-
Ο χρήστης Blanc Ange έγραψε:
Τα 200 ΗΡ στην Γαλλία 26000 € .
Το 2012 το ds3 αναμένεται cabriolet .Μια χαρα τιμη για GTi καθαροαιμο!!!
Βασικα η βασικη εκδοση της DS3 στη Γαλλια ποσο ειχε? (για να δουμε αποκλισεις με Ελλαδα και της εκδοσης Racing)Που ακριβώς την είδες την μια χαρά τιμή?
26.000 στην Γαλλία...δλδ εδώ?Μπαίνει σε πολύ δύσκολα λημέρια για ένα μικρό GTi και μάλλον δεν θα δούμε να κυκλοφορούν πολλά 200αρια...
Το Mini Cooper S works πως σκατα το λενε, ποσο στοιχιζει???
Είναι Mini Cooper S Works
-
Για περιορισμενης παραγωγης αυτοκινητο με συλλεκτικο μαλιστα χαρακτηρα φτηνη θα τη χαρακτηριζα την ds3R
-
πηγα το δα..ωραιο αμαξι..στιβαρη κατασκευη...και ζωακι ..αρκετα φουσκωμενο..
ωραια θεση οδηγησης..σχετικα 'χαμηλη' οπως μου αρεσει..21κ τελικη τιμη με ολα τα σχετικα μεσα..το 156 με 17αρα ζαντα
ισως παω για τεστ ντραιβ..
το μονο παραπονο που κανα η οροφη φυσικα..εχω την εντυπωση για τα λεφτα που ζητα και την εμφανιση και το πακετο που προσφερει ειναι best buy
-
Το ειδα κι εγω σημερα απο κοντα αλλα δεν καταφερα να μπω μεσα.
Εμφανισιακα οι φωτογραφιες το αδικουν...Πολυ καλυτερο απο κοντα.
Περι επιδοσεων τωρα, μου φαινονται υπεραισιοδοξα τα νουμερα (0-100) αλλα μπορει να εχω αδικο -
Ο χρήστης keeent έγραψε:
Το ειδα κι εγω σημερα απο κοντα αλλα δεν καταφερα να μπω μεσα.Τόσο μικρή πόρτα έχει;
-
Αστα! Πρεπει να χασω κανενα κιλο
Απλα ηταν κλειδωμενο εριστικε μοδερατορα -
Τον εριστικό και τον μοδεράτορα πού τον είδες ακριβώς; Φέρε τη μύγα πίσω.
-
Καλως ηρθες στην παρεα! χαχαχαγια να δουμε..παντως ετσι ενημερωτικα 100 κομματια παιζουν ετοιμοπαραδοτα σε διαφορους συνδυασμους χρωματων ..αν κανεις καστομαιζ δικο σου παιρνει κανα 3μηνο παραΔΟΣη..
-
Καλως ηρθες στην παρεα! χαχαχα
για να δουμε..παντως ετσι ενημερωτικα 100 κομματια παιζουν ετοιμοπαραδοτα σε διαφορους συνδυασμους χρωματων ..αν κανεις καστομαιζ δικο σου παιρνει κανα 3μηνο παραΔΟΣη..
Εδω περιμενεις 3 μηνες για να παρεις Datsun Yaris και αλλα τετοια...δε θα εδινες περιοδο χαριτως στο μοναδικο αμαξι της αγορας που μπορεις να το κανεις αρκετα μοναδικο και να το φερεις οπως θες στα γουστα σου?
Μη γινεσαι αδικος λοιπον!Ε όχι και το μοναδικό αυτοκίνητο που μπορείς να προσωποποιήσεις σε βαθμό αηδίας... Το 500αράκι πχ τι είναι τότε;
-
Βασικα η βασικη εκδοση της DS3 στη Γαλλια ποσο ειχε? (για να δουμε αποκλισεις με Ελλαδα και της εκδοσης Racing)Που ακριβώς την είδες την μια χαρά τιμή?
