-
Το οτι το 207 ειναι βαρετό αμάξι, πρώτη φορά το ακούω... και σε σχέση κιολας με το υπερφλύαρο DS3.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το οτι το 207 ειναι βαρετό αμάξι, πρώτη φορά το ακούω... και σε σχέση κιολας με το υπερφλύαρο DS3.εσωτερικά το λες βαρετό ...
Εξωτερικά ... δεν έχει την ομορφιά του 206 αλλά δεν το λες και άσχημο ... -
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
Το οτι το 207 ειναι βαρετό αμάξι, πρώτη φορά το ακούω... και σε σχέση κιολας με το υπερφλύαρο DS3.
εσωτερικά το λες βαρετό ...
Εξωτερικά ... δεν έχει την ομορφιά του 206 αλλά δεν το λες και άσχημο ...Eσωτερικά είναι, συμβατικό. Ομορφο ...απλά τυπικής σχεδίασης.
Εξωτερικά μου αρέσει μόνο στις εκδόσεις GT/Rallye διότι φορά μεγάλες ζάντες. Εχει τεράστιους θόλους και μπροστά το έχουν παραμαμήσει με το σήκωμα στα φώτα. Σαν την Αντζελα Δημητρίου μετά τον πλαστικό είναι.
-
Ο χρήστης htanso21 έγραψε:
Το οτι το 207 ειναι βαρετό αμάξι, πρώτη φορά το ακούω... και σε σχέση κιολας με το υπερφλύαρο DS3.Υπερφλυαρη η DS3 και οχι βασανιστηκα μονοτονο το 207, 307, 308, 407 κτλ κτλ κτλ
Η Peugeot καταντα-καταντησε Porsche και ΑΥΤΟ ειναι ο ορισμος του βαρετου και της μονοτονιας!Ταξινομησεις για το Μηνα Απριλιο
Alfa Romeo MiTo: 84
Citroen DS3: 72
Mini Cooper: 60Και ετσι για την ιστορια...
Citroen C3: 225
Fiat Grande Punto: 215
Peugeot 207: 214
Renault Clio: 142 -
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Υπερφλυαρη η DS3 και οχι βασανιστηκα μονοτονο το 207, 307, 308, 407 κτλ κτλ κτλ
Η Peugeot καταντα-καταντησε Porsche και ΑΥΤΟ ειναι ο ορισμος του βαρετου και της μονοτονιας!
Ταξινομησεις για το Μηνα Απριλιο
Alfa Romeo MiTo: 84
Citroen DS3: 72
Mini Cooper: 60
Και ετσι για την ιστορια...
Citroen C3: 225
Fiat Grande Punto: 215
Peugeot 207: 214
Renault Clio: 142το μόνο που μου λένε οι παραπάνω ταξινομησεις είναι ότι το κούπερ συνεχίζει να πουλάει σταθερά μετά Απο τόσα χρόνια κυκλοφορίας...
-
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Υπερφλυαρη η DS3 και οχι βασανιστηκα μονοτονο το 207, 307, 308, 407 κτλ κτλ κτλ
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο.
-
+1
Εσωτερικά το έλεγα από την 1η φορά που το είχα δει στην έκθεση. Εξωτερικά, δικαιολογείται η 'βαρεμάρα' από το γεγονός ότι το 206 ήταν κορυφαίο και συνήθως ο διάδοχος δεν μπορεί να δημιουργήσει την ίδια αύρα.
-
Ο χρήστης red_monster έγραψε:
το μόνο που μου λένε οι παραπάνω ταξινομησεις είναι ότι το κούπερ συνεχίζει να πουλάει σταθερά μετά Απο τόσα χρόνια κυκλοφορίας...Σε αυτο εχεις ενα δικαιο...
Παροτι εχει υψηλη τιμη σε σχεση με τον ανταγωνισμο, σε εναν τυχαιο μηνα βλεπουμε οτι πουλαει 'σχεδον' σαν τα υπολοιπα!
60 κομματια Mini Cooper ειναι περισσοτερα απο τα 72 της DS3...αλλα οκ!
Επισης βλεπουμε οτι η MiTo τα παει πολυ καλα...τωρα για ποσο ακομα ή αν θα μεινει σταθερη ή αν θα πουλησει περισσοτερο, αυτο θα το δουμε στους επομενους μηνες!
Παρολαυτα η κατηγορια φλεγεται! -
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
το μόνο που μου λένε οι παραπάνω ταξινομησεις είναι ότι το κούπερ συνεχίζει να πουλάει σταθερά μετά Απο τόσα χρόνια κυκλοφορίας...
60 κομματια Mini Cooper ειναι περισσοτερα απο τα 72 της DS3...αλλα οκ!
Που το λεει αυτο ;
-
60 κομματια Χ την τιμη= καποια λεφτα
Με αυτα τα καποια λεφτα αγοραζεις περισσοτερες DS3 ουσιαστικα! -
Από πότε δείχνουν οι πωλήσεις το πόσο καλό είναι ένα αυτοκίνητο; Αν ήταν έτσι το καλύτερο είναι το Yaris...
-
Ο χρήστης DS3 έγραψε:
Με αυτα τα καποια λεφτα αγοραζεις περισσοτερες DS3 ουσιαστικα!Να τις κανεις τι;Δεν ειναι φρατζολες ψωμι.
