου.ποτε δεν ημουν υπερ των αυτοματων αλλα σε test drive που ηθελα να κανω στο 160 το ειχαν μονο σε dsg.κατι το αυτοκινητο κατι το κιβωτιο εμεινα με το στομα ανοιχτο.εκανα και 2 τεστ και παλι η λογικη μου μου ελεγε παρτο με dsg αν και με ξενιζει λιγο σαν ιδεα αλλα το πηρα με το dsg.ελπιζω να μην το μετανιωσω αν και δεν νομιζω.σε 4 μηνες θα σας πω
Να σε ρωτήσω σε ποια αντιπροσωπεία βρήκες μοντέλο με DSG για test drive?
Εγώ πάντως το βρήκα και το έκανα test drive (160 DSG) στην Karenta στη Συγγρού
-
το test drive το εχει ο γκρατσιας ο παζαροπουλος (dsg 160ph)
-
Ο χρήστης themata έγραψε:
ρωτησα τελικά για το 160άρι Comfortline σε λευκό και εχει παραδοση 3.5 μήνες!!! ενώ όποιο άλλο χρωμα
θα ήθελα (βλεπε μεταλλικό) είναι ετοιμοπαραδοτο!...ωραίο μάρκετινγκτελικά θεωρείτε ότι είναι μαρκτινγκ ή ζήτησης η τοσο μεγαλη καθυστερηση στην διαθεση αυτου του χρωματος?
(με δεδομενο βεβαια ότι σχεδον όλα τα μεταλλικα ειναι ετοιμοπαραδοτα)
-
Καλησπέρα,
Σήμερα έκανα test drive στον Παζαρόπουλο (Λ. Κύμης) ένα TSi 160ps με DSG και ένα 122ps χειροκίνητο.
Το πρώτο ήταν εκπληκτικό, το δεύτερο πολύ καλό.
Είμαι κάτοχος Golf V 1.4 FSi, οπότε και τα 2 μου άρεσαν.Και το μεγάλο δίλημμα:
122ps με DSG ή 140ps χειροκίνητο ?
Το πρώτο έχει 3,5 μήνες χρόνο παράδοσης (όλα τα 5θυρα DSG), το δεύτερο το παίρνω σε 15 μέρες.Αξίζει τελικά το DSG την αναμονή ?
Ευχαριστώ.
-
140PS; Δηλαδη για το 5αρι μιλας; Αν εισαι αναμεσα σε στοκ 5αρι 140ps ή 6αρι 122ps μαλλον το 6αρι..
-
Οπα, δικό μου λάθος !
Εννοώ ανάμεσα σε 122 DSG και 160 manual. -
Δηλαδή δεν είναι προφανές ότι ήθελε να γράψει 160 ?!?
Tasanton, αυτό που θα έκανα εγώ θα ήταν ή να περιμένω λίγο παραπάνω και να μαζέψω κάποια λεφτά ακόμα ή θα έβαζα μεγαλύτερη δόση, με οποιονδήποτε τρόπο πάντως θα πήγαινα στο 160 DSG.
-
εμενα γιατι μου ειπαν 3.5 μηνες λογω χρώματος (λευκο) και όχι λογω κιβωτιου?
-
Προφανώς, όταν δεν υπάρχει το αυτοκίνητο όπως το θες στο τελωνείο, μετράς 3,5 μήνες μίνιμουμ για παραγγελία.
Εμένα μου είπαν ότι 5θυρα DSG δεν υπάρχουν (με ηλιοροφή, ασημί reflex), οπότε.... -
Το αυτοκίνητο θα το περιμένεις 3 μήνες αλλά θα το κρατήσεις 5 ή και παραπάνω χρόνια. Αξίζει για αυτούς τους 3 μήνες να μην είναι όπως θα το ήθελες για τόσα χρόνια;
Κάνε την παραγγελία για να το έχεις όπως ακριβώς το θες..
Κατά τη γνώμη μου 122 + DSG είναι καλύτερος συνδυασμός από 160 + χειροκίνητο. -
αν είσαι μέσα στην πόλη ....122+DSG.
Αν κάνεις και ταξιδάκια .... ας είναι 160 κι ας μην έχει DSG, αν δεν σου φτάνουν τα λ7 -
Για να μην ανοιγω αλλο θεμα, επειδη σκεφτομαι την αγορα γκολφ, ειμαι στο εξης διλλημα:
highline 5d 122ps +sport pack(αναρτηση και 17ρες) στα 21300 ή comfortline 5d 160 ps με 21500?Υποψιν πως η χρηση θα ειναι για μετακινηση της οικογενειας αλλα και για ταξιδια(επαγγελματικα και οικογενειακα)
-
comfortline 160ps
Έχει έτσι κι αλλιώς πιο σκληρή ανάρτηση από το απλό 122, οπότε δεν χρειάζεται να την πληρώσεις επιπλέον (θα είναι λίγο πιο μαλακή από το sport pack του 122). Και έχοντας 16άρες πιθανώς θα έχει καλύτερη κύληση, άρα για οικογένεια είναι ό,τι πρέπει.
VW Golf VI TSi 122ps VS Golf VI TSi 160ps