26.000 στην Γαλλία...δλδ εδώ?Μπαίνει σε πολύ δύσκολα λημέρια για ένα μικρό GTi και μάλλον δεν θα δούμε να κυκλοφορούν πολλά 200αρια...
Αυτη ειναι η απαντηση σου?
Το προφανες για αλλους, μπορει να ναι αγνωστο για πολλους!
Βοηθησε μας λοιπον να καταλαβουμε τι εννοεις με το εικονιδιο αυτο
Ιπποδυναμη, εξοπλισμο κτλ κτλ αν μπορεις ανεφερετα και στις δυο περιπτωσεις και συγκρινε τα μας!
Εγω δεν εχω ιδεα και μιας και εσυ γνωριζεις περιμενω μια απαντηση, τουλαχιστον απο σενα!
Και για το Works και για τη Racing...
Μετα βαλε οποιο εικονιδιο θες!Είναι Mini Cooper S Works
Mini άρα BMW άρα για ένα μικρό citroen γύρω στα 30.000 είναι πάρα πολλά (όχι πως ακόμα και για το MINI δεν είναι αλλά είναι BMW όπως και να το κάνεις) όπως Mini σημαίνει kart δρόμου και επιδόσεις για το Works κορυφαίες... και εκτός των άλλων ως fashion item και αναβίωση ενός συμβόλου της αυτοκίνησης δικαιολογεί τα λεφτά του εν μέρει... δεν ξέρω αν σε κάλυψε η απάντησή μου αλλά περισσότερες απαντήσεις θα μας δώσει ο ειδικός τύπος όταν τα συγκρίνουν... και κάτι μου λέει ότι το works ειδικά σε στήσιμο δύσκολα θα απειληθεί από το DS3
-
παντως απο κοντα το ντι ες 3 το 156 με τα 20κ+ που ζηταει..δειχνει πολυ πιο λογικη αγορα..απο ενα κουπερ σ με το ακραιο ποσο των 26κ+..υπερτιμημενο μινι αμαξι διχως λογο και ουσια..εδω ελλαντα παντα
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
παντως απο κοντα το ντι ες 3 το 156 με τα 20κ+ που ζηταει..δειχνει πολυ πιο λογικη αγορα..απο ενα κουπερ σ με το ακραιο ποσο των 26κ+..υπερτιμημενο μινι αμαξι διχως λογο και ουσια..εδω ελλαντα πανταΑν έχει να δώσει κάτι παραπάνω, εκτός από design που ομολογουμένως είναι πολύ ωραίο, από Ibiza Cupra/FR, MITO 155hp, Corsa OPC κλπ... ναι είναι λογική τιμή του DS3 αυτής της έκδοσης...αλλα αν θεωρείς υπερτιμημένο το cooper s στα 26k πόσο μάλλον το DS3 στα 30.000 περίπου που θα έρθει στην Ελλάδα.
-
Ο χρήστης RXristos έγραψε:
Αυτη ειναι η απαντηση σου?
Το προφανες για αλλους, μπορει να ναι αγνωστο για πολλους!
Βοηθησε μας λοιπον να καταλαβουμε τι εννοεις με το εικονιδιο αυτο
Ιπποδυναμη, εξοπλισμο κτλ κτλ αν μπορεις ανεφερετα και στις δυο περιπτωσεις και συγκρινε τα μας!
Εγω δεν εχω ιδεα και μιας και εσυ γνωριζεις περιμενω μια απαντηση, τουλαχιστον απο σενα!
Και για το Works και για τη Racing...