-
Περισσότερα C1=περισσότερη αγάπη κλπ
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Με αυτα τα καποια λεφτα αγοραζεις περισσοτερες DS3 ουσιαστικα!Να τις κανεις τι;Δεν ειναι φρατζολες ψωμι.
επαναδιατυπωση τοτε : Δεν ειναι κγουασαν!!
-
Σημερα ξαναειδα το DS3.Πραγματικα ποσο απαισιο ειναι?Ηταν και παρκαρισμενο σε εναν ανηφορο ειχε κωλοκατσει και τα φαναρια τα μπροστα φαινοντουσαν λες και ειχαν φτασει στο παρμπριζ. Το μονο που μου αρεσε ηταν οι ζαντες του συγκεκριμενου.Ηταν οι μαυρες με γυρω γυρω ασημι σαν πολυακτινωτες.
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Από πότε δείχνουν οι πωλήσεις το πόσο καλό είναι ένα αυτοκίνητο; Αν ήταν έτσι το καλύτερο είναι το Yaris...Ειναι και αυτο ενα μετρο συγκρισης, οχι απολυτο, αλλα ενα πολυ σοβαρο μετρο συγκρισης!
Το Yaris εχει για την κατηγορια του ολα οσα ψαχνει ενας αγοραστης στη συγκεκριμενη κατηγορια, αν ηταν μεσα κουφιο, αν δεν ειχε ενα τοσο καλο μοτερ, αν δεν...., αν δεν...τοτε ο κοσμος δε θα το προτιμουσε!Βλεπεις ο μεσος αγοραστης δεν κανει την τριχα τριχια, ουτε κρινει αν το Yaris μπαινοντας πιστα εχει καλυτερο κρατημα απο το Ταδε! Γιατι πολυ απλα εχουμε ξεφυγει με τις κατηγοριες και ολα τα συγκρινουμε λες και ειναι GTi!
Οποτε τα νουμερα τα κοιταμε γιατι απλα αντικατροπτιζουν πολλα στον κομσο...
Το ξερεις πολυ καλα οτι αν η DS3 και η MiTo ειχα σηματακια γερμανικα στο καπο τωρα θα ειχαν αααααπειρες πωλησεις!
Αν καταλαβες τι εννοω καλως...
Το ξερεις επισης οτι με προσπαθεια και υπομονη μπορεις να ανατρεψεις ενα κλιμα, οπως με την εμφανιση της C3/DS3, που ειναι πολυ ποιοτικα αυτοκινητακια και καμια σχεση με την 'αρρωστη' Citroen επι εποχης '90! Τοτε δλδ που ο κοσμος ακουγε Citroen και εβγαζε σπυρια...η αρχη εγινε βεβαια ακομα πιο πριν, οπως πχ με τη C4...που πουλησε ικανοποιητικα!!! -
Το C3 αν είναι δεν ξέρω, αλλά το DS3 δεν είναι και τίποτα το φοβερό. Στην ίδια φάση με τη Mito είναι, εντυπωσιακά φιλετάκια κλπ, χρώματα, σκατουλάκια αλλά επί της ουσίας όχι καλύτερο από ένα grande ή ένα 207.
Όσο για τις πωλήσεις, είναι ένα ακόμα στοιχείο που το διαστρεβλώνουμε όπως θέλουμε.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το C3 αν είναι δεν ξέρω, αλλά το DS3 δεν είναι και τίποτα το φοβερό. Στην ίδια φάση με τη Mito είναι, εντυπωσιακά φιλετάκια κλπ, χρώματα, σκατουλάκια **αλλά επί της ουσίας όχι καλύτερο από ένα grande ή ένα 207.
**
Όσο για τις πωλήσεις, είναι ένα ακόμα στοιχείο που το διαστρεβλώνουμε όπως θέλουμε.Εισαι σε λαθος κατηγορια, τωρα αν για σενα ειναι χειροτερα απο τα προ-αναφερθεντα...just LOL για μενα!
-
Καλά, φάε τον παπά του marketing και LOL όσο θες, φαντεζί σουπερμινι είναι αμφότερα.
Για τα ιταλικά δεν θα τοποθετηθώ γιατί δεν τα ξέρω τόσο καλά, αλλά επί της ουσίας το ds δεν είναι καλύτερο σε ποιότητα/συναρμογή από το 207 για αρχή, εγώ θα το πήγαινα ένα βήμα παραπέρα και θα έλεγα πως η δυνατότητα για customization και φαντεζί λεπτομέρειες έχει γίνει εις βάρος των δυο προαναφερθέντων στοιχείων. Έχω αναφέρει και συγκεκριμένα θεματάκια.
Πάντως δεν πειράζει, κατανοητό το ότι μιλάω για το αμάξι σου με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
-
Just LOL again my friend!
Θυμα μαρκετινγ δεν επεσα ποτε και ουτε θα πεσω! Με ξερω καλυτερα απ οτι εσυ εμενα, anyway ομως!
Σεβαστη η γνωμη σου...αν και μειοψηφικη απ οτι ακουγεται παρα εξω και οχι στα πηγαδακια της τριχας-τριχιας!
Citroen DS3