-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Οδήγησα το DS3 1.6T σήμερα. Το δοκίμασα και σε κάποιες στροφές στις οποίες ήταν πολύ διασκεδαστικό μπορώ να πω. Περισσότερη εντύπωση μου έκανε ο κινητήρας, φοβερός!
Αρνητική εντύπωση μου έκανε ότι το αμάξι κοπανούσε πάαααρα πολύ φταίνε και οι 17άρες.ΥΓ: Α, και ο συμπλέκτης μου φάνηκε υπερβολικά σκληρός
προφανως δεν εχεις ξαναοδηγησει αμαξι με 17αρες
Όχι έχω οδηγήσει πολλές φορές αλλά όχι supermini με πολύ μικρό προφίλ ιμιάκαμπτο και 17άρες
-
Ο χρήστης toxotis έγραψε:
Οδήγησα το DS3 1.6T σήμερα. Το δοκίμασα και σε κάποιες στροφές στις οποίες ήταν πολύ διασκεδαστικό μπορώ να πω. Περισσότερη εντύπωση μου έκανε ο κινητήρας, φοβερός!
Αρνητική εντύπωση μου έκανε ότι το αμάξι κοπανούσε πάαααρα πολύ φταίνε και οι 17άρες.ΥΓ: Α, και ο συμπλέκτης μου φάνηκε υπερβολικά σκληρός
προφανως δεν εχεις ξαναοδηγησει αμαξι με 17αρες
Έχω 215/40/17 και τα πράγματα είναι τόσο τραγικά όσο με το προηγούμενο αμάξι που είχα με 185/65/14
-
My bad. Απλά εννοώ ότι όσο άνετα ήμουν με το 14' τόσο είμαι και με το 17' (ίσως και καλύτερα) το οποίο είναι σπορτ, σφιχτή κτλπ.
Δηλαδή αυτό που είπα πριν: όσο πρόβλημα είχα με το 65/14' τόσο έχω με το 40/17' τώρα.Καλύτερα;
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Περιεργο! Εμενα δεν εδειχνε να κοπαναει!
Εχω δει πολλα με τον κυριολεκτικο ορισμο του ΚΟΠΑΝΑΕΙ!!!
Βεβαια εχεις ενα δικαιο, 17αρες, 45αρι προφιλ κτλ κτλ
Αν συμπεριλαβεις τα παραπανω, ανεση-κρατημα εχουν χρυση τομη θα μπορουσα να πω!Απο ποιοτητα δε, τα χουμε ξαναπει! Απλα οτι πιο καλο κυκλοφορει στην κατηγορια του! Και φυσικα, καμια σχεση με οποιοδηποτε προηγουμενο Citroen!
Αντε να εξαιρεσω τη νεα C5 και τη C6 που δεν εχω μπει!Ναι σε καλό δρόμο πρέπει να είναι πολύ άνετο αλλά σε έναν ψιλοάθλιο δρόμο με στροφές που το είχα πάει δεν παλεβόταν το κοπάνημα.
Όσον αφορά την ποιότητα έχεις δίκαιο κορυφαίο για την κατηγορία καμιά σχέση με το φιέστα που οδηγάω.
Να φατναστείς είχα περάσει από ένα κομάτι χωματόδρομου και τα πλαστικά δεν έκαναν τσικ. -
Οσοι απο το gcc το οδηγησαν παντως ακομα και προηγουμενοι εδω μεσα δε παραπονεθηκαν για την ανεση..Μαλλον παρα πολυ καλο χαρακτηριζαν το συνδυσμο ανεσης-αισθησης-κρατηματος..
Επιφυλασσομαι μεχρι να βρεθω πισω απο το τιμονι της παντως.. -
ειδα σημερα ενα στο δρομο
με το μπαρδον.. αλλα ΤΕΡΑΣ!!! πραγματικα πολυ ασχημο live
τα εμπρος led μου φανηκαν αστεια fail
-
Αυτο ειναι σκετο μπαρουτι!!!
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
ειδα σημερα ενα στο δρομομε το μπαρδον.. αλλα ΤΕΡΑΣ!!! πραγματικα πολυ ασχημο live
τα εμπρος led μου φανηκαν αστεια fail
Το είπα χθες στο τοπικό της Ψιτροέν. Το περίμενα όμορφο και βγήκε Κουασιμόνδος...
-
Από τα ωραιότερα στην κατηγορία του. Εύκολα.
-
Ο χρήστης swift b.p.m έγραψε:
Από τα ωραιότερα στην κατηγορία του. Εύκολα.καλα δες το απο κοντα και μετα αν δε τρεξεις να κρυφτεις απο την ασχημια , ελα να μας το πεις
-
το c2 ειναι κουκλι
-
Αφού βρίσκετε το C2 ομορφότερο, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά
-
Εμενα προσωπικα μου φανηκε (ξεκαθαρα ) πιο ομορφο απο κοντα απ οτι το περιμενα..
-
το c2 εχει πανασχημη μουρη, αλλα ανεκτο κωλο και αρκετα συμπαθητικο προφιλ
το αλλο σου βγαζει τα ματια απο παντου
σοβαρα, δειτε το απο κοντα και πειτε μου
και γω κραζω αυτοκινητα εταιρειων που μου αρεσουν οταν ειναι ασχημα, να ειστε αντικειμενικοι
-
Ε αντικειμενικος ειμαι..οπως στις φωτο δε μ αρεσει το a1 και περιμενω να το δω απο κοντα μηπως αλλαξω γνωμη ετσι και τη ds3 την περιμενα πιο ασχημη απ οταν την ειδα απο κοντα..Και πηγα σε εκθεση δεν ειναι να πεις οτι περασε φευγατη διπλα μου..
Απολυτα φυσιολογικο σε καποιους να μην αρεσει.
-
ασχετο , αλλα για το α1 επιφυλασσομαι κι εγω , κατι δε μου παει καλα στις φωτο, ειναι παραξενα τα ibiza και polo..
-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Το χουμε δει και το χουμε οδηγησει κιολας!
Αλλα οπως ειπα ειναι υποκειμενικο το τι αρεσει στον καθενα!
Εσενα σ'αρεσει κιτρινο μπλουζακι, εμενα μαυρο...τι να κανουμε τωρα?πού εχει τεστ ντριβε να παω να κανω κανενα?
-
Ο χρήστης Dark_Side έγραψε:
Αφού βρίσκετε το C2 ομορφότερο, η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλάΤο C2 στα ματια μου ειναι πολυ ομορφο.
Το DS3 ακομα καλυτερο.
-
και εγω που το ειδα απο κοντα το ds3 δεν με τρελανε, απο εκει και περα το c2 ειναι συμπαθητικο αι μονο, τιποτε παραπανω.
-
ρε παιδια τι πιασατε το c2? το ds3 ειναι το θεμα μας
Citroen DS3