Μετα βαλε οποιο εικονιδιο θες!Είναι Mini Cooper S Works
Mini άρα BMW άρα για ένα μικρό citroen γύρω στα 30.000 είναι πάρα πολλά (όχι πως ακόμα και για το MINI δεν είναι αλλά είναι BMW όπως και να το κάνεις) όπως Mini σημαίνει kart δρόμου και επιδόσεις για το Works κορυφαίες... και εκτός των άλλων ως fashion item και αναβίωση ενός συμβόλου της αυτοκίνησης δικαιολογεί τα λεφτά του εν μέρει... δεν ξέρω αν σε κάλυψε η απάντησή μου αλλά περισσότερες απαντήσεις θα μας δώσει ο ειδικός τύπος όταν τα συγκρίνουν... και κάτι μου λέει ότι το works ειδικά σε στήσιμο δύσκολα θα απειληθεί από το DS3
Δεν ειναι λογικη αυτη..Τι σημαινει mini αρα bmw..με την ιδια λογικη thp αρα bmw..δε στεκουν και τα 2..
Ακομα χειροτερα αφου ειναι fashion item καθως και με το ds3 γινονται ευθειες αναφορες στο παρελθον σχετικα με την ds κτλπ και πλασαρεται σα premium μικρο και αυτο..Σιγουρα ειναι fashion item και η ds3.. Το s works γιατι να μην απειληθει απο τη ds3R??
Φυσικα ολα αυτα τελειως φιλικα και σε φιλολογικο ακομα επιπεδο. -
παντως απο κοντα το ντι ες 3 το 156 με τα 20κ+ που ζηταει..δειχνει πολυ πιο λογικη αγορα..απο ενα κουπερ σ με το ακραιο ποσο των 26κ+..υπερτιμημενο μινι αμαξι διχως λογο και ουσια..εδω ελλαντα παντα
Αν έχει να δώσει κάτι παραπάνω, εκτός από design που ομολογουμένως είναι πολύ ωραίο, από Ibiza Cupra/FR, MITO 155hp, Corsa OPC κλπ... ναι είναι λογική τιμή του DS3 αυτής της έκδοσης...αλλα αν θεωρείς υπερτιμημένο το cooper s στα 26k πόσο μάλλον το DS3 στα 30.000 περίπου που θα έρθει στην Ελλάδα.
Ξαναλεμε το R 200 αλογα με περιορισμενη παραγωγη..τι ηθελες να το χαριζαν?? ΚΑι δε θα κανει 30 στα 26+ περιπου θα ειναι..
-
Αν έχει να δώσει κάτι παραπάνω, εκτός από design που ομολογουμένως είναι πολύ ωραίο, από Ibiza Cupra/FR, MITO 155hp, Corsa OPC κλπ... ναι είναι λογική τιμή του DS3 αυτής της έκδοσης...αλλα αν θεωρείς υπερτιμημένο το cooper s στα 26k πόσο μάλλον το DS3 στα 30.000 περίπου που θα έρθει στην Ελλάδα.
κατσε μισο καλυτερα να μιλαμε για κατι χειροπιαστο...και εκδοσεις που ηδη κυκλοφορουν..ωστε να χουμε σωστο μετρο συγκρισης..
και γω ειμαι φαν του μινι αλλα αυτο το +6000κ για φασιον δεν μπορω να το καταλαβω..
γνωμη μου το racing δσ3 θα φλερταρει στα 26κ+ και το works δεν ειναι στα 30κ...παει στα 32κ+ με το κανονικο πακετο με το φουλ work bodykitτο κουπερακι ειναι ιδαιτερα υπερτιμημενο..και κλασικα μας εχουν πιασει μλκες παλι τους ελληνες..και καλα bmw και status symbol ..φιλος μου αγγλος μου το φερνει επιτοπου αυριο το κουπερ ς φουλ πακετο στα 22.500ε καινουργιο απο αγγλια..
-
Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε?...να κυκλοφορήσει πρώτα στην αγορά και βλέπουμε αν θα είναι fashion item. Επίσης αναφορές γίνονται στο όνομα DS και δεν έχει καμιά αναφορά σχεδιαστικά όπως το Mini και το 500.
Επίσης 26k θα κάνει στην Γαλλία...εδώ πόσο θα φτάσει? Και ξαναλέω, δεν είμαι υπέρ της τιμολόγησης του Mini αλλά τουλάχιστον έχει και περγαμηνές να επιδείξει στον δρόμο.Αλλα περιμέντε να δούμε τις δοκιμές...
-
Προς το παρόν μια χαρά τα πάει.
http://www.evo.co.uk/carreviews/evocarreviews/247906/citroen_ds3_16_turbo_road_test.html
Δεν βλέπω γιατί το 200αρη να μην συνεχίσει να είναι καλό
Με βάση τα σημερινά δεδομένα τα 5 κομμάτια που θα διατεθούν θα είναι γύρω στα 26κ και οταν λέω γύρω με διαφορά μέχρι +1κ. Προσωπικά βλέπω ίδια τιμή άντε +200-500 ευρώ
Το προϊόν ουδεμία σχέση έχει με την παλία DS και πλασάρεται σαν αντιρετρό και όχι ως ρετρο όπως τα Μίνι και το 500.
Αυτά τα ολίγα από εμένα -
μα ανεκαθεν οι γαλλοι εχουν επιδειξει σωστο 'πατημα' σε σπορ μοντελα τους..ποσο μαλλον σε καινουργιο ανερχομενο μοντελο...σιγουρα δεν θα τεινει τοσο 'καρτ' οσο το κουπερ...αλλα σε μπασιματα η αποκλιση θα ναι μικρη...σε σημειο που μονο εμπειρο χερι και αναλογη κατασταση ..πιστα κτλ ..θα καταλαβει διαφορες
ειδωμεν
-
To DS3 δείχνει οτι η PSA αποφασισε να ξαναβγάλει οδηγοκεντρικά οχήματα γιατί με εξαίρεση το 206 RC και το ισορροπημένο αλλά οχι φοβερό 207 GT, και όχι RC, τον τελευταίο καιρό έδειχνε να είχε αφήσει τον ρόλο του κατασκευαστή γαλλικών βολίδων με εξαιρετικά οδηγικά χαρακτηριστικά στην Renault Sport
-
Ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη τον βαφτίσαμε?...να κυκλοφορήσει πρώτα στην αγορά και βλέπουμε αν θα είναι fashion item. Επίσης αναφορές γίνονται στο όνομα DS και δεν έχει καμιά αναφορά σχεδιαστικά όπως το Mini και το 500.Επίσης 26k θα κάνει στην Γαλλία...εδώ πόσο θα φτάσει? Και ξαναλέω, δεν είμαι υπέρ της τιμολόγησης του Mini αλλά τουλάχιστον έχει και περγαμηνές να επιδείξει στον δρόμο.Αλλα περιμέντε να δούμε τις δοκιμές...
Αυτο λεμε ακομα δε το ειδες γιαννη το βαφτισες και του εβαλες και τιμη στα 30 ενω θα ειναι γυρω στα 26.. Αυτο για το fashion item το αφηνω ασχολιαστο οταν η ιδια η citroen για τετοιο το πλασαρει και μαλιστα στα πλαισια του promotion το διεθεσε σαν αυτοκινητο προσκεκλημενων σε καποιο celebrity event.. Το να εμοιαζε με το βατραχο θα ηταν εγκλημα κια φυσικα δε θα επαιζε στη κατηγορια αυτη.. Εγω το θεωρω θετικο οτι δεν ειναι αναβιωση και εχω δηλωσει και αντιθετος σχετικα με την αναβιωση του 2cv..Απο αυτη την αποψη ειναι και ολοφρεσκο σα σχημα..
Ξαναλεμε οτι οι τιμες γαλλιας-ελλαδας στα citroen εχουν συνηθως πολυ μικρη διαφοροποιηση και αυτο θα το δεις και απο το ποσο πουλιεται η ds3 και το c3 στη γαλλια και ποσο κανει στην ελλαδα αυτη τη στιγμη..
Citroen DS3